Nejsi přihlášen
Nohejbalovej mač - dáme drink 2012
Jelikož mě nebaví, v sobotu na srazu jenom chlastat:), tak dělám průzkum, kdo by dal v termínu 31.8-2.9 nohejbalovej mač.
Jednalo by se o nějaký pěkný kempík v jižních čechách aby se i hezky pojezdilo, od soboty rána, naražíno a hrálo by se. Trojčlený družstva (kdo pojede jako jednotlivec, sežene parťáky na fleku) - podle toho kolik by nás bylo, by se dal pavouk nebo každej s každým.
Příjezd a ubytování kdo by chtěl, by byl od pátka, klasika nedělě odjezd. Mám v merku pár pěknejch kempů. Takže pokud bude zájem, tak to sem napište a začnu organizovat.
Sportu a chlastu zdar
Editoval osiris (07.08.2012 09:18:41)
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Nohejbalovej mač - dáme drink 2012
V JC v kempu jsem od středy do pátku Jinak bych Vám ukázal, jak se to hraje
Užijte si to...
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Ondráš psal:Já bych se účastnil, ale pátek i sobota hraju, takže bych musel být s někým kdo vypadne brzo.
Z toho mi tak nějak vyplývá, že budu muset jít do týmu se spidysem.
pokud si vezme hawajskou kosilku, tak ho neporazi nikdo (krom chlastu)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 06.08.2012 19:03:00 Offline |
já bych napsal killerovi von je na tyhle kolektivní hry machr
jinač tedy.... co je to ten nohejbal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
pán komisár, sic si zahraju jen půlku prvního mače, protože si definitivně odrovnám koleno, ale pak budu aspoň řádně fandit vot báru
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ale jó, nejmíň jednoho z mladejch ukecám, páč až si zlámu haksnu, aby mi měl kdo dojít pro
Nejdřív jsem se myslel, že podle data to bude nějaká future akce, ale myslím, že to bude taky takový cestování časem, pátek......a najednou pondělí
Lepší někdy, než nikdy.
Honzik8719 (Člen) 07.08.2012 07:47:34 Offline |
tý vole...rád bych dojel,ale žení se mi bratránek
...relativní kochač...
Tak v tomhle termínu mám zrovna denní takže na hovno. Ale kopnul bych si taky. Hawai dress mám ready
Muselo by to bejt jedině weekend před, to mám volno, ale slíbil sem Monice, jinej program, tak by musela souhlasit i ona.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
kojaksro psal:Jelikož mě nebaví, v sobotu na srazu jenom chlastat:), tak dělám průzkum...........každej s každým.....
...to si umím představit, ale ne při čutání do meruny........akorát toho bych se asi nechtěl účastnit
....takže info je hír v akcích - http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=157
Sportu zdar.
tachec psal:Mám to kousek od baráku, takže se tam objevím...
Bude tam i nějakej "losers team", že bych se do něj přidal - 20 let jsem to nehrál
...takovejch co to kurwa dlouho nehráli bude určitě víc, prostě srandamač
tajnej psal:kožaku já si to znamenám, ale zatím se nehlásím, neb (nikdo se nebude smát) v neděli mám už naplánovanej pro změnu volejbalovej turnaj, tak to ňák buď skloubím, nebo ne
to dáš,dyť budeš mít konečně síť na dosah a ne v nedohlednu jak u woleje
promiň
2Kojak,když neklapne plán akcí,tak by jsme jeli,dneska jsme s rohym udělali
revizi plánu.. i když teda máš velkou konkurenci.. uvidíme..
...a bude hůř!
karlos100 psal:tajnej psal:kožaku já si to znamenám, ale zatím se nehlásím, neb (nikdo se nebude smát) v neděli mám už naplánovanej pro změnu volejbalovej turnaj, tak to ňák buď skloubím, nebo ne
promiň
revizi plánu.. i když teda máš velkou konkurenci.. uvidíme..
...píšeš mi to z duše, chtěl jsem mu kamarádsky sdělit, že si při tom nohejbalu má aspoň šanci zasmečovat nebo vytlouct bloky (rukama)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:...esi dorazim, tag jako rostleskávačka, bo v mym vjeku uš ja každej rychlejší pohyp životu nebespečnej, já uš sem si zakázal tydle nebespečný aktivity
aha
zkurvenej říjen
ale teď je vlastně srpen, tak to asik dam :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:...esi dorazim, tag jako rostleskávačka, bo v mym vjeku uš ja každej rychlejší pohyp životu nebespečnej, já uš sem si zakázal tydle nebespečný aktivity
aha
zkurvenej říjen
ale teď je vlastně srpen, tak to asik dam :)
...taky sem se smál starším kamarádům
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:karlos100 psal:tajnej psal:kožaku já si to znamenám, ale zatím se nehlásím, neb (nikdo se nebude smát) v neděli mám už naplánovanej pro změnu volejbalovej turnaj, tak to ňák buď skloubím, nebo ne
promiň
revizi plánu.. i když teda máš velkou konkurenci.. uvidíme.....píšeš mi to z duše, chtěl jsem mu kamarádsky sdělit, že si při tom nohejbalu má aspoň šanci zasmečovat nebo vytlouct bloky (rukama)
...ale tak nedělejte z něj zase zahradní ozdobu
Jináč termín na piču, tou dobou sem na cestě na jih. Takže nemohu dělat oporu sarému nevlastnímu otci
ps. Kojaku na serviz přivezu asi jen ty kola na přezutí....koukal sem do manuálu a je stim trochu voser, tak ať se tam s tim nemusíme dlouho mrdat. Jináč olej a filtr si samozřejmě beru, vyměnim to doma.
Honzik8719 (Člen) 09.08.2012 10:13:00 Offline |
Lihy psal:osiris psal:karlos100 psal:
promiň
revizi plánu.. i když teda máš velkou konkurenci.. uvidíme.....píšeš mi to z duše, chtěl jsem mu kamarádsky sdělit, že si při tom nohejbalu má aspoň šanci zasmečovat nebo vytlouct bloky (rukama)
...ale tak nedělejte z něj zase zahradní ozdobu
Jináč termín na piču, tou dobou sem na cestě na jih. Takže nemohu dělat oporu sarému nevlastnímu otci
ps. Kojaku na serviz přivezu asi jen ty kola na přezutí....koukal sem do manuálu a je stim trochu voser, tak ať se tam s tim nemusíme dlouho mrdat. Jináč olej a filtr si samozřejmě beru, vyměnim to doma.
kola sou za 10 minut dole
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:kola sou za 10 minut dole
nechci mu to tu zasírat...ale nejsou bo mám na napínáku přidělanou konstrukci která nahrazuje navařený držáky na origo laufu....takže musí jít dolu i klín a ten držák....samo že to neni práce na hodinu, ale nechci je tim zdržovat, ve všední dny mám čas až dost pozdě odpoledne....
Progear 650 (Člen) 14.08.2012 22:07:13 Offline |
chystám se...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 14.08.2012 22:16:22 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:chystám se...
...esi budeš hrát f tom rybanu co ses v ňom promenádoval fčéra v boksech, tag tutovje přijedu na čumendu
ty woe, pod kombošku je fakt gut...
no na nohec si vezmu asig neco jinčího...
PS: ale brejle si vezmu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:chystám se...
...esi budeš hrát f tom rybanu co ses v ňom promenádoval fčéra v boksech, tag tutovje přijedu na čumendu
ty woe, pod kombošku je fakt gut...
no na nohec si vezmu asig neco jinčího...
PS: ale brejle si vezmu...
...šmíráku!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Přemek psal:Kdybych věděl, že mě někdo vezme do družstva, tak jedu. nohejbal hrát neumím ale snažil bych se
Aneb důležitý je se zúčastnit , atd ...
Beru tě do družstva - protože čím dřív vypadneme z turnaje, tím dřív můžeme začít chlastat naplno a koukat na ostatní, jak se honí
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Přemek psal:Kdybych věděl, že mě někdo vezme do družstva, tak jedu. nohejbal hrát neumím ale snažil bych se
Aneb důležitý je se zúčastnit , atd ...
....jasně, že doraž.....takovejch co to neumí nás bude víc. A ty co to umí, ty bez kompromisu sdrinkuju, aby se to vyrovnalo
Progear 650 (Člen) 24.08.2012 13:42:37 Offline |
kojaksro psal:Přemek psal:Kdybych věděl, že mě někdo vezme do družstva, tak jedu. nohejbal hrát neumím ale snažil bych se
Aneb důležitý je se zúčastnit , atd .......jasně, že doraž.....takovejch co to neumí nás bude víc. A ty co to umí, ty bez kompromisu sdrinkuju, aby se to vyrovnalo
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...takže na Sobotu, zatím počasí vychází, že by nemuselo chcát a účast mám zatím příslibenou:
KOJAKsro 2x
Tachec 1x
PůlMotor 1x
Plástev 1x
Drako 3x
Kožak 1x
Lachtan 2x
Ondráš 2x
Žirafa 2x
Inženýrek 1x
Tajnej 1x
Přemek 2x
Kuřan 1x
Čočkin 1x
Kim 1x
Možná:
Houska?
Filous?
Corimec?
....kdo dorazí v pátek je drink a živej poker, sobota nohec 9,30-10,00 start.
Kdo by ještě dorazil dejte vědít, ať nahlásím počet, kvůli jídlu a spaní.
Hele Kožaksro už jsem tě dlouho neviděl, tak by jsme asi přijeli nejspíš s Melounkem a Půlmotorem. (ten už je tam napsanej)
Ale rádi bychom bydleli v budově od pátku do neděle (bo chcem přijet na motorkách a ne autem)
Jak to vidíš s místem v tom luxushotelu?
K
Slamescu psal:Hele Kožaksro už jsem tě dlouho neviděl, tak by jsme asi přijeli nejspíš s Melounkem a Půlmotorem. (ten už je tam napsanej)
Ale rádi bychom bydleli v budově od pátku do neděle (bo chcem přijet na motorkách a ne autem)
K
....si piš rád, tě uvidím....ubytko zařídím
kojaksro psal:Slamescu psal:Hele Kožaksro už jsem tě dlouho neviděl, tak by jsme asi přijeli nejspíš s Melounkem a Půlmotorem. (ten už je tam napsanej)
K....si piš rád, tě uvidím....ubytko zařídím
Ubytko bude dobré asi pro všechny - noční teploty okolo 5 stupňů moc na spaní někde venku nebudou - aspoň pro ty, co budou spát ve spacáku sami.
vendous psal:Pokud to dopadne tak bych možná mohl přijet aspoň na sobotu.
Jen se pro jistotu zeptám, je to okres Příbram?
Jo, je to okres Příbram - pokud se nechceš cestou vyloženě nudit, tak to vezmi místo po R4 přes Davle, Štěchovice, Křížov, Chotilsko a Mokrsko.
tachec psal:vendous psal:Pokud to dopadne tak bych možná mohl přijet aspoň na sobotu.
Jen se pro jistotu zeptám, je to okres Příbram?Jo, je to okres Příbram - pokud se nechceš cestou vyloženě nudit, tak to vezmi místo po R4 přes Davle, Štěchovice, Křížov, Chotilsko a Mokrsko.
na mokrsko bacha, ať se nevykoupeš v rybníce I když už to neni ono (nějaká zeleň vyrostla a nějakou posekali)
tachec psal:vendous psal:Pokud to dopadne tak bych možná mohl přijet aspoň na sobotu.
Jen se pro jistotu zeptám, je to okres Příbram?Jo, je to okres Příbram - pokud se nechceš cestou vyloženě nudit, tak to vezmi místo po R4 přes Davle, Štěchovice, Křížov, Chotilsko a Mokrsko.
Díky. Cestu sem si taky plánoval zhruba tak. Takže pokud bude aspoň trochu slušné počasí tak dorazim, v práci bych měl mít volno.
Smrt je ze všeho to poslední.
Kožak psal:kojaksro psal:Terez(k)a psal:není na čase to změnit na vodní pólo??
...sobota bude ready
tak to jebu.. dojedu na dodáfce...sem totiž cukrouš
Pojede vůbec někdo na motorce?
Smrt je ze všeho to poslední.
Kim psal:jedem car,v sobotu na devítku sme tam i s bráchou Bumem
herr Houska,přijedou aspon na čumendu?...já jen abych to nevozil zbytečně a nepřišlo to vniveč
chtěli by, ale jedou na moto a nevěděj kam to dát :) samosebou počasí bude hrát rozhodující úlohu :)
ale di, Ty brepto ...
Ondráš psal:kojaksro psal:...zítra tm budu cca. od 16,00
Kojaku vezmi mi prosím Mikinu... nebo jí nech u Vás doma. Vezmu jí až pojedu pro Ivču. Dík.
...vezmu Ti jí
kojaksro psal:....ubytka je cca.20 míst a ještě se pude dát trocha přifouknout...takže pohoda.
.......nemůžete na pátek někdo ještě vzít kufr s žetonama na poker?
kufr na pokr mám naloženej
takže dneska večer, zatim čus
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
....jak dojedete do Županovic dolů (jde přijet jen jedním směrem), tak se dáte doleva a po 700m vlevo a jste tam
...snad se dneska vyprší a zítra to bude na nohec ok? Kdyžtak vymyslíme jinou soutěž, sud prostě padne
Zítra ráno přifrčíme,Plastev beru jako batůžekuž se těšíme jak si zahrajem nohec.Jó a motorka na100%,mám Africu ta musím trénovat jízdu za každého pičasí a cestou necestou.
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Stránky: 1 2