Nejsi přihlášen
Úterní schůze v Brně ještě jsou ?????
Bo v neděli 1.7. dorazím opět na Kamechy a budu se tam nudit do 7.6 tak bych někam vyrazil...
Případně jakákoliv akce v tomhle termínu je vítána
Jinak tam budu blemcat kolem přehrady a chlastat sám
God Save The Queen!
Re: Úterní schůze v Brně ještě jsou ?????
Jsem k mání od neděle od večera, je mi jedno kam a kdy
Jinak si beru kolo a buď budu u vody nebo jezdit, dle počasí...
Kde je v okolí Brna fajn koupání? Z městských bazénů a jejich osazenstva mi bývá na
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jsem k mání od neděle od večera, je mi jedno kam a kdy
Jinak si beru kolo a buď budu u vody nebo jezdit, dle počasí...
Kde je v okolí Brna fajn koupání? Z městských bazénů a jejich osazenstva mi bývá na
Já jezdím do Znojma
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Prvního a třetího jsem marnej, jinak si musím udělat čas a provést titanového cyklistu po nezapomenutelném prygltrailu, nebo aspoň docílit toho, že cestou domů mi bude po návštěvě místních zahrádek kolo spíš na obtíž
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Tak můžem dělat něco jinýho, mám v plánu navštívit i http://www.kvzametyst.cz/component/opti … temid,199/ atd., nemám nápad na program, proto se ptám i na jiný koupání a aktivity abych se neunudil
Dáme gril? Ve středu tě vezmu s sebou na broky. Pak můžeme dát pivo a něco masa u mě.
Honza má účast jistou, Šílenej taky trefí a určitě se ještě někdo najde.
Fresh Man psal:Brno este nezrusily???
zatím ne
Konec kočkování mládenci
Ve středu beru kellyho odpoledne na střelnici. Předpokládaný návrat mezi 19 a 20. Start akce gril a whisky v 20. Honza nabere Ivoše v žabínách (ať můžete zpět jedním dirnkdrivem), šílenej přijede z oslavan svépomocí. Komu mám koupit maso, hlaste se. Nějaké pivo tady je, tvrdšího alkoholu ještě víc.
Fresh Man psal:mr.BSE psal:vylizte si
Tady to zacina bejt husty... uz ani ftipy na soc mensiny tu neleti...
Se omlovam
... to víš, "mladí a neklidní" nebo "nová doba"
... holt už to není co bejvalo
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Jsem připraven na cokoliv, zrovna jsem se zlil při fotbale s nějakýma Brňákama
Kdo nás a Baníkovskou sekci nemá rád ať nám políbí prdel, stejně pražci umí jen kafrat a bez nás by zdechli hlady, klidně ať se odtrhnou a táhnou
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jsem připraven na cokoliv, zrovna jsem se zlil při fotbale s nějakýma Brňákama
Kdo nás a Baníkovskou sekci nemá rád ať nám políbí prdel, stejně pražci umí jen kafrat a bez nás by zdechli hlady, klidně ať se odtrhnou a táhnou
nědy mi napadlo že už je to jak f angliji a založili ste MORA = morafská republikánská armada a na lidi utočíte Starobrnem a burčákem a "qvalitní slivovicí"
VIVAT PRAHA
Bandit pičo
Fresh Man psal:mr.BSE psal:vylizte si
Se omlovam
hod se do klidu,omluva je na me strane
ja totiz ani nevim,ze sem to psal
Second Class Citizen
1130 Café Racer
ABik psal:Konec kočkování mládenci
Ve středu beru kellyho odpoledne na střelnici. Předpokládaný návrat mezi 19 a 20. Start akce gril a whisky v 20. Honza nabere Ivoše v žabínách (ať můžete zpět jedním dirnkdrivem), šílenej přijede z oslavan svépomocí. Komu mám koupit maso, hlaste se. Nějaké pivo tady je, tvrdšího alkoholu ještě víc.
se divam,ze tu sms sem ti minulou stredu psal zbytecne
kazdopadne ve stredu mizim na dovcu,takze se mnou nepocitej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:ABik psal:Konec kočkování mládenci
Ve středu beru kellyho odpoledne na střelnici. Předpokládaný návrat mezi 19 a 20. Start akce gril a whisky v 20. Honza nabere Ivoše v žabínách (ať můžete zpět jedním dirnkdrivem), šílenej přijede z oslavan svépomocí. Komu mám koupit maso, hlaste se. Nějaké pivo tady je, tvrdšího alkoholu ještě víc.se divam,ze tu sms sem ti minulou stredu psal zbytecne
kazdopadne ve stredu mizim na dovcu,takze se mnou nepocitej
A jsi si jistý, žes tu sms odeslal mně? Nebylo to zase kolem 23h? Hledím do telefonu a žádná zpráva od tebe nepřišla.
ABik psal:mr.BSE psal:ABik psal:Konec kočkování mládenci
Ve středu beru kellyho odpoledne na střelnici. Předpokládaný návrat mezi 19 a 20. Start akce gril a whisky v 20. Honza nabere Ivoše v žabínách (ať můžete zpět jedním dirnkdrivem), šílenej přijede z oslavan svépomocí. Komu mám koupit maso, hlaste se. Nějaké pivo tady je, tvrdšího alkoholu ještě víc.se divam,ze tu sms sem ti minulou stredu psal zbytecne
kazdopadne ve stredu mizim na dovcu,takze se mnou nepocitejA jsi si jistý, žes tu sms odeslal mně? Nebylo to zase kolem 23h? Hledím do telefonu a žádná zpráva od tebe nepřišla.
968 na konci?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:ABik psal:mr.BSE psal:se divam,ze tu sms sem ti minulou stredu psal zbytecne
kazdopadne ve stredu mizim na dovcu,takze se mnou nepocitejA jsi si jistý, žes tu sms odeslal mně? Nebylo to zase kolem 23h? Hledím do telefonu a žádná zpráva od tebe nepřišla.
968 na konci?
cca dva roky vypnuté číslo Přitom i moje aktuální už máš (562 na konci)
Šedá eminence (Člen) 02.07.2012 12:12:09 Offline |
ABik psal:Konec kočkování mládenci
to je důležitá informace Honzo kdyžtak 607 971 028
Ten na nějž se zapomnělo:-)
ABik psal:mr.BSE psal:ABik psal:
A jsi si jistý, žes tu sms odeslal mně? Nebylo to zase kolem 23h? Hledím do telefonu a žádná zpráva od tebe nepřišla.968 na konci?
cca dva roky vypnuté číslo Přitom i moje aktuální už máš (562 na konci)
no mám no
sem myslel,že funguješ na vobou
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Fresh Man psal:mr.BSE psal:vylizte si
Se omlovamhod se do klidu,omluva je na me strane
ja totiz ani nevim,ze sem to psal
znám
Bandit pičo
Stránky: 1