Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Trestní oznámení

Baltazar (Člen)
04.09.2012 18:01:52

Trestní oznámení

Tak mi dnes volala policie, že na mě jeden můj zákazník podal trestní oznámení pro podvod.
Jedná se o člověka kterej jezdí na Bkingovi možná přezdívka STRESA
Měl jsem mu něco dělat, ale kvůli jeho jednání jsem zakázku vypověděl. Záloha byla na částku 5000 kč, tak zněla i smlouva a zálohová faktura.
Trestní oznámení je o tom, že prý mi dal na ruku ještě 3000 korun a ty jsem mu nevrátil, pěknej hajzl.
Mám však jeho všechny maily i sms, který mi posílal, a kde po mě chce odškodnění za to, že měl s tím nějaké starosti.
Zítra jdu k právníkovi a podám na něj trestní oznámení kvůli pomluvě a poškození dobrého jména firmy.
Myslím, že mě tady dost lidí zná a ví, že já se takhle nechovám.
Docela už začínám uvažovat, že půjdu někam pracovat, něco jako skladník a tak, protože poslední dobou je to s těma lidma čím dál horší a horší, vodím holku do školky, přijdu do šatny, slušně pozdravím a skoro nikdo neřekne ani dobrý den či na schledanou, to je fakt mazec.
Co to stěma lidma je, prostě sickk sick

The father of the little princess of the dawn
Banditatom (Člen)
04.09.2012 18:24:28

Re: Trestní oznámení

no o práci mi nemluv s lidma je to děssick jinač taky jsem ve stádiu řešení trestního podání na mou osobusick

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen)
04.09.2012 18:44:26

Banditatom psal:

no o práci mi nemluv s lidma je to děssick jinač taky jsem ve stádiu řešení trestního podání na mou osobusick

nějakej nebožtík si stěžoval?evilsickbigsmile

...relativní kochač...
Kukii (Člen)
04.09.2012 18:48:32

svět se v ass obrací... bad

Život je boj-mašina je nej!!!
Inženýrek (Člen)
04.09.2012 18:59:36

Dobre bylo ,ted uz jen hur a hur bad

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
libac22 (Člen)
04.09.2012 19:21:41

Inženýrek psal:

dobře bylo ??? kdy ??? surprised pussy

Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
gerrik (Člen)
04.09.2012 21:14:17

za sociku prece idontknow

deny1234 (Člen)
04.09.2012 22:31:05

libac22 psal:
Inženýrek psal:

Vokolo roku 1999 -2001 , presne si na tu dobu pamatuju ,pritelkyne delala f nemocnici v laborce , ja delal, co delam furt , dohromady nakej ten prumernej plat cca 40 000 cistyho, ty voe to byly casy , na jare recko , v lete tuzemsko , na podzim kanary , a jeste zbylo na starsi Imazumu . No co , co bylo to bylo , terazky jsme v ass

Jaster (Člen)
04.09.2012 22:50:48

jo taky čumím co některý lidi dokážou. asi měsíc zpět u nás zvonila sousedka z bytovky, že náš pes v noci štěká... já na ot a co jako, to má snad bučet nebo mňoukat... ona že ráno vstává a vždy ji vzbudí (nikam nevstává do práce, jen venčí jejich domácího pidi psíka a jde zas spát, pracuje od 8-12h, tlustá je že si na palce u nohou nevidí)...
Pes štěká někdy zbytečně teda, ale dost často když se tu toulají takový záhadný existence, opilci z hospody (pak nám chčijou na psa přes plot), ve 4h ráno když jde venčit toho ratlíka, tak ten zmetek stojí u plotu, štěká na našeho aby vstal a ten pak na něj řve zas zpátky--- atd. a pak se diví že když ho dáždí a tak štěká, nejlíp kdyby jim toho čůráka ukousnul a toho pidi psa zakousnul bigsmilebigsmile pak řekla že jsem na ní drzej atd, po 30min rozhovoru a že podá trestní oznámení... že nám pes štěká v noci a ruší noční klid... tak čekám kdy to přijde, bohužel nám nařídí abychom psa zavírali do klece, a z hlídacího psa bude povaleč v boudě, ale stejně štěká i v kleci bigsmile klec pak přestěhuju k plotu k bytovce, aby byla spokojená že pes je na noc zavřenej, a v celé vsi štěkají psi taky. ale náš je nejblíž.

motto "Vem za heft a val"
Libor nx (Člen)
04.09.2012 23:08:42

Baltazar psal:

Docela už začínám uvažovat, že půjdu někam pracovat, něco jako skladník a tak, protože poslední dobou je to s těma lidma čím dál horší a horší, vodím holku do školky, přijdu do šatny, slušně pozdravím a skoro nikdo neřekne ani dobrý den či na schledanou, to je fakt mazec.

Já myslím,že si stím moc nepomůžeš.Je to všude stejný.bad

Borák (Člen)
05.09.2012 00:57:41

Deny a fkterej laborce číča delala ?
Varila pernik ?
F tudobu byl plat 2500 luksus
Varil sem f tu dobu ve Varech a bral 25000 a to bylo kurwa penez.
Švica po vejsce KU spital brala 2000 s prescasama.tata ma300 zamestnancu ale takovy prachy covy f tu dobu nedaldohromady idontknow
To ti musi bejt smutno

...nikdo nevojebe Ježíše...
hlemejzd999 (Člen)
05.09.2012 05:37:50

Jaster psal:

pak nám chčijou na psa přes plot

no tak to buď rád, že jen chcijou ...my máme vedle hasicarnu, hasiči si tam udělali hospodu, kazdou chvíli zábava jak prase  s otevrenejma oknama do rána , chcat nám chodí přes plot normálně  a někdy i blijou (plot je nizkej) - to pak psa zavírám :)
několikrát jsem byl na obci , ať nám nechcijou do zahrádky ...no ale chod si furt stěžovat na místní dobrovolný hasiče ...to ses největší vyvrhel v obci ...to je jak , kdyby si si stěžoval na papeže a na čele měl vytetovano 666.
už sem rezignoval ...

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Inženýrek (Člen)
05.09.2012 07:10:56

libac22 psal:
Inženýrek psal:

Nemyslel jsem politickou situaci, ale to že lidi jsou čím dál větší svině.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Koldan (Člen)
05.09.2012 07:23:07

hlemejzd999 psal:
Jaster psal:

no tak to buď rád, že jen chcijou ...my máme vedle hasicarnu, hasiči si tam udělali hospodu, kazdou chvíli zábava jak prase  s otevrenejma oknama do rána , chcat nám chodí přes plot normálně  a někdy i blijou (plot je nizkej) - to pak psa zavírám :)
několikrát jsem byl na obci , ať nám nechcijou do zahrádky ...no ale chod si furt stěžovat na místní dobrovolný hasiče ...to ses největší vyvrhel v obci ...to je jak , kdyby si si stěžoval na papeže a na čele měl vytetovano 666.
už sem rezignoval ...

k plotu vysázet kopřivy nebo malináčí, vono je to přejde až si oprlí nebo dotrhají ptáky nebo držkygood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Billy (Člen)
05.09.2012 08:09:56

Jo svet se v picu obraci fest, mati tedkon dostala vypoved kde kreslila 32 let, otcovi v pondeli vykradli zlodeji barak. Proste parada sick

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
SLUGI (Člen)
05.09.2012 11:43:51

Koldan psal:
hlemejzd999 psal:
Jaster psal:

už sem rezignoval ...

k plotu vysázet kopřivy nebo malináčí, vono je to přejde až si oprlí nebo dotrhají ptáky nebo držkygood

... a nebylo by lepší tam dát elektrickej ohradník idontknow evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
hlemejzd999 (Člen)
05.09.2012 11:50:17

SLUGI psal:
Koldan psal:

ne ...chtělo by to každýmu tomu jednotlivýmu hovadovi rozbít držku...
přitom maj nahoře hajzl idontknow...hajzli...

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
tachec (Člen)
05.09.2012 11:56:32

hlemejzd999 psal:
SLUGI psal:
Koldan psal:

ne ...chtělo by to každýmu tomu jednotlivýmu hovadovi rozbít držku...
přitom maj nahoře hajzl idontknow...hajzli...

Nebo se budeš muset přidat k hasičům a chlastat s nima - jednomu z nich by přece na plot nechcali bigsmile

Byl by jsi taková jejich rychlá spojka - brouk s hlemejžděm na zádech v čele - dali by ti i majáček na kokosku...

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
vorel (Člen)
05.09.2012 14:52:37

Baltazar psal:

Tak mi dnes volala policie, že na mě jeden můj zákazník podal trestní oznámení pro podvod.
Měl jsem mu něco dělat, ale kvůli jeho jednání jsem zakázku vypověděl. Záloha byla na částku 5000 kč, tak zněla i smlouva a zálohová faktura.
Trestní oznámení je o tom, že prý mi dal na ruku ještě 3000 korun a ty jsem mu nevrátil, pěknej hajzl.
Mám však jeho všechny maily i sms, který mi posílal, a kde po mě chce odškodnění za to, že měl s tím nějaké starosti.
Zítra jdu k právníkovi a podám na něj trestní oznámení kvůli pomluvě a poškození dobrého jména firmy.

v klidu, škoda peněz za právníky, za trestní oznámení, zapomeň a buď v klidu

řikám si hurikán
béšestka (Člen)
05.09.2012 16:13:10

Kukii psal:

svět se v ass obrací... bad

Nevobracísmile1 Kryptor má nový albumgood

Prstořeza známej:-)
Frodo89 (Člen)
05.09.2012 17:05:17

Baltazar psal:

Pokud nemá žadny potvrzení o tom že ti předal ty 3tisice tak je to maximalně slovo proti slovu... PS: Musel by ti dokazat, že jsi to vážně převzal...

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
béšestka (Člen)
05.09.2012 17:31:49

Co na to právník?help

Ps: Kryptor má 2 nový skladby na starších skladbách.

Prstořeza známej:-)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS