Nejsi přihlášen
Blinkry :(
Čau,
nedávno mi začali stávkovat blinkry a teď už neblikají vůbec. Mám tam diodový, přerušovač z felicie a donedávno to blikalo v pohodě. Sice rychle ale to mi nevadilo. Postupně to začalo ztrácet kontakt a teď už neblikají vůbec. Zkoušel jsem koupit novej přerušovač ale s tím to vždycky jen blikne když to zapojím a pak už se nic neděje. Nevíte čím by to mohlo být? Je mi divný, že dřív to blikalo se stejným přerušovačem v pohodě a teď s tím novým nic. Nebo se musí ten nový přerušovač ještě nějak upravit?
Díky za odpovědi.
Re: Blinkry :(
Když blikaly rychle, tak bych tipoval že k němu byly slabý žárovky. Záleží tam na odporu. Jestli ti ten novej s těma žárovkama kamarádí a nemusí tam bejt jiná Watáž žárovek. ?? Ale nejsem elektrikář, jen jsem něco podobnýho řešil nedávno
kdrk psal:Když blikaly rychle, tak bych tipoval že k němu byly slabý žárovky. Záleží tam na odporu. Jestli ti ten novej s těma žárovkama kamarádí a nemusí tam bejt jiná Watáž žárovek. ?? Ale nejsem elektrikář, jen jsem něco podobnýho řešil nedávno
Vždyť psal, že jsou diodový. nejdřív bych prošel všechny vodiče a spínač na řidítkách ale když to vždycky blikne, leda že by to někde kostřilo Máš tam paralelně odpory nebo jsi to nechal bez nich? Ale zase když to blikne, tak spálený bejt nemůžou. Zkusil bych ty odpory, nevim, jak funguje tenhle přerušovač ale ty diodový blinkry maj hrozně malinkej odběr.
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2012 16:25:51 Offline |
Tony psal:Sucre psal:Jak už jsem psal, je to vyřešené ;) byl tam špatnej kontakt na přerušovači ;)
Tony pičo oprav si ty překlepy v podpisu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1