Nejsi přihlášen
Nazran vs. IXS
Zdárec bratři a sestry z té naší motorkářské rodiny...
Chtěl bych si koupit něco na sebe a pokukuju po kombinéze (dvoudílný).
Nechci investovat ranec - počítám tak okolo 12 - 15k.
V BikersCrownu sem zahlíd Nazrana (bunda okolo 6k a kalhoty okolo 6k = 12k)
V Yama Moto maj zas IXS (bunda okolo 8k a kalhoty okolo 7k = 15k)
Ve značkách oblečení nejsem zrovna moc orientovanej, mohl by mi někdo poradit, jak kvalitní je značka IXS? O značce Nazran jsem tu už čet
Díky za odpovědi. To že bych neměl na oblečení šetřit sice vim, ale lepší hadry za 15k než jezdit v Jeansech a triku.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Nazran vs. IXS
Nazran je dobrej!
Nesmí bejt člověk jen zmlsanej nějakýma alpinestarsema,Spidi,Dainesse apod...
Vůbec bych se toho nebál,protože za ty peníze to bejt zkrátka nějaká kaše ani nemůže...
Stejně jako ti Blaupunkt vyrábí rádia za 2 tisíce-nebudou asi dosahovat kvalit rádia za 20 tisíc od stejný značky...to je podle mě logický...
A ty ceny,co jsi uvedl u Nazranu nejsou ani moc ani zrovna málo,takže kvalita bude nejspíš dobrá...
PURE NAKED BIKE!
no já fim vo jednom co f neděli zjistil že sklouznout se f tekstilu vod nazrana nejni moc gut
asfalt do trošku kousnul a ko se sklouznul f malí rychlosti..
byl vorvanej jak kdyby přišel z ruský fronty
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:no já fim vo jednom co f neděli zjistil že sklouznout se f tekstilu vod nazrana nejni moc gut
asfalt do trošku kousnul a ko se sklouznul f malí rychlosti..
byl vorvanej jak kdyby přišel z ruský fronty
Samo, že sem myslel v obou případech kožený hadříky - textil fakt ne
Mam textil-je mi jasný,že jsi myslel kůži
Taky do ní časem půjdu...ale teď jsou jiný výdaje a motorka jest upozaděna
Stejně až jednou padnu,tak to bude zřejmě konečná
Dávku štěstí už jsem si asi vyčerpal v autě,když mi chtěl kamion ukázat,že umí jezdit i po dvou kolech!
A to hned kousek od baráku na motorkářsky známým místě v prvním esíčku hned za bordelem směr z Ž.Brodu na Tanvald
PURE NAKED BIKE!
v katalogu bikrscrown jsem viděl dvoudílnou kombi nazran za necelejch 10 tkč......až na ty bílý nápisy nazran vypadla fakt skvěle.....černá lesklá kůže.....protektory,......
přemejšlím nad ní...
No spíš to vidim na to IXS z Yama Moto.
Nemám rád nějaký barevný doplňky - ta od IXS je uplně celá černá...
Jen jestli je to IXS dobrá značka... aby to nebyl nějakej Shit - prodávaj to tady v ČR snad jen v Yama Motu.
Nemáte teda někdo zkušenosti s touhle značkou??
...a pro jistotu, radši z dvojky titanovýho plechu brnění uvnitř izolovaný keramickejma destičkama a v přechodech kevlar - dvojitě! (jinými slovy, textil splňuje taky bezpečnostní normy a i když je lepší kůže, tak i textil ho ochrání)
...zpět k tématu, týkajícímu se ixs, jezděj v tom i závodníci
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Nazran stojí za Ne tak materiálem ale přístupek k reklamaci. Až se vám po 7 tisících vypářou někde švy nebo cokoliv máte po prdeli, páč vám řeknou, že jste to opotřebovali přirozeně
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Nazran stojí za Ne tak materiálem ale přístupek k reklamaci. Až se vám po 7 tisících vypářou někde švy nebo cokoliv máte po prdeli, páč vám řeknou, že jste to opotřebovali přirozeně
...a jak si vůbec dopat s chlapcema z BC??? ...tipuju, že jag sedláci u Chlumce nat Cidlinou, dyš tag chválíš Nazran
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jdi do IXSu, je to dobrá značka, která je hned za všema Dainesama, Alpinstarama ale dáááleko před Nazranem, Padanou atd. Na závodech jezdí hodně lidí IXS, ale Nazrana jsem tam ještě asi neviděl. Nechci nijak pomlouvat ty levnější značky ale já osobně nejsem natolik bohatý, abych si kupoval levné ( a méně kvalitní ) věci a stopro bych v tomhle rozhodování šel do IXS.
Muj názor
Bandit rulezz!!!
Já sem koupil před dvěma roky padana 10tis kč. Za rok dam tak 6-7tis km A kombineza je pořád supr. Jen mě po letošní zimě trochu naštvala že mi je mala Tak přemejšlim jestli za to ta mrcha nemůže
Mozek má cenu chránit v případě, že jezdíš s mozkem v helmě.
DODY psal:Neví někdo,jak je ten Nazran šitý???To kde ho šijou to vím....
jen pro porovnání,kvalitní šev 6x http://www.lookwell.cz/photobank/1031.jpg
..to je schéma nějakého el.zapojení či co
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1