Nejsi přihlášen
Re: Autobusáci, co si o tom myslíte?
nety psal:uvidíme co bude ...
Abych tě nahlodal... V pátek jsem jel na malým Monstříku a čéče docela rád bych si zkusil ten větší...
Jen doufám, že jsi teda tímhle už neprošel.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Honzik8719 (Člen) 23.07.2012 11:51:48 Offline |
Ondráš psal:nety psal:uvidíme co bude ...
Abych tě nahlodal... V pátek jsem jel na malým Monstříku a čéče docela rád bych si zkusil ten větší...
Jen doufám, že jsi teda tímhle už neprošel.
a možná by ti padnul i ten sníženej kdyby měl tvrdší zadek
...relativní kochač...
Ondráš psal:nety psal:jo to ještě nevim, letos není stejně času tak třeba ježíšek
Víš sám, že to nedáš, tak co se nám (i sobě) tu snažíš namlouvat. Do konce sezony bude v garáži... A možná to ještě jednou stihneš vyměnit.
vole
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
zzzmrzlinar (Člen) 02.08.2012 22:11:36 Offline |
PFremer psal:
předpokládám žes koupils woe
zzzmrzlinar psal:PFremer psal:předpokládám žes koupils woe
Kráska ale ten trombón musí pryč!!! 16257Km, serviska, vše doloženo, koupeno v čr... Fakt pěkná. Motor jde nádherně, kvalty jak po másle. Ale je znát rozdíl, je to vážně rozdíl...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Luk psal:tak gratulace
kdybys misto poloviny tech smajlu hodil fotky, bylo by to lepsi
V neděli něco nafotim :P Ale je to fakt mašina pro velký kluky... No uvidíme...
PFremer psal:Luk psal:tak gratulace
kdybys misto poloviny tech smajlu hodil fotky, bylo by to lepsiV neděli něco nafotim :P Ale je to fakt mašina pro velký kluky... No uvidíme...
přesně
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 03.08.2012 15:48:59 Offline |
tož gratuluju panáčku ať slouží a dělá radost
foto foto foto foto
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:tož gratuluju panáčku ať slouží a dělá radost
foto foto foto foto
Všechno bude kucí, všechno... V neděli sundám ty držáky kufrů a vyblejsknu jí
PFremer psal:Banditatom psal:tož gratuluju panáčku ať slouží a dělá radost
foto foto foto fotoVšechno bude kucí, všechno... V neděli sundám ty držáky kufrů a vyblejsknu jí
hlavně ten potah z nádrže sundat
nety psal:PFremer psal:Banditatom psal:tož gratuluju panáčku ať slouží a dělá radost
foto foto foto fotoVšechno bude kucí, všechno... V neděli sundám ty držáky kufrů a vyblejsknu jí
hlavně ten potah z nádrže sundat
jj, ten musí pryč :P
Tak jdu na skok z garáže...
Držák přední masky sundanej. Zjištění, že musim vobjednat ty plastový mrdky na blikače, abych je mohl dát do blatníku. Zjištění, že mu motorka spadla ze stojánku ( Lehce odřenej konec vejfuku a lekce padák, nikomu nevěřim!).Odmontované boční držáky kufrů. Přešroubovaný přední blikače, nechápu, proč byly na takovejch hnusnejch redukcích. Po sundání šprcky, netknutá nádrž z Warnungama. A možná problém udělání nového klíčku, mám jen jeden a nemám kód a moto má imob...
Ještě jdu povypustit olej, je ho plný okýnko.
PFremer psal:Tak jdu na skok z garáže...
Držák přední masky sundanej. Zjištění, že musim vobjednat ty plastový mrdky na blikače, abych je mohl dát do blatníku. Zjištění, že mu motorka spadla ze stojánku ( Lehce odřenej konec vejfuku a lekce padák, nikomu nevěřim!).Odmontované boční držáky kufrů. Přešroubovaný přední blikače, nechápu, proč byly na takovejch hnusnejch redukcích. Po sundání šprcky, netknutá nádrž z Warnungama. A možná problém udělání nového klíčku, mám jen jeden a nemám kód a moto má imob...
A ještě nějakej pičus myl motorku a zvohejbal nějaký žebrování chladiče, To bude plodná zima...
PFremer psal:Tak jdu na skok z garáže...
a moje ti dobrá nebyla, leštěnka
nety psal:PFremer psal:Tak jdu na skok z garáže...
Ještě jdu povypustit olej, je ho plný okýnko.a moje ti dobrá nebyla, leštěnka
Kdo vybírá, přebere
nety psal:PFremer psal:Tak jdu na skok z garáže...
Tvojí nabídku jsem nestihl, byl jsem na vodě...
Brkos psal:nety psal:PFremer psal:Tak jdu na skok z garáže...
Kdo vybírá, přebere
Ne, je supr, jen ty drobnosti, no jo, nepiplal jsem se s ní od malička... Ale jinak super.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2012 20:24:38 Offline |
to je furt plná huba keců o tom jak to vypadá,ale fotku nedá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PFremer psal:nety psal:PFremer psal:Tak jdu na skok z garáže...
Tvojí nabídku jsem nestihl, byl jsem na vodě...
škoda, radší bych kdyby jí měl někdo odsud.. no co.. tvoje pěkná, dobře vybavená.
PFremer psal:Brkos psal:nety psal:
a moje ti dobrá nebyla, leštěnkaKdo vybírá, přebere
Ne, je supr, jen ty drobnosti, no jo, nepiplal jsem se s ní od malička... Ale jinak super.
Já jsem si koupil prvně v životě funglofku a je s tim víc starostí než s ojetou. Takže se v záruce vychytávaj mouchy no
zzzmrzlinar (Člen) 05.08.2012 21:45:15 Offline |
PFr - já teda nerozumět, že sis nevšimnul při prohlídce vodřenýho vejfuku a padáku, ale jinak to fakt nevidím jako něco důležitýho
hlemejzd999 (Člen) 05.08.2012 21:56:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:to je furt plná huba keců o tom jak to vypadá,ale fotku nedá
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar psal:PFr - já teda nerozumět, že sis nevšimnul při prohlídce vodřenýho vejfuku a padáku, ale jinak to fakt nevidím jako něco důležitýho
Ono je to v pohodě, vidět to skoro není, jen, když přejedeš rukou. A fakt je to jen koneček vejfuku, kerej pude stejně do hoven a vlásečnice na padácích... Ani nestojí za řeč... Jsem prostě takovej remcal...
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:to je furt plná huba keců o tom jak to vypadá,ale fotku nedá
Počkám, až mi na prodejnu partsdepotu přídou ty podložky pod blinkdy, a foto bude
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2012 06:32:51 Offline |
PFremer psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:to je furt plná huba keců o tom jak to vypadá,ale fotku nedá
Počkám, až mi na prodejnu partsdepotu přídou ty podložky pod blinkdy, a foto bude
na nejaky podlozky pod blinkry neni nikdo zvedavej stejne na ni budeme remcat ze je to zvalena vrana.a vymluvy typu neni cas fotit ti v dobe kdy je fotak v kazdym mobilu nikdo nesezere
Honzik8719 (Člen) 06.08.2012 06:49:37 Offline |
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:hlemejzd999 psal:
na nejaky podlozky pod blinkry neni nikdo zvedavej stejne na ni budeme remcat ze je to zvalena vrana.a vymluvy typu neni cas fotit ti v dobe kdy je fotak v kazdym mobilu nikdo nesezere
jestli von vůbec něco má...
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:hlemejzd999 psal:
Oukej, tak to vyblejsknu bez blunkrů ...
Remcání je mi jasný :P, jak já včera remcal, no jéje. Takovejch drobností, kerejch si člověk všimne...
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:
Počkám, až mi na prodejnu partsdepotu přídou ty podložky pod blinkdy, a foto budena nejaky podlozky pod blinkry neni nikdo zvedavej stejne na ni budeme remcat ze je to zvalena vrana.a vymluvy typu neni cas fotit ti v dobe kdy je fotak v kazdym mobilu nikdo nesezere
hlemejzd999 (Člen) 06.08.2012 09:42:54 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:
Počkám, až mi na prodejnu partsdepotu přídou ty podložky pod blinkdy, a foto budena nejaky podlozky pod blinkry neni nikdo zvedavej stejne na ni budeme remcat ze je to zvalena vrana.a vymluvy typu neni cas fotit ti v dobe kdy je fotak v kazdym mobilu nikdo nesezere
to je furt samej blinkr a hovno ...už tejden tu měla viset fotka , aby se k tomu mohl každej vyjádřit a říct ti ,pročs to neměl kupovat
hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:
na nejaky podlozky pod blinkry neni nikdo zvedavej stejne na ni budeme remcat ze je to zvalena vrana.a vymluvy typu neni cas fotit ti v dobe kdy je fotak v kazdym mobilu nikdo nesezerejestli von vůbec něco má...
to je furt samej blinkr a hovno ...už tejden tu měla viset fotka , aby se k tomu mohl každej vyjádřit a říct ti ,pročs to neměl kupovat
Jen do mě rejte, už takle se kopu do prdele, že jsem to bral s jednim klíčem a budu řešit druhej a nebo výměnu zámků, supr...
zzzmrzlinar (Člen) 06.08.2012 10:38:55 Offline |
hoši kurvaaa, motorky jsou na ježdění a né na focení a řešení prkotin, takže hybaj na vyjížďku, na kochání se estetickou stránkkou si kup ňákej vobraz na zeď, nebo nějakej pórek na DVD
PFremer psal:hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:
jestli von vůbec něco má...to je furt samej blinkr a hovno ...už tejden tu měla viset fotka , aby se k tomu mohl každej vyjádřit a říct ti ,pročs to neměl kupovat
Jen do mě rejte, už takle se kopu do prdele, že jsem to bral s jednim klíčem a budu řešit druhej a nebo výměnu zámků, supr...
...nebuď ty vole hysterickej z prkotin
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:PFremer psal:hlemejzd999 psal:
to je furt samej blinkr a hovno ...už tejden tu měla viset fotka , aby se k tomu mohl každej vyjádřit a říct ti ,pročs to neměl kupovatJen do mě rejte, už takle se kopu do prdele, že jsem to bral s jednim klíčem a budu řešit druhej a nebo výměnu zámků, supr...
...nebuď ty vole hysterickej z prkotin
no jo,holt novej stroj,vobskakuje vokolo jak staropanenská prateta
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 06.08.2012 16:01:57 Offline |
zzzmrzlinar psal:hoši kurvaaa, motorky jsou na ježdění a né na focení a řešení prkotin, takže hybaj na vyjížďku, na kochání se estetickou stránkkou si kup ňákej vobraz na zeď, nebo nějakej pórek na DVD
až s tím praští tak zjistí, že to nemělo smysl řešit
Abych nezakladal nový vlákno.
Fildo,tak spinacka klíče a zamky objednané... Ozvu se...
Můžete mi ještě nekdo vysvětlit,jak se naparujou ty klíče na imobilizér?přeci ty klíče ho neznají. Doufam,ze budu muset ještě neco kupovat. Dík
faitík psal:PFremer psal:WenzelB6 psal:bez fotky je to na BAN
Ale hus,Oukej,Oukej,tak zítra
ty si stejna slibotechna, jako nety, kdyz slibuje ze neproda motorku
To víš,nestiham,mam dvě práce,abych mazlika uživil.,zitra
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2012 19:40:56 Offline |
no to je ludra zválená
Hlavně ať ve zdravý slouží..teď jezdi opravy můžeš nechat na zimu.
John psal:No co tak trochu ležela, stejně jako 99 % jinejch spíš ty svody mi nepřijdou origo , ale u těhle novějších ročníků je to třeba normální.
Tak at´slouží
Ty svody jsou špinavý a vyzlátlý, až přijedu z tábora, tak se na to vrhnu. Ddyž jsem je na bandasce nečistil a pak se projel ještě v dešti, byly taky takový...
PFremer psal:John psal:No co tak trochu ležela, stejně jako 99 % jinejch spíš ty svody mi nepřijdou origo , ale u těhle novějších ročníků je to třeba normální.
Tak at´sloužíTy svody jsou špinavý a vyzlátlý, až přijedu z tábora, tak se na to vrhnu. Ddyž jsem je na bandasce nečistil a pak se projel ještě v dešti, byly taky takový...
Spíš to vypadá, že předchozí majitel měl laďák i se svodama a před prodejem ti tam bouchnul origo koncovku . Já na ně skoro nemusím šáhnout a sou furt jak z partesu. Ale jestli jsou fakt poladěný tak je to pro tebe + až tam teda bouchneš tu Yoši
John psal:PFremer psal:John psal:No co tak trochu ležela, stejně jako 99 % jinejch spíš ty svody mi nepřijdou origo , ale u těhle novějších ročníků je to třeba normální.
Tak at´sloužíTy svody jsou špinavý a vyzlátlý, až přijedu z tábora, tak se na to vrhnu. Ddyž jsem je na bandasce nečistil a pak se projel ještě v dešti, byly taky takový...
Spíš to vypadá, že předchozí majitel měl laďák i se svodama a před prodejem ti tam bouchnul origo koncovku . Já na ně skoro nemusím šáhnout a sou furt jak z partesu. Ale jestli jsou fakt poladěný tak je to pro tebe + až tam teda bouchneš tu Yoši
Možný je všechno, už na to mrdám, k ježišku si stejně dám nový cajky a když zaměstnavatel dá, přetvořim ji k obrazu svýmu...
XJelen psal:ty vole ta ouplně v piči!
Paťas, ať slouží a už žádný kraviny! (rozuměj výlety do pastvin")
Ještě ty, Doufám, že už jsem si vybral, ze dvou motorek dvě rozmrdaný. Tohle bude jen na pohodu...
jaryn psal:tomu rozumím,ale fakt to má klakson takhle vyvosleně?Jakože blbější místo se nenašlo?
Je to tam jako pěst na oko, to jo. Zas o to jim asi šlo
John psal:PFremer psal:jaryn psal:tomu rozumím,ale fakt to má klakson takhle vyvosleně?Jakože blbější místo se nenašlo?
Je to tam jako pěst na oko, to jo. Zas o to jim asi šlo
Jasně , "známka Busu"
http://www.suzuki-gsx.cz/
mazejte vedle kecalové
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
WenzelB6 psal:Paťas , tohle chceš přihlašovat na technickou !? Dej tam aspoň zadní blinkry
...
Ať slouží
Ty byly na nosiči, tam je nechci , tak je musim dát do blatníku, na to nemám ty vymezovací podložky... Zítra
Kim psal:John psal:PFremer psal:
Je to tam jako pěst na oko, to jo. Zas o to jim asi šloJasně , "známka Busu"
http://www.suzuki-gsx.cz/
mazejte vedle kecalové
Před hodinou jsem se regnul... Psal jsem osimu, že bych chtěl mikinu, ale už je asi pozdě
yebat psal:PFremer psal:To víš,nestiham,mam dvě práce,abych mazlika uživil.,zitra
myslíš manželku?
To by byl už příliš velký luxus, manželku si dovolit prostě nemůžu ...
zzzmrzlinar (Člen) 09.08.2012 11:17:41 Offline |
né že by to to šlo, ale neměls nejdřív nějaký prachy z pojistky vrazit do novejch brejlí (těch na voči) když si na vobhlídce dva nevšimnete nejenom vodřenejch vejfuků ale ani provalený nádrže
jinak jsou todrobnosti a ani tu nádrž bych rozhodně za dlouhý prachy nevopravoval a nechal takhle.
v neděli budeš ready?
zzzmrzlinar psal:né že by to to šlo, ale neměls nejdřív nějaký prachy z pojistky vrazit do novejch brejlí (těch na voči) když si na vobhlídce dva nevšimnete nejenom vodřenejch vejfuků ale ani provalený nádrže
jinak jsou todrobnosti a ani tu nádrž bych rozhodně za dlouhý prachy nevopravoval a nechal takhle.
v neděli budeš ready?
No jo, trotlové na nákupu...
Zatim to tak nechám, jsou jiné věci, co tam chci udělat. Jenže to chce prachy, a ty teď moc nemám ...
zzzmrzlinar (Člen) 09.08.2012 12:37:10 Offline |
PFremer psal:zzzmrzlinar psal:né že by to to šlo, ale neměls nejdřív nějaký prachy z pojistky vrazit do novejch brejlí (těch na voči) když si na vobhlídce dva nevšimnete nejenom vodřenejch vejfuků ale ani provalený nádrže
v neděli budeš ready?No jo, trotlové na nákupu...
Zatim to tak nechám, jsou jiné věci, co tam chci udělat. Jenže to chce prachy, a ty teď moc nemám ...
pytscho nic tom nedělej a jezdi!!! to chceš jezdit v lednu až to bude hotový, enbo až budou chechtáky???
zzzmrzlinar psal:PFremer psal:zzzmrzlinar psal:né že by to to šlo, ale neměls nejdřív nějaký prachy z pojistky vrazit do novejch brejlí (těch na voči) když si na vobhlídce dva nevšimnete nejenom vodřenejch vejfuků ale ani provalený nádrže
v neděli budeš ready?No jo, trotlové na nákupu...
Zatim to tak nechám, jsou jiné věci, co tam chci udělat. Jenže to chce prachy, a ty teď moc nemám ...pytscho nic tom nedělej a jezdi!!! to chceš jezdit v lednu až to bude hotový, enbo až budou chechtáky???
Dnes dodělám blikátka a jdu na to
hlemejzd999 (Člen) 09.08.2012 13:30:51 Offline |
PFremer psal:zzzmrzlinar psal:PFremer psal:
No jo, trotlové na nákupu...
Zatim to tak nechám, jsou jiné věci, co tam chci udělat. Jenže to chce prachy, a ty teď moc nemám ...pytscho nic tom nedělej a jezdi!!! to chceš jezdit v lednu až to bude hotový, enbo až budou chechtáky???
Dnes dodělám blikátka a jdu na to
sr na blikátka - ukazuj pažej po vteřinových intervalech
hlemejzd999 psal:PFremer psal:zzzmrzlinar psal:
pytscho nic tom nedělej a jezdi!!! to chceš jezdit v lednu až to bude hotový, enbo až budou chechtáky???Dnes dodělám blikátka a jdu na to
sr na blikátka - ukazuj pažej po vteřinových intervalech
A jak mám tenhle nápad obhajovat na technický
Banditatom (Člen) 09.08.2012 18:13:52 Offline |
na tyhle pidi chorobičky se vyser jinač pěkná
teda až na ten hendikejp..... ten "jeden výfuk"
Filous psal:...aš budeš mít ty klíče a zámky, tag se vozvi, musí se to naprogramovat...hlavně to neskoušej připojit a startovat nebo si blokneš jednotku...
Počítám s tim pán mechanik
jardagsf psal:vyser se na predelavky - na podzim dame nockalmstrasse a mas vymalovano
Supr vyhlídky
Leda by si šel na Maltě na tu plošinu A hóóóně se nahnul...
Ondráš psal:nety psal:jo to ještě nevim, letos není stejně času tak třeba ježíšek
Víš sám, že to nedáš, tak co se nám (i sobě) tu snažíš namlouvat. Do konce sezony bude v garáži... A možná to ještě jednou stihneš vyměnit.
hele von ženě nakecal, že prej to prodává kvulivá louce, ale v hlavě měl už bávo - prej: louku do Vánoc nepořídím, ona na to pak zapomene a koupim bávo. By ses posral
a to má v merku ještě prej kripla.. hotovo.
Jo a to, že by z toho někdy vyrostl jak se tu psalo vejš, na to bych nevsázel ani korunu
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:nety psal:jo to ještě nevim, letos není stejně času tak třeba ježíšek
hele von ženě nakecal, že prej to prodává kvulivá louce, ale v hlavě měl už bávo - prej: louku do Vánoc nepořídím, ona na to pak zapomene a koupim bávo. By ses posral
Jo a to, že by z toho někdy vyrostl jak se tu psalo vejš, na to bych nevsázel ani korunu
mistrovský plán
nety psal:barynek psal:Ondráš psal:
Víš sám, že to nedáš, tak co se nám (i sobě) tu snažíš namlouvat. Do konce sezony bude v garáži... A možná to ještě jednou stihneš vyměnit.hele von ženě nakecal, že prej to prodává kvulivá louce, ale v hlavě měl už bávo - prej: louku do Vánoc nepořídím, ona na to pak zapomene a koupim bávo. By ses posral
Jo a to, že by z toho někdy vyrostl jak se tu psalo vejš, na to bych nevsázel ani korunumistrovský plán
chlapi sobě
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:nety psal:barynek psal:
Jo a to, že by z toho někdy vyrostl jak se tu psalo vejš, na to bych nevsázel ani korunumistrovský plán
chlapi sobě
přesně
Kim psal:nety psal:faitík psal:
chlapi soběpřesně
bůh ví co dalšího dotáhneš domu...o víku se jede na štrůdl
jsem mimo, kuwa ale ten štrúdl už s váma musím absolvovat, to je furt vanilla sauce sem, apfel strudel tam...
už mám nový papuče, tak at je odpanim někde fajně
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 07.07.2013 12:43:14 Offline |
ze bych se na ni dojel mrknout ?
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … 0-top.html
K.a.s.y.m. (Člen) 07.07.2013 13:13:57 Offline |
hlemejzd999 psal:ze bych se na ni dojel mrknout ?
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … 0-top.html
co by jsi s tim dělal
hlemejzd999 (Člen) 07.07.2013 13:35:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:ze bych se na ni dojel mrknout ?
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … 0-top.htmlco by jsi s tim dělal
no to je fakt , viď ? ...seru na to
hlemejzd999 (Člen) 07.07.2013 16:37:37 Offline |
yebat psal:to tě to Sko rychle omrzelo... :D (za 45 tě ho zbavim...)
jebat !
tohle bych mel vedle eska
K.a.s.y.m. (Člen) 07.07.2013 17:36:10 Offline |
hlemejzd999 psal:yebat psal:to tě to Sko rychle omrzelo... :D (za 45 tě ho zbavim...)
jebat !
tohle bych mel vedle eska
ale hovno..přehoď hlavu brouka na autobus