Nejsi přihlášen
B12 toci max.7 tis.
zdar borci.vcera som sa bol povozit na masine do rumunska a spat,vsetko uplne v pohode,tocim do cerveneho,taha jak svina ale vcera akutrat bolo este dost teplo a same zapchy mojim smerom takze sa chudinka asi dost prehriala...cestou domov mi uz dochadzal benzin a tak som zastavil na OMV dal do plna a idem s usmevom prec.a ked si ja tak pridam na maximum,zrazu mi motka toci len do 7 a dalej ani pici,len s nou trha a kokta...povedal by som ze je to privod paliva.je v nadrzi nejaky filter?diky za rady,caw
Re: B12 toci max.7 tis.
ja som ju kupil vo februari a v podstate som nemenil nic okrem gumy a oleja,som chcel ze cez leto pobeham trocha a v zime co bude teraz pomenim vsetko(rozvodak,filtre...atd) je to rocnik 01 a ma podla tacho teraz 31z toho som ja nabehal 5 c co je samozrejme blbost ze mala 26 tis. po 11 rokoch dalsia vec co ma sere je ze mi papa olej,mozno pol litra ma 1000 a jak som ju kupil tak nebrala,sice velke vzdialenosti som nerobil ale predsa.teraz tam mam repsol 10w40.co by sa stalo keby som nalial 15w40/15w50?som pocul scenare ze dojebe motor,ze ho odkarbonuje a tak...kurva sak moja stara triapola zrala menej na 1000
Re: B12 toci max.7 tis.
nebude to zas tím,že je ucpanej přívod vzduchu do nádrže?já jen že čím víc benzínu v nádrží tím míň vzduchu?kravina to není je to jen realita kterou mám za sebou.pokusil bych se to vytáčet s otevřenou nádrží a když to bude stejný tak bych pátral dál.
Jebat motorky :-)
Stránky: 1