Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 19.08.2012 11:15:36 Offline |
Re: v praze bylo vedro co ?
hotdogu tři prdele
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jsou mi šumák, ale proč s tím kurva otravují ostatní lidi? ať si klidně šukaj prcky nebo lízaj pipky, ale ať s tím neotravují ostatní, beztak už je to dneska každému jedno a nemyslím si, že by byli nějak diskriminovaní. nebo vezneme baby a vyjdeme taky do ulic si zalaškovat?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jsou mi šumák, ale proč s tím kurva otravují ostatní lidi? ať si klidně šukaj prcky nebo lízaj pipky, ale ať s tím neotravují ostatní, beztak už je to dneska každému jedno a nemyslím si, že by byli nějak diskriminovaní. nebo vezneme baby a vyjdeme taky do ulic si zalaškovat?
no já nevim, přeci tě nikdo nenutí na to koukat v tv nebo se toho účastnit... ať si to dělaj, když jim to město dovolí. Mě je to jedno, nevadí mi a s úsměvem na rtech se kouknu na to, jak na mě nějakej homoděj ukáže v TV prdel. a co?
přijde mi, že se to moc žere..
Bandit 4EVER!!!
Koldan psal:jsou mi šumák, ale proč s tím kurva otravují ostatní lidi? ať si klidně šukaj prcky nebo lízaj pipky, ale ať s tím neotravují ostatní, beztak už je to dneska každému jedno a nemyslím si, že by byli nějak diskriminovaní. nebo vezneme baby a vyjdeme taky do ulic si zalaškovat?
jag řikáš
at nevopruzujou ..
Bandit pičo
barynek psal:Koldan psal:jsou mi šumák, ale proč s tím kurva otravují ostatní lidi? ať si klidně šukaj prcky nebo lízaj pipky, ale ať s tím neotravují ostatní, beztak už je to dneska každému jedno a nemyslím si, že by byli nějak diskriminovaní. nebo vezneme baby a vyjdeme taky do ulic si zalaškovat?
no já nevim, přeci tě nikdo nenutí na to koukat v tv nebo se toho účastnit... ať si to dělaj, když jim to město dovolí. Mě je to jedno, nevadí mi a s úsměvem na rtech se kouknu na to, jak na mě nějakej homoděj ukáže v TV prdel. a co?
přijde mi, že se to moc žere..
Mě vadí, že na ten buzno pochod dostanou od města, potažmo státu, prachy a jinde se lidi v Horní dolní skládají na výmalbu třídy pro prvňáky
...jo a zajímalo by mě co bych dostal za to, kdybych s manželkou na veřejnosti na náměstí předváděl kopulační pohyby.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 19.08.2012 21:46:33 Offline |
Ať dou do hajzlu. Sou to jen lidi a jen kvůly tomu, že sou to buzny, tak se jim pořád zbytečně věnuje pozornost.
Mrdali se takhle už v antiku a žádný posraný pochody jim neorganizovali.
Sice bych to normálně neřekl, ale v tomhle zlatá Sparta. Šup ze skály a je po buzně.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Mour psal:barynek psal:Koldan psal:jsou mi šumák, ale proč s tím kurva otravují ostatní lidi? ať si klidně šukaj prcky nebo lízaj pipky, ale ať s tím neotravují ostatní, beztak už je to dneska každému jedno a nemyslím si, že by byli nějak diskriminovaní. nebo vezneme baby a vyjdeme taky do ulic si zalaškovat?
přijde mi, že se to moc žere..Mě vadí, že na ten buzno pochod dostanou od města, potažmo státu, prachy a jinde se lidi v Horní dolní skládají na výmalbu třídy pro prvňáky
![]()
...jo a zajímalo by mě co bych dostal za to, kdybych s manželkou na veřejnosti na náměstí předváděl kopulační pohyby.
jenže tohle je věc obce - jiný to je v Praze, jiný v tý Horní Dolní... s tím nic neuděláš.
a na to druhý je jediná odpověď - zkus to a pak sem hoď info, jak to dopadlo. Můžeš bez obrázků
Bandit 4EVER!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2012 06:58:32 Offline |
Mour psal:barynek psal:Koldan psal:jsou mi šumák, ale proč s tím kurva otravují ostatní lidi? ať si klidně šukaj prcky nebo lízaj pipky, ale ať s tím neotravují ostatní, beztak už je to dneska každému jedno a nemyslím si, že by byli nějak diskriminovaní. nebo vezneme baby a vyjdeme taky do ulic si zalaškovat?
přijde mi, že se to moc žere..Mě vadí, že na ten buzno pochod dostanou od města, potažmo státu, prachy a jinde se lidi v Horní dolní skládají na výmalbu třídy pro prvňáky
![]()
k tomu druhymu..pokud ti nevadi divny pohledy kolemjdoucich tak to zkus a poreferuj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 20.08.2012 08:45:12 Offline |
![]()
viděl bych to na podmínku
Banditatom psal:Mour psal:barynek psal:
![]()
...jo a zajímalo by mě co bych dostal za to, kdybych s manželkou na veřejnosti na náměstí předváděl kopulační pohyby.viděl bych to na podmínku
...spíš bych to viděl na blázinec, bo bych ještě měl na hlavě masku papouška
![]() |
Banditatom (Člen) 20.08.2012 09:02:37 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
Mě vadí, že na ten buzno pochod dostanou od města, potažmo státu, prachy a jinde se lidi v Horní dolní skládají na výmalbu třídy pro prvňáky![]()
...jo a zajímalo by mě co bych dostal za to, kdybych s manželkou na veřejnosti na náměstí předváděl kopulační pohyby.viděl bych to na podmínku
...spíš bych to viděl na blázinec, bo bych ještě měl na hlavě masku papouška
pojď si to utřít
kráááá krááá
...kurva freši, netáhli z prahy k vám?
http://zpravy.idnes.cz/teplotni-rekordy … _domaci_jw
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...kurva freši, netáhli z prahy k vám?
http://zpravy.idnes.cz/teplotni-rekordy … _domaci_jw
...zrovna sem si řikal
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1