Nejsi přihlášen
Stránky: 1
Index » Technická poradna » nováček help (nepravidelný chod v 4500 ot/min + hlučná řetězovka)
honzabambus (Nový člen) 12.06.2012 20:43:50 Offline |
nováček help (nepravidelný chod v 4500 ot/min + hlučná řetězovka)
mám chvíli bandita 600 r.v97 a má asi problém s karburátory a to ,že mi mašina začne
ve 4 a pul tisících začne jakoby škubat a jede nepravidelně a v 5 tis.zase všechno ok a další věc po výměně řetězovky v předu u pastorku se mi v neutrálu když popojedu tam i zpět ozývá dost hlasité cvakání a je výraznější když se řetěz více propne.u staré řetězovky to nedělalo ale tam byl řetěz vyloženě prověšený.nemáte nebo nevíte co by to mohlo být?prosím o radu zkušenější lidi
Editoval osiris (12.06.2012 20:46:50)
Re: nováček help (nepravidelný chod v 4500 ot/min + hlučná řetězovka)
...předně piš prosím příště normální název vlákna do technický poradny
...zkusil bych se podívat na vzduchovej filtr, případně správně nasazenej dekl airboxu, zkontroloval příbruby karburátorů a potom je seřizoval
...u řetězovky se zkus podívat na správně napnutej řetěz, průvěs i souosost
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
honzabambus (Nový člen) 12.06.2012 21:03:05 Offline |
jo,ale co bych měl vidět na přírubě?o seřízení 4 karburátoru nic nevím nerad bych to celé dokur...ale snad tu najdu návod.s tím cvakáním u toho pastorku mám ještě jednu otázku a to ta podložka má být před či za pastorkem jak jsem to sundával byla za takže jen pro kontrolu jo a ten profil čico doplním hlavně klidek hoši
honzabambus psal:jo,ale co bych měl vidět na přírubě?o seřízení 4 karburátoru nic nevím nerad bych to celé dokur...ale snad tu najdu návod.s tím cvakáním u toho pastorku mám ještě jednu otázku a to ta podložka má být před či za pastorkem jak jsem to sundával byla za takže jen pro kontrolu jo a ten profil čico doplním hlavně klidek hoši
pokud na to brejlíš jako Husa do flašky, tak bych to vodvez nějakýmu vodborníkovi.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:honzabambus psal:jo,ale co bych měl vidět na přírubě?o seřízení 4 karburátoru nic nevím nerad bych to celé dokur...ale snad tu najdu návod.s tím cvakáním u toho pastorku mám ještě jednu otázku a to ta podložka má být před či za pastorkem jak jsem to sundával byla za takže jen pro kontrolu jo a ten profil čico doplním hlavně klidek hoši
pokud na to brejlíš jako Husa do flašky, tak bych to vodvez nějakýmu vodborníkovi.
jj presne kluci taky potrebujou na chleba
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
honzabambus (Nový člen) 13.06.2012 14:30:29 Offline |
no jo asi mě to nemine,teda ty karbce"až mrnu na ten filtr"ale to cvakání, to cvakání mě fakt znepokojuje aby to byloložisko.no a co ta velká podložka před či za pastorkem?to musíte snad kdo má stroj delší dobu vědět ne?
honzabambus psal:no jo asi mě to nemine,teda ty karbce"až mrnu na ten filtr"ale to cvakání, to cvakání mě fakt znepokojuje aby to byloložisko.no a co ta velká podložka před či za pastorkem?to musíte snad kdo má stroj delší dobu vědět ne?
...podloška je mezi řetězovym kolečkem a maticej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1