Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.09.2012 16:46:14 Offline |
Vyhlašuji novou adrenalinovou soutěž
Je to hlavně pro moravaky , ale může se připojit kdokoli....i lidé z Příbrami.
úkol spočívá v nákupu 1l staceneho tvrdého alkoholu v nějakém pouličním stánku moravskoslezského kraje , následném požití nejméně 5 panaku . své dojmy můžete během soutěže psát do tohoto vlákna .
konzumovat je možno pouze rum a vodku z likérky Drak .
vítěz získává značkové sluneční brýle s uv filtrem + teleskopickou vychazkovou hůl .
kdo se během soutěže dostane do kómatu , nebo bude převezen na ARO , bude diskvalifikován ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.09.2012 16:52:53 Offline |
Re: Vyhlašuji novou adrenalinovou soutěž
Loser psal:zacni, srabe
já nemůžu vole , na sem v porotě
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2012 20:04:28 Offline |
Dane ty jsi magor ale se slugim souhlasim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
SLUGI psal:... a to já bych zas uspořádal sbírku, nakoupil tento skvělej alkohol a zdarma ho rozdával v lokalitách jako např. Brno - Cejl, Chánov atd
Bych aji soudek takové dobroty zacáloval a pak bych si koupil popkorn a šel si sednout do parku kde se slívají,sedl na protější lavičku a v poklidu bych relaxoval a sledoval "proměnu"
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:SLUGI psal:... a to já bych zas uspořádal sbírku, nakoupil tento skvělej alkohol a zdarma ho rozdával v lokalitách jako např. Brno - Cejl, Chánov atd
Bych aji soudek takové dobroty zacáloval a pak bych si koupil popkorn a šel si sednout do parku kde se slívají,sedl na protější lavičku a v poklidu bych relaxoval a sledoval "proměnu"
... jdem do toho?
... udělámě si pjekný vodpoledne v parku
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 psal:SLUGI psal:... a to já bych zas uspořádal sbírku, nakoupil tento skvělej alkohol a zdarma ho rozdával v lokalitách jako např. Brno - Cejl, Chánov atd
chyba!!! ten kanystr se musí nechat někde jakoby bez dozoru, aby ho jako mohli vyčórovat a měli z něj patřičnou radost a odtáhli ho domů, kde by s tim nakrmili celej barák!!! Když jim to dáš, vzbudíš podezření, že něco nehraje
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:VikecB12 psal:SLUGI psal:... a to já bych zas uspořádal sbírku, nakoupil tento skvělej alkohol a zdarma ho rozdával v lokalitách jako např. Brno - Cejl, Chánov atd
chyba!!! ten kanystr se musí nechat někde jakoby bez dozoru, aby ho jako mohli vyčórovat a měli z něj patřičnou radost a odtáhli ho domů, kde by s tim nakrmili celej barák!!! Když jim to dáš, vzbudíš podezření, že něco nehraje
taky si zamlouvám soudek... (možná dva...) ... :D :D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.09.2012 21:24:31 Offline |
Mour psal:...kupující !!! za nic nemůžou, ti si platí rum nebo vodku (o kvalitě nepolemizuji - já bych nekoupil
) ...a toho, kdo za to může navrhuji zhoupnout
tak chceš soutěžit , nebo ne ?
VikecB12 psal:Petr J. psal:SLUGI psal:... udělámě si pjekný vodpoledne v parku
U Filipa v Benátkách?
já bych jel...
No jo,ale Filous tam s nama nebude
,bude doma na gauči sledovat SOA
Filipa už neřeš ten zhání třásně na hefty a nějaký "hustý" koně
God Save The Queen!
..brabánci,kdo se bojí,sere v síni..
..vzhledem k tomu,že rum tady nikdo nepije,tak jsem dal zkušební vzorek
o 12-i chodech,naskočil na bicykl a hyje dom, doma zapnul net a,voalá,vidím
barevně,nedýchám zrychleně a můj trápny vietor hoří bledě modře..
..takže plazivej,u mě dobrý..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 psal:Mour psal:...kupující !!! za nic nemůžou, ti si platí rum nebo vodku (o kvalitě nepolemizuji - já bych nekoupil
...ale jo, sem byl včera zas na ten chlív v ČR trošku nas...nazlobený, ale bacha soutěžit budu s vlastnim nářadim
PS: Letos by nařadi mohlo být skvělé, v sobotu jedem pro tunu hrušek
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2012 08:03:56 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:...kupující !!! za nic nemůžou, ti si platí rum nebo vodku (o kvalitě nepolemizuji - já bych nekoupil
...ale jo, sem byl včera zas na ten chlív v ČR trošku nas...nazlobený, ale bacha soutěžit budu s vlastnim nářadim
tunu hrušek ? ..to bude kompotu ...
XJelen psal:VikecB12 psal:SLUGI psal:... a to já bych zas uspořádal sbírku, nakoupil tento skvělej alkohol a zdarma ho rozdával v lokalitách jako např. Brno - Cejl, Chánov atd
jojo, jako jed na mravence
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:...kupující !!! za nic nemůžou, ti si platí rum nebo vodku (o kvalitě nepolemizuji - já bych nekoupil
tak ty si koupis novej stroj a nakonec na neho ani neuvidis?
neni to skoda?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
tak chceš soutěžit , nebo ne ?...ale jo, sem byl včera zas na ten chlív v ČR trošku nas...nazlobený, ale bacha soutěžit budu s vlastnim nářadim
PS: Letos by nařadi mohlo být skvělé, v sobotu jedem pro tunu hrušektak ty si koupis novej stroj a nakonec na neho ani neuvidis?
neni to skoda?
..jedna taková změna v zákoně..
http://hn.ihned.cz/c1-44009030-palit-na … hem-snazsi
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2012 11:22:38 Offline |
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2012 11:48:04 Offline |
hlemejzd999 psal:
trefné pohotové, jako vždy u české satiry
Strýcfajtr !!!
Filous: ... taky u vás bejvá tak veselo
http://www.navratdoreality.cz/index.php … p;id=14634
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
růžovej - aktuálně 14 nabírá to obrátky
na druhou stranu trochu sarkastického humoru:
Z domova:
Ekonomika:
Na Severní Moravě prudce klesá spotřeba tvrdého alkoholu. Podle vyjádření prodejců jsou spotřebitelé pitím alkoholu již otráveni a nebaví je pít od nevidím do nevidím.
Počasí:
Aktuální stav: Na severní Moravě mínus pět, na území celé ČR mínus osm.
Předpověď na noc a zítra: Mínus devět až mínus čtrnáct.
Krimi:
Peníze vybrané v charitativní sbírce na pomoc lidem zasaženým otravou byly spronevěřeny. Podle výpovědi samotných postižených, z nich neviděli ani korunu.
Strýcfajtr !!!
![]() |
Banditatom (Člen) 12.09.2012 17:44:59 Offline |
SLUGI psal:... jedeme dál, takže skóre je 15
konkurence má žně
....jinak maras za tohle by měl být provaz
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2012 18:05:56 Offline |
UPOZORNĚNÍ:
Z důvodu zabránění paniky mezi zákazníky byla s okamžitou platností Metaxa přejmenována na Etaxu.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2012 18:19:18 Offline |
Z domova:
Ekonomika:
Na severní moravě prudce klesá spotřeba tvrdého alkoholu. Podle vyjádření prodejců jsou spotřebitelé pitím alkoholu již otráveni a nebaví je pít od nevidím do nevidím.
![]() |
Banditatom (Člen) 12.09.2012 18:27:05 Offline |
RUM vymazlený samotnými pijáky
...vážně už to přestává bejt prdel
![]() |
Banditatom (Člen) 12.09.2012 18:35:16 Offline |
4Fun.cz psal:Ještě že už máme burčákovou sezonu.Dnes jsem vypresoval a jedu na další várku.
tobě by stejně ten methyl nic neudělal! tebe tím snad už kojily
Zřejmě pijeme málo. Tohle je bezpečný
http://www.novinky.cz/domaci/278599-ctv … opila.html
doufám,že Kojak nerozšířil firmu z AB moto na AB styl
http://www.novinky.cz/krimi/278603-meta … -zena.html
...a bude hůř!
Večer vlezu do letadla, vemu do ruky noviny a čumim jak puk. Mrtvej v pb po požití vodky. a dalěích 16 lidí. Co to tady kurfa je a cena benzínu no šoda mluvit.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Večer vlezu do letadla, vemu do ruky noviny a čumim jak puk. Mrtvej v pb po požití vodky. a dalěích 16 lidí. Co to tady kurfa je
a cena benzínu no šoda mluvit.
vidim,ze sme na tom stejne
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:sonyk psal:Večer vlezu do letadla, vemu do ruky noviny a čumim jak puk. Mrtvej v pb po požití vodky. a dalěích 16 lidí. Co to tady kurfa je
a cena benzínu no šoda mluvit.
vidim,ze sme na tom stejne
bud rád že ještě vidíš
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
jo neni to prdel eště ňaky zmrd řizne něčim pivo a neni co chlastat. A to že ta otrava začla v Havru je beztak kvuli tomu že ty k*rvy polske pančujou všecko na co přidou a pak to prodavaji u nas na severu moravy. Bo kery čech by takhle dojebal chlast. No a vypada to že to někdo řiznul naschvál a neni to jenom chyba v paleni. usekat ruky a nakopat do koulí. no ale jak se řika na všem hnusnem hledejme to dobre, je to sice blbe ale zase je z čeho dělat černy humor. tklasická česká vlastnost
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 13.09.2012 17:10:27 Offline |
![]() |
Banditatom (Člen) 13.09.2012 17:53:28 Offline |
SLUGI psal:... 19
uzavřem sázky kolik jich bude ve finále?
sázím na 24 kusů
Nejde o to, kde našli palírnu, spíš o dodavatele výchozí suroviny, dle toho bych usuzoval, že v rámci úspory na spotřební dani se do Česka dovezl nějaký čisticí přípravek a ten posloužil jako vstup, docpalo se to rumovou trestí a bylo to.
Černý humor fajn, ale zase tady už to je trochu extrém, já taky rád zkusím něco domácí ohnivé vody a za socku, co musí kupovat jen to nejlevnější, to se teda nepovažuju, klidně mě to ale mohlo potkat taky
Vůbec bych se nedivil, kdyby to mělo původ v Polsku, jak psal Cafry....když vidím tady na prajzske místní, kterak jsou jak utržení ze řetězu, že v Polsku něco pořídí levněji....navíc s jejich přístupem k pití
kojaksro psal:.....budu moralizovat, ale jak tu můžete tipovat kolik lidí na to dojede...dost stupidní
no upřímně řečeno to vidím podobně. dnes si z toho dělali prdel i na F1 což mě dostalo. tady jsme banda pitomců, ale v rádiu mi to přijde out. když spadlo letadlo v Jaroslavli a zemřeli tři naši hokejisti, národ chtěl téměř státní pohřeb a smutek, u každého plácku s ledem se zapalovali svíčky a kdejaký trouba měl potřebu ventilovat svoji soustrast. Dnes pomřelo 19 lidí, 19 rodin je nešťastných a národ se tím baví. kdyby se vyboural autobus s turisty z Chorvatska s takovým počtem lidí, tak je národní smutek. Ono to bude asi tím, že každý si myslí, že ti dotyční byli nějaké socky ožralé. Jenže to mohli taky být normální lidi, s rodinami apod, kteří si dali pár panáků při nějaké příležitosti. Mně to přijde docela děsivé a myslím, že na 20 jsme neskončili.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
ve stanku někde na nadraží si panaka nedám
dyš slyšim co lidí to vodstralo u stanku ..mnoo říkam si kuwa proč škudlej ,ale čert je vem
ale přectava že dondu někam na nafštevu někdo mě pohostí kořkou z flaši s vobchodu ..kuwa to už je dost na piču
a jak to čtu a sem doma den ,tak žádná socka to nebyla co to vodnesla ...jako bezdomáč co si za pár šprdlíků koupí flkašu a vyžahne to f parku...přeztava že s kamošema budu slavit vypijem flašu a takhle to skončí je dost drsná
eťě že chlastám víno a tulamorku ...a f rakii to snad nebude
...nikdo nevojebe Ježíše...
..už je to nějaký pátek,mluvil v tv týpek z Č.Těšína,jak to začalo s pančováním a jak se to
vlastně dělá a co se pančuje..
..nedělejme si iluze,pančuje se všechno..jediná vyjímka jsou takové ty čokoládové tlamolepy
páč se to neoplatí..je tam málo alkoholu..
..a kamenné obchody jako záruka pravosti?
..likérka co dělá Amundsena,zjistila,že jim klesl odběr od rětězce Tesco o třetinu,ale rětězec
vykazoval cca stejnou prodejnost téhle vodky..
..vyšetřováním se došlo na to,že se jim do kšechtu dostal panč..a parta to měla tak vykoumané,že si nechávali dělat vlastní flašky v Itálii..
..ale tohle je panč,který nezabíjí,prostě nezákonný kšeft..to si měl a má ohlídat stát..
..jenže co se děje včil jsou vraždy..ten úplně na začátku musel vědět,že prodává metanol nebo se seknul v cisterně..
..další ho koupí a nepozná to,jeden den namíchá rum,druhý vodku,třetí borovičku,stočí a
dá to do oběhu..do poslední večerky i do velkého krámu..kamkoliv,všude..
..tohle se nepálí,tohle se jen míchá..líh,tresť,esence a správný poměr..
..pokud tedy máte vlastní palírnu a tímto i jistotu,tak tady klidně tipujte,ale jinak si
nebuďte jisti..
..ona nevědomost je sladká..
Borák psal:ve stanku někde na nadraží si panaka nedám
dyš slyšim co lidí to vodstralo u stanku ..mnoo říkam si kuwa proč škudlej ,ale čert je vem
ale přectava že dondu někam na nafštevu někdo mě pohostí kořkou z flaši s vobchodu ..kuwa to už je dost na piču
a jak to čtu a sem doma den ,tak žádná socka to nebyla co to vodnesla ...jako bezdomáč co si za pár šprdlíků koupí flkašu a vyžahne to f parku...přeztava že s kamošema budu slavit vypijem flašu a takhle to skončí je dost drsná
eťě že chlastám víno a tulamorku ...a f rakii to snad nebude
blbý je to, že ruku do ohně za každého nedáš, kde koupil flašku, kterou přinese na párty apod. jezdíváme s Cukrářkou za její rodinou do Karviné. Ač normálně vodku nepiju, tak z tradice s jejím taťkou půlitra stáhneme. Nevím kde ho kupuje, nikdy jsem to neřešil, ale na tom severu je těchto všelijakých stánků, nonstopů, bazarů, všezatřicetpětobchodů apod. hafo, jeden mají i u baráku, takže to kupuje i tam. navíc i když to odezní, nikdy nevíš, kdo tu flašku po roce zase vytáhne a pohostí tě s ní, páč pochybuji, že policie něco kloudného zjistí, páč dotyčnej viník už zřejmě zlikvidoval vše co by ho mohlo usvědčit, navíc těžko si asi vedl nějaké přehledy kolik toho svinstva vyrobil a komu dodal.
PS: mimochodem, můj tatík z režné dělával takového vizoura, že bys to ani nepoznal. nejednou jsem to měl na akci v origo flašce, kterou jsem jako otevřel a naléval to a čekal kdo to pozná, že je domácí a moc jich nebylo.
a kolky na uzávěru dnes už taky žádná záruka nejsou, na lejzrovce si jich natisknu kolik budu chtít a pochybuju, že to někdo nějak poctivě sleduje
No konečně se zbytek "party" vozval
....já již v 10-tém příspěvku
PS: Můj fotřík, důchodce, který má prachů dost, si to taky kupoval, vzal plaskačku a koupil si Rum. Vůbec nepředpokládal, že když za to zaplatí (ani myslím nevěděl kolik ), tak nějaký žebrák ho okrade a teoreticky mu tam dá nějaké svinstvo
.
V rámci bezpečnosti, by bylo dobrý zapíjet panáky neznámého původu chlastem kde si je člověk jistej. Etanol je "protijed" na metanol... myslim že na 6 dílů metanolu stačí 1 díl etanolu, takže pro jistotu co každý 3 panáky zapít panákem domácí samohonky
kdrk psal:CaFry psal:hmmmmmm tak teda palirnu našli ve Zlině, takže moje obvinění že v tym maji prsty pšontci bylo chybne. tak soráč připadnym pšonckym čtenařum Bandit fora.
Co to tam na tej Morave děláte ???
čeče tu na sever to přišlo z jihu, teda podle čerstvych zprav.dyť jižni moravaci jako jedini s chlastem remizovali a včil taky kiks.neska se už ničemu neda věřit
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 14.09.2012 11:50:37 Offline |
tak prostě nechlastejte pičové......jaký furt dohady ....koupil, nekoupil, socka , nesocka, kolek ,nekolek, bojim,nebojim...chtělo by to využít situaci ve prospěch těch , co přežili ....když ted nebude nejmíň měsíc nikdo kupovat chlast , tak jedině dobře .. stát se z toho posere , Kalousek jako první a pude snad vod válu
a ještě by to chtělo to samé s cigárama a benzínem
..po měsíci to daj trafikanti a pumpy za třetinovou cenu a budou šťastný ...jen by to chtělo vydržet
http://www.novinky.cz/krimi/278782-prvn … praze.html
už je to v čůrákově...
![]() |
Banditatom (Člen) 14.09.2012 17:52:07 Offline |
ty pičo měl jsem nelegální stáčírnu 5 roku vedle dílny dnes vod tama odvezli dva náklaďáky chlastu
...neprodaj prej ani hovno
asi ne ty vole... já si sebou peru pleskačku svýho... no a ten frederik z toho článku... toho jsem se něco nachlastal... je to sice tak sedum let zpátky, ale nebyla to vůbec špatná flaška... tahal to kámoš... to teda čumim...
yebat psal:asi ne ty vole... já si sebou peru pleskačku svýho... no a ten frederik z toho článku... toho jsem se něco nachlastal... je to sice tak sedum let zpátky, ale nebyla to vůbec špatná flaška... tahal to kámoš... to teda čumim...
no ty vole,ty se toho nemusíš bát když už to chlamtáš sedum let
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Filous psal:yebat psal:zákaz prodeje alkoholu nad 20% v hospodách... máme tu prohibici... až do odvolání...
...jakože aš pudu za chvíli na pívo, tag si k tomu nedám Tullamorku???
dáš si jen 20%...pak musíš zaplatit vodejít a přijít znova...5krát asi
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:yebat psal:zákaz prodeje alkoholu nad 20% v hospodách... máme tu prohibici... až do odvolání...
...jakože aš pudu za chvíli na pívo, tag si k tomu nedám Tullamorku???
dáš si jen 20%...pak musíš zaplatit vodejít a přijít znova...5krát
asi
...to se ale dost nalítám, kurva
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kožak psal:Filous psal:
...jakože aš pudu za chvíli na pívo, tag si k tomu nedám Tullamorku???dáš si jen 20%...pak musíš zaplatit vodejít a přijít znova...5krát
asi
stejně chodíš chcat',máš jít na hajzlík nebo ven,výde to nastejno
Filous psal:Kožak psal:Filous psal:
...jakože aš pudu za chvíli na pívo, tag si k tomu nedám Tullamorku???dáš si jen 20%...pak musíš zaplatit vodejít a přijít znova...5krát
asi
nebo si to dovez dom na Harykoj...z 20ti hnedle nakvrdláš 100 ;)
MRDAT!!!
hlemejzd999 psal:Je to hlavně pro moravaky , ale může se připojit kdokoli....i lidé z Příbrami.
úkol spočívá v nákupu 1l staceneho tvrdého alkoholu v nějakém pouličním stánku moravskoslezského kraje , následném požití nejméně 5 panaku . své dojmy můžete během soutěže psát do tohoto vlákna .
konzumovat je možno pouze rum a vodku z likérky Drak .
vítěz získává značkové sluneční brýle s uv filtrem + teleskopickou vychazkovou hůl .
kdo se během soutěže dostane do kómatu , nebo bude převezen na ARO , bude diskvalifikován ...
Zima začiná
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
ty krávo, právjě sem sa vátil z hospy. u štamgastského stolu bylo smutno. za posledních deset let sem ty xsichty neviděl tak střízlivé, ani sem někerý nepoznal. na druhů stranu já si hesků opičku pořídil aj bes teho:o) holt dyž je člověk multikonzumující a umí řešit krizový situace, tag si pomože aj tak
Mour psal:...a největčí prdel byla, že to zavedli protože se otrávil člověk i v Praze !
PS: Kdo je připraven, není překvapen
To vis, jakmile to dorazilo i do civilizace, tak uz to nejni prdel
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
![]() |
Banditatom (Člen) 15.09.2012 12:02:34 Offline |
Mour psal:...a největčí prdel byla, že to zavedli protože se otrávil člověk i v Praze !
PS: Kdo je připraven, není překvapen
místo "i" tam mělo bejt " konečně
u nás na vsi se vesele sosalo až do pozdních raních hodin tady pražský bláboly nikoho nezjímaj
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 15.09.2012 12:03:39 Offline |
Filous psal:...dneska sem vot jednoho hodnýho človjeka dostal flašku Džima Bíma, tag se do ní večír asik podivam a dybych uš nepsal, tag schánim noťas s brejlovym písmem
Filous neblbni....motor poskládáš poslepu ,ale jak budeš čumět na budiky ,až budeš někomu ladit podtlaky ?
![]() |
Banditatom (Člen) 15.09.2012 12:11:03 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:...dneska sem vot jednoho hodnýho človjeka dostal flašku Džima Bíma, tag se do ní večír asik podivam a dybych uš nepsal, tag schánim noťas s brejlovym písmem
Filous neblbni....motor poskládáš poslepu ,ale jak budeš čumět na budiky ,až budeš někomu ladit podtlaky ?
na aru ty budíky potřebovat nebude
Filous psal:...dneska sem vot jednoho hodnýho človjeka dostal flašku Džima Bíma, tag se do ní večír asik podivam a dybych uš nepsal, tag schánim noťas s brejlovym písmem
...každej správnej norek-fajnšmekr při odšpuntování pouhým čichem pozná zda je lihovina kvalitní....vyzkoušej to
Filousu ještě jednou velké díky Tobě i Alešovi za důvěru,vstřícnost a ochotu...známka velice solidní firmy
stařík je nadšenej,jak jsme vyndali motorku z auta,položil berle a hned se na ni sápal...mě zas polejvá horko při představě zajíždět prvních pár set km jenom do 4 tisíc,jenom jsem se zkoušel projet po ulici a jede snad ani 50km/h...to bude vopruz
Kim psal:Filous psal:...dneska sem vot jednoho hodnýho človjeka dostal flašku Džima Bíma, tag se do ní večír asik podivam a dybych uš nepsal, tag schánim noťas s brejlovym písmem
...každej správnej norek-fajnšmekr při odšpuntování pouhým čichem pozná zda je lihovina kvalitní....vyzkoušej to
Filousu ještě jednou velké díky Tobě i Alešovi za důvěru,vstřícnost a ochotu...známka velice solidní firmy
stařík je nadšenej,jak jsme vyndali motorku z auta,položil berle a hned se na ni sápal...mě zas polejvá horko při představě zajíždět prvních pár set km jenom do 4 tisíc,jenom jsem se zkoušel projet po ulici a jede snad ani 50km/h...to bude vopruz
...nejni zač, známe svý lidi, tagže f tvym případě je důvjera samozřejmostí ...ale pochvala samože potěší a Alešoj ji vyřídim
...a stařík, ať si ji užívá ve zdraví
...a zajíždění ber f klidu, po 100km ji dycky na chvilku pust i vejš, ať z ní nejni ludra lenivá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1 2