Nejsi přihlášen
HonzaHonza (Nový člen) 04.09.2012 09:14:48 Offline |
Bandit 1200 cuká v nízkých otáčkách
Ahoj, jsem tu nový a potřebuji poradit.
Mám bandita r.v.00, N1200 72kw. Problém je, že v nízkých otáčkách cuká. Dal jsem nové svíčky a vše je stejné. Když vytáhnu kabel na čtvrtém válci, tak na volnoběch není žádná změna chodu motoru. Svíčka je trochu mokrá..
Děkuji za radu.
HonzaHonza (Nový člen) 04.09.2012 19:52:24 Offline |
Re: Bandit 1200 cuká v nízkých otáčkách
Tak jsem provedl synchronizace karburátorů... Na volnoběch jde motor hesky,možná někdy trošku zakopne. Za jízdy je do 2tis. vše ok, od 2 až 3tis. blbne a od 3tis. opět jede krásně.
HonzaHonza (Nový člen) 04.09.2012 19:53:05 Offline |
Barney psal:Šáhni na svody, jestli všechny hřejou...
Svody se hřejou všechny.
HonzaHonza (Nový člen) 06.09.2012 09:26:10 Offline |
Tak ho drž ve vyšších otáčkách - já pod 3.000 nejdu - to vysokootáčkovému motoru nedělá dobře, nechat ho kuckat pár otáček nad volnoběžnýma - přecejen to není diesel (ze kterého jsem byl taky zblblej)...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. (Člen) 06.09.2012 10:23:10 Offline |
tachec psal:Tak ho drž ve vyšších otáčkách - já pod 3.000 nejdu - to vysokootáčkovému motoru nedělá dobře, nechat ho kuckat pár otáček nad volnoběžnýma - přecejen to není diesel (ze kterého jsem byl taky zblblej)...
jenze to co rikas plati pouze u B6...B12 umi jezdit od volnobehu bez kuckani..teda pokud tam nemas primy filtry.to se mu pod 2500 moc nechce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pokud na volnoběh vytáhneš faju a není žádná změna,tak ten válec prostě nejede,tudíš nemůže byt na volnoběh teplej svod Nech vyčistit karbece a udělat synchro někoho kdo to umí Nebo si dej do té faje na válci kerej se fláká svíčku a vyzkoušej jestli na ten volnoběh pálí,klidně to může byt ve fajce,kabelu,nebo cívce...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:tachec psal:Tak ho drž ve vyšších otáčkách - já pod 3.000 nejdu - to vysokootáčkovému motoru nedělá dobře, nechat ho kuckat pár otáček nad volnoběžnýma - přecejen to není diesel (ze kterého jsem byl taky zblblej)...
jenze to co rikas plati pouze u B6...B12 umi jezdit od volnobehu bez kuckani..teda pokud tam nemas primy filtry.to se mu pod 2500 moc nechce.
Říkal jsem si, že u B12 to bude asi stejný - tak jsem aspoň zase chytřejší
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Stránky: 1