Nejsi přihlášen
Už ne BANDIT PIČO, ale BANDIT v PIČI
Nazdar ve spolek,
psalo se pondělí 23.7.2012 krásný letní den v Západních čechách, stvořený pro nádhernou vyjížďku. Proto po práci spěchám do garáže, abych nemarnil ani jedinou minutu z tohoto krásného slunečného dne. V garáži se řádně oblékám do motorkářského oblečení a usedám za řidítka svého bujného oře. Kohoutek přepnutý na pozici rezerva značí, že musím vyrazit k benzině. Přijíždím k Benzině u Darebáka v Plzni, tankuji plnou až po okraj za pěkných 620,-. Pumpařka mi ještě nabízí krásný motorkářský šátek v hodnotě 29,-, samozřejmě kupuji. Dotankováno! Mohu směle vyrazit na ničím nerušenou vyjížďku. Od Benziny vjíždím na ulici Univerzitní a po ní pokračuji. Po ujetí 1km a 350m z pravé strany z ulice U Panasonicu vidím přijíždějící Škodu Octavii. Pozoruji, že řidič kroutí hlavou a zastavuje, usuzuji, že me vidí. V tom zrychluji, abych mu nepřekážel. Přichází nečekaný počin. Řidič Octavie vjíždí do křižovatky. Mačkám brzdovou páčku na maximum, však střetu nedokáži zabránit. Ležím na silnici a dezorientován, přichází ke mě lidi, ptaji se "Co je s tebou? Jsi v pohodě?". Na vše regauji, ale postavit se nemohu. Na noze mám tržnou ránu. Motorce nevím co je, nevidím na ni. Sanita přjíždí rychle a odvaží mě do FN Lochotín. Zde jsem běžně vyšetřen a odeslán na pokoj v úterý 0:20 jsem operován. Ráno doktor přichazí s výsledkem "Odebrali jsme vám kus chrupavky v kolenu, dále máte natrženou šlachu ve stehnu a natržený stehení sval". Týden jsem v nemocnici. Po týdnu v nemocnici se lečím doma. Koleno ohnout nemůžu a chůze je též pro mne námahou.
Ale žiju a to je kurva to hlavní! Motorka to nejspíš nepřežila ještě jsem ji neviděl, ale šancí jí podle fotek moc nedávam.
Celá nehoda proběhla v rychlosti 50km/h!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2012 21:24:35 Offline |
Re: Už ne BANDIT PIČO, ale BANDIT v PIČI
ty to musela bejt rána...hlavně ,že žiješ..ostatní půjde časem
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:tomu je, takový už mám taky za sebou
rám se nehne, vyměníš předek a jezdíš...
Kelly: Má cenu to stále davat dohromady? Když za pytel hrušek si muže pořidit jineho?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2012 21:28:18 Offline |
ke stavu motorky..reinkarnoval jsem s kamošema horší http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_SV_650_N_r.v.2000/ a to nejen tuto
huskyb12 psal:motorku zahodit, nemá žádnou cenu to vopravovat ...
koleno rozhejbat co nejdřív !
za plnění za zranění si jít koupit funglovku
buď v klidu, dopadlo a dopadne to dobře
předběh si mě parde, chtěl sem to napsat stejnako
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
taky bych tu motorku zlikvidoval, rozebrat na dily a rozprodat co jde . A hlavne kurva poradne rozhejbej tu haksnu a venuj temu cas, cim lip to tedkon uzdravis a rozhejbes pak nebudou takove nasledky .
Cizí blbost nasere nejvíc, ale když se v týdle zemi daj sehnat noty bez autoškoly, tak mě to ani nepřekvapuje.
Žiješ a to je hlavní srůstej a motyku dáš přes zimu do kupy na blbci se zahojíš a opravíš
Jinak čučím , jak se dokáže vohnout brzdovej kotouč, vždycky jsem si myslel, že by spíš prasknul
Lepší někdy, než nikdy.
podle me to nema cenu opravovat, ne ze by to neslo, ale bude to financni a casovej nesmysl
Ja sem svy becko po havarce opravoval, ale to byla jina doba a B6 z 98 stavali kolem 85litru.
Oprava me vysla na nejakych 15-18...
Dneska je to nesmysl...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Drakoxxl psal:Cizí blbost nasere nejvíc, ale když se v týdle zemi daj sehnat noty bez autoškoly, tak mě to ani nepřekvapuje.
Já budu asi trochu hnusnej, ale v 19 letech na šestce papírově uškrcený a předpokládám, jak je v čechách dobrým zvykem, normálně otevřený... jakej je v tom rozdíl? Teď se jen modlit, aby do toho nikdo nešťoural
Přesto rychlou rekonvalescenci přeju. Ten vrak opravdu nemá cenu opravovat
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 09.08.2012 11:25:41 Offline |
ta "vodklopená" nádrž vypadá hustě.
Řek bych, že je spíš lepší, že za to může někdo jinej, kdyby to byla tvoje vina, tak si říkášě co seš za vola. Takhles byl jen na blbým místě v blbou dobu a škody na motorce a na zdraví ti zaplatí pojistka viníka.
XJelen psal:Já budu asi trochu hnusnej, ale v 19 letech na šestce papírově uškrcený a předpokládám, jak je v čechách dobrým zvykem, normálně otevřený... jakej je v tom rozdíl? Teď se jen modlit, aby do toho nikdo nešťoural
Nebo znalec co bude hodnotit rychlost motky zda měl řidič káry možnost reakce a pod...
Lepší někdy, než nikdy.
XJelen psal:Já budu asi trochu hnusnej, ale v 19 letech na šestce papírově uškrcený a předpokládám, jak je v čechách dobrým zvykem, normálně otevřený... jakej je v tom rozdíl? Teď se jen modlit, aby do toho nikdo nešťoural
Si teda myslim, že v tomhle případě je to uplně šumák jestli do toho někdo bude šťourat nebo ne. Jestli policie určila jako viníka nehody auto, tak prostě škodu na motorce hadrech a zdraví hradí pojišťovna z auťáckýho povinnýho ručení. Jestli přijdou na to, že motorka nebyla taková na jakou má papíry tak dostane flastr za to, že řídil něco, na co nemá noty, ale to bude zase jiný řízení...s havárkou to nebude mít co dělat. Jiný by to bylo kdyby tu nehodu způsobyl on (nebo měl spoluvinu) to by pak byl průser bo posišťovna by sice zaplatila druhý straně, ale nejspíš by to po něm chtěla jelikož porušil smluvní podmínky.....
XJelen psal:Ten vrak opravdu nemá cenu opravovat
taky bych se na to vysral... a jak píše Husky
XJelen psal:líh - stačí aby se dotyčná pojišťovna co má platit odvolala (a že se jim v poslední době fakt nechce platit) a sice bude viník plechovkář, ale plnění nebude.
...já ač se tak různě ptávám, ještě jsem nenarazil na člověka kterej by s těma pětadvaceti kw a pojišťovnou měl tu čest, vždycky z toho bylo jen "mohlo by se stát" a nebo "kámošova švagrová slyšela vod ženský v práci že jejímu starýmu to říkal sousedův brácha co dělá s tátou jednoho kluka v práci"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen psal:líh - stačí aby se dotyčná pojišťovna co má platit odvolala (a že se jim v poslední době fakt nechce platit) a sice bude viník plechovkář, ale plnění nebude.
a na co by se jako odvolala??? Vogo nejde argumentovat tim, že nehoda by se nestala kdyby na tý motorce nevyjel. To by totiž mohli říct u všech nehod...že poškozená strana je vlastně taky viník bo kdyby seděl doma na prdeli a čuměl na bednu tak se nic nestane.
"a sice bude viník plechovkář, ale plnění nebude" no a to je nesmysl největší bo platí pojišťovna toho kdo nehodu způsobyl a je to pojištění odpovědnosti za způsobenou škodu...a tu prokazatelně způsobyl...on jako poškozený s nima žádnou smlouvu nemá, tak těžko můžou řikat, že je sice poškozenej ale oni mu nic platit nebudou bo nedodržel to a to atd.
XJelen psal:Drakoxxl psal:Cizí blbost nasere nejvíc, ale když se v týdle zemi daj sehnat noty bez autoškoly, tak mě to ani nepřekvapuje.
Já budu asi trochu hnusnej, ale v 19 letech na šestce papírově uškrcený a předpokládám, jak je v čechách dobrým zvykem, normálně otevřený... jakej je v tom rozdíl? Teď se jen modlit, aby do toho nikdo nešťoural
Přesto rychlou rekonvalescenci přeju. Ten vrak opravdu nemá cenu opravovat
Motorka je na 25kW, nic jsem neodskrcoval
Jinak motorku asi opravdu opravovat nebudu, bud koupim dalsiho Bandita a tadytoho budu mit na ND nebo rozprodam... Dal bych za to ranec. Kompletne predni vidlice jsou v tahu, z prednich brzd nezbylo vubec nic, maska neni, stupacky nejsou... A vubec netusim jestli ram je v pohode....
na všechno zatim ser a hejbej tou haxnou, koleno je velkej kloub a rádo zatuhne - bolest nebolest hejbej s tim fest !
policajti dneska žádnou nehodu na místě neuzavřou, se zraněním už vůbec ne - všechno pude na úřad a esli ten Octavián nejni úplnej zmrd, tak bych trable nečekal ...
uvědomte si, že chybu může udělat každej a když se potká několik špatnej událostí najednou tak to dapadne takhle ...
na druhý fotce je vidět deformace rámu a hlavně motorku s takovou hodnotou nemá smysl vopravovat ...
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 09.08.2012 18:19:16 Offline |
no pěkně motorky je škoda ale buď rád, že žiješ a máš všechny oudy
s tím kolenem cvič jinak se posereš jo a už si zvykej na to že už nikdy nebude fungovat na 100%
ještě takovej detail soudě podle tvého věku motorka byla škrcená na 25Kw a doufám, že jsi tam tu sadu měl? pač jak né!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:no pěkně motorky je škoda ale buď rád, že žiješ a máš všechny oudy
s tím kolenem cvič jinak se posereš jo a už si zvykej na to že už nikdy nebude fungovat na 100%
ještě takovej detail soudě podle tvého věku motorka byla škrcená na 25Kw a doufám, že jsi tam tu sadu měl? pač jak né!!!
tak ?
tak je to porad jen o pristupu likvidatora, ja mam 25kW v TP a nikdo to po havarce nezkoumal...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 09.08.2012 18:36:21 Offline |
mr.BSE psal:Banditatom psal:no pěkně motorky je škoda ale buď rád, že žiješ a máš všechny oudy
ještě takovej detail soudě podle tvého věku motorka byla škrcená na 25Kw a doufám, že jsi tam tu sadu měl? pač jak né!!!tak ?
tak je to porad jen o pristupu likvidatora, ja mam 25kW v TP a nikdo to po havarce nezkoumal...
čeče v jeho případě si myslím, že po tom půjde pač došlo ke zranění a ještě má řp A25kw. no přeju mu ať má vše oka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ty krávo to je hnus to mě chceš říct že tohlensto se ti stalo v 50km/h
to je mazec hlavně že žiješ a relativně jseš cajk ...
to jsem teda myslel že Bandit je tužší
"bandit vpíči"
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 09.08.2012 20:10:49 Offline |
libac22 psal:ty krávo to je hnus to mě chceš říct že tohlensto se ti stalo v 50km/h
"bandit vpíči"
no nechtěj vidět jak by dopadla spíš dnešní motorka z lehkym tenkym hliníkovym rámem kterej praskne při opakovanym dopadu z jízdy po zadnim
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:ty krávo to je hnus to mě chceš říct že tohlensto se ti stalo v 50km/h
"bandit vpíči"no nechtěj vidět jak by dopadla spíš dnešní motorka z lehkym tenkym hliníkovym rámem kterej praskne při opakovanym dopadu z jízdy po zadnim
jo jo máš pravdu asi hůř ale stejně to je nezkutečný v pade tohlen
ted si vem kdyby jel 150 ... tak lítaj třísky a bambo v radši nepřemejšlet
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
BamBo psal:Motorka je na 25kW, nic jsem neodskrcoval
pak omluva a všechna čest já nikoho takovýho dodneška neznal.
osi, líh - na férovku, bude to to první na co se budu ptát při případným střetu v podobný situaci, ať vinen, či nevinen... v podobný sitaci je úspěch víc než padesátiprocentní, když nic jinýho pak spoluvina. Konzultováno s dopravní policií v Chebu, jak říká Houska, nic se neřeší na místě, všechno jde do správního a tam je na to čas.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:BamBo psal:Motorka je na 25kW, nic jsem neodskrcoval
osi, líh - na férovku, bude to to první na co se budu ptát při případným střetu v podobný situaci, ať vinen, či nevinen... v podobný sitaci je úspěch víc než padesátiprocentní, když nic jinýho pak spoluvina. Konzultováno s dopravní policií v Chebu, jak říká Houska, nic se neřeší na místě, všechno jde do správního a tam je na to čas.
...policajt, i když dopravák si může myslet co chce, klidně to samý co třeba zahradník; myslím, že od práva jsou ty co maj před jménem většinou JUDr. a praxi v příslušným oboru a ty se budou nakonec bít; osobně bych ti moc šancí nedával , ale přeju ti ať to nepotřebuješ
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:XJelen psal:BamBo psal:Motorka je na 25kW, nic jsem neodskrcoval
osi, líh - na férovku, bude to to první na co se budu ptát při případným střetu v podobný situaci, ať vinen, či nevinen... v podobný sitaci je úspěch víc než padesátiprocentní, když nic jinýho pak spoluvina. Konzultováno s dopravní policií v Chebu, jak říká Houska, nic se neřeší na místě, všechno jde do správního a tam je na to čas....policajt, i když dopravák si může myslet co chce, klidně to samý co třeba zahradník; myslím, že od práva jsou ty co maj před jménem většinou JUDr. a praxi v příslušným oboru a ty se budou nakonec bít; osobně bych ti moc šancí nedával , ale přeju ti ať to nepotřebuješ
ty radši až v poslední řadě... ti naši jsou kůrva drahý ale neprohrávaj...zatím
jak říkáš, radši nepotřebovat
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:BamBo psal:Motorka je na 25kW, nic jsem neodskrcoval
ale spoluvina za co? a co by to pojišťovně pomohlo? když je spoluvina, tak platí jeden druhýmu....pro pojišťovnu se nic nemění...by to musel chtít řešit ten "viník"
http://www.autoweb.cz/muze-byt-ucastnik … tomaticky/
Lihy psal:XJelen psal:BamBo psal:Motorka je na 25kW, nic jsem neodskrcoval
osi, líh - na férovku, bude to to první na co se budu ptát při případným střetu v podobný situaci, ať vinen, či nevinen... v podobný sitaci je úspěch víc než padesátiprocentní, když nic jinýho pak spoluvina. Konzultováno s dopravní policií v Chebu, jak říká Houska, nic se neřeší na místě, všechno jde do správního a tam je na to čas.ale spoluvina za co? a co by to pojišťovně pomohlo? když je spoluvina, tak platí jeden druhýmu....pro pojišťovnu se nic nemění...by to musel chtít řešit ten "viník"
http://www.autoweb.cz/muze-byt-ucastnik … tomaticky/
jseš si jistej, že by za tebe pojišťovna platila, když "jezdíš bez ŘP" zeptej se toho týpka co votočil autobus na boudu, ten neměl jenom přezkoušení...
Strýcfajtr !!!
PRODÁM: Suzuki GSF 600S Bandit, r.v. 97, najeto: 39000km.
Motorka lehce padlá ze stojánku, po prvním majiteli -jetá důchodcem z Německa, nikdy nejela v dešti, pravidelný servis. Důvod prodeje: nezbývá mi na ni čas
Dělám si prdel, rozprodam na dily či nejakemu zoufalci prodam jako celek na opravu, ram snad nehnutý. Z předku nezbylo nic snad jen přední rafek a guma jsou v poradku. Motor po kompletnim sežízení + karburátory, zadni novy central a řetězovka. Gumy jakš takš nadojeti... Zbytek motorky je obouchanej, odřenej, ohnutej ci jinak degradovanej. Možnost též prodej jen TP + čísla ramu.
Zbavuje se mi ji tezce, ale co muzu nadelat... Jsem porad študentem a na opravu bych proste nemel kačáky Radsi koupim novou a rovnou...
XJelen psal:Lihy psal:XJelen psal:pak omluva a všechna čest já nikoho takovýho dodneška neznal.
osi, líh - na férovku, bude to to první na co se budu ptát při případným střetu v podobný situaci, ať vinen, či nevinen... v podobný sitaci je úspěch víc než padesátiprocentní, když nic jinýho pak spoluvina. Konzultováno s dopravní policií v Chebu, jak říká Houska, nic se neřeší na místě, všechno jde do správního a tam je na to čas.ale spoluvina za co? a co by to pojišťovně pomohlo? když je spoluvina, tak platí jeden druhýmu....pro pojišťovnu se nic nemění...by to musel chtít řešit ten "viník"
http://www.autoweb.cz/muze-byt-ucastnik … tomaticky/jseš si jistej, že by za tebe pojišťovna platila, když "jezdíš bez ŘP" zeptej se toho týpka co votočil autobus na boudu, ten neměl jenom přezkoušení...
Bohužel, je to tak. Pokud pojištovna muže tak se z placeni vykroutí... Běda když likvidátor zjisti že ta motorka byla v realu otevřená, nebo že máš sjete gumy na platno či atd...
Okamžitě jde vyna na tvou stranu ikdyby tě sestřelil přimo umyslně...
V případě kdy likvidátor pujde po celkem častem jevu mít motorku přiškrcenou jen v TP tak hned k tomu máš na triku Řízeni bez ŘO => 100% viny jde na tebe a pojištovna potobě bude chctít zaplatit všechny škody zpusobene na automobilu...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
BamBo psal:PRODÁM: Suzuki GSF 600S Bandit, r.v. 97, najeto: 39000km.
Motorka lehce padlá ze stojánku, po prvním majiteli -jetá důchodcem z Německa, nikdy nejela v dešti, pravidelný servis. Důvod prodeje: nezbývá mi na ni čas
Dělám si prdel, rozprodam na dily či nejakemu zoufalci prodam jako celek na opravu, ram snad nehnutý. Z předku nezbylo nic snad jen přední rafek a guma jsou v poradku. Motor po kompletnim sežízení + karburátory, zadni novy central a řetězovka. Gumy jakš takš nadojeti... Zbytek motorky je obouchanej, odřenej, ohnutej ci jinak degradovanej. Možnost též prodej jen TP + čísla ramu.
Zbavuje se mi ji tezce, ale co muzu nadelat... Jsem porad študentem a na opravu bych proste nemel kačáky Radsi koupim novou a rovnou...
Klasika ale plně ti rozumim
PS: Ty papiry by si možna ještě nechal...
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 31411.html
tak uz je to ofiko na webu, je mi z toho do breku, chuderka moje mala
BamBo psal:http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/suzuki/suzuki-gsf-600s-bandit/suzuki-gsf-600s-bandit-431411.html
tak uz je to ofiko na webu, je mi z toho do breku, chuderka moje mala
bude jiná, jsi mladej . Hlavně hejbej s tím kolenem
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:BamBo psal:http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/suzuki/suzuki-gsf-600s-bandit/suzuki-gsf-600s-bandit-431411.html
tak uz je to ofiko na webu, je mi z toho do breku, chuderka moje malabude jiná, jsi mladej . Hlavně hejbej s tím kolenem
Jasny, ale cloveku je z toho spatne. Piplá si ten svuj stroj (makal jsem na ni zimu), pak prijede jedna a veskere snazeni je behem 2sec ty tam. Pojistovna mi taky pekne , cloveka akorat chteji stahnout z kuze.
Ale abych nebyl takovej pesimista, koleno trenuju, kde muzu a snad to vypada nadejne. A hlavne chlapi! S berlema je kazda zenska vase, takovy starosti a pece hned maji K tomu ji vokážete perfektní jizvu a je vase!
Tak nejspis koupim zase Bandita. Jak tady nekdo ma na foru "Bandit nikdy nebo navzdy" A Filousovo "Bandit FOREVER, FOREVER Bandit" Nebo nekdo tip na lepsi stroj?
Jo a POZOR Samozrejme, ze se mi na muj inzerat ozyvali samy divny tejpcí, co vam napisou. "Ze bi Bandita od vas koupyly." ale v tu samou dobu, se mi ozval muj dobry kamarad, co holduje starym motorkam a ze by jako potreboval neco japonskeho, spolehliveho a rychlejsiho. Tak jsem mu rekl, ze mam super stroj jen drobicek rozebranej a lehce padlej. Jelikoz on je hrozna tak rekl, ze to opravi, ze je to brnkacka. Ja uplne radosti, ze znovu bude jezdit. Holt jdeme do toho "Kdo se boji, sere v síni"!!!
andre.marek (Člen) 11.10.2012 20:33:07 Offline |
Kdyby jsi přemýšlel o Banditovi, tak by byl jeden možná na prodej, ale je to od tebe dost daleko, ale přece jen, kdyby něco, tak píšu...
Taky se nabízim s banditem :) U mě je taky jeden k mání. Je to 04 s provozem od 05, na tachu myslim cca 23k a v TP 25kw(otevřená+mám k tomu tu sadu, zavíral sem si jí pro sebe ). Dyžtak mi pošli mail kdybys měl zájem
eSko je prostě eSko ;)
Stránky: 1