Nejsi přihlášen
Je rádo diesel?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Je rádo diesel?
podle zvuku na videu bych to nerozeznal od stabiláků co mám na fotce v profilu.
http://www.youtube.com/watch?v=s8CFQlzqQVQ
Enfíld taky ideální stroj na Dubou
zzzmrzlinar (Člen) 01.10.2012 08:54:22 Offline |
prej to sice jezdí asi za dva litry, ale při jakýkoliv rychlosti máš z vibrací tak rozvostřenej vobraz, že nemůžeš ani zaostřil na značky
zzzmrzlinar psal:prej to sice jezdí asi za dva litry, ale při jakýkoliv rychlosti máš z vibrací tak rozvostřenej vobraz, že nemůžeš ani zaostřil na značky
Přesně takle jsem jezdil na 350, když jsem jel víc jak kilo, tak jsem pomalu neviděl
a prdel mě od vibrací pálila ještě dva dny
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 01.10.2012 10:29:46 Offline |
PFremer psal:zzzmrzlinar psal:prej to sice jezdí asi za dva litry, ale při jakýkoliv rychlosti máš z vibrací tak rozvostřenej vobraz, že nemůžeš ani zaostřil na značky
Přesně takle jsem jezdil na 350, když jsem jel víc jak kilo, tak jsem pomalu neviděl
a prdel mě od vibrací pálila ještě dva dny
jo to znám vod kejvačky, to je navíc jednobuch, vidím sice normálně a ani brejle se mi neklepou, ale prdel mám jak pokousanou a to se ani přes kilo nedostanu
přes zimu se chystám nechaat udělat motor včetně vyvážení kliky, tak jsem zvědav jestli to pomůže.
...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2012 11:41:19 Offline |
WenzelB6 psal:podle zvuku na videu bych to nerozeznal od stabiláků co mám na fotce v profilu.
http://www.youtube.com/watch?v=s8CFQlzqQVQ
Enfíld taky ideální stroj na Dubou
je v tom stabilak.nekde jsem na to cet test
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
A ještě kefšemu je tam snad nějakej zdlouhavej proces startování zastudena,jakože né klasický žhavení Se divím,že to ještě Progres nepořídil
Možná proto prodává béčko
Nebo žeby pan Houska,ten taky naftu tuze rát
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2012 12:52:33 Offline |
ale psali ze to neni tak hrozny. je tam proste vic manualniho nastaveni nez jsme zvykli z novejch commonrailu
proste se pocitalo ze rano nastartujes a vecer se vypinas.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1