Nejsi přihlášen
Re: Někteří jí znáte..
Hele Kiksi, aspoň to tu trochu obveselíš, když už nic jiného.
Dominika a Gapa maj můj obdiv, že se ani jeden nebojí. , bo můj mladej by to asi zvládl asi jen v googluearthu , i když třeba mě jednou překvapí
Lepší někdy, než nikdy.
hlemejzd999 (Člen) 04.09.2012 16:04:15 Offline |
vorel psal:ó bože všemohoucí, čím jsme si zasloužili zjevení jediného všehomíra vyvoleného
to je trest boží , za to , že se nemodlíte
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Drakoxxl psal:Hele Kiksi, aspoň to tu trochu obveselíš, když už nic jiného.
Dominika a Gapa maj můj obdiv, že se ani jeden nebojí. , bo můj mladej by to asi zvládl asi jen v googluearthu , i když třeba mě jednou překvapí
Draku, me prekvapuje neustale. Zadny strachy, urcite jednou v tomhle prekvapi i Tebe
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Teda, jsem čekala nějakou větší akci. No nic.
Jinak kdyby chtěl někdo vidět, jak se veřejně znemožňuju naživo, tak prý budu něco povídat na téhle akci (v sobotu 29.9.): http://www.motoroute.cz/clanek/168-7-se … -2012.aspx
Bych si třeba mohla osobně popovídat s jedním nejmenovaným člověkem o tom, jak jsem si vůbec mohla dovolit někam jet a nedejbože se o tom někde zmínit. Jo a buď vklidu, to fakt nebyl cestopis, ten k tvé smůle teprv vyjde a to tištěně.
Hicks psal:Pigi psal:Tak aby si to tu nepřečet a nezabydlel se u nás na fóru
Vazeni uzivatele Bandit fora.
uplne nejdriv vam musim vyjadrit uprimnou soustrast, ze mate, hned po KTMistech druhy nejmensi pindoury siroko daleko. Ja chapu, jaky musi byt opruz mit na vasich srazech v ruce porad lupu, kdyz jste vybaveni jak jste vybaveni a zadny poradny baby vas pochopitelne nechtej. Proc taky, kdybyste to alespon dohnali poradnou motorkou :P
hned potom je mi lito, ze Petr J, alias Vjetrnik, utekl z naseho fora (kde mel cca 5 tisic prispevku) k vam. Hned po tech pindourech to je neco jako Nagasaki. Je to objektivne jeste vetsi mental, nez ja.
---
co se tyce k nasi cestujici hvezdicce -- pokud mate potize s chapanim psanyho textu, tak na nase advanced (pokrocile :)) forum radsi nechodte.... chapu, ze maly kluci radi stalkujou velky kluky, ale tentokrat -- nebo zase -- strilite dost mimo.
Muj majestat se v prvni rade vyjadroval -- a reagoval -- na nektere nase mistni jedince, kteri se myslim misto cteni toho -- uprimne dost zavadejiciho cestopisu -- trochu moc divali do dame vystrihu.
Dobry usudek a co nejmene zadrenych mororu preje original Hix z GS fora <3
...napsal porouchanej megakokot, co nežere maso a koketuje s islámem ...jen to málo, co sme si vo tobje přečetli na GS fóru nám myslim celkem stačí na to, aby sme si uďáli přectavu co si za čůro, kerý nigde nigdo nechce
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 05.09.2012 18:20:59 Offline |
marja pano co tohle je za debhyla
...a teď pravdu kdo to je?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 05.09.2012 19:09:38 Offline |
takovejch blbců už tu bylo..žádnej to tu dlouho nevydržel
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 05.09.2012 19:18:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:takovejch blbců už tu bylo..žádnej to tu dlouho nevydržel
náhodou...mě to tu baví
Banditatom (Člen) 05.09.2012 19:25:56 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:takovejch blbců už tu bylo..žádnej to tu dlouho nevydržel
náhodou...mě to tu baví
...to je vůl
Filous psal:Hicks psal:Pigi psal:Tak aby si to tu nepřečet a nezabydlel se u nás na fóru
Vazeni uzivatele Bandit fora.
uplne nejdriv vam musim vyjadrit uprimnou soustrast, ze mate, hned po KTMistech druhy nejmensi pindoury siroko daleko. Ja chapu, jaky musi byt opruz mit na vasich srazech v ruce porad lupu, kdyz jste vybaveni jak jste vybaveni a zadny poradny baby vas pochopitelne nechtej. Proc taky, kdybyste to alespon dohnali poradnou motorkou :P
hned potom je mi lito, ze Petr J, alias Vjetrnik, utekl z naseho fora (kde mel cca 5 tisic prispevku) k vam. Hned po tech pindourech to je neco jako Nagasaki. Je to objektivne jeste vetsi mental, nez ja.
---
co se tyce k nasi cestujici hvezdicce -- pokud mate potize s chapanim psanyho textu, tak na nase advanced (pokrocile :)) forum radsi nechodte.... chapu, ze maly kluci radi stalkujou velky kluky, ale tentokrat -- nebo zase -- strilite dost mimo.
Muj majestat se v prvni rade vyjadroval -- a reagoval -- na nektere nase mistni jedince, kteri se myslim misto cteni toho -- uprimne dost zavadejiciho cestopisu -- trochu moc divali do dame vystrihu.
Dobry usudek a co nejmene zadrenych mororu preje original Hix z GS fora <3...napsal porouchanej megakokot, co nežere maso
Tohle mě stačí,víc nepotřebuju vědět a hnedka vím,kerou škatulku si mám na dotyčnýho votevřít,protože to není normální
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
SuJazuwaki (Člen) 29.07.2014 08:11:51 Offline |
Trochu to tu oživím
http://magazin.aktualne.cz/dominika-na- … position-4
SuJazuwaki
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2014 16:09:02 Offline |
Nekde jsem cetl ze ma nadrz zvetsenou na asi 11-12 litru ma na ni napis kdo to delal, ale hlavne pri spotrebe tohohle prcka to ma dojezd vic nez velkej?
Kanystry ma zezadu na kufrech.
osiris psal:vorel psal:jak to má vymyšlený, dyk ta jamaha má nádrž 6l, na fotkách žádný kanistry
...kanďák má hele ...a na ty "lytry" s tím ale ujede stejně jako ty
http://img10.rajce.idnes.cz/d1003/8/868 … .jpg?ver=2
já mam vogo 33 náhodou, jako
ale jinak se proti ní cejtim jako sráč
řikám si hurikán
vorel psal:osiris psal:vorel psal:jak to má vymyšlený, dyk ta jamaha má nádrž 6l, na fotkách žádný kanistry
http://img10.rajce.idnes.cz/d1003/8/868 … .jpg?ver=2já mam vogo 33 náhodou, jako
ale jinak se proti ní cejtim jako sráč
...buť f klidu Vorele, to mi fšichni
Znám taky jednu takovou dobrodružku..ale ta chodí pěšky..do takovejch prdelí, jako je Bandladéš, Laos, Peru atd atd..všude sama a chrápe kde se dá, v džungli..žere co najde..noo cvok..ale je docela šeredná, takže ji nějaký to znásilnění asi nehrozí Jinak takový lidi nechápu..jak ty dvě slepice v tom Afgánistánu..rozumu nemaje..kdyby seděli doma na prdeli, tak jsou v klidu..
Já osobně jsem nasranej, když musim jet dál než někam za město, natož po nějakejch prdelích plných čmoudů..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Znám taky jednu takovou dobrodružku..ale ta chodí pěšky..do takovejch prdelí, jako je Bandladéš, Laos, Peru atd atd..všude sama a chrápe kde se dá, v džungli..žere co najde..noo cvok..ale je docela šeredná, takže ji nějaký to znásilnění asi nehrozí Jinak takový lidi nechápu..jak ty dvě slepice v tom Afgánistánu..rozumu nemaje..kdyby seděli doma na prdeli, tak jsou v klidu..
Já osobně jsem nasranej, když musim jet dál než někam za město, natož po nějakejch prdelích plných čmoudů..
sem nasranej permanentně...ani nemusim nikam jet
MRDAT!!!
Filous psal:vorel psal:osiris psal:
http://img10.rajce.idnes.cz/d1003/8/868 … .jpg?ver=2já mam vogo 33 náhodou, jako
ale jinak se proti ní cejtim jako sráč...buť f klidu Vorele, to mi fšichni
..já teda určitě ne ta holčina je fcelku vymletá páč tagle se to nedělá teda jestli to celý nejni divadlo čemuž bych se taky vůbec nedivil
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Banditatom (Člen) 29.07.2014 19:51:52 Offline |
Kožak psal:Meloun psal:Znám taky jednu takovou dobrodružku..ale ta chodí pěšky..do takovejch prdelí, jako je Bandladéš, Laos, Peru atd atd..všude sama a chrápe kde se dá, v džungli..žere co najde..noo cvok..ale je docela šeredná, takže ji nějaký to znásilnění asi nehrozí Jinak takový lidi nechápu..jak ty dvě slepice v tom Afgánistánu..rozumu nemaje..kdyby seděli doma na prdeli, tak jsou v klidu..
Já osobně jsem nasranej, když musim jet dál než někam za město, natož po nějakejch prdelích plných čmoudů..sem nasranej permanentně...ani nemusim nikam jet
RAno vstanu, jsem nasranej , dojdu do arbeitu naseru se jeste vic!!! V praci me serou vsichni!!! Pri odchodu se naseru jeste vic pac vola dalsi zakaznik!!! Pri prichodu domu nasirani obcas opadne...vecer sem nasranej, ze zas rano mu bude rvat ta sfine budici....jooo sem taky nervni furt
No projec evropu gde máš fsude servis a fsude benzínku nejni problém.. Ale kazachstán to uz je fajne.. Tam bych jel ale ten zbytek seznamu mi tolik nebere..
Ale nějakej sponzor na náš další vejlet by se taky hodil.. Asi taky napišme nějakej humornej záznam.. a pak by ste nám mohli pridat aspon na pivo a gumy z kanady az do argentyny jesi mi Teda Drako půjčí vejfuk
Bandit pičo
yebat psal:až jí v tom Kazachstánu vojede Borat párkrát doprdele nasucho, tak jí to přejde...
Doprdelenasucho se píše dohromady že jo Fijate
mysim že tendle vejlet uz trochu příprav potřeba esi teda nepojede s gazikem za prdelkou. Coš by byla škoda :(
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2014 21:28:19 Offline |
Fresh Man psal:No projec evropu gde máš fsude servis a fsude benzínku nejni problém.. Ale kazachstán to uz je fajne.. Tam bych jel ale ten zbytek seznamu mi tolik nebere..
Ale nějakej sponzor na náš další vejlet by se taky hodil.. Asi taky napišme nějakej humornej záznam.. a pak by ste nám mohli pridat aspon na pivo a gumy z kanady az do argentyny jesi mi Teda Drako půjčí vejfuk
no jo jenže my už holt žijeme v jiný době než tahle holčina a lidi v jejim věku to prostě takhle řeší
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:No projec evropu gde máš fsude servis a fsude benzínku nejni problém.. Ale kazachstán to uz je fajne.. Tam bych jel ale ten zbytek seznamu mi tolik nebere..
Ale nějakej sponzor na náš další vejlet by se taky hodil.. Asi taky napišme nějakej humornej záznam.. a pak by ste nám mohli pridat aspon na pivo a gumy z kanady az do argentyny jesi mi Teda Drako půjčí vejfukno jo jenže my už holt žijeme v jiný době než tahle holčina a lidi v jejim věku to prostě takhle řeší
No stačí se podívat zdálky na glóbus a je ti jasný že budeš vic neš jedny ponošky a to i dyby mi bylo 13
Bandit pičo
...nezlobte se na mě, ale uberte pánové...nebo máte problém uznat to, že ta holčina má ve svym vjeku víc vodvahy??? ...a navíc je to dcera chlapa, kerýho třeba já pořád beru jako "jednoho z nás"...každopádně si "ta holka" zaslouží úctu a vobdif a né takový kecy
Filous psal:...nezlobte se na mě, ale uberte pánové...nebo máte problém uznat to, že ta holčina má ve svym vjeku víc vodvahy??? ...a navíc je to dcera chlapa, kerýho třeba já pořád beru jako "jednoho z nás"...každopádně si "ta holka" zaslouží úctu a vobdif a né takový kecy
Ale tak zas..někdo má vodvahu takhle cestovat..někdo skákat padákem, někdo chovat černý ruský teriéry, někdo vychlatat flašku tvrdýho před večerkou, jinej zase vleze do ringu s Harim..
Ale nikdy v to nesmí bejt strach..ty lidi to prostě chtěj a maj rádi a nic extra jim na tom nepřinde..Tak jsem to myslel..
Já se budu raděj držet karet, retek a píva..na což taky nemusí mít každej odvahu..třeba takovej Marek Eben si myslim by to nedal..
PURE NAKED BIKE!
Filous psal:...nezlobte se na mě, ale uberte pánové...nebo máte problém uznat to, že ta holčina má ve svym vjeku víc vodvahy??? ...a navíc je to dcera chlapa, kerýho třeba já pořád beru jako "jednoho z nás"...každopádně si "ta holka" zaslouží úctu a vobdif a né takový kecy
přesně... ste kokoti
peníze si každý sežene tak jak umí...
šíma taky jezdí za prachy sponzorů...
napíše o tom knihu (psát umí velmi dobře) a pojede určitě turné s nějakým tím pokecem...
a teda podle mě jede do kyrgystánu
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2014 06:33:11 Offline |
Holcina je fakt dobra uz jen sehnat prachy timhle zpusobem bych nedokazal. A tech zazitku co bude mit... To uz ji nikdo nikdy nesebere.. Co vim tak takhle jezdi celou dobu uz i na skutru co jsem s ni tenkrat mluvil v Čeladny na srazu.
Drzim ji palce at ji cesta dobre dopadne.
Fresh Man psal:No projec evropu gde máš fsude servis a fsude benzínku nejni problém.. Ale kazachstán to uz je fajne.. Tam bych jel ale ten zbytek seznamu mi tolik nebere..
Myslíš gumy jako šprcky
Lepší někdy, než nikdy.
vorel psal:jak to má vymyšlený, dyk ta jamaha má nádrž 6l, na fotkách žádný kanistry
Malej detajl... Ta Yahama v jeji podání má 9l.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
hlemejzd999 (Člen) 30.07.2014 07:40:00 Offline |
Crowfunding je celkem normální způsob jak získat peníze na cokoliv.
A když na to ty lidi chtěj dát peníze, tak proč ne. Takových sbírek je spousta a řekl bych že i na větší "blbosti".
Všechny ty Fondy ohrožených dětí, Světluška a podobné věci jsou taky způsob crowfundingu.
A aby to bylo k tématu.
https://www.youtube.com/watch?v=lXItaLbMWb4
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
souhlas
...je rozdíl mezi vodvahou a hloupostí a tady ta hloupost převládá,možná bych ještě f tomle případě nenazval hloupost ,ale nezkušenost nebo já nevim jag to nazvat pag by ale měl něgdo děfčeti vysvětlit že sou země do kterejch se prostě nejezdí ajni na koupaní ajni na tůru a už vůbec ne sama holka na motce to je prostě totální píčovina viz ty dvě dylyny unesený f pakistánu(ne f afgoši meloune)ale to je f tomle případě jedno gde to bylo prostě f takovejch podobnejch zemích kam se tadle holka chystá na vejlet
..můj obdif a respekt a ajni nic podobnýho rozhodně nemá(ale podle gusta každého soudruha že)
.. ale že sem se zas rozepsal co
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:...je rozdíl mezi vodvahou a hloupostí a tady ta hloupost převládá,možná bych ještě f tomle případě nenazval hloupost ,ale nezkušenost nebo já nevim jag to nazvat pag by ale měl něgdo děfčeti vysvětlit že sou země do kterejch se prostě nejezdí ajni na koupaní ajni na tůru a už vůbec ne sama holka na motce to je prostě totální píčovina viz ty dvě dylyny unesený f pakistánu(ne f afgoši meloune)ale to je f tomle případě jedno gde to bylo prostě f takovejch podobnejch zemích kam se tadle holka chystá na vejlet
..můj obdif a respekt a ajni nic podobnýho rozhodně nemá(ale podle gusta každého soudruha že)
Tady musím s Gorem souhlasit.To že jsme si udělali trochu drsnou prdel neznamená,že máme něco proti Gapovi a Dominice.Jenom tahleta cesta mi připadá už trochu přitažená za vlasy.Rád čtu cestopisy a i znám pár lidí co jezdí takhle daleko a vím,že cestovat na východ není už taková legrace jako cestovat po Evropě.Je to trochu jinej level a tím tuplem pro takovou holčinu.Ruku na srdce,kdo pak z vás pustil svou dceru samotnou do takový prdele.Když už se rozhodla na takovou cestu,tak ji upřímně přeju sťastnou cestu a ať se vrátí vpořádku.
Něco jsem prolezl z Evropy a v Rusku jsem nějakou dobu pracoval. Jestli neumí azbuku a alespoň trochu rusky, tak to bude mít těžký (ale neříkám nemožný - furt je to slovanský jazyk). S angličtinou tam nepochodí.
SuJazuwaki (Člen) 31.07.2014 08:17:51 Offline |
Вот Тамара посмотри, и игрушки назови. Кукла Лора, мишка Бишка, зайчик, даже книжка. Кубики и мяч, барабан, машина, кошка и картина.
Как тебя зовут? Меня зовут…
Myslím, že s tímto už nadělá dost parády
Mně ty říkanky z 5. obecné a pár dní poslechu místňáků k dorozumnění stačily.
Nesmím zapomenout na: скажи иначе, vždycky nakonec skáže tak, že rozumíš...
Se těším, až bude mít sepsaný veselý historky
SuJazuwaki
SuJazuwaki psal:Вот Тамара посмотри, и игрушки назови. Кукла Лора, мишка Бишка, зайчик, даже книжка. Кубики и мяч, барабан, машина, кошка и картина.
Как тебя зовут? Меня зовут…
Myslím, že s tímto už nadělá dost parády
Mně ty říkanky z 5. obecné a pár dní poslechu místňáků k dorozumnění stačily.
Nesmím zapomenout na: скажи иначе, vždycky nakonec skáže tak, že rozumíš...
Se těším, až bude mít sepsaný veselý historky
Tuhle říkanku jsme se učili ve škole
A to mě se zasejc vybavil Крокодил Гена
http://www.youtube.com/watch?v=JKaRb28b0NU
Lepší někdy, než nikdy.
gore psal:...je rozdíl mezi vodvahou a hloupostí a tady ta hloupost převládá,možná bych ještě f tomle případě nenazval hloupost ,ale nezkušenost nebo já nevim jag to nazvat pag by ale měl něgdo děfčeti vysvětlit že sou země do kterejch se prostě nejezdí ajni na koupaní ajni na tůru a už vůbec ne sama holka na motce to je prostě totální píčovina viz ty dvě dylyny unesený f pakistánu(ne f afgoši meloune)ale to je f tomle případě jedno gde to bylo prostě f takovejch podobnejch zemích kam se tadle holka chystá na vejlet
Konzervo... A nezavidiš ji to taky trošku? Že ona se k tomu odhodlá a ty nevytahneš prdel z Evropy? Neutočí to trošku na tvé ego? Mě to tak přijde...
Je v tom velká porce blaznovství ALE o tom to přeci je To že celý vychod je uplně jinej svět o tom žádná Ale čim dale jsi od civilizace tak tim jsou lidi přijemnější...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Já bych měl jednu písničku k tématu.
http://youtu.be/VvmFegMOfGw
hlemejzd999 (Člen) 31.07.2014 14:12:50 Offline |
Ondráš psal:Já bych měl jednu písničku k tématu.
http://youtu.be/VvmFegMOfGw
já bych mel taky jednu nezapomenutelnou
https://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM
Jen ať jede kam chce, mě to je u , třeba to dá aniž by přišla k úhoně. Držím palce a hezkou cestu na prasátka . Je ale pravda, že bývalý svazovy země jsou pohostinnejsi než ta banda lidí tady u nás. Znám člověka kerej nacpe kolo každoročně do letadla a má super dovolenou v kazachu za tašku hrušek a o pohostinnosti nemluvě .
Já bych řekl, že ví do čeho jede a hlavně kam.
Jebat motorky :-)
Frodo89 psal:gore psal:...je rozdíl mezi vodvahou a hloupostí a tady ta hloupost převládá,možná bych ještě f tomle případě nenazval hloupost ,ale nezkušenost nebo já nevim jag to nazvat pag by ale měl něgdo děfčeti vysvětlit že sou země do kterejch se prostě nejezdí ajni na koupaní ajni na tůru a už vůbec ne sama holka na motce to je prostě totální píčovina viz ty dvě dylyny unesený f pakistánu(ne f afgoši meloune)ale to je f tomle případě jedno gde to bylo prostě f takovejch podobnejch zemích kam se tadle holka chystá na vejlet
.. ale že sem se zas rozepsal coKonzervo... A nezavidiš ji to taky trošku? Že ona se k tomu odhodlá a ty nevytahneš prdel z Evropy? Neutočí to trošku na tvé ego? Mě to tak přijde...
Je v tom velká porce blaznovství ALE o tom to přeci je To že celý vychod je uplně jinej svět o tom žádná Ale čim dale jsi od civilizace tak tim jsou lidi přijemnější...
z tebe zas mluví nerozvážné mládí:o) ne že bych byl o tolik starší, ale sůhlasím s Gorem. Dle mého názoru je to tahání čerta za vocas. Holka má odvahu a je otázka zda to není až naivita, protože jak napsal Gore, sů lokality, gde se prostě neturistuje. Je to stejné jako nechat peněženku v autě na palubce uprostředka Cejlu nebo Chanova. Každopádně jí přeji aby vše dobře dopadlo, o tem žádná, jen doufám, že mé holky s něčím podobným nikdy nepřijdou, abych se jako rodič nemusel klepat strachy.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jenže tahle lokalita,do které jede,tak tam se právě turistuje. Většině lidí připadají fšecky tyhle země stejný,prostě nebezpečný jako v afgánistánu a hotovo,ikdyž tyhle kazachstány,uzbekystány,tajikystány a turkmenystány sou celkem dost profláknutý pro fšelijaký baťůžkáře,sadomasopumpičky a poslední dobou i dost ofrouďáků a endůristů tam míří. Vubec se nedivím,protože ta buzerace co panuje tady v "civilizaci" je dost svazující a nechutná,prostě jako stvořená pro německýho nebo holandskýho duchotce v obytňáku,kerej potřebuje byt nonstop připojenej ke fšem inženýrskejm sítím a i za vychcání je ochotnej platit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Koldane: Někdo má hold duši dobrodruha jiny zas ne. Možna ze mě mluví mladivská nerozvažnost. ALE
http://youtu.be/lXItaLbMWb4?t=8m15s
Je to nebezpečny? Je to nečekany ano je... ale kdyby nikdy nikdo nepodnikl nic nebezpečného tak lidstvo stále žije v jeskyni a sbírá ohen z větví do kterych uhodil blesk...
Jinak většina z Vás tu žere ty žluté Trabanty. a těm taky nikdy nikdo nevěřil že to dokaží... A první cestu měli do těchto stánu... https://www.youtube.com/watch?v=5sCcxAXPc8k
VikecB12 psal:Jenže tahle lokalita,do které jede,tak tam se právě turistuje. Většině lidí připadají fšecky tyhle země stejný,prostě nebezpečný jako v afgánistánu a hotovo,ikdyž tyhle kazachstány,uzbekystány,tajikystány a turkmenystány sou celkem dost profláknutý pro fšelijaký baťůžkáře,sadomasopumpičky a poslední dobou i dost ofrouďáků a endůristů tam míří. Vubec se nedivím,protože ta buzerace co panuje tady v "civilizaci" je dost svazující a nechutná,prostě jako stvořená pro německýho nebo holandskýho duchotce v obytňáku,kerej potřebuje byt nonstop připojenej ke fšem inženýrskejm sítím a i za vychcání je ochotnej platit
Frodo89 psal:gore psal:...je rozdíl mezi vodvahou a hloupostí a tady ta hloupost převládá,možná bych ještě f tomle případě nenazval hloupost ,ale nezkušenost nebo já nevim jag to nazvat pag by ale měl něgdo děfčeti vysvětlit že sou země do kterejch se prostě nejezdí ajni na koupaní ajni na tůru a už vůbec ne sama holka na motce to je prostě totální píčovina viz ty dvě dylyny unesený f pakistánu(ne f afgoši meloune)ale to je f tomle případě jedno gde to bylo prostě f takovejch podobnejch zemích kam se tadle holka chystá na vejlet
.. ale že sem se zas rozepsal coKonzervo... A nezavidiš ji to taky trošku? Že ona se k tomu odhodlá a ty nevytahneš prdel z Evropy? Neutočí to trošku na tvé ego? Mě to tak přijde...
..nevim co to znamená konzervo ale doufam že to nejni nic uražlivýho nevim kam si svou prdel vytáhnul ty,ale věř mě že sem byl f zemých který možná ajni nevíš gde sou(nebo možná víš),nemachrujuanebo jo a gdyž něco píšu tag vim co a vo čem, čímž si tobě nejsem tag jistej
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Banditatom (Člen) 31.07.2014 20:13:44 Offline |
osiris psal:vorel psal:osiris psal:...když vy neznáte gapovi příběhy z kuby
Fyjate, todle tu trpíš
...
no michale
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2014 11:00:19 Offline |
Pšán psal:Loser psal:videl bych to na mongolsko
..trefil jsi devítku,tudíž těsně vedle..
..desítkou je Kazachstán..
..a vše nejlepší holčině,když má ty narozky ..
No pribehu bude mit pozehnane. Treba tu posledni story kdy to vypadalo ze ji chtej motorku čornout atd.
hlemejzd999 (Člen) 22.08.2014 11:04:54 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Pšán psal:Loser psal:videl bych to na mongolsko
..a vše nejlepší holčině,když má ty narozky ..No pribehu bude mit pozehnane. Treba tu posledni story kdy to vypadalo ze ji chtej motorku čornout atd.
jo to byla ta parta, kde byl ten ožralej kazach , co ji furt rikal : „ ja těbjá ljubjů “
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2014 11:08:24 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Pšán psal:
..a vše nejlepší holčině,když má ty narozky ..No pribehu bude mit pozehnane. Treba tu posledni story kdy to vypadalo ze ji chtej motorku čornout atd.
jo to byla ta parta, kde byl ten ožralej kazach , co ji furt rikal : „ ja těbjá ljubjů “
Myslim ze rikal Áj lavjů bejby ale to je asi jedno
hlemejzd999 (Člen) 22.08.2014 11:43:20 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:No pribehu bude mit pozehnane. Treba tu posledni story kdy to vypadalo ze ji chtej motorku čornout atd.
Myslim ze rikal Áj lavjů bejby ale to je asi jedno
kazdopadne bude mit zazitku plnou a bude mit na co vzpominat
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
jo to byla ta parta, kde byl ten ožralej kazach , co ji furt rikal : „ ja těbjá ljubjů “Myslim ze rikal Áj lavjů bejby ale to je asi jedno
kazdopadne bude mit zazitku plnou a bude mit na co vzpominat
...hlavne aby to nebylo doslova
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2014 11:12:26 Offline |
Mour psal:https://www.facebook.com/DominikaNaCeste/photos/a.536805889722211.1073741833.521687357900731/686286834774115/?type=1&theater
Ten odkaz urcite oceni treba Ondras nebo Filous.
Jinak zitra by mela byt v cechach nekde u vas.
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:https://www.facebook.com/DominikaNaCeste/photos/a.536805889722211.1073741833.521687357900731/686286834774115/?type=1&theater
Ten odkaz urcite oceni treba Ondras nebo Filous.
Jinak zitra by mela byt v cechach nekde u vas.
..jak pravíš..zajdu zkouknout Emila Holuba cestovatele..
http://www.motorkari.cz/motoakce/akce/?aid=8225
(ten odkaz na fcb funguje i když ho nemám)
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2014 14:24:42 Offline |
já nejedu
osiris psal:...zasedací pořádek beznadějnej, zbytečný se stavovat ...bude to asi "bomba" let
http://p2.uloziste.com/fotky5/rfea1402a … e9e2-3.jpg
...ty pičo Vorele, hnet toho bubáka vedle anihiluj, to je terorista jag z čítanky, tomu čumí Semteks z rypáku