Nejsi přihlášen
Monty Jack (Člen) 07.06.2012 12:00:55 Offline |
Nátěr na betonovou podlahu
Čím natřít betonovou podlahu v garáži (penetrace + nátěr) ?
Požadavek na odolnost olejům, posypovým solím.
Mátě někdo zkušenosti a doporučení druhu, či přímo značky ?
Díky
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Re: Nátěr na betonovou podlahu
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
za mě stěrkové nátěry, např. Epotec
http://www.techfloor.cz/cz/produkty/20_ … NISH.xhtml
jinak bych se bála toho, že Ti to časem popraská...
Díky
do garáží dáváme Eternal Stabil ...šedivej
Lihy psal:Monty Jack psal:Čím natřít betonovou podlahu v garáži (penetrace + nátěr) ?
Díkydo garáží dáváme Eternal Stabil ...šedivej
Eternal epoxi stabil do garáží byťáků...
Lihy psal:Lihy psal:Monty Jack psal:Čím natřít betonovou podlahu v garáži (penetrace + nátěr) ?
Díkydo garáží dáváme Eternal Stabil ...šedivej
Eternal epoxi stabil do garáží byťáků...
před měsícem jsem to natíral taky v garáži
A to se tam pak i vyzůváte?
Kurňa garáž je od teho, aby mi nevadilo, když uchčije olej a já to pak utřu hadrem a popřípadě posypu trochou písku a za týden zametu a jeto.
Eště abych to pucoval techničákem a vysával do lesku.
Na leštění je tam něco iného. A podlaha to néní.
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:A to se tam pak i vyzůváte?
Kurňa garáž je od teho, aby mi nevadilo, když uchčije olej a já to pak utřu hadrem a popřípadě posypu trochou písku a za týden zametu a jeto.
Na leštění je tam něco iného. A podlaha to néní.
Ty voe to je zas postřeh
právě když ti na tohle uchčije olej, vemeš hadr a setřeš to....na nějakej písek, piliny a podobný nesmysly se můžeš vysrat bo se to do toho nevsákne. Ale myslim, že tady je veškerý vysvětlování marný
hlemejzd999 (Člen) 08.06.2012 17:57:09 Offline |
Lihy psal:Zdeněk psal:A to se tam pak i vyzůváte?
Na leštění je tam něco iného. A podlaha to néní.Ty voe to je zas postřeh
právě když ti na tohle uchčije olej, vemeš hadr a setřeš to....na nějakej písek, piliny a podobný nesmysly se můžeš vysrat bo se to do toho nevsákne. Ale myslim, že tady je veškerý vysvětlování marný
jak nevsákne ?...uplně v klidu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Lihy psal:Zdeněk psal:A to se tam pak i vyzůváte?
No v práci máme na půlce dílny na zemi jakousik dvousložkovou hmotu, která po ztvrdnutí je tvrdá jak kameň. Ale jakmile mi spadne 1-2kg závaží, tak se to vyštípne a je to o oči, bo se to tříští na malinké ostré kousky. A když se vyleje olej, tak to můžu utírat čím chcu---klouže to furt. Pomůže až technický benzín. No bych toto nechtěl v garáži.
A v garáži jsme s otcem zhruba před 15 lety natřely zem šedým nátěrem na beton(3vrstvy) a po půl roce byly vychozené cestišky od dveří.
Je to jen můj názor, nenutím ho nikomu, prostě raději posypu olej pískem a pak zametu, než abych byl otrok pucvolu a čističů.
sou různí lidé mezi námi
hlemejzd999 psal:Lihy psal:Zdeněk psal:A to se tam pak i vyzůváte?
právě když ti na tohle uchčije olej, vemeš hadr a setřeš to....na nějakej písek, piliny a podobný nesmysly se můžeš vysrat bo se to do toho nevsákne. Ale myslim, že tady je veškerý vysvětlování marnýjak nevsákne ?...uplně v klidu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00646.jpg
Ideální podlaha. Fakt.
Akorát záleží, jak jsou hluboké ty špáryy mezi cihlama(či co to je) Asi se blbě hledá třeba orezlá 5 matička.
sou různí lidé mezi námi
hlemejzd999 (Člen) 08.06.2012 18:12:19 Offline |
Zdeněk psal:Ideální podlaha. Fakt.
Akorát záleží, jak jsou hluboké ty špáryy mezi cihlama(či co to je) Asi se blbě hledá třeba orezlá 5 matička.
ty spáry jsou vysypané štěrkem , co je takovej ten jemnej podél cest v zimě na hromadách ,abys nezapad a mohl sis podsypat kola ,asi do výše půl cihle, takže taková matička už je nenávratně v prdeli.
snowflake600 (Člen) 08.06.2012 22:38:35 Offline |
taky eternál......a taky šedéj.....
hlemejzd999 psal:Zdeněk psal:Ideální podlaha. Fakt.
Akorát záleží, jak jsou hluboké ty špáryy mezi cihlama(či co to je) Asi se blbě hledá třeba orezlá 5 matička.ty spáry jsou vysypané štěrkem , co je takovej ten jemnej podél cest v zimě na hromadách ,abys nezapad a mohl sis podsypat kola ,asi do výše půl cihle, takže taková matička už je nenávratně v prdeli.
Hele Hlemejžď koukám , že jsme jediní dva, co mají kvalitní podlahu v nejvyšší kvalitě a ostatní se nás snaží dohnat jakýmsik nátěrem.
Akorát uvažuju, že udělám vrtačkou takové ty tvoje specifické drenážní odpadní kanálky. To by se pak dal měnit olej i bez kastrólu. Jen bych dal vypoušťák nad dírku.
sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen) 09.06.2012 13:19:12 Offline |
ty voe kelly tobě ještě prodloužily řidičák? že jako uvažuješ o něčem na čem si zase něco zlámeš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
az pojedes kolem silnicaru, vysomruj tu jejich bilou mrdku na prechody Mame s tim uz pet let udelanou garaz a nejen, ze vsechno na zemi najdes, ale po umyti vapkou je jak cerstve natrena Nevyhoda je, celkem i po takovy dobe smrad a za mokra obcas prekvapi klouznutim
Fulltank psal:az pojedes kolem silnicaru, vysomruj tu jejich bilou mrdku na prechody Mame s tim uz pet let udelanou garaz a nejen, ze vsechno na zemi najdes, ale po umyti vapkou je jak cerstve natrena Nevyhoda je, celkem i po takovy dobe smrad a za mokra obcas prekvapi klouznutim
stačí to posypat jednu vrstvu jemným pískem a druhou to zatřít a máš po klouzání.
Libor nx psal:Fulltank psal:az pojedes kolem silnicaru, vysomruj tu jejich bilou mrdku na prechody Mame s tim uz pet let udelanou garaz a nejen, ze vsechno na zemi najdes, ale po umyti vapkou je jak cerstve natrena Nevyhoda je, celkem i po takovy dobe smrad a za mokra obcas prekvapi klouznutim
stačí to posypat jednu vrstvu jemným pískem a druhou to zatřít a máš po klouzání.
ty ses hlava skoda, ze na to
hlemejzd999 (Člen) 13.06.2012 22:25:00 Offline |
Zdeněk psal:hlemejzd999 psal:Zdeněk psal:Ideální podlaha. Fakt.
Akorát záleží, jak jsou hluboké ty špáryy mezi cihlama(či co to je) Asi se blbě hledá třeba orezlá 5 matička.ty spáry jsou vysypané štěrkem , co je takovej ten jemnej podél cest v zimě na hromadách ,abys nezapad a mohl sis podsypat kola ,asi do výše půl cihle, takže taková matička už je nenávratně v prdeli.
Hele Hlemejžď koukám , že jsme jediní dva, co mají kvalitní podlahu v nejvyšší kvalitě a ostatní se nás snaží dohnat jakýmsik nátěrem.
Akorát uvažuju, že udělám vrtačkou takové ty tvoje specifické drenážní odpadní kanálky. To by se pak dal měnit olej i bez kastrólu. Jen bych dal vypoušťák nad dírku.
dneska jsem tam myl zadní kolo a paráda...normálně to odteče
Fulltank psal:Libor nx psal:Fulltank psal:az pojedes kolem silnicaru, vysomruj tu jejich bilou mrdku na prechody Mame s tim uz pet let udelanou garaz a nejen, ze vsechno na zemi najdes, ale po umyti vapkou je jak cerstve natrena Nevyhoda je, celkem i po takovy dobe smrad a za mokra obcas prekvapi klouznutim
ty ses hlava
já vím
Stránky: 1