Nejsi přihlášen
Vzkaz pro ADMINA - smajlici
v novinach psali, ze v dobe prohibice je nezakone v telce vysilat reklamu na tvrdej chlast. Nemeli bysme proto radeji odstranit "sklenickopanakovyho" smajlika z diskuze? Abysme jakoze nemeli pruser.
Navic to vypada jako takova provokace, kdyz chces nekomu graficky napsat, ze zajdeme na pivo a na panaka
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
zzzmrzlinar (Člen) 20.09.2012 10:33:20 Offline |
Re: Vzkaz pro ADMINA - smajlici
naopak bych panákosmajlíka zaved, v nejhorším budeme tvrdit, že je to panák na lihoviny do 20 %
hlemejzd999 (Člen) 20.09.2012 10:56:02 Offline |
osiris psal:...viděls vůbec někdy nalitý víno?
jednou to viděl v nějakym dokumentu na diskavery
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Silverfox psal:By me zajimalo, jestli ma metanol na takoveho trenovaneho pice Losera nejakej vliv.
bejvavalo, kamarade. Ja uz mam nejakej ten patek domaci prohibici. Misto piva leju radlera a co je tvrdej chlast uz si ani nepamatuju. Pani rikala, ze mi to nechutna a navic mi to nedela dobre spermie
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Silverfox psal:By me zajimalo, jestli ma metanol na takoveho trenovaneho pice Losera nejakej vliv.
bejvavalo, kamarade. Ja uz mam nejakej ten patek domaci prohibici. Misto piva leju radlera a co je tvrdej chlast uz si ani nepamatuju. Pani rikala, ze mi to nechutna a navic mi to nedela dobre spermie
podívej se na melouna, ten doufal v pravý opak
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.09.2012 13:41:48 Offline |
Loser psal:Silverfox psal:By me zajimalo, jestli ma metanol na takoveho trenovaneho pice Losera nejakej vliv.
a co mam rikat ja..ja krom tvrdyho v podstate nic jinyho nepiju
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
až tak, ses nechal ovlivnit? To musí bejt supermodelka.
Amen. . .
pocky co je na zimnim byla pani docela v poho jeste , dostavas tipec a zaracha ? ja se tlemim ale treba tak jednou dopadnu taky
Billy psal:pocky co je na zimnim byla pani docela v poho jeste , dostavas tipec a zaracha ? ja se tlemim ale treba tak jednou dopadnu taky
Jj... Když sedíme v hospodě, tak potajnu objednává panáky a pak říká, že jsem to byl já.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Billy psal:pocky co je na zimnim byla pani docela v poho jeste , dostavas tipec a zaracha ? ja se tlemim ale treba tak jednou dopadnu taky
Jj... Když sedíme v hospodě, tak potajnu objednává panáky a pak říká, že jsem to byl já.
A chlasta je pod stolem?
>>> neznam bolest <<<
Loser psal:Bobik: tak pani je v pohode porad, jen ja mam cim dal tezsi zivot
Mi to připomněl jeden židovský vtip...
Tausig: Jsou dneska nějakej přepadlej, Kohn. Copak se jim stalo?
Kohn: Áááále... Těžkej život Tausig... Těžkej život... O peníze jsem přišel, auto mi zabavili, syn se nachal pokřtít, žena mi utekla...
Tausig: Jako Sára?
Kohn: Jo, jo... No tak může se mi stát ještě něco horšího?
Tausig: No to bych prosil... Žena se jim může vrátit...
Takže tak...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kukii psal:Loser psal:Silverfox psal:By me zajimalo, jestli ma metanol na takoveho trenovaneho pice Losera nejakej vliv.
podívej se na melouna, ten doufal v pravý opak
To je možná tím,že má taky domací prohibici.
...panenkoskákavá, satan s náma a zlý pryč ...no jo, já vlastně můžu, páč spermije uš pochcípali a esi ne, tag je mam stejně k hovnu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 20.09.2012 19:00:13 Offline |
Filous psal:Loser psal:Silverfox psal:By me zajimalo, jestli ma metanol na takoveho trenovaneho pice Losera nejakej vliv.
...panenkoskákavá, satan s náma a zlý pryč ...no jo, já vlastně můžu, páč spermije uš pochcípali a esi ne, tag je mam stejně k hovnu
ááá pán je labužník
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Loser psal:
bejvavalo, kamarade. Ja uz mam nejakej ten patek domaci prohibici. Misto piva leju radlera a co je tvrdej chlast uz si ani nepamatuju. Pani rikala, ze mi to nechutna a navic mi to nedela dobre spermie...panenkoskákavá, satan s náma a zlý pryč ...no jo, já vlastně můžu, páč spermije uš pochcípali a esi ne, tag je mam stejně k hovnu
ááá pán je labužník
to není vo labužnictví, to je vo překecání
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 21.09.2012 08:35:10 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...panenkoskákavá, satan s náma a zlý pryč ...no jo, já vlastně můžu, páč spermije uš pochcípali a esi ne, tag je mam stejně k hovnuááá pán je labužník
to není vo labužnictví, to je vo překecání
asi jak u koho
Loser psal:v novinach psali, ze v dobe prohibice je nezakone v telce vysilat reklamu na tvrdej chlast. Nemeli bysme proto radeji odstranit "sklenickopanakovyho" smajlika z diskuze? Abysme jakoze nemeli pruser.
Navic to vypada jako takova provokace, kdyz chces nekomu graficky napsat, ze zajdeme na pivo a na panaka
Ty vole Lůzr , ty chlastací smajlíky jsem kdysi vlastnoručně (teda vlastnomyšně) nakreslil a mám je vod tehdejšího admina Sykyho patentovaný. Nic se rušit nebude! Já od tý doby beru za každý vaše žíznivý kliknutí 0,002 Kč, což vypadá jako pakatel, ale věř mi, že sem se za ty roky pěkně napakoval.
Stránky: 1