Nejsi přihlášen
Je rádo diesel?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Je rádo diesel?
podle zvuku na videu bych to nerozeznal od stabiláků co mám na fotce v profilu.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=s8CFQlzqQVQ
Enfíld taky ideální stroj na Dubou![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 01.10.2012 08:54:22 Offline |
prej to sice jezdí asi za dva litry, ale při jakýkoliv rychlosti máš z vibrací tak rozvostřenej vobraz, že nemůžeš ani zaostřil na značky
zzzmrzlinar psal:prej to sice jezdí asi za dva litry, ale při jakýkoliv rychlosti máš z vibrací tak rozvostřenej vobraz, že nemůžeš ani zaostřil na značky
Přesně takle jsem jezdil na 350, když jsem jel víc jak kilo, tak jsem pomalu neviděl
a prdel mě od vibrací pálila ještě dva dny ![]()
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
|
zzzmrzlinar (Člen) 01.10.2012 10:29:46 Offline |
PFremer psal:zzzmrzlinar psal:prej to sice jezdí asi za dva litry, ale při jakýkoliv rychlosti máš z vibrací tak rozvostřenej vobraz, že nemůžeš ani zaostřil na značky
Přesně takle jsem jezdil na 350, když jsem jel víc jak kilo, tak jsem pomalu neviděl
a prdel mě od vibrací pálila ještě dva dny
jo to znám vod kejvačky, to je navíc jednobuch, vidím sice normálně a ani brejle se mi neklepou, ale prdel mám jak pokousanou a to se ani přes kilo nedostanu
přes zimu se chystám nechaat udělat motor včetně vyvážení kliky, tak jsem zvědav jestli to pomůže.
...
|
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2012 11:41:19 Offline |
WenzelB6 psal:podle zvuku na videu bych to nerozeznal od stabiláků co mám na fotce v profilu.
http://www.youtube.com/watch?v=s8CFQlzqQVQ
Enfíld taky ideální stroj na Dubou
je v tom stabilak.nekde jsem na to cet test
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
A ještě kefšemu je tam snad nějakej zdlouhavej proces startování zastudena,jakože né klasický žhavení
Se divím,že to ještě Progres nepořídil![]()
Možná proto prodává béčko
Nebo žeby pan Houska,ten taky naftu tuze rát![]()
![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2012 12:52:33 Offline |
ale psali ze to neni tak hrozny. je tam proste vic manualniho nastaveni nez jsme zvykli z novejch commonrailu![]()
![]()
proste se pocitalo ze rano nastartujes a vecer se vypinas.![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1