Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 13.06.2012 17:06:30 Offline |
Re: ... tvrdá kůže - bota
indulona,nebo mazadlo na kombinézu, nebo jakejkoli impregnační sprej na kůži
...relativní kochač...
... mažu to vždycky voskem na kombu, ale je to v jednom místě ve špičce a nějak to nejde. U koženejch bot na běžný nošení to řeším tak že vemu teplou ponožku a naliju tam Alpu - vono to povolí, ale totok je nějaká tlustá kůža a nějak se nedaří.
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
zzzmrzlinar (Člen) 13.06.2012 23:55:21 Offline |
deny1234 psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ie0109.jpg
Timhle Maj to v Lidlu , dneska jsem to kupoval do zasoby , maj to ted ve vyprodeji asi za 34 kc , fakt po tom ta kuze oproti vosku pekne zmekne , dobre se to vsakuje , pusobi to hned.
Jo ten je překvapivě fakt docela dobrej
deny1234 psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ie0109.jpg
Timhle Maj to v Lidlu , dneska jsem to kupoval do zasoby , maj to ted ve vyprodeji asi za 34 kc , fakt po tom ta kuze oproti vosku pekne zmekne , dobre se to vsakuje , pusobi to hned.
a nemaj tam i čistič na nerez nádobí? :) to mám zas ozkoušený na svody, lesknou se pak jak psí kulky... asi se tam stavim, až pojedu z práce...
yebat psal:deny1234 psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ie0109.jpg
Timhle Maj to v Lidlu , dneska jsem to kupoval do zasoby , maj to ted ve vyprodeji asi za 34 kc , fakt po tom ta kuze oproti vosku pekne zmekne , dobre se to vsakuje , pusobi to hned.a nemaj tam i čistič na nerez nádobí? :) to mám zas ozkoušený na svody, lesknou se pak jak psí kulky... asi se tam stavim, až pojedu z práce...
Maj , taky f akci , alespon u nas , taky sem ho bral , za ty prachy na svody nic lepciho neni
Banditatom (Člen) 14.06.2012 18:18:57 Offline |
Honzik8719 psal:indulona,nebo mazadlo na kombinézu, nebo jakejkoli impregnační sprej na kůži
dej si facana za tu indulonu
zajdi do lékarnej a chtěj lanolin nejní levnej ale je to asik to nejlepčí co koupíš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 14.06.2012 20:35:54 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:indulona,nebo mazadlo na kombinézu, nebo jakejkoli impregnační sprej na kůži
zajdi do lékarnej a chtěj lanolin nejní levnej ale je to asik to nejlepčí co koupíš
hele starý kanady co vím bratránci dycky mazali indulonou a botky fungujou do dnes...já používám na Steelky Nilfett, a na věci na motorku mazadlo vot Hubika
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 14.06.2012 21:22:03 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:Honzik8719 psal:indulona,nebo mazadlo na kombinézu, nebo jakejkoli impregnační sprej na kůži
zajdi do lékarnej a chtěj lanolin nejní levnej ale je to asik to nejlepčí co koupíšhele starý kanady co vím bratránci dycky mazali indulonou a botky fungujou do dnes...já používám na Steelky Nilfett, a na věci na motorku mazadlo vot Hubika
Ti někdác vokážu jak dopadli kmoje rukavice namazané indulonej jono vona už ani ta indulona nejní co bývala
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Banditatom psal:
zajdi do lékarnej a chtěj lanolin nejní levnej ale je to asik to nejlepčí co koupíšhele starý kanady co vím bratránci dycky mazali indulonou a botky fungujou do dnes...já používám na Steelky Nilfett, a na věci na motorku mazadlo vot Hubika
Ti někdác vokážu jak dopadli kmoje rukavice namazané indulonej jono vona už ani ta indulona nejní co bývala
Zlatý komunisti!!!!
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Banditatom (Člen) 16.06.2012 12:28:31 Offline |
jardagsf psal:tak jsem v lidlu koupil dnes ten zazracny pripravek - jsem zvedavy , jestli ta kombi v pase zmekne a povoli.........
jardagsf momentalne textilak z donuceni.......
kemeryde... nezměkne....nepovolí....
Stránky: 1