Nejsi přihlášen
Re: Šestka a Brno?
Sucre psal:Ty jo až tak pěkný? To koukám
pro tebe je to pravděpodobně ale utopie. Mezi Polákama, Skopčákama a místníma střelcama, keří přijedů s vozíkama, nahřívákama a jinýma udělátkama tam budeš s béčkem za exota. I dyž budeš brůsit stupny v zatáčkách, pořád budeš na ně věčinů pomalej a obzvláště pokáď ti pude o to se to naučit, jet si svoju stopu, tak zřejmě budeš víc zavazet než závodit. Lepčejší je vybrat si ňáký agenturní ježdění, gde sa jezci rozdělují do skupin dle výkonnosti, tam už sa dá něco naučit. bohužel i v těchto skupinách se može stat to, že maník na kerýho nevyšla jízda v rychlé skupině, ti při tréninku v této pomalé, zavře zatáčku, nebo ťa lízne tak blízko, že sa lekneš.Každopádně zkušenost je to dobrá a je pravda, že to co najezdíš na okruhu se vyrovná desetinásobku na běžný silnici a o bezpečnosti kravení na okruhu a v provozu nemá smysl se bavit
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...esis na dromu nigdá nebyl, tag neš volný, tag rači ňákou agenturu, gde sou rozdělený skupiny podle výkonosti...mrkni třeba na www.racetrack.cz...tadle agentura f poctatě vznikla z Banditích vokruhovejch dní a pro lidi, kerý začínaj s dromama sou tam hodně dobrý podmínky, co se týká rozdělení do skupin...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Sucre psal:Jo tak já právě občas jezdím ve Vysokým Mýtě, tam se dá taky hezky zablbnout. Ale to Brno jsem si říkal, že bych možná zkusil taky.
Mě se teda víc líbí Most, ale je to o vkusu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:...esis na dromu nigdá nebyl, tag neš volný, tag rači ňákou agenturu, gde sou rozdělený skupiny podle výkonosti...mrkni třeba na www.racetrack.cz...tadle agentura f poctatě vznikla z Banditích vokruhovejch dní a pro lidi, kerý začínaj s dromama sou tam hodně dobrý podmínky, co se týká rozdělení do skupin...
akorát vo bandita tam nezavadíš
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 06.06.2012 06:52:58 Offline |
ja se prvni den dostal na nejlepsi cas 2:48
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Filous psal:...esis na dromu nigdá nebyl, tag neš volný, tag rači ňákou agenturu, gde sou rozdělený skupiny podle výkonosti...mrkni třeba na www.racetrack.cz...tadle agentura f poctatě vznikla z Banditích vokruhovejch dní a pro lidi, kerý začínaj s dromama sou tam hodně dobrý podmínky, co se týká rozdělení do skupin...
akorát vo bandita tam nezavadíš
no připadal sem si tam jag exot, dyž sem tam byl, jediný co mi pomáhalo bylo, dyž ně přetjížděl Filous a rval prdele i kelímkám, že sem řval do přilby: Ták vy přizdisráčí, co si kůpíte laminát a piču na tem umíte, béčko umí, natrhlo vám prdel, aj já bych vám moh natrhnůt prdel, ale nesce sa mi
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Sucre psal:Jo tak já právě občas jezdím ve Vysokým Mýtě, tam se dá taky hezky zablbnout. Ale to Brno jsem si říkal, že bych možná zkusil taky.
tak se připrav na velkou změnu.... budeš muset řadit
jinak se toho vůbec neboj... kdo se bojí nesmí do lesa ;-)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Sucre : minulej tejden s Racetrackem v C1 v Mostě
pojezdil sem si svoje taky se šestkou , Exot. Halt v C1 byl docela rozptyl,
ti nejrychlejší mě brali o kolo, ale na to bílej tesák. Zajezdil jsem si.
a fčera na akci v Sosnový tušim se to menovalo pridejplyn.cz
Obě akce doporučuju, takže i Brno
karlos100 psal:xrohy psal:Na B6 myslim 2:43...
to je ale trápení ubohý malý hodný šestky
tak v Brně určitě, pro šestku béčko bych spíš byl taky pro Most. V každým případě zkušenosti i v C2 nikde jinde na silnici nenajde
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1