Nejsi přihlášen
Re: Někdo z Prahy
vendous psal:Našel by se někdo ochotný z Prahy se mi podívat na bandasku?
Jen by mě zajímalo jestli jsem nekoupil uplnej vrak, je pravda že je to trochu pozdě když už ho mám doma ale co už nadělám.
jestli chceš zajeď do Líbe...máš to kouda...že je to vrak ti mužu říct taky
MRDAT!!!
no uz podle fotky ti spousta mistnich rekne, ze jsi koupil spatne. Evidentne to ma neco navic
kecy prdy ... zajed za Kojakem na barrandof, date cigo a kuci ti to mezitim vomrknou
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kožak psal:vendous psal:Našel by se někdo ochotný z Prahy se mi podívat na bandasku?
Jen by mě zajímalo jestli jsem nekoupil uplnej vrak, je pravda že je to trochu pozdě když už ho mám doma ale co už nadělám.jestli chceš zajeď do Líbe...máš to kouda...že je to vrak ti mužu říct taky
No do Líbe to mám kousek tak když počasí dovolí tak bych moh zejtra zajet na pokec
Smrt je ze všeho to poslední.
vendous psal:Kožak psal:vendous psal:Našel by se někdo ochotný z Prahy se mi podívat na bandasku?
Jen by mě zajímalo jestli jsem nekoupil uplnej vrak, je pravda že je to trochu pozdě když už ho mám doma ale co už nadělám.jestli chceš zajeď do Líbe...máš to kouda...že je to vrak ti mužu říct taky
No do Líbe to mám kousek tak když počasí dovolí tak bych moh zejtra zajet na pokec
jo stav se ;)
MRDAT!!!
Stránky: 1