Nejsi přihlášen
Re: Velikonoční pondělí
Máš představu kam já musím být v 17:00 zpátky na Zbraslavi jdu do práce, a jde o to jáký máš styl jízdy tuhle neděli sem se nechal ukecat a jel s klukama vyjížděli sme ze Zbraslavi do Jiizerek a zpátky za 4hod.sme ujeli 300km skoro pořád 120-160 a z krajiny sem nic neměl jen vím že sem byl v Jizerkách a to mě moc nebere jezdit takhle na doraz a to ještě ten kluk co nás vedl říkal že sám to jezdí z Prahy do Jizerek za 1,5hod nám to trvalo 2 hod.Ješte že poldové nebyli venku tak by mi vzali snad i očkovací průkaz na psa.
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
olda psal:Máš představu kam já musím být v 17:00 zpátky na Zbraslavi jdu do práce, a jde o to jáký máš styl jízdy tuhle neděli sem se nechal ukecat a jel s klukama vyjížděli sme ze Zbraslavi do Jiizerek a zpátky za 4hod.sme ujeli 300km skoro pořád 120-160 a z krajiny sem nic neměl jen vím že sem byl v Jizerkách a to mě moc nebere jezdit takhle na doraz a to ještě ten kluk co nás vedl říkal že sám to jezdí z Prahy do Jizerek za 1,5hod nám to trvalo 2 hod.Ješte že poldové nebyli venku tak by mi vzali snad i očkovací průkaz na psa.
ještě nevim ale asi bych jel podél vody do davle, na slapy a pak prostě někam, pojedem chvilku kochačku a chvilku palbu, neboj nic taky mam radši kochací jízdu a trhnout se můžeš dřív a jet dom
to jebu
Dneska mi řikal kámoš, že se pojede nějaká vyjížďka v sobotu ráno 7.4. z Prahy do Poděbrad a zpátky... prej nějaká pohodová jízda - moto všeho druhu, různejch kubatur - zítra zjistím podrobnosti a můžu sem dát info, ale pokud by nikdo nebyl pro, přidal bych se rád na vyjížďku Praha - Davle - Slapy.
Rád se kochám, palici moc nejezdím
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
já sem pozavanej od segry na jižní moravu. Abych prej viděl jak se tam slaví velikonoce. říkala at si radši vemu v uterý dovolenou, takže bude asi veselo
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Pondělní sebevražda na motorce
Silnice plné stodvacítek a dalších hundrtek
Na Velikonoce, Vánoce a dušičky u nás vyjedou i ti,kteří celý rok chodí pěšky
Klobouky, vajíčka, čokoládoví zajíci... za okny aut
Opilci za volanty a opilí cyklisté
Motoristická apokalypsa
Kdo doma sedí, o zlé příhodě neví
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Pondělní sebevražda na motorce
Silnice plné stodvacítek a dalších hundrtek
Na Velikonoce, Vánoce a dušičky u nás vyjedou i ti,kteří celý rok chodí pěšky
Klobouky, vajíčka, čokoládoví zajíci... za okny aut
Opilci za volanty a opilí cyklisté
Motoristická apokalypsa
Kdo doma sedí, o zlé příhodě neví
U nas je to stejny .... spousta ozralu roztahanejch po cele silnici bez snahy aspon kousek uhnout, kdyz neco jede
A nejlepsi na tom je, ze jsem vetsinou mezi nima
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
...místo tohodle přiblblblýho svátku bych šel rači do továrny a páč ho neslavíme (slyšim "hody, hody" a dou na mě mrákoty a sem nasranej uš vot rána), tag vodjíždim někam, gde nebudou hromady vožralejch debilů se smotanejma klackama v rukách, žebrajícich kořalku, desetikorunu nebo čokoládu ...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...místo tohodle přiblblblýho svátku bych šel rači do továrny a páč ho neslavíme (slyšim "hody, hody" a dou na mě mrákoty a sem nasranej uš vot rána), tag vodjíždim někam, gde nebudou hromady vožralejch debilů se smotanejma klackama v rukách, žebrajícich kořalku, desetikorunu nebo čokoládu ...
o.k. nepřindu woea to sem měl nachystanů taků krásnů povídačku,aj v kroju bych byl
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:...místo tohodle přiblblblýho svátku bych šel rači do továrny a páč ho neslavíme (slyšim "hody, hody" a dou na mě mrákoty a sem nasranej uš vot rána), tag vodjíždim někam, gde nebudou hromady vožralejch debilů se smotanejma klackama v rukách, žebrajícich kořalku, desetikorunu nebo čokoládu ...
o.k. nepřindu woea to sem měl nachystanů taků krásnů povídačku,aj v kroju bych byl
...přindi...ale bes kroja, bes klacku a s flašou, já vochutnam tu tvoju morafsků, ty vochutnáš "moju" irsků nebo skotsků ...a jag řiká Mour, posedime, pokuřime, nějake ty srandy porobime
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Koldan psal:Filous psal:...místo tohodle přiblblblýho svátku bych šel rači do továrny a páč ho neslavíme (slyšim "hody, hody" a dou na mě mrákoty a sem nasranej uš vot rána), tag vodjíždim někam, gde nebudou hromady vožralejch debilů se smotanejma klackama v rukách, žebrajícich kořalku, desetikorunu nebo čokoládu ...
...přindi...ale bes kroja, bes klacku a s flašou, já vochutnam tu tvoju morafsků, ty vochutnáš "moju" irsků nebo skotsků ...a jag řiká Mour, posedime, pokuřime, nějake ty srandy porobime
...oprava: posedimy, pokuřimy, jakesi ty srandy porobimy
Filous psal:...místo tohodle přiblblblýho svátku bych šel rači do továrny a páč ho neslavíme (slyšim "hody, hody" a dou na mě mrákoty a sem nasranej uš vot rána), tag vodjíždim někam, gde nebudou hromady vožralejch debilů se smotanejma klackama v rukách, žebrajícich kořalku, desetikorunu nebo čokoládu ...
Kua, sem vživotě neslyšel lepší definici tohodle stupidosvatku.
There's a pie in the sky when you die.
Filous naprostej souhlas
f pondělí ráno se s holkou f tichosti spakuju a jedem na vejlet
než votvírat blbečkum co mi dou zmlátit kočky a upíjet ze zásob to radši pojezdim s cérkou f Iron Brodu a po cestě sežeru někde kus flákoty
...nikdo nevojebe Ježíše...
olda psal:Máš představu kam já musím být v 17:00 zpátky na Zbraslavi jdu do práce, a jde o to jáký máš styl jízdy tuhle neděli sem se nechal ukecat a jel s klukama vyjížděli sme ze Zbraslavi do Jiizerek a zpátky za 4hod.sme ujeli 300km skoro pořád 120-160 a z krajiny sem nic neměl jen vím že sem byl v Jizerkách a to mě moc nebere jezdit takhle na doraz a to ještě ten kluk co nás vedl říkal že sám to jezdí z Prahy do Jizerek za 1,5hod nám to trvalo 2 hod.Ješte že poldové nebyli venku tak by mi vzali snad i očkovací průkaz na psa.
Sleduju, že máme podobný styl jízdy. Plánuju někam vyrazit, tak jestli si to stihneš přečíst, tak dej vědět. Klidně pojedu Slapy a v práci taky musím být v 17:00. (v Praze)
Když máš dobré kamarády, nepotřebuješ nepřátele...
Stránky: 1