Nejsi přihlášen
Re: Louis.de
Mour psal:Já nechci nic, ale paní by ráda kombinézu vel. 34, tak kdybys ji jí koupil
V pohodě. Hele,nešlo by,že by jako přijela k nám? Já bych jí pak k Lujzovi vzal sebou? Abych jí kdyžtak pomohl s výběrem...
God Gave me Everything I want
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 16:36:06 Offline |
jaryn psal:Mour psal:Já nechci nic, ale paní by ráda kombinézu vel. 34, tak kdybys ji jí koupil
V pohodě. Hele,nešlo by,že by jako přijela k nám? Já bych jí pak k Lujzovi vzal sebou? Abych jí kdyžtak pomohl s výběrem...
hele muzu ti poslat tu svoji? mohly byste tam jezdit kazdej tejden , mohla by u vas spat ...ani ji zadnou kombinezu nemusis kupovat
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:jaryn psal:Mour psal:Já nechci nic, ale paní by ráda kombinézu vel. 34, tak kdybys ji jí koupil
hele muzu ti poslat tu svoji? mohly byste tam jezdit kazdej tejden , mohla by u vas spat ...ani ji zadnou kombinezu nemusis kupovat
...todle bych Jarynoj moc nenabízel ...taky by se mohlo stát, že ti spátky pošle tu svoji, jak je jeho zvykem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 16:40:35 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:jaryn psal:V pohodě. Hele,nešlo by,že by jako přijela k nám? Já bych jí pak k Lujzovi vzal sebou? Abych jí kdyžtak pomohl s výběrem...
...todle bych Jarynoj moc nenabízel
...taky by se mohlo stát, že ti spátky pošle tu svoji, jak je jeho zvykem
nééé, to nééé...o týhle variantě jsme vůbec nemluvili !!!
hlemejzd999 psal:jaryn psal:Mour psal:Já nechci nic, ale paní by ráda kombinézu vel. 34, tak kdybys ji jí koupil
Nahoď fotku. Ale esi voblíká velikost 38 a větší,tak se na to klidně vybodni.
jaryn psal:hlemejzd999 psal:jaryn psal:
V pohodě. Hele,nešlo by,že by jako přijela k nám? Já bych jí pak k Lujzovi vzal sebou? Abych jí kdyžtak pomohl s výběrem...hele muzu ti poslat tu svoji? mohly byste tam jezdit kazdej tejden , mohla by u vas spat ...ani ji zadnou kombinezu nemusis kupovat
...áááá, panáček zavjetřil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 17:00:12 Offline |
jaryn psal:hlemejzd999 psal:jaryn psal:V pohodě. Hele,nešlo by,že by jako přijela k nám? Já bych jí pak k Lujzovi vzal sebou? Abych jí kdyžtak pomohl s výběrem...
velikost nevim...je celkem dost malá
fotku mám jenom tuhle ,jestli to číslo vodhadneš ....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 4793_n.jpg
jaryn psal:Mour psal:Já nechci nic, ale paní by ráda kombinézu vel. 34, tak kdybys ji jí koupil
...proč ne, zajíčka by možná uvítala
zzzmrzlinar (Člen) 03.10.2012 23:01:34 Offline |
XJelen psal:jaryn psal:tak se holt vobětuju,cn mám s tebou dělat...
hele ty vole, aby ti pak stačil ten tvůj šarán!
uvědom si, že s normálním řidičákem můžeš max. 8+řidič
taky bych řek, že by si moh dát na chvíli pokoj,
Jaryne - kdyžtak si vypůjč a vrať, v žádném případě už neměň
hlemejzd999 psal:
jaryn psal:hlemejzd999 psal:
hele muzu ti poslat tu svoji? mohly byste tam jezdit kazdej tejden , mohla by u vas spat ...ani ji zadnou kombinezu nemusis kupovatNahoď fotku. Ale esi voblíká velikost 38 a větší,tak se na to klidně vybodni.
Jaryne neblázni, kouří, asi pije hodně coly, ta bude mít určitě hnusný a černý zuby
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
![]() |
Banditatom (Člen) 04.10.2012 09:09:36 Offline |
hlemejzd999 psal:
jaryn psal:hlemejzd999 psal:
hele muzu ti poslat tu svoji? mohly byste tam jezdit kazdej tejden , mohla by u vas spat ...ani ji zadnou kombinezu nemusis kupovatNahoď fotku. Ale esi voblíká velikost 38 a větší,tak se na to klidně vybodni.
vyzungnul bych jí tu kofolej
Jarynoj: ženský neber jen to tahá prachy na kolik výjde v lousej ta pračka na řetězoj? jako, že bych si u tebe jednu objednal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
jaryn psal:
Nahoď fotku. Ale esi voblíká velikost 38 a větší,tak se na to klidně vybodni.velikost nevim...je celkem dost malá
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 4793_n.jpgvyzungnul bych jí tu kofolej
ty vole,tak si naťukej Louis.de.Maj na říjenec ekšn za 18 ojro...
Jarynoj: ženský neber jen to tahá prachyna kolik výjde v lousej ta pračka na řetězoj? jako, že bych si u tebe jednu objednal
Mour psal:jaryn psal:Mour psal:Já nechci nic, ale paní by ráda kombinézu vel. 34, tak kdybys ji jí koupil
...proč ne, zajíčka by možná uvítala
Ivča?
Amen. . .
![]() |
Banditatom (Člen) 04.10.2012 14:57:08 Offline |
jaryn psal:Banditatom: maj akci na říjen,vyjde na 18 Euro,tj. asi 450 Kč. Ale klidně podívej na Louis.de.
tak estliva si na mě vzpomenou ,tak by mě jeden ten paznecht vzali vašnosto?! hrachy bych poslal oučtem....nebo raděj holuba?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:jaryn psal:Banditatom: maj akci na říjen,vyjde na 18 Euro,tj. asi 450 Kč. Ale klidně podívej na Louis.de.
tak estliva si na mě vzpomenou ,tak by mě jeden ten paznecht vzali vašnosto?! hrachy bych poslal oučtem....nebo raděj holuba?
počítám s tebou. peníze pošleš pak na oučet...
Filous psal:hlemejzd999 psal:jaryn psal:
V pohodě. Hele,nešlo by,že by jako přijela k nám? Já bych jí pak k Lujzovi vzal sebou? Abych jí kdyžtak pomohl s výběrem...hele muzu ti poslat tu svoji? mohly byste tam jezdit kazdej tejden , mohla by u vas spat ...ani ji zadnou kombinezu nemusis kupovat
...todle bych Jarynoj moc nenabízel
...taky by se mohlo stát, že ti spátky pošle tu svoji, jak je jeho zvykem
MRDAT!!!
Stránky: 1