Nejsi přihlášen
B600 přestal řadit
Jedu takhle do budějovic, najednou mi vylítnou otáčky a zjistim, že jedu bez rychlosti. Zastavim, dám jedničku a nic, motor běží, ale rychlost nezařadim. Ani žádnou jinou. Teda zařadim, ale furt se to chová, jak s neutrálem. Nevíte, co to je?
Díky
Re: B600 přestal řadit
barynek psal:nejsem expert ale nemohla odejít převodovka???
Barynku ...
Spíš bych to viděl na spojku.....
Ale víš jak to je u eNka, možný je všechno, jediný co víme společně že eNka nejedou....
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Honzik8719 (Člen) 22.08.2012 20:47:54 Offline |
krukef psal:Jedu takhle do budějovic, najednou mi vylítnou otáčky a zjistim, že jedu bez rychlosti. Zastavim, dám jedničku a nic, motor běží, ale rychlost nezařadim. Ani žádnou jinou. Teda zařadim, ale furt se to chová, jak s neutrálem. Nevíte, co to je?
Díky
a co řetěz,neprasknul ti?
...relativní kochač...
Kakac psal:barynek psal:nejsem expert ale nemohla odejít převodovka???
Barynku ...
Ale víš jak to je u eNka, možný je všechno, jediný co víme společně že eNka nejedou....
no to mi taky napadlo, ale až pak
a o tom druhým víme svoje
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.08.2012 06:53:55 Offline |
nejsem vestec ale neresilo se tu uz i to ze se povoluje ozubeny kolo na primaru respektive na klice kde drzi jen na kuzelu?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 23.08.2012 14:03:40 Offline |
barynek psal:Kakac psal:barynek psal:nejsem expert ale nemohla odejít převodovka???
Barynku ...
Ale víš jak to je u eNka, možný je všechno, jediný co víme společně že eNka nejedou....no to mi taky napadlo, ale až pak
a o tom druhým víme svoje
jděte do pujdele tukani
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. psal:nejsem vestec ale neresilo se tu uz i to ze se povoluje ozubeny kolo na primaru respektive na klice kde drzi jen na kuzelu?
...to je enem volnobješka startéru...točil by mu starter, ale netočil by se motor...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1