Nejsi přihlášen
Pneu
Budu zastřelen, ale nevadí...
Dnes jsem zase jednou přijel do práglu a koukám na pneu jsou vidět nějaké dvě bílá vlákna /foto z mobilu byćh dal, ale rajče apod nemám a tak nevím jak..) Chci se zeptat, ujedu na to ještě něco, nebo radši nejezdit?
A další dotaz, potřebuju pneu za málo peněz vlký nájezd hlavně středu. Co takhle Conti Motion? A ještě dotaz, kde případně nechat v Praze přezout, nebo i koupit pneu?
A poznámka, mám bus...
Díky za radu, L
hlemejzd999 (Člen) 04.06.2012 08:50:07 Offline |
Re: Pneu
Luk psal:Kojak, vybrat nakou dvousmesovku, ma tvrdsi stred a neudela se ti placka (nebo aspon ne tak rychle)
no ty vole třeba M5 metzelerku ... děte do prdele s dvousměsovkama, když sem viděl co z ní udělal karlos za 3,5 tis střed na značkách, tak vo jakejch směsích to tady mluvíte a nebo to soudruzi v gumárně votočili, na střed měkkou a na krajích tvrdou
esli chce gumu co dlouho vydrží tak ať kouká mezi takový ty Arowmax a Macadam apod. a nebo mezi čoprácký, ty snesou mraky.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:Kojak, vybrat nakou dvousmesovku, ma tvrdsi stred a neudela se ti placka (nebo aspon ne tak rychle)
no ty vole třeba M5 metzelerku ... děte do prdele s dvousměsovkama, když sem viděl co z ní udělal karlos za 3,5 tis střed na značkách, tak vo jakejch směsích to tady mluvíte a nebo to soudruzi v gumárně votočili, na střed měkkou a na krajích tvrdou
esli chce gumu co dlouho vydrží tak ať kouká mezi takový ty Arowmax a Macadam apod. a nebo mezi čoprácký, ty snesou mraky.
pravdu díš,direktore.. M5 byla suverénně nejhorší guma jakou jsem kdy obul..
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:Luk psal:Kojak, vybrat nakou dvousmesovku, ma tvrdsi stred a neudela se ti placka (nebo aspon ne tak rychle)
esli chce gumu co dlouho vydrží tak ať kouká mezi takový ty Arowmax a Macadam apod. a nebo mezi čoprácký, ty snesou mraky.pravdu díš,direktore.. M5 byla suverénně nejhorší guma jakou jsem kdy obul..
no ufff, já ju chtěl kupovat... ještě že sem šel do Diablo Rosso 2
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Pokud ti bude stačit najezd okolo 12tisic ta ber Conti RoadAttack 1 na dvojce dáš o něco meně ale za to vic drží...
A na gumy Conti Motion a Force se vyser... Přečti si par recenzí...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
richie psal:karlos100 psal:XJelen psal:
esli chce gumu co dlouho vydrží tak ať kouká mezi takový ty Arowmax a Macadam apod. a nebo mezi čoprácký, ty snesou mraky.pravdu díš,direktore.. M5 byla suverénně nejhorší guma jakou jsem kdy obul..
no ufff, já ju chtěl kupovat... ještě že sem šel do Diablo Rosso 2
hele,to je jen subjektivní názor.. někomu může fungovat..
je to hlavně záležitost motorky a jezdce.. mě nefachčila,sviňa
...a bude hůř!
Právě že jsem nějaké recenze načet, ale je toho mrtě. Tak nějak zatím ve výběru MPR2, Conti RA 1, Pirelli Angel (možná). Jen jsou to dražší gumy, ale co jsem čet, tak toho moc nevykoumám už... A ještě dotaz, je velký rozdíl MPR1 a MPR2? Ty Conti jsem pochopil, že je Díky
karlos100 psal:richie psal:karlos100 psal:
pravdu díš,direktore.. M5 byla suverénně nejhorší guma jakou jsem kdy obul..no ufff, já ju chtěl kupovat... ještě že sem šel do Diablo Rosso 2
hele,to je jen subjektivní názor.. někomu může fungovat..
je to hlavně záležitost motorky a jezdce.. mě nefachčila,sviňa
jasný jasný
hlemejzd999 psal:Luk psal:Kojak, vybrat nakou dvousmesovku, ma tvrdsi stred a neudela se ti placka (nebo aspon ne tak rychle)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0299-2.jpg
tahle by ti vydržela ..v prostředku tak 20000 km
A copa to je???
kuclb psal:hlemejzd999 psal:Luk psal:Kojak, vybrat nakou dvousmesovku, ma tvrdsi stred a neudela se ti placka (nebo aspon ne tak rychle)
tahle by ti vydržela ..v prostředku tak 20000 kmA copa to je???
Dunlop D205, něco jako jsem psal vejš, bude jezdit dlouho
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:Kojak, vybrat nakou dvousmesovku, ma tvrdsi stred a neudela se ti placka (nebo aspon ne tak rychle)
ale prdlajs, ty ses proti tem dvousmesovkam vysazenej, jak to nejni race atack, tak to paneckovi nevoni
tu metzelerku nevim, treba je to fakt shit, ale roadsmart, angel...co se tyce najezdu a zachovani profilu naprosta spokojenost (a pokud se nemylim tak nejak znel dotaz). Kdyz tam da nakej ten coprackej sutr, tak to najede taky, mozna i vic...ale za jakou cenu (mysleno jizdni vlastnosti)
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:XJelen psal:Luk psal:Kojak, vybrat nakou dvousmesovku, ma tvrdsi stred a neudela se ti placka (nebo aspon ne tak rychle)
esli chce gumu co dlouho vydrží tak ať kouká mezi takový ty Arowmax a Macadam apod. a nebo mezi čoprácký, ty snesou mraky.ale prdlajs, ty ses proti tem dvousmesovkam vysazenej, jak to nejni race atack, tak to paneckovi nevoni
tu metzelerku nevim, treba je to fakt shit, ale roadsmart, angel...co se tyce najezdu a zachovani profilu naprosta spokojenost (a pokud se nemylim tak nejak znel dotaz). Kdyz tam da nakej ten coprackej sutr, tak to najede taky, mozna i vic...ale za jakou cenu (mysleno jizdni vlastnosti)
jasný, jde o to, že jezdím Jeseník -Praha - v podstatě rovina. No a u nás sem tam Červenohorské sedlo apod. takže něco, co schramstne rovinku s kufrem, případně ve dvou, ale aby se s Tím dalo jet normálně... Prostě něco s výdrží uprostřed...
Honzik8719 (Člen) 04.06.2012 13:23:42 Offline |
kuclb psal:Luk psal:XJelen psal:
esli chce gumu co dlouho vydrží tak ať kouká mezi takový ty Arowmax a Macadam apod. a nebo mezi čoprácký, ty snesou mraky.ale prdlajs, ty ses proti tem dvousmesovkam vysazenej, jak to nejni race atack, tak to paneckovi nevoni
tu metzelerku nevim, treba je to fakt shit, ale roadsmart, angel...co se tyce najezdu a zachovani profilu naprosta spokojenost (a pokud se nemylim tak nejak znel dotaz). Kdyz tam da nakej ten coprackej sutr, tak to najede taky, mozna i vic...ale za jakou cenu (mysleno jizdni vlastnosti)jasný, jde o to, že jezdím Jeseník -Praha - v podstatě rovina. No a u nás sem tam Červenohorské sedlo apod. takže něco, co schramstne rovinku s kufrem, případně ve dvou, ale aby se s Tím dalo jet normálně... Prostě něco s výdrží uprostřed...
tak tam vobuj pneu na dodávku, tam ti prostředek zaručeně vydží
jinak za mě zavolej kojaka a uvidíš že budeš spokojenej
...relativní kochač...
PFremer psal:čoveče, po rovince by mě to moc nebavilo...
No, už to zruším pomalu ty cesty, ale zatím aspoň něco... něco pojezdím kolem Prahy...
Nejhorší úsek: Kostelec nad Orlicí - Praha. to je na tempomat a na hovno...
Al aspoň se někdy projedu, času je čím dál míň...
kuclb psal:PFremer psal:čoveče, po rovince by mě to moc nebavilo...
No, už to zruším pomalu ty cesty, ale zatím aspoň něco... něco pojezdím kolem Prahy...
Právě, že tohle není žádné projetí...čučíš jak jouda a jedeš rovně, zkus nějaký pěkný okresky okolo...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
kuclb psal:PFremer psal:čoveče, po rovince by mě to moc nebavilo...
s bílým vláknem na zadku, pamatuju, sme dali cestu zpět z Koruny (CB) do Leitmeritz, tedy vofafrně do 100kmh. Ke Kožakovi s tim určitě dojedeš a nech si od něj poradit
ty krušnohorskej tak nějak nesouhlasím
dvousměsofky skouším a ty co mám ted si nemůžu vynachválit
vod kojaka michelin pilot road 3
dyš sem to viděl poprvý sem myslel že to je vokruhofka na vodu
ale
jo a conti road attack 2 nejhorší co sem kdy jezdil ..cena výkon...porád smutním po těch vod ksichta kuwa ..za hubičku a nesralo to jak to ubejvalo
...nikdo nevojebe Ježíše...
XJelen psal:kuclb psal:hlemejzd999 psal:
tahle by ti vydržela ..v prostředku tak 20000 kmA copa to je???
Dunlop D205, něco jako jsem psal vejš, bude jezdit dlouho
Koukam hlemejžd je na ten hokejoví puk nějak upnuty...
Pokud ho někdo chcete tak Vám ho daruji za cenu poštovného a za
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Borák psal:ty krušnohorskej tak nějak nesouhlasím
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … aseiro.jpg
ale
jo a conti road attack 2 nejhorší co sem kdy jezdil ..cena výkon...porád smutním po těch vod ksichta kuwa ..za hubičku a nesralo to jak to ubejvalo
já ti nevim, já na to zkoušení nemám nějak nervy, ale Karlos je takovej tvárnej, takže už vyzkoušel druhou dvousměs (první byla nějaká pajlot roud něco a druhá ta M5) vobě prostě nedaly 5tis, takže si myslím, že je lepší použít nějakou supersport směs a nejazdit 4 s tím, že si to prostě užiju. Ty reference jako vosum až deset na zadku mě potom přijdou jako fantasmagórije.
Vo Inkvizovejch podpultovkách rejsatak nemá cenu mluvit, to byl nenapodobitelnej poměr cena/grip/výkon
teď to mám na praku a dojíždím šlupky z okruhovky a nemám s tím problém
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Borák psal:ty krušnohorskej tak nějak nesouhlasím
ale
jo a conti road attack 2 nejhorší co sem kdy jezdil ..cena výkon...porád smutním po těch vod ksichta kuwa ..za hubičku a nesralo to jak to ubejvalojá ti nevim, já na to zkoušení nemám nějak nervy, ale Karlos je takovej tvárnej, takže už vyzkoušel druhou dvousměs (první byla nějaká pajlot roud něco a druhá ta M5) vobě prostě nedaly 5tis, takže si myslím, že je lepší použít nějakou supersport směs a nejazdit 4 s tím, že si to prostě užiju. Ty reference jako vosum až deset na zadku mě potom přijdou jako fantasmagórije.
Vo Inkvizovejch podpultovkách rejsatak nemá cenu mluvit, to byl nenapodobitelnej poměr cena/grip/výkon
Jelenoj, vážně, a zatim drží... NA předku mám 11Kkm a doufám, že ještě 2500 dám, bo nechci kupovat před dovolenou. Ještě je v cajku :)
XJelen psal:Borák psal:ty krušnohorskej tak nějak nesouhlasím
ale
jo a conti road attack 2 nejhorší co sem kdy jezdil ..cena výkon...porád smutním po těch vod ksichta kuwa ..za hubičku a nesralo to jak to ubejvalojá ti nevim, já na to zkoušení nemám nějak nervy, ale Karlos je takovej tvárnej, takže už vyzkoušel druhou dvousměs (první byla nějaká pajlot roud něco a druhá ta M5) vobě prostě nedaly 5tis, takže si myslím, že je lepší použít nějakou supersport směs a nejazdit 4 s tím, že si to prostě užiju. Ty reference jako vosum až deset na zadku mě potom přijdou jako fantasmagórije.
Jelene,vogo já jezdím asi štvrtej rok Dunlop Roadsmart a nepřipadá mě v zatáčkách horší než bejvali kultovní D207/208 a na zadku dává s přehledem 6-8tisíc a to na té sportovní prostě nedám a stojí stejně Dojíždění ještě pěknejch vokruhovejch je kapitola sama pro sebe,to je finančně asi nejlepší,ale musí to být "náš" rozměr,ne jak si někdo kupuje slajky s prapodivným rozměrem a na ráfku mu to udělá nějakou uzkou piču jak je to stažený
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:XJelen psal:Borák psal:ty krušnohorskej tak nějak nesouhlasím
ale
teď to mám na praku a dojíždím šlupky z okruhovky a nemám s tím problémJelene,vogo já jezdím asi štvrtej rok Dunlop Roadsmart a nepřipadá mě v zatáčkách horší než bejvali kultovní D207/208 a na zadku dává s přehledem 6-8tisíc a to na té sportovní prostě nedám a stojí stejně Dojíždění ještě pěknejch vokruhovejch je kapitola sama pro sebe,to je finančně asi nejlepší,ale musí to být "náš" rozměr,ne jak si někdo kupuje slajky s prapodivným rozměrem a na ráfku mu to udělá nějakou uzkou piču jak je to stažený
pro Jelena,pajlotsport,a to byla nejlepší guma co jsem kdy na bandasku obul,
vydržela necelejch šest tisíc (na šestce,dvanda by jí tutově sežrala podstatně dřív),
parádní grip,jen ta cena byla trága..
roudsmárta,pajlotroud,M5, nic z toho nebyl žádnej zázrak.. některý,třeba přední
M5 mi přijdou vyloženě nebezpečný..
teď teda študuju jinačí pryže a jsem zvědavej,jaký budou v provozu..
...a bude hůř!
ty voe, kuci dyt vy dva ste podobna vahova, oba B12, ze by Vikec netahal bych se nebal, tak jaktoze kurva najede jako vsichni vostatni 8 a Karlos neda ani 5
ze vy krusnohorci to nak sabotujete, jinak to nejni mozny
Luk psal:ty voe, kuci dyt vy dva ste podobna vahova, oba B12, ze by Vikec netahal bych se nebal, tak jaktoze kurva najede jako vsichni vostatni 8 a Karlos neda ani 5
jinej gang, dyt to znáš...
já třeba najedu na conti road attack na prdel 8-10 a nemám stress ale tedka taky shánim adekvátní náhradu
Bandit 4EVER!!!
Luk psal:ty voe, kuci dyt vy dva ste podobna vahova, oba B12, ze by Vikec netahal bych se nebal, tak jaktoze kurva najede jako vsichni vostatni 8 a Karlos neda ani 5
je mi líto fakt nedal asi máme nějakej hrubší asfalt v sudetech
Strýcfajtr !!!
...to je jednoduchý, prostě jinej styl jízdy...gázování a ubírání voproti plynulosti...tím nechci říct, že jeden umí jezdit a druhej ne, páč každej jezdí jinak a třeba já sem taky takovej kokot, co brzdí pozdě a dává hodně plynu na výjezdech, pag to prostě mizí...a jezdim tag furt, uš ani nepamatuju, gdy sem jel naposlet f klidu, jen tag na pohodu, mě to tag prostě nebaví...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tož mám obutý roadsmarty 2 od kojaka, super rychlost, pohoda... Teď už jen co vydrží a jak se na tom bude jezdit...
Jen bych vzkázal, začínám držet dietu, abych přibral a kucí, tedajeden od Kojaka by moh taky, nějak se mu nechtělo s busem na stojan (ale měl nějaký nazouváky na nohách)...
kuclb psal:Tož mám obutý roadsmarty 2 od kojaka, super rychlost, pohoda... Teď už jen co vydrží a jak se na tom bude jezdit...
Jen bych vzkázal, začínám držet dietu, abych přibral a kucí, tedajeden od Kojaka by moh taky, nějak se mu nechtělo s busem na stojan (ale měl nějaký nazouváky na nohách)...
To jo, jsou to sportovci
kuclb psal:Tož mám obutý roadsmarty 2 od kojaka, super rychlost, pohoda... Teď už jen co vydrží a jak se na tom bude jezdit...
žeby Nítěnka nepřepral autobus??
...a bude hůř!
WenzelB6 psal:kuclb psal:PFremer psal:čoveče, po rovince by mě to moc nebavilo...
Al aspoň se někdy projedu, času je čím dál míň...s bílým vláknem na zadku, pamatuju, sme dali cestu zpět z Koruny (CB) do Leitmeritz, tedy vofafrně do 100kmh. Ke Kožakovi s tim určitě dojedeš a nech si od něj poradit
já s tim dal přes 500, 200 se s tim dalo taky jet, a dostal jsem za to litr pokutu...
jenik88 psal:nezkoušel ste někdo Metzeler Roadtec? Chtěl bych něco cestovnějšího, co trochu vydrží a ideálně trochu podrží
Pirelli Diablo sem vohobloval do 3t km
momentálně mám z6, najeto asi 4500, a ještě tam je tak 30-40% těžko říct, protože na středu nemaj vzorek, tak neni jak změřit... na hranu to položit jde, na mokru jsem docela posranej, ale to je spíš v hlavě...
zzzmrzlinar (Člen) 23.09.2012 15:10:34 Offline |
jenik88 psal:nezkoušel ste někdo Metzeler Roadtec? Chtěl bych něco cestovnějšího, co trochu vydrží a ideálně trochu podrží
na motorce co jsem koupil (Káwa ER6) jsem měl nazutý úplně nový Metzeler Z8 a jako docela dobrý, grip na suchu bez připomínek, na mokru překvapivě hodně dobrý, předek se nesjíždí skoro vůbec, zadek měl poměrně brzo vyjetou plošku, ale má teď najeto 8 tisíc a ještě není úpolně po smrt a to má teď najetou dovolenou s baťohama a ve dvou 3500km. Ale při mojim stylu najíždím na všech gumách víc než většina lidí, takže výdž celkově bude tak průměrná.
Taky jsem s tím ted jezdil Sosnovou, kde to často docela klouže a taky držely dobře. Takže za mě klidně jo.
Honzik8719 (Člen) 23.09.2012 20:45:57 Offline |
Borák psal:
a co si představuješ pod pojmem jezdit
:D :D :D :D
...relativní kochač...
Foglik psal:Tak ja sem dneska dojezdil Conti Road Attack 2 ... Mam na ni 13 000Km a maximalni spokojenost.
Sice nechápu jak jsi na té gumě mohl dát 13tisic??? Ale asi do ni pujdu zas i já...
PS: Máte někdo zkušenost se Conti SportAttack 2???
Po několika sadách road attacků se kterejma jsem byl celkem spokojenej, ale na delší cestování bych je nechtěl, tak jsem letos před dovčou nazul dvousměsovky BT 023 a docela mi příjemně překvapily. Zatím maj 5 tis, z toho necelá půlka vodjetá po dálnicích, to jsem řikal to bude placka jako bejk a že jsem jí vůbec nešetřil, k tomu plně naloženej a je furt docela kulatá a k tomu ještě bez nějakýho enormního úbytku Mimochodem ty poslední roudy 2 co jsem měl, vydržely něco přes 6 tis a žádný dálniční přesuny neměly.
Pajk psal:Po několika sadách road attacků se kterejma jsem byl celkem spokojenej, ale na delší cestování bych je nechtěl, tak jsem letos před dovčou nazul dvousměsovky BT 023 a docela mi příjemně překvapily. Zatím maj 5 tis, z toho necelá půlka vodjetá po dálnicích, to jsem řikal to bude placka jako bejk a že jsem jí vůbec nešetřil, k tomu plně naloženej a je furt docela kulatá a k tomu ještě bez nějakýho enormního úbytku Mimochodem ty poslední roudy 2 co jsem měl, vydržely něco přes 6 tis a žádný dálniční přesuny neměly.
attaky sou největší taháky penězjak říkáš,dvousměsovky jsou fakt pecka
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Pajk psal:Po několika sadách road attacků se kterejma jsem byl celkem spokojenej, ale na delší cestování bych je nechtěl, tak jsem letos před dovčou nazul dvousměsovky BT 023 a docela mi příjemně překvapily. Zatím maj 5 tis, z toho necelá půlka vodjetá po dálnicích, to jsem řikal to bude placka jako bejk a že jsem jí vůbec nešetřil, k tomu plně naloženej a je furt docela kulatá a k tomu ještě bez nějakýho enormního úbytku Mimochodem ty poslední roudy 2 co jsem měl, vydržely něco přes 6 tis a žádný dálniční přesuny neměly.
... dobře ty Palous
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
PALOUS psal:Pajk psal:Po několika sadách road attacků se kterejma jsem byl celkem spokojenej, ale na delší cestování bych je nechtěl, tak jsem letos před dovčou nazul dvousměsovky BT 023 a docela mi příjemně překvapily. Zatím maj 5 tis, z toho necelá půlka vodjetá po dálnicích, to jsem řikal to bude placka jako bejk a že jsem jí vůbec nešetřil, k tomu plně naloženej a je furt docela kulatá a k tomu ještě bez nějakýho enormního úbytku Mimochodem ty poslední roudy 2 co jsem měl, vydržely něco přes 6 tis a žádný dálniční přesuny neměly.
a co na mokru?
Diabla jen 3t??? Na sestce??? Co si s tim delal.. ... Diabla mam ted na Bajku, ma 6500km a furt je legalni....
richie psal:jenik88 psal:nezkoušel ste někdo Metzeler Roadtec? Chtěl bych něco cestovnějšího, co trochu vydrží a ideálně trochu podrží
Pirelli Diablo sem vohobloval do 3t kmDiabla jen 3t??? Na sestce??? Co si s tim delal.. ... Diabla mam ted na Bajku, ma 6500km a furt je legalni....
jj, je to smutný
tak 2t byly jetý ve dvou a zbytek sem vohobloval kolem baráku na těch našich "silnicích".
Na novejch se asi taky budu muset trochu zklidnit
jenik88 psal:richie psal:jenik88 psal:nezkoušel ste někdo Metzeler Roadtec? Chtěl bych něco cestovnějšího, co trochu vydrží a ideálně trochu podrží
Pirelli Diablo sem vohobloval do 3t kmDiabla jen 3t??? Na sestce??? Co si s tim delal.. ... Diabla mam ted na Bajku, ma 6500km a furt je legalni....
jj, je to smutný
tak 2t byly jetý ve dvou a zbytek sem vohobloval kolem baráku na těch našich "silnicích".
Na novejch se asi taky budu muset trochu zklidnit
Jaky to byly Diabla? Corsy nebo Rosso?
Pac ja tech 6500km nenajezdil pomalu a mimo dalnici
richie psal:jenik88 psal:richie psal:
Diabla jen 3t??? Na sestce??? Co si s tim delal.. ... Diabla mam ted na Bajku, ma 6500km a furt je legalni....jj, je to smutný
Na novejch se asi taky budu muset trochu zklidnitJaky to byly Diabla? Corsy nebo Rosso?
Pac ja tech 6500km nenajezdil pomalu a mimo dalnici
Diablo Rosso Corsa a abych nekecal, dal sem 3200 km =) ale tak 1000 bylo s bagáží. Nevim, jestli má vliv měkčí nastavení zadního tlumiče?
jenik88 psal:richie psal:jenik88 psal:
jj, je to smutný
Na novejch se asi taky budu muset trochu zklidnitJaky to byly Diabla? Corsy nebo Rosso?
Pac ja tech 6500km nenajezdil pomalu a mimo dalniciDiablo Rosso Corsa a abych nekecal, dal sem 3200 km =) ale tak 1000 bylo s bagáží. Nevim, jestli má vliv měkčí nastavení zadního tlumiče?
Je teda fakt ze mam Rosso 2... Ale zase na 130konich... asi bych hledal chybu nekde jinde nez v pneu... pokud teda nejezdis do zatacek bokem.. to potom jo ;-)
Honzik8719 (Člen) 26.09.2012 21:56:50 Offline |
kojaksro psal:....pořád jsem nepochopil proč dáváte čistokrevný supersporty na bandita
...piču na tom najedete, a jízdní vlastnosti můžou bejt ještě horší než na kvalitní cestovní pryži
mě na ten muj styl jízdy na B6 stačili road attaky, sportsmarty sem začal až na Bulíkovi, a teď snima ve spokojenosti pokračuju i na Aprilce
a s tim nastavenim podvozku...někde na netu je super článek Pneumatiky promlouvají...
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2012 22:01:56 Offline |
Honzik8719 psal:sportsmarty sem začal až na Bulíkovi, a teď snima ve spokojenosti pokračuju i na Aprilce
di do prdele s aprilkou ...zradils ty harlejáři !!!
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 26.09.2012 22:05:19 Offline |
hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:sportsmarty sem začal až na Bulíkovi, a teď snima ve spokojenosti pokračuju i na Aprilce
počkej počkej, něco se u nás doma kuje a jestli se to dobře vykuje tak už nebudu zrádce
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.09.2012 22:21:50 Offline |
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:sportsmarty sem začal až na Bulíkovi, a teď snima ve spokojenosti pokračuju i na Aprilce
počkej počkej, něco se u nás doma kuje a jestli se to dobře vykuje tak už nebudu zrádce
už ti někdo řekl, že si na makovici?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 26.09.2012 23:36:54 Offline |
kojaksro psal:....pořád jsem nepochopil proč dáváte čistokrevný supersporty na bandita
...piču na tom najedete, a jízdní vlastnosti můžou bejt ještě horší než na kvalitní cestovní pryži
absolutně a stoprocentně podepisuju, se pozná gumař znalec
Honzik8719 (Člen) 26.09.2012 23:38:51 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:
di do prdele s aprilkou ...zradils ty harlejáři !!!počkej počkej, něco se u nás doma kuje a jestli se to dobře vykuje tak už nebudu zrádce
už ti někdo řekl, že si na makovici?
no občas jo...hele já sem si to nevymyslel, to pani sama od sebe
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 27.09.2012 05:30:04 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:už ti někdo řekl, že si na makovici?
Horší než nety.
Poraď jaké cestovní aby vydrželi a nestály ranec, budu potřebovat sadu a přemejšlím o dvousměsi aby se mi nedělala ploška
Smrt je ze všeho to poslední.
Kdyby náhodou někdo zatoužil dojíždět pneu z okruhu, tak se mi válí v garáži slušně jetá sada Metzeler Racetec K2. Pneu jsou homolog, takže na cestu bez potíží, rozměr 120+180. Za litr to dám a může si k tomu vybrat pár dalších gum z hromádky - myslím, že jsou tam použitelné nějaké předky.
Na poštu s tím nejdu, pouze osobní odběr u mě v garáži
Honzik8719 (Člen) 27.09.2012 08:27:28 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:už ti někdo řekl, že si na makovici?
Horší než nety.
já na tem aspoň jezdim
...relativní kochač...
hele ač nerad, tak v tomhle s tebou nesouhlasím
vobrousil jsem už dost pryží a prostě nikdo mě už nedonutí dát tam nějaký tourist hájtekmegaultrasměsový mrdky. Sice najedu půlku toho co vy na těch tourech (možná i víc), ale mám klid u srdíčka a nemusím počítat kolik km ještě najet, než to bude teplý, protože nejsem žádnej stuntrajdr a neumím klouzat tak, abych z toho neměl srdeční příhodu
myslím, že třeba o tebou vychvalovanejma M5 Interact už tady toho padlo dost, nehledě na to, že ten nájezd je taky otázka jak u koho, viz náš experimentátor Karlos.
nadruhou stranu uznávám, že pokud někdo jezdí Prag-Reichenau po R10 a na jižní spojku je mu supercorsa k prdu.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:kojaksro psal:....pořád jsem nepochopil proč dáváte čistokrevný supersporty na bandita
...piču na tom najedete, a jízdní vlastnosti můžou bejt ještě horší než na kvalitní cestovní pryžihele ač nerad, tak v tomhle s tebou nesouhlasím
vobrousil jsem už dost pryží a prostě nikdo mě už nedonutí dát tam nějaký tourist hájtekmegaultrasměsový mrdky. Sice najedu půlku toho co vy na těch tourech (možná i víc), ale mám klid u srdíčka a nemusím počítat kolik km ještě najet, než to bude teplý, protože nejsem žádnej stuntrajdr a neumím klouzat tak, abych z toho neměl srdeční příhodu
myslím, že třeba o tebou vychvalovanejma M5 Interact už tady toho padlo dost, nehledě na to, že ten nájezd je taky otázka jak u koho, viz náš experimentátor Karlos.
nadruhou stranu uznávám, že pokud někdo jezdí Prag-Reichenau po R10 a na jižní spojku je mu supercorsa k prdu.
....k tý M5, říkal jsem, že jsou dobré, ale (dohledám tady na fóru) jsem taky říkal, že je to sportovní guma a na Bandita bych je nikdy nedal. Klucí na sportech (včetně Mácy) s tou gumou byly max. spokojený. Každej si vždycky bude říkat to svoje a když s Tím náhodou placne, tak témeř vždy je to na úkor gum a hned se pohaní a ty už nikdy nedám a bla, bla bla.
Ať si každej obouvá co chce, je mě to šumák, ale tím že si dá supersportovní gumu na béčko si prostě nepomůže. Když je někdo dojíždí i z ekonomickejch důvodů páč je má za hubičku ok, ale dávat je nový mě přijde
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2012 11:44:42 Offline |
XJelen psal:kojaksro psal:....pořád jsem nepochopil proč dáváte čistokrevný supersporty na bandita
...piču na tom najedete, a jízdní vlastnosti můžou bejt ještě horší než na kvalitní cestovní pryžihele ač nerad, tak v tomhle s tebou nesouhlasím
heleď Jelene, já vím, že ty dvousměsovky nemáš rád a kór ty M5ky, ale jednak bych řek, že M5 dvousměsový nejsou , bo Metzeler kdysi vydal prohlášení, že dvousměsovky dělat nebude bo nechce na gumách mít ten přechod tvrdá-měká, že by to rideři poznali, takže jestli nezměnili názor řek bych že to je jednosměs. Údajně rozdílů tvrdosti dosahuju rozdílným napínáním kostry bo co.
A pak bych nesouhlasil, že turist pryž ti bude studená víc klouzat. Nemluvím teď vo starejch tvrdej turistickejch gumách jako contiforce, ale ty moderní jako Roadsmrtky a jim podobný se naopak zahřejvaj dobře a navíc maj v popisu práce funguvat obstojně i nezahřátý. Dokonce bych řek, že sportovně turistický se budou zahřejvat líp, vezmu turistku na okruh a uvidíš že bude vyloženně přehřátá kdežto sportka nebo rejska bude tak akunrát.
ABik psal:Kdyby náhodou někdo zatoužil dojíždět pneu z okruhu, tak se mi válí v garáži slušně jetá sada Metzeler Racetec K2. Pneu jsou homolog, takže na cestu bez potíží, rozměr 120+180. Za litr to dám a může si k tomu vybrat pár dalších gum z hromádky - myslím, že jsou tam použitelné nějaké předky.
Na poštu s tím nejdu, pouze osobní odběr u mě v garáži
Kdy se mám stavit? Na těch posledních se mě jezdilo parádně
.....sportovně cestovní gumy, které výrobci aktuálně vyrábějí ohřeješ daleko rychleji a snadněji než bylo dříve a to nemusíš jet ani střelbu.
Příklad: Já na B12 (Michelin Pilot Road3) po okrskách na pohodu do 140km, Máca na R6 (nové Dunlop Sportsmart ), oba stejné tempo, při zastavení, větší teplota u mě cca. 30%. Jezdíme podobně, já nějak brutálně neakceluruji, což Martin na R6, která nemá spodek musí točit daleko více. Samo, že gumu ohříváš nejvíce když taháháš za heft a brzdíš, což máme každej jinak.
a jelikoz udelali Michelin Pilot Road3 jako zvlast vhodna do deste tak jsem jeste poradne nezmokl.....
a na B12 - pokud se nekdo pta tak je uuuuplne jedno co tam da - bo stejne ma gumu 2cm od hrany.......
jestli pojedu na okruh anebo s nejakym magorem jezdit palici po silnici dam neco mekkeho - jestli jezdim kochacku a pohodu dam tvrdsi .....
jinak na kozu jsem dal qualifiry - najel 6000km na znacky ( ne do platna ) a ted jsem dal road pilot 3 a taky dobry a najezd bude vetsi.......
MOTO KOZZI GRISO
zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2012 12:57:03 Offline |
kojaksro psal:.....sportovně cestovní gumy, které výrobci aktuálně vyrábějí ohřeješ daleko rychleji a snadněji než bylo dříve a to nemusíš jet ani střelbu.
Příklad: Já na B12 (Michelin Pilot Road3) po okrskách na pohodu do 140km, Máca na R6 (nové Dunlop Sportsmart ), oba stejné tempo, při zastavení, větší teplota u mě cca. 30%. Jezdíme podobně, já nějak brutálně neakceluruji, což Martin na R6, která nemá spodek musí točit daleko více. Samo, že gumu ohříváš nejvíce když taháháš za heft a brzdíš, což máme každej jinak.
no jistěěěě
VikecB12 psal:ABik psal:Kdyby náhodou někdo zatoužil dojíždět pneu z okruhu, tak se mi válí v garáži slušně jetá sada Metzeler Racetec K2. Pneu jsou homolog, takže na cestu bez potíží, rozměr 120+180. Za litr to dám a může si k tomu vybrat pár dalších gum z hromádky - myslím, že jsou tam použitelné nějaké předky.
Na poštu s tím nejdu, pouze osobní odběr u mě v garážiKdy se mám stavit? Na těch posledních se mě jezdilo parádně
V 10 se zítra vrátím z obhlídky stavby, takže pak kdykoli. Akorát v Popůvkách už mě nehledej, garáž je v Brně. Na telefonu jsem pořád (773608562).
kojaksro psal:.....sportovně cestovní gumy, které výrobci aktuálně vyrábějí ohřeješ daleko rychleji a snadněji než bylo dříve a to nemusíš jet ani střelbu.
hrušky s jabkama ty + B12 a naproti tomu Máca + R6 nemyslíš?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:kojaksro psal:.....sportovně cestovní gumy, které výrobci aktuálně vyrábějí ohřeješ daleko rychleji a snadněji než bylo dříve a to nemusíš jet ani střelbu.
Příklad: Já na B12 (Michelin Pilot Road3) po okrskách na pohodu do 140km, Máca na R6 (nové Dunlop Sportsmart ), oba stejné tempo, při zastavení, větší teplota u mě cca. 30%. Jezdíme podobně, já nějak brutálně neakceluruji, což Martin na R6, která nemá spodek musí točit daleko více. Samo, že gumu ohříváš nejvíce když taháháš za heft a brzdíš, což máme každej jinak.hrušky s jabkama ty + B12 a naproti tomu Máca + R6 nemyslíš?
....nemyslím. Pořád Tím míním to, ře si prostě na normalní silnici i když pojedeš kudlu a budeš mít supersporty pneu, že budeš mít lepší zahřatý grip a podobně.
....od záčátku reaguji na to proč na cestovní moto, an normální - supersportovní pneu viz. B6 (diablo rosso corsa)....je to dle mě hovadina, zbatečnost a ničím si nepomůžeš ba naopak
...takhle je to správně
....nemyslím. Pořád Tím míním to, že si prostě i když pojedeš kudlu a budeš mít supersporty pneu, že je budeš mít lépe zahřatý, grip a podobně.
....od záčátku reaguji na to proč na cestovní moto, a na normalní silnici, supersportovní pneu viz. B6 (diablo rosso corsa)....je to dle mě hovadina, zbytečnost a ničím si nepomůžeš ba naopak.
kojaksro psal:Mour psal:...mě by se třeba líbila na ty Michelin Pilot Road3 nějaká akce, uvítal bych tak zhruba 3-3,5 tis. za sadu
....budu je nakupovat na jaro, takže nějaká akce určitě bude.
..tak za tu nižší výše uvedenou cenu bych byl ochoten akceptovat, že doprava nebude zdarma
kojaksro psal:...takhle je to správně
....nemyslím. Pořád Tím míním to, že si prostě i když pojedeš kudlu a budeš mít supersporty pneu, že je budeš mít lépe zahřatý, grip a podobně.
....od záčátku reaguji na to proč na cestovní moto, a na normalní silnici, supersportovní pneu viz. B6 (diablo rosso corsa)....je to dle mě hovadina, zbytečnost a ničím si nepomůžeš ba naopak.
ty vole ŠTĚPO měls nekdy na předku třeba Supercorsu, nebo qualifíra???? nechceš mi tvrdit, že s turistickou gumou budeš mít lepší grip než s těmahle žvejkačkama, že ne?
Pořád jsem nepochopil, jak by ta supersportovní guma měla zhoršit vlastnosti B6
Strýcfajtr !!!
ABik psal:VikecB12 psal:ABik psal:Kdyby náhodou někdo zatoužil dojíždět pneu z okruhu, tak se mi válí v garáži slušně jetá sada Metzeler Racetec K2. Pneu jsou homolog, takže na cestu bez potíží, rozměr 120+180. Za litr to dám a může si k tomu vybrat pár dalších gum z hromádky - myslím, že jsou tam použitelné nějaké předky.
Na poštu s tím nejdu, pouze osobní odběr u mě v garážiKdy se mám stavit? Na těch posledních se mě jezdilo parádně
V 10 se zítra vrátím z obhlídky stavby, takže pak kdykoli. Akorát v Popůvkách už mě nehledej, garáž je v Brně. Na telefonu jsem pořád (773608562).
No já asi dneska vodfrčím na chalupu na pívo,ale jak budu doma,tak se ti vozvu a uděláme těžkej busines
.....budu se opakovat, řešil jsem nový sportovně cestovní pneumatiky (jak říkáš hájtekmegaultrasměsový mrdky), které ti poskytnou stejnej jízdní komfort jako supersporty, a do ideální teploty a gripu je dostaneš běžnou jízdou.
....jezdím pokaždý jiný pneumatiky abych je vyzkoušel na B12, Michelin Pilot Road1, Dunlop Roadsmart, Conti Road Attack 1 a 2 , Michelin Pilot Road 3, na R1, Bridgestone 016, Metzler M3, Michelin Power Pure......a nikdy jsem k vůli pneu neměl problém, a když u byl a, že jich bylo tak to byla moje. Ale je pravda, že jezdím pod své možnosti..vina.
Já su Roadsmartovej. Teďka co jezdím jak mrdal mám na zadní najeto zatím 4000km a su zhruba v pulce na prostředku gumy Sjel sem jich asi tři sady a nikdy žádnej problém. Cenovka taky dobrá Ještě pořád sem nevyzkoušel ty mišeliny PR3
kojaksro psal:Mour psal:...mě by se třeba líbila na ty Michelin Pilot Road3 nějaká akce, uvítal bych tak zhruba 3-3,5 tis. za sadu
....budu je nakupovat na jaro, takže nějaká akce určitě bude.
super, protože já sem s nima spokojenej jaxviň
okruh,silnice,turistika - všude sou super a sjížděj se rovnoměrně
Klouznul mi zatim jednou předek a to v dubnu v Mostě na vokruhu, kdy bylo mokro, 9°C a měl sem vodjetýho půl kola...takže mojí chybou - (na nahřejvákach sem to neměl)
jo a abych nezapomněl mam na nich najeto 7tis. km a ještě zdaleka nekončí - dam vam vědět kolik sem na nich najel.
Letos sem na nich dal 2x Most, 1x Brno, 2tis. na Sardinii,kde je hrubej asfalt jaxviň a zbytek kochačky po Jižních Čechách.
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
...a já vam řeknu, že sjedu cokolif, jen dyš je to černý a kulatý...jezdil sem i podvokapofky germánem vyhozený mechem volezlý, dyš zrovna nebyli škvarky...a dyš se něco posralo, tag to určitě nebylo gumama
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Já su Roadsmartovej. Teďka co jezdím jak mrdal mám na zadní najeto zatím 4000km a su zhruba v pulce na prostředku gumy Sjel sem jich asi tři sady a nikdy žádnej problém. Cenovka taky dobrá Ještě pořád sem nevyzkoušel ty mišeliny PR3
PR3...zadek 12000 často ve 2vou brždění smykem hrábnutí při rozjezdu prostě žádný ní a ještě 1000daj...teda když vydrží motór
MRDAT!!!
Filous psal:...a já vam řeknu, že sjedu cokolif, jen dyš je to černý a kulatý...jezdil sem i podvokapofky germánem vyhozený mechem volezlý, dyš zrovna nebyli škvarky...a dyš se něco posralo, tag to určitě nebylo gumama
taky pravda....rozdíl v gumách minimální v ceně ovšem často značný
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 27.09.2012 19:56:32 Offline |
Filous psal:...a já vam řeknu, že sjedu cokolif, jen dyš je to černý a kulatý...jezdil sem i podvokapofky germánem vyhozený mechem volezlý, dyš zrovna nebyli škvarky...a dyš se něco posralo, tag to určitě nebylo gumama
...no a vonehdá na jaře ste mě tady strašili ,když sem nazul DOT 07 ...a byla to „nová“ guma
VikecB12 psal:Já su Roadsmartovej. Teďka co jezdím jak mrdal mám na zadní najeto zatím 4000km a su zhruba v pulce na prostředku gumy Sjel sem jich asi tři sady a nikdy žádnej problém. Cenovka taky dobrá Ještě pořád sem nevyzkoušel ty mišeliny PR3
já též,dojíždím zadek a předek má ještě tak 3t.dostala se mi do ruky pěkná contimoušna,tak nevim jestli to nazout,aby to vyšlo na dojetí s tim předkem a pak vobědnat sadu roudsmartů2
kupodivu to mame stejne asi zkusim taky ty PR3, kdyz je brudr tak chvali
já sem takovej kochač mrdal ,takže podle mě se blbjě srovnavá ale ty mpr3 mě fakt sedly
tady na horách je to dost na piču,vobčas mokro +sucho fšude se ten mozol nedostane a prostě těmhle vjeřím ,zatim mně nikdá nenechaly ve štychu
...nikdo nevojebe Ježíše...
Stránky: 1 2