Nejsi přihlášen
brejle vidle změna barvy
Chtěl bych upravit barvu vidlí a brejlí. Ze zlaté / hliník na černou. Přednostně brejle. Jde to udělat profesionálně, aby to vypadalo jako z prvovýroby? U brejlí bych to nejraději viděl na elox, jestli je to realizovatelný. Co myslíte ? (Osi?).
Re: brejle vidle změna barvy
VikecB12 psal:Tony psal:No tos nám toho řekl,takovej užitečnej příspěvek
málem jsem si chrstnul pívu do klávesnice woe
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
VikecB12 psal:Tony psal:No tos nám toho řekl,takovej užitečnej příspěvek
To jsem celej já. Prostě jsem tím chtěl říct že to snad nemůže bejt hezký, ne? Možná na nějakym custom biku, to pak jo. Myslel jsem že blijící smajlík vyjádří moje pocity z černých vidlí a brejlí
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Tony psal:VikecB12 psal:Tony psal:No tos nám toho řekl,takovej užitečnej příspěvek
To jsem celej já. Prostě jsem tím chtěl říct že to snad nemůže bejt hezký, ne? Možná na nějakym custom biku, to pak jo. Myslel jsem že blijící smajlík vyjádří moje pocity z černých vidlí a brejlí
...tazatel se ale neptal na názor
Mour psal:Tony psal:VikecB12 psal:
No tos nám toho řekl,takovej užitečnej příspěvekTo jsem celej já. Prostě jsem tím chtěl říct že to snad nemůže bejt hezký, ne? Možná na nějakym custom biku, to pak jo. Myslel jsem že blijící smajlík vyjádří moje pocity z černých vidlí a brejlí
Hned po napsání těch smajlů jsem toho litoval, jenže tady nejdou příspěvky mazat...
už mlčim...
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
hlemejzd999 (Člen) 08.07.2012 20:05:26 Offline |
Tony psal:Mour psal:Tony psal:To jsem celej já. Prostě jsem tím chtěl říct že to snad nemůže bejt hezký, ne? Možná na nějakym custom biku, to pak jo. Myslel jsem že blijící smajlík vyjádří moje pocity z černých vidlí a brejlí
Hned po napsání těch smajlů jsem toho litoval, jenže tady nejdou příspěvky mazat...
už mlčim...
já když bliju , tak u toho řvu nahlas ...dlouho už jsem ale neblil ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 08.07.2012 20:52:38 Offline |
DrIVER psal:Tony
V poho, já to pochopil. Má to tak spousta motorek, mě osobně se to prostě líbí. Každej to má nějak
pokud myslíš jako kluzáky tak normálně barva..taky je mám černý.pokud myslíš trubky tam to bude krapet složitějšíi bude ti nabejvat průměr tedy budeš muset před povrchovkou nechat brousit a pak nechat napařit patřičnou vrstvu nějakého černého nitridu.u hliníku máš taky vyriantu lak a nebo elox.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Na trubky černej povlak DLC,nenaroste to takřka vo nic,je to v řádech mikronů. Vozí k nám na povlak trubky do motokrosovejch vidlí pan Faltus,ale teda funglovky,protože ten povlak bezmilosti kopíruje povrch i s sebemenšíma rýhama,takže ideál je předem leštěnej povrch. A jde to dělat i jako dekoračka,ale povrch musí byt totálně čistej. Jo a je to drahý
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jo já, zapomněl, je to na jebku s obrácenýma vidlama. Samozřejmě mi jde o to pouzdro, který je v originálu zlatý. Možná se na to vykašlu, ale kdybych to chtěl někomu zadat, ať vím co mám chtít. Je to na nové motorce, takže bych chtěl perfektní kvalitu, aby to bylo jako z prvovýroby. Je nějaká alternativa k jednoduchému přelakování? Je potřeba před lakováním nějak ošetřit stávající povrchovou úpravu? Čím to lakovat?
Co se týká brýlý, mám v hlavě elox, jestli to není blbost. Pokud ne, na co je potřeba si dát pozor (pískovat, pasivace, jiné ....kundace).
K.a.s.y.m. (Člen) 11.07.2012 06:28:54 Offline |
krapet si protirecis..chces to jako z prvovyroby ale zaroven levny lakovani???trosku nechapu.
K.a.s.y.m. psal:krapet si protirecis..chces to jako z prvovyroby ale zaroven levny lakovani???trosku nechapu.
Nepsal jsem, že to chci levný Možná jsem se špatně vyjádřil s tím přelakováním. Myslel jsem jestli je jiná (třeba kvalitnější) alternativa k tomu to nechat jenom jednoduše přestříknout. Naopak, chci aby to vypadalo, fungovalo a počítám s tím že to bude něco stát. Nevím, přemýšlím že ta stávající zlatá je asi nějaké pokovení ne lak a jestli by to nešlo udělat v černé (asi totální blbost, na černo se to asi lakuje i ve fabrice, že).
Elox jde myslím jenom na hliník ne? Ty trubky jsou ale ocel, nebo se pletu?
K.a.s.y.m. (Člen) 11.07.2012 21:10:35 Offline |
DrIVER psal:K.a.s.y.m. psal:krapet si protirecis..chces to jako z prvovyroby ale zaroven levny lakovani???trosku nechapu.
Nepsal jsem, že to chci levný Možná jsem se špatně vyjádřil s tím přelakováním. Myslel jsem jestli je jiná (třeba kvalitnější) alternativa k tomu to nechat jenom jednoduše přestříknout. Naopak, chci aby to vypadalo, fungovalo a počítám s tím že to bude něco stát. Nevím, přemýšlím že ta stávající zlatá je asi nějaké pokovení ne lak a jestli by to nešlo udělat v černé (asi totální blbost, na černo se to asi lakuje i ve fabrice, že).
Elox jde myslím jenom na hliník ne? Ty trubky jsou ale ocel, nebo se pletu?
viz co psal Vikec.
Stránky: 1