Nejsi přihlášen
Páčky - lámací, stavitelné, Bandit 650, r.v. 2006??
Ahoj lidi,
mám dotaz. Sháním nějaké hezčí páčky (celý pár) - lámací, stavitelné na Bandit 650, r.v. 2006, spojka - lanko. Ty origo jsou nic moc.... totálně na
Měl jsem možnost pár vyzkoušet, ale vše špatně. Přední brzda ok, ale spojka je problém...nemáte nějaké typa z čeho to napasovat?? pokud by šla i možnost jiné barvy, bylo by to super...
Díky......
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Re: Páčky - lámací, stavitelné, Bandit 650, r.v. 2006??
http://www.ebay.com/itm/Folding-Extenda … mp;vxp=mtr
presne tohle myslis? znamej je ted kupoval na SV, ale pasujou i na B6 nevim teda jak na tu 650 ale myslim ze budou stejny. Ja mam v planu pres zimu objednavat
Banditatom (Člen) 23.06.2012 13:03:55 Offline |
jo kupujte si to hlavně ty levný piráty voni kluci mechoši budou mět zas co dělat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 23.06.2012 14:10:12 Offline |
Banditatom psal:jo kupujte si to hlavně ty levný piráty voni kluci mechoši budou mět zas co dělat
...relativní kochač...
... . Nerad toto vlákno otevírám, ale existujou fakt nějaký lámací páčky na tento typ moto??
Všude jsem hledal a nic .-.(
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2014 14:33:14 Offline |
kratas psal:... . Nerad toto vlákno otevírám, ale existujou fakt nějaký lámací páčky na tento typ moto??
Všude jsem hledal a nic .-.(
jelikoz ti nikdo nic nevodpovedel a ja bytostne nesnasim nezodpovezeny otevreny vlakno , tak ti to reknu: fakt lamaci jsou skoro vsecky , jen zalezi jak s tim flaknes ...
ja vim
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Francouz psal:Proc tak moc trvas na lamacich packach?
aby turistická motorka vypadala víc racing
dle mě sou orig nejlepší, a souhlasím s hlemýžděm... každá je lámací
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
...taky se mi líbjej ty CNC páčky, ale na prsty mi neseděj vůbec, tagže s klidnym svědomím zvostávam u originálů...ofšem esi se dělaj na šestpade bude určitě vjedět Kojak ...napiš mu mejla přes ABmoto web a uvidíš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Je mi jasný - lámací = lehnout s motykou = každá lámací
No nemusí bát hned lámací, stačí jiná třeba CNC. Ty origo se mi fakt moc nelíbí .
Sháněl jsem všude, ale nic. Problém je s páčkou spojky - vše je pouze na jiné typy a na hydrauliku. Ta 650, K6 má na páčce takový pičinec, který je jako pojistka na startování, a odpojovat se mi to nechce..tož tak...
Honzik8719 (Člen) 19.01.2014 22:27:14 Offline |
Francouz psal:Ten nesvar s picincem odstranis koupi 12ky, pak uz se muzes v cnc packach prehrabovat jak baba v koksu a budes spokojenej parchant
a to zrovna u kulta nevim teda...sháněl jsem tak dlouho pumpu z novějšího modelu,až sem poslal titaxe do světa
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 26.01.2014 22:29:01 Offline |
tady ten pán je prodává ...teda sou to jen ty CNC , ...zatim prej žádný negativní ohlasy
v tom seznamu je i gsf 650 ...zavolat, napsat , zeptat se
http://motorky.bazos.cz/inzerat/3103241 … c-set-.php
Je je tam GSF 650, ale rok 2007 , což už je kapalinou ovládaná spojka . Moje GSF650 má ovládání spojky lankem, což je problém.
Obeslal jsem takto mnoho inzerentů, každý furt radí koupit nový držák páčky, odpojit kontakt u spojkové páčky a bla bla bla....což nechci...
Tož tak.
hlemejzd999 (Člen) 27.01.2014 10:43:56 Offline |
kratas psal:Je je tam GSF 650, ale rok 2007 , což už je kapalinou ovládaná spojka . Moje GSF650 má ovládání spojky lankem, což je problém.
Obeslal jsem takto mnoho inzerentů, každý furt radí koupit nový držák páčky, odpojit kontakt u spojkové páčky a bla bla bla....což nechci...
Tož tak.
aha
Banditatom (Člen) 27.01.2014 11:01:13 Offline |
...a za rok to bude pohádka o tom jak kelly nabíjel baterku lídl nabíječkou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tak posílám vyjádření od člověka, na kterého mi hlemejžď dal odkaz....
..."u tohoto typu je právě problém s tvarem spojky brzda jde z jiných modelů, takže je tam náhrada s uni objímkou viz foto na CNC páčky objímka +160kč k ceně páček...."
Bohužel je ta objímka s dírou pro zrcátko, takže na model "S" to není zrovna fajne.. Jiná verze objímky, např. pro model "S" neníííí .
Mour psal:Ta díra na zrcátko tam je zcela logicky proto, že jakmile s motkou mrdneš, tak sice nedomrdáš páčku, ale celou kapotu a ve finále při přebudování na N se díra pro zrcátko bude hodit
ty voe, to je nejvetsi zivotni pravda, jakou jsem za posledni mesic slysel
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1