Nejsi přihlášen
Re: severní sekce-4.-5.8.2012
13.8. mám sakra denní. Uvidím,když bude póčo asi bych se jel kouknout.
XJelen psal:beztak si vyměníš šichtu
jen reju, je fakt, že dlouho jsi nic nesvolával stavte se třináctýho v mostě, zmrzlej by moh předvést špízostroj
God Gave me Everything I want
jo,ještě todle: možná že se mnou už nikdo nechce jezdit. Minule (to nás bylo pět),jsem vždycky dojížděl bandu s takovým odstupem,že po čekání na mě měli pod sebou takovou hromadu vajglů,že to vypadalo,jakoby tam vysypal popelník nějakej trucker...
zzzmrzlinar (Člen) 26.07.2012 08:52:01 Offline |
XJelen psal:beztak si vyměníš šichtu
jen reju, je fakt, že dlouho jsi nic nesvolával stavte se třináctýho v mostě, zmrzlej by moh předvést špízostroj
Jelene, Jelenééé, Špízostroj třináctýho předvedu a jestli má Inkviz ještě místo tak ho po roce předvedu v závodním nasazení, spíš teda tristickozávodním, fakt na tom nějak nemám ten pocit.
Jaryn - příští víkend 4.8. jedu závod Fichtl Cupu v Telči, tak buď to dej na neděli, nebo pojeď s náma do tej Telče.
jaryn psal:jo,ještě todle: možná že se mnou už nikdo nechce jezdit. Minule (to nás bylo pět),jsem vždycky dojížděl bandu s takovým odstupem,že po čekání na mě měli pod sebou takovou hromadu vajglů,že to vypadalo,jakoby tam vysypal popelník nějakej trucker...
Nesmysl, já třeba nekouřil. Teď by jste čekali vy na mě, než bych vás doběhnul
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
jaryn psal:WenzelB6 psal:anebo napis kdy se vam to hodi a ja se pridam
ve fsedni den se nejak urvutak se scuknout v tom Mostě? 13.8.2012
ty vole mohli byste alespoň jednou v roce na kukačku vy seveřani
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:jaryn psal:WenzelB6 psal:anebo napis kdy se vam to hodi a ja se pridam
ve fsedni den se nejak urvutak se scuknout v tom Mostě? 13.8.2012
ty vole mohli byste alespoň jednou v roce na kukačku vy seveřani
Moc rád bych se i svezl, ale...
zzzmrzlinar (Člen) 27.07.2012 08:48:57 Offline |
PFremer psal:XJelen psal:jaryn psal:
tak se scuknout v tom Mostě? 13.8.2012ty vole mohli byste alespoň jednou v roce na kukačku vy seveřani
Moc rád bych se i svezl, ale...
no a jak to teda vypadá s koupí?
zzzmrzlinar psal:PFremer psal:XJelen psal:
ty vole mohli byste alespoň jednou v roce na kukačku vy seveřaniMoc rád bych se i svezl, ale...
no a jak to teda vypadá s koupí?
Když jí mazi pustí, tak bych chtěl příští týden. Už mám svrbění, ne v rozkroku
zzzmrzlinar (Člen) 27.07.2012 12:58:49 Offline |
PFremer psal:zzzmrzlinar psal:PFremer psal:
Moc rád bych se i svezl, ale...no a jak to teda vypadá s koupí?
Když jí mazi pustí, tak bych chtěl příští týden. Už mám svrbění, ne v rozkroku
no vono kdybys v tom rozkroku měl svěrbění místo normálního "hard - on" tak bys měl problém při výběru přítelkyně a ne motorky.
zzzmrzlinar psal:PFremer psal:zzzmrzlinar psal:
no a jak to teda vypadá s koupí?Když jí mazi pustí, tak bych chtěl příští týden. Už mám svrbění, ne v rozkroku
no vono kdybys v tom rozkroku měl svěrbění místo normálního "hard - on" tak bys měl problém při výběru přítelkyně a ne motorky.
To máš asi pravdu, zatim to mám ale naopak
takže: do Mostu nemůžu. Nemám si s kým prohodit směnu.
Ale 4.8. nebo 5.8. bych mohl. Vzhledem ke Zmrzlinářovo FichtlCupu v sobotu navrhuju neděli 5.8.,pokud by se tedy výše zmíněný hodlal připojit...
Očekávám přihlášky a připomínky.
zzzmrzlinar (Člen) 30.07.2012 10:45:37 Offline |
tak mám objednanej ten okru toho 13.8.
5.8. se pokusím vrátit z telčského Fichtl cupu včas (neoslavovat případný úspěch) když už teda bude velkovyjížďka nejmín 2-3 lidí
zzzmrzlinar (Člen) 03.08.2012 12:44:51 Offline |
tak yak Borci, já jsm v neděli připraven, ideální start v poledne, ale můžu i jinej čas.
jináč kdyby měl někdo zájem, v sobotu pojedu Fichtly u Mělníka a ne v Telči jak bylo původně. Doprovod, nebo mekánik by se mi klidně hodil
teď jsem dorazil dom. Byl jsem se Zmrzlinářem na závodě Fichtel Cupu. Prča,vedro,dobrý to bylo...
Co se zejtřka tejče,Zmrzlinář děl cosi o 12.hod,prej by neměl problém i s 11. hod. A jako obvykle,u buřststánku u Tesca v DC.
ALE!!! Esi zejtra ráno kolem 10.hod kouknu na mapku srážek a bude předpoklad počasí na ,tak zůstanu doma. A dám sem vědět. Jdu kouknot na předpověď počasí na TV.
zzzmrzlinar (Člen) 04.08.2012 20:56:12 Offline |
jaryn psal:teď jsem dorazil dom. Byl jsem se Zmrzlinářem na závodě Fichtel Cupu. Prča,vedro,dobrý to bylo...
Co se zejtřka tejče,Zmrzlinář děl cosi o 12.hod,prej by neměl problém i s 11. hod. A jako obvykle,u buřststánku u Tesca v DC.
ALE!!! Esi zejtra ráno kolem 10.hod kouknu na mapku srážek a bude předpoklad počasí na ,tak zůstanu doma. A dám sem vědět. Jdu kouknot na předpověď počasí na TV.
séru na počasí, jedu každopádně, předpověd se stejně změní štyrykrát jen za ty dvě hodiny
jaryn psal:dobrá,pánové. Takže sraz v 11 hod? Vezmu si pro sichr nepromok. A podle animací srážek bych si dovolil předběžně navrhnout vnitrozemí. Třeba CL-MB-ŽelBrod-LB?
Kurva, kurva , KURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zzzmrzlinar (Člen) 05.08.2012 10:42:42 Offline |
PFremer psal:jaryn psal:dobrá,pánové. Takže sraz v 11 hod? Vezmu si pro sichr nepromok. A podle animací srážek bych si dovolil předběžně navrhnout vnitrozemí. Třeba CL-MB-ŽelBrod-LB?
voe, tak to riskni, já mám zas motorku kolevá registru nepřihlášenou
zzzmrzlinar psal:PFremer psal:jaryn psal:dobrá,pánové. Takže sraz v 11 hod? Vezmu si pro sichr nepromok. A podle animací srážek bych si dovolil předběžně navrhnout vnitrozemí. Třeba CL-MB-ŽelBrod-LB?
voe, tak to riskni, já mám zas motorku kolevá registru nepřihlášenou
Jenže já nemám technickou, jinak bych jel...
zzzmrzlinar (Člen) 05.08.2012 21:36:48 Offline |
kurva dobré to bylo, tu německou štřeku miluju a dneska se obzvláště líbila, akhle luxusně jsem se dlouho nepovozil
zzzmrzlinar (Člen) 06.08.2012 10:31:30 Offline |
jaryn psal:zzzmrzlinar psal:kurva dobré to bylo, tu německou štřeku miluju a dneska se obzvláště líbila, akhle luxusně jsem se dlouho nepovozil
M se taky líbilo těch 30-40 km,co jsem s váma jel.
trochu sme tě potratili nebo co, přitom když jsem jížděl do toho města kde jsme tě ztratili, tak jsem koukal do zrcátka a viděl jsem vás ta vobá.
zzzmrzlinar psal:jaryn psal:zzzmrzlinar psal:kurva dobré to bylo, tu německou štřeku miluju a dneska se obzvláště líbila, akhle luxusně jsem se dlouho nepovozil
M se taky líbilo těch 30-40 km,co jsem s váma jel.
trochu sme tě potratili nebo co, přitom když jsem jížděl do toho města kde jsme tě ztratili, tak jsem koukal do zrcátka a viděl jsem vás ta vobá.
já jen zastavil,abych si otevřel větráky. A na další křižovatce jsem vás už nezahlídl. Chvilku jsem vás tam hledal kolem. Zastavil jsem u dvou pipin (cca 16 let) a ptám se :
- Helou,dyd ju síd tů ček bajkrs?
- mejby...
- First bajkr heft orinč bajk vit jelou dak on top box...
- ar jů normal???
A bylo po diskuzi. Vypadal jsem jak debil,tak jsem radši jel dom. Kapku rozmrzelej,páč mi to začalo trošku jít a na rovikách jsem řadil i trojku...
zzzmrzlinar (Člen) 06.08.2012 12:24:53 Offline |
jaryn psal:zzzmrzlinar psal:jaryn psal:
M se taky líbilo těch 30-40 km,co jsem s váma jel.trochu sme tě potratili nebo co, přitom když jsem jížděl do toho města kde jsme tě ztratili, tak jsem koukal do zrcátka a viděl jsem vás ta vobá.
já jen zastavil,abych si otevřel větráky. A na další křižovatce jsem vás už nezahlídl. Chvilku jsem vás tam hledal kolem. Zastavil jsem u dvou pipin (cca 16 let) a ptám se :
- Helou,dyd ju síd tů ček bajkrs?
- mejby...
- First bajkr heft orinč bajk vit jelou dak on top box...
- ar jů normal???
A bylo po diskuzi. Vypadal jsem jak debil,tak jsem radši jel dom. Kapku rozmrzelej,páč mi to začalo trošku jít a na rovikách jsem řadil i trojku...
kurva, tak takhle jsem se už dlouho nezasmál jako u tohodle popisu situace a ještě víc když jsem si představil ty puberťačky (nevím, že bys měl tohle gusto) jak na tebe čuměj jak zjara
možná si to měl zkusit německy
cvaj schoene čechiše motorrad fárer sehen? einen mit grosse gelbe ente in vorne? Na was, vy nemécké čubky
XJelen psal:Jaryne esli ses neměls zeptat radši na něco jinýho
eeeee, kdeže ses to ztratil? podle popisu tipuju, že tě dovlekli až do Berlína
furt Sudetenland,kamaráde. Sjel jsem do Mníšku,pak Klíny,Litvínov a hajdy dom...
Stránky: 1