Nejsi přihlášen
B600 základy řazení pro lamu
Tak vás všechny zdravím, minule jste mi pomohli s ulitýma svíčkama a dneska už to bude z provozu
V mezičase jsem zvládnul udělat si papíry, takže už se nebojím vyjet na silnici. A teď to přijde: nastartuju, dám tam jedničku, rozjedu se a když tam chci narvat dvojku, tak ji tam fakt musim narvat. A občas mi vypadne zpátky na neutrál. Občas ne. A ještě občas ji tam musim nártem podržet. Takže už mám na tom nártu mozol. Vzhledem k tomu, že řazení na vyšší stupně je už v pohodě, dělám asi něco špatně já. Má se tam dvojka dávat spíš:
A) hnedle po jedničce při nízkých otáčkách a rychlosti
B) to mám na jedničku rozjet a vytočit apak tam dát dvojku
Děkuji opět všem, kteří mi napíšou i něco jinýho, než, že sem debil
Re: B600 základy řazení pro lamu
taky me tam de dvojka hur. radim ji v mensich (5000) i velkejch otackach a de tam hur ale rozhodne nevypadava a nemusim ji prdrzet. spis ji malo docvakavas . ale ja sem jeste motorkovy batole takze treba pleskam ny
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
nesmíš se toho bát a pořádně jí tam kopnout a nebo v horším případě máš v špajsku ... Nech na tom projet nějakýho zkušenýho at ti řekne
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Dopřesnim - vona nevypadne, spíš si myslim, že tam je a když povolim nohu, tak zjistim, že sem ji ani nezařadil. Tak já ji tam zkusim narvat jenom tak a uvidim. Zase mě to přivedlo k tomu, že potřebuju fakt pevný boty :D
Díky
Tak už je to hotovo. Opět je řešení zcela nečekané :D
Šel jsem se podívat na tu řadicí páku a všim jsem si, že tam je nějakej podezřelej pohyb. Na obrázku je novej stav. Původní šroub se šipkou čuměl asi o centimetr dál a ležel na tom šroubu v kroužku, takže ta dvojka byla opravdu o tom vyztuženym nártu
To je halt tak, když si někdo nekoupí novou motorku :D
krukef psal:Tak už je to hotovo. Opět je řešení zcela nečekané :D
Šel jsem se podívat na tu řadicí páku a všim jsem si, že tam je nějakej podezřelej pohyb. Na obrázku je novej stav. Původní šroub se šipkou čuměl asi o centimetr dál a ležel na tom šroubu v kroužku, takže ta dvojka byla opravdu o tom vyztuženym nártu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … andita.jpg
...chybjej ti šrouby na deklu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:krukef psal:Tak už je to hotovo. Opět je řešení zcela nečekané :D
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … andita.jpg...chybjej ti šrouby na deklu
takže toho tam asi bude víc než jen vypadlej šroub na řadičce
Strýcfajtr !!!
Filous psal:krukef psal:Tak už je to hotovo. Opět je řešení zcela nečekané :D
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … andita.jpg...chybjej ti šrouby na deklu
vsadím Houskovi koule, že tam bude strhlej závit
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1