Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2012 20:14:49 Offline |
Re: bandit 1200 vzduchove filtry (košíky?)
hele nebudou..já s tim jezdim po silnici kolem 8 litrů...na okruhu mi to ted vyšlo na 12,5,ale je pravda ,že jsem díky vyměklímu podvozku jezdil dost s rezervou..takže si myslim,že 15 nebude problém
Jinak k věci....košíky mám..KN a je tam dynojet 3 bez něj to nedoladíš je to přímo v návodu k použití u filtrů...na víc se mě neptej neladil jsem to,ale odladěný to je viděl jsem k tomu papíry z brzdy..má to jen pár nevyhod...co tak 2000 km filtry vyčistit a do 2500 - 3000 otáček(záleží na teplotě a vlhkosti vzduch) je to ukuckaný oproti airboxu..ale nic strašnýho..dá se na to zvyknout.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:hele nebudou..já s tim jezdim po silnici kolem 8 litrů...na okruhu mi to ted vyšlo na 12,5,ale je pravda ,že jsem díky vyměklímu podvozku jezdil dost s rezervou..takže si myslim,že 15 nebude problém
Jinak k věci....košíky mám..KN a je tam dynojet 3 bez něj to nedoladíš je to přímo v návodu k použití u filtrů...na víc se mě neptej neladil jsem to,ale odladěný to je viděl jsem k tomu papíry z brzdy..má to jen pár nevyhod...co tak 2000 km filtry vyčistit a do 2500 - 3000 otáček(záleží na teplotě a vlhkosti vzduch) je to ukuckaný oproti airboxu..ale nic strašnýho..dá se na to zvyknout.
to bych se na to pěkně vysral
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. psal:hele nebudou..já s tim jezdim po silnici kolem 8 litrů...na okruhu mi to ted vyšlo na 12,5,ale je pravda ,že jsem díky vyměklímu podvozku jezdil dost s rezervou..takže si myslim,že 15 nebude problém
dik za radu.nevis jeste kde to sehnat??nejsem v tom nejak zbehlyjinak jezdim na co nejvetsi spotrebu
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2012 07:02:29 Offline |
dyno sadu ti proda treba kojaksro v ABMoto a brzdu si musis domluvit sam.
Tuuu Koldan:s tema km co posledni dobou najezdim me rozdil jedno litru proti serii tolik nesere.nebo snad jezdi serie za 4??;-)
Banditatom (Člen) 20.08.2012 08:40:49 Offline |
Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:hele nebudou..já s tim jezdim po silnici kolem 8 litrů...na okruhu mi to ted vyšlo na 12,5,ale je pravda ,že jsem díky vyměklímu podvozku jezdil dost s rezervou..takže si myslim,že 15 nebude problém
Jinak k věci....košíky mám..KN a je tam dynojet 3 bez něj to nedoladíš je to přímo v návodu k použití u filtrů...na víc se mě neptej neladil jsem to,ale odladěný to je viděl jsem k tomu papíry z brzdy..má to jen pár nevyhod...co tak 2000 km filtry vyčistit a do 2500 - 3000 otáček(záleží na teplotě a vlhkosti vzduch) je to ukuckaný oproti airboxu..ale nic strašnýho..dá se na to zvyknout.to bych se na to pěkně vysral
jsme socky já bych to hodil do kopřiv
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2012 09:33:10 Offline |
Banditatom psal:Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:hele nebudou..já s tim jezdim po silnici kolem 8 litrů...na okruhu mi to ted vyšlo na 12,5,ale je pravda ,že jsem díky vyměklímu podvozku jezdil dost s rezervou..takže si myslim,že 15 nebude problém
Jinak k věci....košíky mám..KN a je tam dynojet 3 bez něj to nedoladíš je to přímo v návodu k použití u filtrů...na víc se mě neptej neladil jsem to,ale odladěný to je viděl jsem k tomu papíry z brzdy..má to jen pár nevyhod...co tak 2000 km filtry vyčistit a do 2500 - 3000 otáček(záleží na teplotě a vlhkosti vzduch) je to ukuckaný oproti airboxu..ale nic strašnýho..dá se na to zvyknout.to bych se na to pěkně vysral
jsme socky já bych to hodil do kopřiv
nokdybych mel origo osazeni karbecu a airbox tak bych to tam dal pri laku taky bohuzel ani jedno jsem nemel.oairbox jsem pak koupil ale origo osazeni karbecu stoji zhruba 4000 nebo za 5000 uz osazeny starsi.na to v ty dobe uz nebylo.a dneska mi to nevadi mam aspon neco co moc lidi nema
Banditatom (Člen) 20.08.2012 09:35:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Koldan psal:
to bych se na to pěkně vysraljsme socky já bych to hodil do kopřiv
nokdybych mel origo osazeni karbecu a airbox tak bych to tam dal pri laku taky bohuzel ani jedno jsem nemel.oairbox jsem pak koupil ale origo osazeni karbecu stoji zhruba 4000 nebo za 5000 uz osazeny starsi.na to v ty dobe uz nebylo.a dneska mi to nevadi mam aspon neco co moc lidi nema
ty máš hlavně žabáka to faktejc nikdo nemá
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2012 11:00:27 Offline |
no cece mozna te prekvapim ale tuhle prestavbu jsem potkal v Pisku ze stary B6 ale teda cely cerveny..cumeli jsme na sebe jak na zjeveni
Banditatom (Člen) 20.08.2012 11:05:11 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no cece mozna te prekvapim ale tuhle prestavbu jsem potkal v Pisku ze stary B6 ale teda cely cerveny..cumeli jsme na sebe jak na zjeveni
setkání třetího druhu ty vaše xsichtej bych chtěl vidět
K.a.s.y.m. psal:dyno sadu ti proda treba kojaksro v ABMoto a brzdu si musis domluvit sam.
Tuuu Koldan:s tema km co posledni dobou najezdim me rozdil jedno litru proti serii tolik nesere.nebo snad jezdi serie za 4??;-)
párkrát za 4,6 ale to byl asi omyl
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 20.08.2012 13:22:01 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:dyno sadu ti proda treba kojaksro v ABMoto a brzdu si musis domluvit sam.
Tuuu Koldan:s tema km co posledni dobou najezdim me rozdil jedno litru proti serii tolik nesere.nebo snad jezdi serie za 4??;-)párkrát za 4,6 ale to byl asi omyl
to chcete říct , že vám to žere tak málo, jo ?... já se teda tak pod vosum nedostanu ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 20.08.2012 14:16:02 Offline |
hlemejzd999 psal:barynek psal:K.a.s.y.m. psal:dyno sadu ti proda treba kojaksro v ABMoto a brzdu si musis domluvit sam.
Tuuu Koldan:s tema km co posledni dobou najezdim me rozdil jedno litru proti serii tolik nesere.nebo snad jezdi serie za 4??;-)párkrát za 4,6 ale to byl asi omyl
to chcete říct , že vám to žere tak málo, jo ?... já se teda tak pod vosum nedostanu ...
protože v jednom kuse jedeš full gas já jezdim kolem 5 kdyby tě to zajímalo, s tim pod vosum se nedostanu si podej ruku s Ondrášem
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. psal:Tuuu Koldan:s tema km co posledni dobou najezdim me rozdil jedno litru proti serii tolik nesere.nebo snad jezdi serie za 4??;-)
Jezdim za 8 i bez Dyna. na okruhu když jsem jezdil, tak za 18.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 20.08.2012 15:24:52 Offline |
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:barynek psal:
párkrát za 4,6 ale to byl asi omylto chcete říct , že vám to žere tak málo, jo ?... já se teda tak pod vosum nedostanu ...
protože v jednom kuse jedeš full gas já jezdim kolem 5 kdyby tě to zajímalo, s tim pod vosum se nedostanu si podej ruku s Ondrášem
no jo voe kolem 5...jenže ty máš půl motoru
hlemejzd999 psal:barynek psal:K.a.s.y.m. psal:dyno sadu ti proda treba kojaksro v ABMoto a brzdu si musis domluvit sam.
no běžně jezdím okolo 6ti Na okruhu (Most) jsem jezdil za nějakejch osum...
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 20.08.2012 19:29:14 Offline |
barynek psal:hlemejzd999 psal:barynek psal:
párkrát za 4,6 ale to byl asi omylto chcete říct , že vám to žere tak málo, jo ?... já se teda tak pod vosum nedostanu ...
no běžně jezdím okolo 6ti Na okruhu (Most) jsem jezdil za nějakejch osum...
tos to tlačil celý kolo , ne ? ...to neni možný ...byls vožralej a zapoměl ,kolik si tam nalil...
Já letos jezdím pořát kolem 6,5 na sto,v alpách za 6 a Mara kdyš jede semnou,taknkujeme zarás,vždycky doplna,tak mu to vychází s B12S 01 na krásnejch 4,5litrů a to je figurou zhruba jako Kasym a vyloženě se necouráme,semtam pozadním,semtam potahat v nějakejch zatáčkách a teda rovinky tak do těch 150ti... Takže spotřeba 8 by mě při normálním silničním tempu trochu vadila,ale pořát to není 10 na sto,kerý si bralo varadero s laďákama,KN vložkou a dynonevimkolik v karbecách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 21.08.2012 23:33:51 Offline |
VikecB12 psal:Já letos jezdím pořát kolem 6,5 na sto,v alpách za 6 a Mara kdyš jede semnou,taknkujeme zarás,vždycky doplna,tak mu to vychází s B12S 01 na krásnejch 4,5litrů a to je figurou zhruba jako Kasym a vyloženě se necouráme,semtam pozadním,semtam potahat v nějakejch zatáčkách a teda rovinky tak do těch 150ti... Takže spotřeba 8 by mě při normálním silničním tempu trochu vadila,ale pořát to není 10 na sto,kerý si bralo varadero s laďákama,KN vložkou a dynonevimkolik v karbecách
no já právě ,jak to zajíždim a kochám se tim výkonem pro mne novým , tak na těch rovinkách sem tam i 250,260, po dálnici z Jihlavy sme se s bráchou kravili ,kdo bude v Humpolci první a tak ruzně , tak jestli to nebude třeba tim ...jinak jezdim normálně
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Já letos jezdím pořát kolem 6,5 na sto,v alpách za 6 a Mara kdyš jede semnou,taknkujeme zarás,vždycky doplna,tak mu to vychází s B12S 01 na krásnejch 4,5litrů a to je figurou zhruba jako Kasym a vyloženě se necouráme,semtam pozadním,semtam potahat v nějakejch zatáčkách a teda rovinky tak do těch 150ti... Takže spotřeba 8 by mě při normálním silničním tempu trochu vadila,ale pořát to není 10 na sto,kerý si bralo varadero s laďákama,KN vložkou a dynonevimkolik v karbecách
no já právě ,jak to zajíždim a kochám se tim výkonem pro mne novým , tak na těch rovinkách sem tam i 250,260, po dálnici z Jihlavy sme se s bráchou kravili ,kdo bude v Humpolci první a tak ruzně , tak jestli to nebude třeba tim ...jinak jezdim normálně
No na dálnici taky vobčas zatáhneme na těch 250,ale myslel sem rovinky na vokreskách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 22.08.2012 07:56:58 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Já letos jezdím pořát kolem 6,5 na sto,v alpách za 6 a Mara kdyš jede semnou,taknkujeme zarás,vždycky doplna,tak mu to vychází s B12S 01 na krásnejch 4,5litrů a to je figurou zhruba jako Kasym a vyloženě se necouráme,semtam pozadním,semtam potahat v nějakejch zatáčkách a teda rovinky tak do těch 150ti... Takže spotřeba 8 by mě při normálním silničním tempu trochu vadila,ale pořát to není 10 na sto,kerý si bralo varadero s laďákama,KN vložkou a dynonevimkolik v karbecách
No na dálnici taky vobčas zatáhneme na těch 250,ale myslel sem rovinky na vokreskách
no dyt ja taky.....treba Humpolec - H. Brod....to je vyloženě okresní okruh
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2012 08:23:03 Offline |
spotrebu muzete resit v zime
hlemejzd999 (Člen) 22.08.2012 08:28:56 Offline |
K.a.s.y.m. psal:spotrebu muzete resit v zime
v zimě spim...ale tady se tušim řeší košíky a dynojet , tak už radši nic nenapíšu
hlemejzd999 psal:barynek psal:hlemejzd999 psal:
to chcete říct , že vám to žere tak málo, jo ?... já se teda tak pod vosum nedostanu ...no běžně jezdím okolo 6ti Na okruhu (Most) jsem jezdil za nějakejch osum...
tos to tlačil celý kolo , ne ? ...to neni možný ...byls vožralej a zapoměl ,kolik si tam nalil...
to zas ne, ale prostě bylo to tak no
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 22.08.2012 21:46:44 Offline |
barynek psal:hlemejzd999 psal:barynek psal:
no běžně jezdím okolo 6ti Na okruhu (Most) jsem jezdil za nějakejch osum...tos to tlačil celý kolo , ne ? ...to neni možný ...byls vožralej a zapoměl ,kolik si tam nalil...
to zas ne, ale prostě bylo to tak no
tak sem asi vopravdu nějak klustej a víc mi to žere ...ale mám jen 98 kg , tag nevim
K.a.s.y.m. (Člen) 23.08.2012 06:50:27 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:spotrebu muzete resit v zime
Já ju neřeším,jenom sem chtěl napsat,že možná nepřicházíš vo litr na sto,ale vo 3,5litru na sto
ale tak to ja vim ze to umi normalne kolem 6 jen ted nejak neni na to vysypat bura za karbeci.ted musim dat dohromady hlavne vejfuck a udelat novej mezisvod
Stránky: 1