Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Pneu - ?prohlášení o shodě?

Lihy (Člen)
08.08.2012 12:59:33

Pneu - ?prohlášení o shodě?

Teť jsem narazil na stránkách continentalu na nějakej atest (vybere se motorka a vybleje to pneu co jsou na ní schválený). To jako v dojčlandu musí člověk sebou tahat ještě papír vod gdejaký píčoviny že to na ten bajk může bejt použitý a hlavně sledovat jestli to použitý bejt může? Sem myslel, že stačí dodržet parametry (šířka vejška rychlostní a hmotnostní index) a né ještě pátrat na co má která značka atest...to by pašáci mohli chtít atest i vod brzdovejch desek nebo řeťězu...
BTW na americkej nesmysl my to vyblilo toto: http://www.reifen-freigaben.de/pdf/312.pdf
a vůbec sem nepochopil proč u Trail attacku maji "2)" - tam se totiž ve zkratce píše, že guma neodpovídá předepsanému výrobcem ale že prohlašujou, že je to podmínkám vyhovuje....jedinej rozdíl tam je že v nápisu neni 73W nebo 58W v závorkáchsurprised....jestli by benga, nebo na technický mrdali za závorky, tak to už mi hlava fakt nebere

PALOUS (Člen)
08.08.2012 13:12:42

Re: Pneu - ?prohlášení o shodě?

To neřeš,běž na houby smile1

Jebat motorky :-)
osiris (Člen)
08.08.2012 13:31:10

PALOUS psal:

To neřeš,běž na houby smile1

...a nebo klidně i někam hloubějc a neblbni smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
WenzelB6 (Člen)
09.08.2012 22:36:31

neřeš dvje vjeci njednou STK.CZ  a pussypussypussy.de bigsmile

Lihy (Člen)
10.08.2012 08:36:51

Ale tak já to nijak neřešim, jen mě zajímalo jestli to tak vopravdu v dojčlandu je....bo jestli jo, tak se tu máme ještě celkem fajnbigsmile

Frodo89 (Člen)
10.08.2012 14:44:55

pussy BYROKRACIE to je...

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS