Nejsi přihlášen
Kolik jste najeli na zadní pneu Michelin Pilot Road 2
Zdarec. Tento můj dotaz je směrován nejvíce na ty kdo v minulosti měli na kolech obuto pneu Michelin Pilot Road 2. Jde mi o to, aby se zde našla nějaká hodná duše, která by se podělila s tím, kolik na zmíněné pneu najela než šla do kaučukového nebe. Za 14 dní jedeme na Balkán, kde máme naplánováno najet 3000 km a řeším dilema jestli to má zadní „Mišelína“ na které mám ještě vzorek 2- 2,2mm (na bocích v některých místech vzorek i 2,5mm) zvládne nebo mám raději přezout. Jinak styl jízdy bude spíš turistika než sport.
zzzmrzlinar (Člen) 23.07.2012 09:01:22 Offline |
Re: Kolik jste najeli na zadní pneu Michelin Pilot Road 2
Míšulínku Roudku 2 jsem neměl, ale troufám si říct, že esli máš 2 milimetry tak rozhodně přezuj.
2 milimetry už beztak nejsou nic moc a s velkou pravděpodobností bys to dojel v nejlepším po plátně, a i kdyby ne tak by sis patřičně užil na vodě.
urcite prezout, nez resit dilema zda to vydrzi nebo ne, ja jel letos takovou rycho turistiku s kamosama pres chorvatsko a mel sem na zadni cca 3 mm pryze conti sport a jako bylo me jasny ze nema cenu riskovat, dal sem si ji bokem a nazul novou na dovolenou. Starou v pohode dojezdim po nasich ceskych ritich.
zzzmrzlinar (Člen) 23.07.2012 09:51:50 Offline |
když nepřezuješ budeš celou dovolenou mít staženou prdel jakože koik ti ještě zbejvá, jestli si náhodou nepřidal moc a tím zas kousek nevohobloval, jestli tou louží projedeš aniž bys zadriftoval jak Kejsí Stounr, jestli bude někde poblíž pneuservis a tak dále, prostě jak říkal předřečník, když už to musí bejt tak gumku vodlož na pozdějc.
Stránky: 1