Nejsi přihlášen
![]() |
Progear 650 (Člen) 17.08.2012 13:17:28 Offline |
Re: Bandit 1UP
Progear 650 psal:Byla to nutnost....
Pár drobných úprav a je to
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012594.jpg
hej tak to je krutý, pane závodník
Co bylo potřeba kromě změny polohy toho klíče na hřídeli řazení a prodloužení tyčky řazení? (to je asi kvůli přepáčku a ne tomuhle).
Musí to bejt hustý kopat na béčku jedničku nahoru
Ty jezdíš jen okruhy? Nebo občas i v provozu?
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
![]() |
Progear 650 (Člen) 17.08.2012 14:03:02 Offline |
Tony: jezdím po silnici na Banditu. okruh na R6.
Jinak musíš ten palec otočit, pak ho musíš obrousit aby nedřel o rám a pak hlavně musíš dát pryč čidlo na stojánek. Jo a taky malinko upravit stojánek. Tyčka je prodloužená už dávno, kvůli přepáčku.
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
páč už se s těma jeho časama na okruhu musí něco udělat tak aby mu pořád na záda nedejchal kdejakej strejc, takže bude revers kvaltovat i na banďáku, aby mu to přešlo líp pod kůži a na jebce už to tam sázel automaticky bez přemejšlení. Akorát nevim jak se bude tvářit Lubošek až mu začne upravovat do reversu i bus
Strýcfajtr !!!
![]() |
Banditatom (Člen) 17.08.2012 14:43:58 Offline |
...a o kolik poporostla huhule
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 17.08.2012 15:22:04 Offline |
tak kvůli temu to je, že to furt néni leto na vokruhu vono, mám blbě řazení, počkejte fešáci až taky vymyslím nějakej kladkostroj :idontknow: :-D
dobré to máš Progres
XJelen psal:páč už se s těma jeho časama na okruhu musí něco udělat tak aby mu pořád na záda nedejchal kdejakej strejc, takže bude revers kvaltovat i na banďáku, aby mu to přešlo líp pod kůži a na jebce už to tam sázel automaticky bez přemejšlení. Akorát nevim jak se bude tvářit Lubošek až mu začne upravovat do reversu i bus
fláká se v práci a vymejšlí pitchoviny...asi tak
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:XJelen psal:páč už se s těma jeho časama na okruhu musí něco udělat tak aby mu pořád na záda nedejchal kdejakej strejc, takže bude revers kvaltovat i na banďáku, aby mu to přešlo líp pod kůži a na jebce už to tam sázel automaticky bez přemejšlení. Akorát nevim jak se bude tvářit Lubošek až mu začne upravovat do reversu i bus
jj, když je pán měkota, čeládka zvlčí :)))
ale di, Ty brepto ...
Progear 650 psal:Tony: jezdím po silnici na Banditu. okruh na R6.
Jinak musíš ten palec otočit, pak ho musíš obrousit aby nedřel o rám a pak hlavně musíš dát pryč čidlo na stojánek. Jo a taky malinko upravit stojánek. Tyčka je prodloužená už dávno, kvůli přepáčku.
Tak takhle to je, myslel jsem, že na béčku jezdíš taky okruhy, takže proto. A ono je to aby se ti to nepletlo v palici
Nebo na silnici na béčku to tam taky kopeš v levotoočicejch v extrémník náklonech?
jinak pěkná práce
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
huskyb12 psal:Kim psal:XJelen psal:páč už se s těma jeho časama na okruhu musí něco udělat tak aby mu pořád na záda nedejchal kdejakej strejc, takže bude revers kvaltovat i na banďáku, aby mu to přešlo líp pod kůži a na jebce už to tam sázel automaticky bez přemejšlení. Akorát nevim jak se bude tvářit Lubošek až mu začne upravovat do reversu i bus
jj, když je pán měkota, čeládka zvlčí :)))
přesně. woe to je jako s tím Trautenbergem. Hajnej levej, Anče s Kubou jen přemejšleli kde si zašukat a Krakonoš sfiňa mu dělal naschvály a ještě mu donášela ta děfka sýkora. To pak je těžkej život s taků chátrů.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:Kim psal:
fláká se v práci a vymejšlí pitchoviny...asi takjj, když je pán měkota, čeládka zvlčí :)))
přesně. woe to je jako s tím Trautenbergem. Hajnej levej, Anče s Kubou jen přemejšleli kde si zašukat a Krakonoš sfiňa mu dělal naschvály a ještě mu donášela ta děfka sýkora. To pak je těžkej život s taků chátrů.
to byla sojka pičo :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:
jj, když je pán měkota, čeládka zvlčí :)))přesně. woe to je jako s tím Trautenbergem. Hajnej levej, Anče s Kubou jen přemejšleli kde si zašukat a Krakonoš sfiňa mu dělal naschvály a ještě mu donášela ta děfka sýkora. To pak je těžkej život s taků chátrů.
to byla sojka pičo :)
no vidíšto vole, a tvářila sa celů dobu jako sýkora děfka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:Kim psal:
fláká se v práci a vymejšlí pitchoviny...asi takjj, když je pán měkota, čeládka zvlčí :)))
...šak won Krakonoš byl taky pěkná podšífka kolikráte se "jen tag nudil"
a jen tag neco proved
sám vod sebe
aby toho divočáka vyzkoušel
...a kua dýmka co měl pro pána hor připravenou
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Progear 650 psal:Byla to nutnost....
Pár drobných úprav a je to
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012594.jpg
s tam měl dát
a nemusels řešit nějaký otáčení o