Nejsi přihlášen
Cinkání svodů..
Nazdar chlapi,
někde ve svodech mi to na volnoběh hnusně cinká. Nemáte někdo nápad, jak odhalit kde? Měl jsem rozebrané všechno co šlo, ale nikde jsem nic nenašel. Nemáte s tim někdo zkušenost? Diky, kavis
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
Re: Cinkání svodů..
Uvolněný to nemáš co?!
Mě tohle dělali první hříbky, v určitých otáčkách neskutečně rezonoval ten pravej a bylo to tím, že ten "kolík" s "dírkou" nebyly vhodný pár a byla tam jemná vůle... podložil jsem kouskem gumy a neřešil.... pak se vyboural a vyřešil nákupem nových hříbků
Nic lidského mi není cizí
na fotce z bouračky to je vidět
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=51390
Nic lidského mi není cizí
VikecB12 psal:Normálně to zvedni na zadní a vono to vypadne vzadu Nějakej malej parchant co šel vokolo ti tam mrskl kamínek Nebo praskla ta vnitřní trubka a dělá to neplechu a nic s tím neuděláš
Ja si prave myslim, ze to bude ta vnitrni trubka..jediny co me napadlo, tak ze zkusim vyvrtat kontrolní dirky a budu zkouset..popripadne se to zavari..kdybych alespon vedel, ve kterem svodu to je..
K.a.s.y.m. (Člen) 05.06.2012 07:09:27 Offline |
nez zacnes neco vrtat do svodu jsi si jisty ze to neni v tlumici.bo pokud mas origo tak uz v ty trubce k tlumici je je derovan trubka ktera umi delat taky peknej bordel kdyz se uklepe.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:nez zacnes neco vrtat do svodu jsi si jisty ze to neni v tlumici.bo pokud mas origo tak uz v ty trubce k tlumici je je derovan trubka ktera umi delat taky peknej bordel kdyz se uklepe.
Jisty si jsem, vsechno jsem mel sundane krome svodů..musi to byt tam
Stránky: 1