Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 02.10.2012 20:45:01 Offline |
Re: Vymena kapotaze
jiná podsedlovka....jinej rám... bez bastlení nejde!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 02.10.2012 22:40:52 Offline |
Mour psal:Hele a není lepčí (levnější) hen ten starý model prodat a kúpit si hen ten nový ...myslím, že minule se ani budíky Ti nelíbily?
to je moc jednoduchý
...relativní kochač...
palinko psal:keby si chcem dorobit aj do predu kapotaz, viem si ju zohnat len neviem ako je to tam uchytene. Stacia plasty a drziaky? alebo su tam v kostre aj nejake ine diery?
...stačí ti svjetlo, kapota a držáky, na rámu je příprava i u Nka...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Michal Dk psal:osiris psal:Michal Dk psal:Čo si predstavuješ pod takým ,,faceloftová"
...že "i" je na klávesnici hned vedle "o"
To jsem neřešil spíš co si jako představuje.Velký plexi nebo nějakou zvrhlost dopředu.
...95-99, 00-05, atd. bych teda řek
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Michal Dk psal:osiris psal:
...že "i" je na klávesnici hned vedle "o"To jsem neřešil spíš co si jako představuje.Velký plexi nebo nějakou zvrhlost dopředu.
...95-99, 00-05, atd. bych teda řek
Aha ja to nedočet vod začátku
Velociraptor (Člen) 03.10.2012 19:52:17 Offline |
osiris psal:Michal Dk psal:Čo si predstavuješ pod takým ,,faceloftová"
...že "i" je na klávesnici hned vedle "o"
To,co děláme v životě se ozývá do věčnosti
zzzmrzlinar (Člen) 03.10.2012 20:14:45 Offline |
slušný vlákno když už fejslift tak jedině s náporovým sáním
zzzmrzlinar psal:slušný vlákno když už fejslift tak jedině s náporovým sáním
Já bych to omotal amerikou a přidal na to nějaký blikátka od číňanů to by asi byl dost dobrej Face lOft 2012/13 .
Ne, po ránu jsem osklivej. ... Co tak prodat a koupit jinej ročník.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Banditatom (Člen) 04.10.2012 09:06:34 Offline |
marjapanokristovanoho super extra brouk po liftingu
K.a.s.y.m. (Člen) 04.10.2012 14:20:00 Offline |
tak mi to pripada ze si koupil presne tu motorku co chtel a ktera se mu ve vsech smerech libi.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 04.10.2012 16:10:07 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tak mi to pripada ze si koupil presne tu motorku co chtel a ktera se mu ve vsech smerech libi.
...nebo má hovno co na práci a vymejšlí viny
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ahojte,
můžete mi poradit? Koupil jsem bandita S r.v.99 a budu ho předělávat nas naháče.
Chtěl bych vyměnit i celou přístrojovku za tuto https://picasaweb.google.com/dilynamoto … 2253105698 přístrojovku.
Bude tam problém? díky
W.
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 13:52:33 Offline |
wasil82 psal:Ahojte,
můžete mi poradit? Koupil jsem bandita S r.v.99 a budu ho předělávat nas naháče.
Chtěl bych vyměnit i celou přístrojovku za tuto https://picasaweb.google.com/dilynamoto … 2253105698 přístrojovku.
Bude tam problém? díky
W.
nepujde ti tam počítadlo km a palivoměr
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 13:55:21 Offline |
hlemejzd999 psal:wasil82 psal:Ahojte,
Bude tam problém? díky
W.nepujde ti tam počítadlo km a palivoměr
a vlastně ani tachometr, protože to je z jinýho ročníku a tam už se nebere tachometr z náhonu předního kola bowdenem ,ale z motoru
hlemejzd999 psal:wasil82 psal:Ahojte,
Bude tam problém? díky
..a snad ani náhon tachometr není od šneku před.kola ale od řetěz.kola
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 14:01:23 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:wasil82 psal:Ahojte,
Bude tam problém? díky
..a snad ani náhon tachometr není od šneku před.kola ale od řetěz.kola
dyk to poudám ..jensto nestich přečíst
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 14:16:47 Offline |
wasil82 psal:Takže říkáte, že to nijak nepůjde? Budu si tam muset nechat ten mechanický?
jo
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
nepujde ti tam počítadlo km a palivoměr..a snad ani náhon tachometr není od šneku před.kola ale od řetěz.kola
dyk to poudám ..jensto nestich přečíst
...no viděl sem, ....sem hold starý, pomalý ....asi pojedu autem bez střechy pro staré víno, koupím si plesnivý sýr, suchý salám a to bude na celý víkend
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 16:28:52 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
..a snad ani náhon tachometr není od šneku před.kola ale od řetěz.koladyk to poudám ..jensto nestich přečíst
...no viděl sem, ....sem hold starý, pomalý ....asi pojedu autem bez střechy pro staré víno, koupím si plesnivý sýr, suchý salám a to bude na celý víkend
prostě chudák ..a ještě za to zaplatí starými mincemi ...
Banditatom (Člen) 12.10.2012 16:58:57 Offline |
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
dyk to poudám ..jensto nestich přečíst...no viděl sem, ....sem hold starý, pomalý ....asi pojedu autem bez střechy pro staré víno, koupím si plesnivý sýr, suchý salám a to bude na celý víkend
prostě chudák ..a ještě za to zaplatí starými mincemi ...
a vše vyskládat na 200let starej nábytek
...nebyl bych takovej skeptik...vono to de, ale nejni to tag jednoduchý...navíc ty budiky z fotky sou Skový a na Nku sou pjekně hnusný ...tagže bych se na to vysral a nechal tam ty co tam maj bejt...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 13.10.2012 17:09:50 Offline |
Filous psal:...nebyl bych takovej skeptik...vono to de, ale nejni to tag jednoduchý...navíc ty budiky z fotky sou Skový a na Nku sou pjekně hnusný ...tagže bych se na to vysral a nechal tam ty co tam maj bejt...
kua Filous , jak poznáš , že sou eskový ? ...že nemaj vcelku ten držák k brejlim jako tady ty a maj ho usekanej podle toho plastu do hranata ?
hlemejzd999 psal:Filous psal:...nebyl bych takovej skeptik...vono to de, ale nejni to tag jednoduchý...navíc ty budiky z fotky sou Skový a na Nku sou pjekně hnusný ...tagže bych se na to vysral a nechal tam ty co tam maj bejt...
kua Filous , jak poznáš , že sou eskový ? ...že nemaj vcelku ten držák k brejlim jako tady ty a maj ho usekanej podle toho plastu do hranata ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn4426.jpg
...no ty seš koumes
hlemejzd999 (Člen) 13.10.2012 17:18:37 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...nebyl bych takovej skeptik...vono to de, ale nejni to tag jednoduchý...navíc ty budiky z fotky sou Skový a na Nku sou pjekně hnusný ...tagže bych se na to vysral a nechal tam ty co tam maj bejt...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn4426.jpg...no ty seš koumes
no tak podle čeho ? ..když to víš , tak mi to řekni
hlemejzd999 psal:osiris psal:hlemejzd999 psal:kua Filous , jak poznáš , že sou eskový ? ...že nemaj vcelku ten držák k brejlim jako tady ty a maj ho usekanej podle toho plastu do hranata ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn4426.jpg...no ty seš koumes
...no dyťs to napsal správně , ten rozdíl snad vidí i slepej ...a pak maj ještě jen půlku krytů, to ale na tý fotce vidět není
hlemejzd999 (Člen) 13.10.2012 17:35:17 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:osiris psal:...no ty seš koumes
...no dyťs to napsal správně , ten rozdíl snad vidí i slepej ...a pak maj ještě jen půlku krytů, to ale na tý fotce vidět není
aha ...nejsem samosebou slepej já sem se o tohle ještě nikdy nezajímal a všim sem si právě jen toho držáku , že do eskový kapotáže to zapadne tim výřezem a na eNku je ten držák celej v kuse až k brejlim ..se polepšim ,no
hlemejzd999 (Člen) 13.10.2012 17:36:08 Offline |
hlemejzd999 psal:osiris psal:hlemejzd999 psal:
no tak podle čeho ? ..když to víš , tak mi to řekni...no dyťs to napsal správně , ten rozdíl snad vidí i slepej ...a pak maj ještě jen půlku krytů, to ale na tý fotce vidět není
aha ...nejsem samosebou slepej já sem se o tohle ještě nikdy nezajímal a všim sem si právě jen toho držáku , že do eskový kapotáže to zapadne tim výřezem a na eNku je ten držák celej v kuse až k brejlim ..se polepšim ,no
až s tim praštim , tak mě to bude zajímat samozřejmě
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2012 09:17:25 Offline |
no já mám taky na eNku a ještě starym modelu nový budíky z eSka..jdou tam dopasovat(resp.udělat nějakej desingovej kousek mezi brejle a budíky),ale má to podmínku komplet elektriky z novějšího modelu nejlépe i s motorem
Banditatom (Člen) 14.10.2012 09:19:06 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no já mám taky na eNku a ještě starym modelu nový budíky z eSka..jdou tam dopasovat(resp.udělat nějakej desingovej kousek mezi brejle a budíky),ale má to podmínku komplet elektriky z novějšího modelu nejlépe i s motorem
ty co máš na žabákoj původního?
hlemejzd999 (Člen) 14.10.2012 10:17:31 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:no já mám taky na eNku a ještě starym modelu nový budíky z eSka..jdou tam dopasovat(resp.udělat nějakej desingovej kousek mezi brejle a budíky),ale má to podmínku komplet elektriky z novějšího modelu nejlépe i s motorem
původního nic - nejstarší jen olej
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2012 12:28:25 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:no já mám taky na eNku a ještě starym modelu nový budíky z eSka..jdou tam dopasovat(resp.udělat nějakej desingovej kousek mezi brejle a budíky),ale má to podmínku komplet elektriky z novějšího modelu nejlépe i s motorem
kola ,kus ramu kolem motoru,vidlice,horni bejle,nadrz,zadni central.mozna pumpa spojky a predni brzdy a zadni brzda.to by bylo asi vse
Stránky: 1