Nejsi přihlášen
a papíry jsou skoro doma - dějkuji za vyčištění bodů :)
včera testy v autoškole - na 88% :)
dneska jízdy na ER-5 a nějaký Dieselový plechovce.
Teť ještě někde pořečit dopravního psychologa kterej je potřeba pro vrácení papírů a může se zase jezdit :)
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Honzik8719 (Člen) 05.06.2012 13:38:31 Offline |
Re: a papíry jsou skoro doma - dějkuji za vyčištění bodů :)
VikecB12 psal:A ten psychouš kdyby se domákl zdejšího vlákna vo turbu,tak by ti nedal papíry ani na kolobrndu
pojď si utřít ten kompjůtr
...relativní kochač...
psycholog bude mít asi tik v oku až budeš odcházet
jinak
http://www.psychology.cz/
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Banditatom (Člen) 06.06.2012 18:15:40 Offline |
VikecB12 psal:A ten psychouš kdyby se domákl zdejšího vlákna vo turbu,tak by ti nedal papíry ani na kolobrndu
myslím, že by mu nevydal ani průkaz chodce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 06.06.2012 18:25:14 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:A ten psychouš kdyby se domákl zdejšího vlákna vo turbu,tak by ti nedal papíry ani na kolobrndu
rovnou do kazajky
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 06.06.2012 18:31:50 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:A ten psychouš kdyby se domákl zdejšího vlákna vo turbu,tak by ti nedal papíry ani na kolobrndu
rovnou do kazajky
...vykastrovat a pak do kazajky
jezek psal:včera testy v autoškole - na 88% :)
dneska jízdy na ER-5 a nějaký Dieselový plechovce.
Teť ještě někde pořečit dopravního psychologa kterej je potřeba pro vrácení papírů a může se zase jezdit :)
Tím si měl začít...
Hlavně si na nic nehraj a pořadně ho poslochej co ti řiká... Bude se ti to hodit...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
PS: Poradim ti ještě jednu věc....
obvolej psychology v okolí... a na ty skupinovky se vykašly...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
50,- Vypis z karty řídiče
3000,- Autoškola
700,- Testy
2000,- Psychlog
-------------------------------
Celkem to děla : 5750,- Kč
PLS, napiš mi zda se v cenách nějak odlišujeme...
Frodo89 psal:50,- Vypis z karty řídiče
3000,- Autoškola
700,- Testy
2000,- Psychlog
PLS, napiš mi zda se v cenách nějak odlišujeme...
To bych už raději jezdil mastnou tyčí
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 07.06.2012 09:14:37 Offline |
PFremer psal:Frodo89 psal:50,- Vypis z karty řídiče
3000,- Autoškola
700,- Testy
2000,- Psychlog
PLS, napiš mi zda se v cenách nějak odlišujeme...To bych už raději jezdil mastnou tyčí
leda hovno Miky, jak ses poprvý svez na bezénovcovi tax byl ztracenej a prodal bys vlastní matku abyses moh vozit dál
nic mi nepovídej
...
Kelly01 psal:Jak to probíhá u psycholologa
Chtěj vybírat "neagresivní" barvy nebo kreslit ruku či strom(jejich oblíbená kratochvíle)
...to by mě zajímalo jak bych byl hodnocem?, bo bych nakreslil smrk pomocí těch vlnovek
zzzmrzlinar psal:PFremer psal:Frodo89 psal:50,- Vypis z karty řídiče
3000,- Autoškola
700,- Testy
2000,- Psychlog
PLS, napiš mi zda se v cenách nějak odlišujeme...To bych už raději jezdil mastnou tyčí
leda hovno Miky, jak ses poprvý svez na bezénovcovi tax byl ztracenej a prodal bys vlastní matku abyses moh vozit dál
nic mi nepovídej
...
Je pravda, že teď jedu na dovolenou a vobjednal jsem u štěpána papuče. To zas bude na konci měsíce hlad. Asi budu prolejzat popelnice a pít z kaluže...Jako vážně.
Mour psal:Kelly01 psal:Jak to probíhá u psycholologa
Chtěj vybírat "neagresivní" barvy nebo kreslit ruku či strom(jejich oblíbená kratochvíle)...to by mě zajímalo jak bych byl hodnocem?, bo bych nakreslil smrk pomocí těch vlnovek
Byl bys velký "kreativec"
Já dojal psychologa tím že jsem mu na všech těch flekatých vobrázcích(nevím jak se to jmenuje) viděl kuře
God Save The Queen!
zzzmrzlinar (Člen) 07.06.2012 10:39:03 Offline |
PFremer psal:zzzmrzlinar psal:PFremer psal:
To bych už raději jezdil mastnou tyčíleda hovno Miky, jak ses poprvý svez na bezénovcovi tax byl ztracenej a prodal bys vlastní matku abyses moh vozit dál
nic mi nepovídej
...Je pravda, že teď jedu na dovolenou a vobjednal jsem u štěpána papuče. To zas bude na konci měsíce hlad. Asi budu prolejzat popelnice a pít z kaluže...Jako vážně.
no jo no, gumy na větší motyky jsou fakt masakrálně drahý a dyby aspoň vydržely třeba půlku toho co na autě esi tys nepřestal jezdit do Kytlic taky kolevá gumám. Jestlis borkyni v hospě řek, hele holka tu dvojku si zaplatíš sama bo já šetřím na gumy a ještě taky zaplať toho mojho Birella tak to málokerá rozdejchá
zzzmrzlinar psal:PFremer psal:zzzmrzlinar psal:
nic mi nepovídej
...Je pravda, že teď jedu na dovolenou a vobjednal jsem u štěpána papuče. To zas bude na konci měsíce hlad. Asi budu prolejzat popelnice a pít z kaluže...Jako vážně.
no jo no, gumy na větší motyky jsou fakt masakrálně drahý a dyby aspoň vydržely třeba půlku toho co na autě esi tys nepřestal jezdit do Kytlic taky kolevá gumám. Jestlis borkyni v hospě řek, hele holka tu dvojku si zaplatíš sama bo já šetřím na gumy a ještě taky zaplať toho mojho Birella tak to málokerá rozdejchá
Přesně...
:D mějak tak to bylo:D.
Mour psal:Kelly01 psal:Jak to probíhá u psycholologa
Chtěj vybírat "neagresivní" barvy nebo kreslit ruku či strom(jejich oblíbená kratochvíle)...to by mě zajímalo jak bych byl hodnocem?, bo bych nakreslil smrk pomocí těch vlnovek
nesmi to bejt jehlicnan ani palma...prestoze to v zadani zduraznujou, stejne pulka lidi kresli ten smrcek
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
já při osobnostním profilu a při stejném zadání (omezení) kreslil vyrovnanou fůru nařezaného dřeva neřek v jakým stavu ten strom má být
a když pak chtěl nakreslit ženu, tak to byla stará shrbená bábina, které volné triko, dlouhá sukňa a šátek zakryl skoro vše (takže něco na styl toho smrčku - ale těch keců co kolem ní pak bylo )
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:já při osobnostním profilu a při stejném zadání (omezení) kreslil vyrovnanou fůru nařezaného dřeva neřek v jakým stavu ten strom má být
a když pak chtěl nakreslit ženu, tak to byla stará shrbená bábina, které volné triko, dlouhá sukňa a šátek zakryl skoro vše (takže něco na styl toho smrčku - ale těch keců co kolem ní pak bylo )
je nekde predloha toho testu??? Mate nekdo zkusenosti s tim testem???na co vsechno se ptaj???
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Já nekreslil stromeček, ale klasický domeček "+vše okolo" a pak postavy muže a ženy...
jezek psal:MaraKM psal:já při osobnostním profilu a při stejném zadání (omezení) kreslil vyrovnanou fůru nařezaného dřeva neřek v jakým stavu ten strom má být
a když pak chtěl nakreslit ženu, tak to byla stará shrbená bábina, které volné triko, dlouhá sukňa a šátek zakryl skoro vše (takže něco na styl toho smrčku - ale těch keců co kolem ní pak bylo )je nekde predloha toho testu??? Mate nekdo zkusenosti s tim testem???na co vsechno se ptaj???
žadná předloha neexistuje... Osobnostni profil se zkládá z 48testu... A popravdě bud sam sebou... U mě na ferovku poznal, že některe testy dělam opakovaně a mam "naučené"...
PS: Neboj se a běž tam si čistou hlavou... Hlavně si nezapoměn jako já propisku...
Banditatom (Člen) 09.06.2012 13:14:20 Offline |
já ty babě načmáral v desetivteřině keř zlomil jsem u toho tužku jak jsem byl nasranej, že tam musím sedět jak
Stránky: 1