Nejsi přihlášen
Re: ladak IXIL koupe
za 6000? tak na to by se nejraději vysral... zkus napsat tomu manikovy do Hrušovan nad Jevišovkou
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=26389
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:za 6000? tak na to by se nejraději vysral... zkus napsat tomu manikovy do Hrušovan nad Jevišovkou
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=26389
nebyl tento typek tak pred mesicem z Hrušovan u brna ? jestly je to on tak toho jsem se ptal a napsal me ze IXIL ma jen v karbonu ale ten sem nechtel a ze zn.IXIL ze z tama odkud to vozi (anglie) ze tam to neni oblibena znacka .....
Mi se třeba na Bandita libi Creptus a dokonce vychazi levněji...
http://www.bikers-world.cz/cz/produkt/s … k-creptus/
Barney psal:Mi se třeba na Bandita libi Creptus a dokonce vychazi levněji...
http://www.bikers-world.cz/cz/produkt/s … k-creptus/
čekací doba 2 měsíce
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Stiegl psal:joqpo99 psal:a CREPTUS ma hlubší zvuk než IXIL ?
Hlavne nema honolagaci pokud s ti chces jezdit za hranice a porad to neprehazovat za origo...
no prave ze bych chtel vyjet do zahranici a nechcu si delat problemy v zahranici , takze asi pujdu do IXILU no a je tu dalsi otazka nema nekdo na prodej IXIL nebo aspon mezisvod k ixilu ? ladak samotnej jsem videl v inzeratech
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2012 18:22:19 Offline |
joqpo99 psal:Stiegl psal:joqpo99 psal:a CREPTUS ma hlubší zvuk než IXIL ?
Hlavne nema honolagaci pokud s ti chces jezdit za hranice a porad to neprehazovat za origo...
no prave ze bych chtel vyjet do zahranici a nechcu si delat problemy v zahranici , takze asi pujdu do IXILU no a je tu dalsi otazka nema nekdo na prodej IXIL nebo aspon mezisvod k ixilu ? ladak samotnej jsem videl v inzeratech
Mezi svod kup novej.nestojí nesmysl a pokud si ho neumíš udělat sám tak ti ho nikdo levněji neudělá.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 01.10.2012 15:00:45 Offline |
joqpo99 psal:Pigi psal:joqpo99 psal:
proc bych mel ?Protože třeba nemáš vyplňenej profil?
ja vim ale nerad davam osobni udaje na internet da se toho snadno zneuzit
jojo, to je nebezpečný jaxviň dát si na net, že jsem Franta se starou Bandaskou
nemusíš vyplňovat všechno, jen tady je to takovej folklór drbat lidi za nevyplněnej profil, chápu částečně obě strany.
zzzmrzlinar psal:joqpo99 psal:Pigi psal:
Protože třeba nemáš vyplňenej profil?ja vim ale nerad davam osobni udaje na internet da se toho snadno zneuzit
nemusíš vyplňovat všechno, jen tady je to takovej folklór drbat lidi za nevyplněnej profil, chápu částečně obě strany.
uz sem to pochopil ze si musi vzdy nekdo rejpnout ......
joqpo99 psal:zzzmrzlinar psal:joqpo99 psal:
ja vim ale nerad davam osobni udaje na internet da se toho snadno zneuzitjojo, to je nebezpečný jaxviň dát si na net, že jsem Franta se starou Bandaskou
nemusíš vyplňovat všechno, jen tady je to takovej folklór drbat lidi za nevyplněnej profil, chápu částečně obě strany.uz sem to pochopil ze si musi vzdy nekdo rejpnout ......
Sou tu i takový : Nemáš vyplněnej profil? Neporadim a ještě tě zjebu(spíš zjebu a neporadim), máš štěstí že si na někoho takovýho zatim nekápnul
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:joqpo99 psal:zzzmrzlinar psal:
nemusíš vyplňovat všechno, jen tady je to takovej folklór drbat lidi za nevyplněnej profil, chápu částečně obě strany.uz sem to pochopil ze si musi vzdy nekdo rejpnout ......
Sou tu i takový : Nemáš vyplněnej profil? Neporadim a ještě tě zjebu(spíš zjebu a neporadim), máš štěstí že si na někoho takovýho zatim nekápnul
to stim neporadim to je tu fakt asi
joqpo99 psal:Pigi psal:joqpo99 psal:
uz sem to pochopil ze si musi vzdy nekdo rejpnout ......Sou tu i takový : Nemáš vyplněnej profil? Neporadim a ještě tě zjebu(spíš zjebu a neporadim), máš štěstí že si na někoho takovýho zatim nekápnul
to stim neporadim to je tu fakt asi
Co se ti nelíbí,radu dostals v prvním příspěvku Nepsals,že hledáš jetej,samozřejmě za půl darma...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:joqpo99 psal:Pigi psal:
Sou tu i takový : Nemáš vyplněnej profil? Neporadim a ještě tě zjebu(spíš zjebu a neporadim), máš štěstí že si na někoho takovýho zatim nekápnulto stim neporadim to je tu fakt asi
Co se ti nelíbí,radu dostals v prvním příspěvku Nepsals,že hledáš jetej,samozřejmě za půl darma...
v pohode nakonec jdu do creptusu
joqpo99 psal:VikecB12 psal:joqpo99 psal:
to stim neporadim to je tu fakt asiCo se ti nelíbí,radu dostals v prvním příspěvku Nepsals,že hledáš jetej,samozřejmě za půl darma...
v pohode nakonec jdu do creptusu
Měl sem ho napřed na B12,ovál,nerez a zvuk dobrej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:joqpo99 psal:VikecB12 psal:
Co se ti nelíbí,radu dostals v prvním příspěvku Nepsals,že hledáš jetej,samozřejmě za půl darma...v pohode nakonec jdu do creptusu
Měl sem ho napřed na B12,ovál,nerez a zvuk dobrej
ja si myslim ze jsem chybu neudelal, uz ho mam objednanej
nicola.foxx (Člen) 05.10.2012 16:46:33 Offline |
joqpo99 psal:VikecB12 psal:joqpo99 psal:
v pohode nakonec jdu do creptusuMěl sem ho napřed na B12,ovál,nerez a zvuk dobrej
ja si myslim ze jsem chybu neudelal, uz ho mam objednanej
No tag eště aby ses ho dočkal
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Honzik8719 (Člen) 05.10.2012 16:56:48 Offline |
nicola.foxx psal:joqpo99 psal:VikecB12 psal:
Měl sem ho napřed na B12,ovál,nerez a zvuk dobrejja si myslim ze jsem chybu neudelal, uz ho mam objednanej
...relativní kochač...
nicola.foxx psal:joqpo99 psal:VikecB12 psal:
Měl sem ho napřed na B12,ovál,nerez a zvuk dobrejja si myslim ze jsem chybu neudelal, uz ho mam objednanej
dočká dočká před dvouma rokama jsem čekal 1 měsíc tenhlen rok jsem čekal 2 měsíce a příště to snad ani ryskovat nebudu
jen aby byl týpek v obraze
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:nicola.foxx psal:joqpo99 psal:
ja si myslim ze jsem chybu neudelal, uz ho mam objednanejNo tag eště aby ses ho dočkal
dočká dočká před dvouma rokama jsem čekal 1 měsíc tenhlen rok jsem čekal 2 měsíce a příště to snad ani ryskovat nebudu
jen aby byl týpek v obraze
no uvidim dam vedet jaka je cekaci doba letos
joqpo99 psal:nevim nevim ale creptus se zlepsil vyfuk uz mam doma cekaci lhuta je asi 10 dni tak
no já jsem si ho nechával dělat zakázkově ale stejně čekací soba na
to bud rád 10 dnu se dá , tak by to mělo bejt
libac22 psal:joqpo99 psal:nevim nevim ale creptus se zlepsil vyfuk uz mam doma cekaci lhuta je asi 10 dni tak
no já jsem si ho nechával dělat zakázkově ale stejně čekací soba na
to bud rád 10 dnu se dá , tak by to mělo bejt
no ja si stim typkem psal a rikal ze zrovna jeden vyfuk na bandita uz delaj tak jim rekl at udelaj dva tak proto asi je to driv
Stránky: 1