Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Unije...:-(

Petr J. (Člen)
14.09.2012 14:12:32

Unije...:-(

....tohle už je vážně moc....

sick

http://www.auto.cz/konec-tuningu-69694

...když člověk pak vidí americké samohyby, může jim jen závidět....help

XJelen (Člen)
14.09.2012 14:44:09

Re: Unije...:-(

trpělivost...za chvíli už EU nebude mít co řešitevil

Strýcfajtr !!!
VikecB12 (Člen)
14.09.2012 15:00:34

No jo,udělali analízu,zjistili že kdyš seberou pár tisícům tunerům jejich hračky,tak si z nich 3/4 pude koupit nové fauvé a rozpočty trhnou nějakej groš k dobrubigsmile Čert nám to byl dlužnejsick

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen)
14.09.2012 17:45:49

XJelen psal:

...taky si myslímevil nebo pokud to nepadne tak jsme všichni v pussy motorkáři a tuneři budou v rezervacíchsick souložit budem moct jen podle směrnic EUsick vona celá unie stojí za pussysick

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
sonyk (Člen)
14.09.2012 19:58:32

demokracie no bigsmile

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
4Fun.cz (Člen)
14.09.2012 20:54:15

Banditatom psal:
XJelen psal:

...taky si myslímevil nebo pokud to nepadne tak jsme všichni v pussy motorkáři a tuneři budou v rezervacíchsick souložit budem moct jen podle směrnic EUsick vona celá unie stojí za pussysick

Záleží kdo žije v UNII  a kdo v KOLONII

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
WenzelB6 (Člen)
14.09.2012 21:37:26

goodpussy  a příde Mel a jeho Incerceptoremsmile1

zzzmrzlinar (Člen)
14.09.2012 21:55:07

nemůže snad být myšleno vážně

Dado (Člen)
14.09.2012 23:04:27

hoši klid, to jsou jen zastírací manévry, všichni se budou rozčilovat nad takouvou nehoráznou pussy až pro samou nasranost nezachytěj to podstatný oč tu běžíbigsmilegood tomu se říká síla medií a od tý doby co jsou politici víc mediální hvězdy než zaměstnanci států, tak to jde od desíti k pěti, tak asi takbad

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Libor nx (Člen)
15.09.2012 18:30:41

no už se těším až N-kaři to budou překopávat zpátky původní S-kaevilbigsmilebigsmile

Zdenda (Člen)
15.09.2012 21:27:02

VikecB12 psal:

No jo,udělali analízu,zjistili že kdyš seberou pár tisícům tunerům jejich hračky,tak si z nich 3/4 pude koupit nové fauvé a rozpočty trhnou nějakej groš k dobrubigsmile Čert nám to byl dlužnejsick

Bych chtěl vidět kdo z těch rádobytunerů má na to koupit si jakýkoliv nový auto. Jinak já tyhle týpky nemám rád, protože těch pár kluků, co opravdu tuning uměj kolem mě, spočítám na prstech jedný ruky. Dneska se to zvrhlo akorát k nákupu hustokrutech křídel a prahů z katalogu + hustokrutý LED a je hotovo. Ještě že jsou aspoň divize M, AMG, Brabus, atp.good

PS: fauvé šlapebigsmile

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Petr J. (Člen)
15.09.2012 22:14:06

to Zdenda: jenže to by jsi si nemohl potom dát na auto vůbec nic....nejde jen o spojlery...

Ani přídavná světla, deflektory, rámy, úpravy podvozku, atd...idontknow

Michal Dk (Člen)
15.09.2012 22:54:34

Těším se na den kdy nebude možný dát na motorku ani laďák.Protože zajebanej úředník bude dokazovat že na svým místě nesedí nahovno , je tam děsně potřeba ,jeho vejmysl je pro blaho EU a není možný ho vyhodit.badTa doba příde.

Zdenda (Člen)
16.09.2012 12:10:20

Nemyslim Petře, že by to bxylo zase tak krutý. Ono je taky vokurková sezona a z komára se dělá velký hovno.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
mr.BSE (Člen)
16.09.2012 12:22:04

Zdenda psal:
VikecB12 psal:

Bych chtěl vidět kdo z těch rádobytunerů má na to koupit si jakýkoliv nový auto. Jinak já tyhle týpky nemám rád, protože těch pár kluků, co opravdu tuning uměj kolem mě, spočítám na prstech jedný ruky. Dneska se to zvrhlo akorát k nákupu hustokrutech křídel a prahů z katalogu + hustokrutý LED a je hotovo. Ještě že jsou aspoň divize M, AMG, Brabus, atp.good

PS: fauvé šlapebigsmile

Zajimalo by me, jestli by se to pripadne dotklo i firem jako Zender, Rieger, ProjektZwo, atd. kteri nabizeji vylozene jen dily a nepredelavaj komplet kary... idontknow

Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen)
16.09.2012 18:52:06

bych byl v klidu..uřčitě se jedná jen o návrh a nějakej chtivej novinář z toho udělal hotovou věcidontknow

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
čočkin (Člen)
16.09.2012 19:31:55

V Bruselu vymejšleji samý kraviny ale tohle je už fakt vrchol debilitybadsmile2sick
Umíte si představit co by to znamenalo u motorek? Abych jí dal do původního stavu z výroby tak bych do ní nasypal ranec možná větší než má celá hodnotuidontknow

Ale hlavně bych jí musel přestavět zpátky na esko sickfuck

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Libor nx (Člen)
16.09.2012 20:02:16

čočkin psal:

Ale hlavně bych jí musel přestavět zpátky na esko sickfuck

fšak jsem to tu už psalevilbigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS