Nejsi přihlášen
Haltry na pitbika
Zdarec, potřeboval bych poradit. Chci koupit haltry na pitbika(furt se trhaj duše), kterej má kola 90/100-14 a 70/100-17. A nevim jak velký koupit. Sou v palcích a já netušim jak je velkej ráfek . Hledám to jak a nemůžu nic najít. Pozná někdo jak je velkej ráfek(v palcích) podle rozměrů gum?
Díky .
eSko je prostě eSko ;)
Re: Haltry na pitbika
...skusim ti napovjedět...třeba Bandaska má voba ráfky sedumnáctipalcový, stejně jako fšecky "normální" japoncký motocygly a teť to příde...rozměry třeba přední Bandaskový gumy sou 120/70 R17...ha???...e??? ...mrkni na ty svý pidibajkový gumy a schválně co tam vyčteš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 06.09.2012 19:58:13 Offline |
Filous psal:...skusim ti napovjedět...třeba Bandaska má voba ráfky sedumnáctipalcový, stejně jako fšecky "normální" japoncký motocygly a teť to příde...rozměry třeba přední Bandaskový gumy sou 120/70 R17...ha???...e??? ...mrkni na ty svý pidibajkový gumy a schválně co tam vyčteš
..kouzelník pičo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Filous psal:...skusim ti napovjedět...třeba Bandaska má voba ráfky sedumnáctipalcový, stejně jako fšecky "normální" japoncký motocygly a teť to příde...rozměry třeba přední Bandaskový gumy sou 120/70 R17...ha???...e??? ...mrkni na ty svý pidibajkový gumy a schválně co tam vyčteš
tam vyčtu na tom ráfku, jelikož tam nic napsanýho neni kurwa. A pokud mi to nechceš říct, tak si to najdu někde jinde. Tak šup sem s tim
PS:asi budu blbej...
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:Filous psal:...skusim ti napovjedět...třeba Bandaska má voba ráfky sedumnáctipalcový, stejně jako fšecky "normální" japoncký motocygly a teť to příde...rozměry třeba přední Bandaskový gumy sou 120/70 R17...ha???...e??? ...mrkni na ty svý pidibajkový gumy a schválně co tam vyčteš
tam vyčtu na tom ráfku, jelikož tam nic napsanýho neni kurwa. A pokud mi to nechceš říct, tak si to najdu někde jinde. Tak šup sem s tim
Ty jsi jak moje holka,tá taky si něco přečte a ví velkouještě jednou si to po Filousovi přečti.máš čučet na gumy a né na ráfky
K.a.s.y.m. (Člen) 07.09.2012 06:56:00 Offline |
ty ses fakt jak debil..rozmer rafku je vzdy posledni dvojcisli v rozmeru gumy..tedy v tvem pripade 14" a 17" pokud te zajima sirka rafku tak 1" je 25,4 mm takze to si snad zmeris a dopocitas uz sam ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pigi psal:Filous psal:...skusim ti napovjedět...třeba Bandaska má voba ráfky sedumnáctipalcový, stejně jako fšecky "normální" japoncký motocygly a teť to příde...rozměry třeba přední Bandaskový gumy sou 120/70 R17...ha???...e??? ...mrkni na ty svý pidibajkový gumy a schválně co tam vyčteš
mladí a neklidní? pokud dobře vidím, tak ti to dokonce zvýraznil. potřebuješ to mít i červeně, abys to viděl? tak si příště odpověď pořádně přečti, než se tady začneš na někoho utrhovat a posílat na něj fakáče
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Pigi psal:Filous psal:...skusim ti napovjedět...třeba Bandaska má voba ráfky sedumnáctipalcový, stejně jako fšecky "normální" japoncký motocygly a teť to příde...rozměry třeba přední Bandaskový gumy sou 120/70 R17...ha???...e??? ...mrkni na ty svý pidibajkový gumy a schválně co tam vyčteš
PS:asi budu blbej...mladí a neklidní? pokud dobře vidím, tak ti to dokonce zvýraznil. potřebuješ to mít i červeně, abys to viděl? tak si příště odpověď pořádně přečti, než se tady začneš na někoho utrhovat a posílat na něj fakáče
Na nikoho neukazuju. Možná tak na sebe . Hned se rozčilovat nemusíš, nemyslel sem to špatně. Pochopil sem že to poslední čislo je velikost ráfku, ale potřebuju velikost v palích, abych koupil správně velký haltry. a k tomu mi 17 ráfek nepomůže, když halty sou 1.40-1.66, 1.85, 2.15, 2.50 a prostě nevim jak velký do toho koupit...
eSko je prostě eSko ;)
K.a.s.y.m. (Člen) 07.09.2012 09:15:31 Offline |
Pigi psal:Koldan psal:Pigi psal:
PS:asi budu blbej...mladí a neklidní? pokud dobře vidím, tak ti to dokonce zvýraznil. potřebuješ to mít i červeně, abys to viděl? tak si příště odpověď pořádně přečti, než se tady začneš na někoho utrhovat a posílat na něj fakáče
Na nikoho neukazuju. Možná tak na sebe . Hned se rozčilovat nemusíš, nemyslel sem to špatně. Pochopil sem že to poslední čislo je velikost ráfku, ale potřebuju velikost v palích, abych koupil správně velký haltry. a k tomu mi 17 ráfek nepomůže, když halty sou 1.40-1.66, 1.85, 2.15, 2.50 a prostě nevim jak velký do toho koupit...
no prvne jsi mel rict ktery rozmer rafku chces..prumer ne sirku?prumer rafku mas 14" a 17" ale sirku si musis zmerit nebo se zastav v prvnim pneuservisu at ti to veme tema mericima klestema.tyhle miry co tu pises jsou podle me sirky.z 90% jsou ty rozmery na rafku skoro vzdy to je psany nejak takhle (sirka(cislo) a typ(byva to pismeno) a potom teprve prumer)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
huskyb12 psal:kolevá montáže haltru tu gumu stejně musíš sundat a když už bude dole, tak snad nejni takovej trabl ten ráfek změřit, ni ? :)
jo vogu, jendže ráfek je f palcích a třeba Dolínkoj palec je ouplně inačí než můj, jag to potem změří mudrlante? ha? e?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 08.09.2012 12:10:33 Offline |
Mour psal:Co to jsou "haltry"
jinak taky hujdy
pigi čeče ten pitbike muší mět neskutečnou sílu že ti protoří gumu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Mour psal:Co to jsou "haltry"
jinak taky hujdy
pigi čeče ten pitbike muší mět neskutečnou sílu že ti protoří gumu
Tak sílu to má , ale stejně pudu do ňákýho krossovýho endůra. A to protočení neni moc velkej problém. Už sem tu duši měnil 3x, vždycky byla uplné vejpůl.
eSko je prostě eSko ;)
Stránky: 1