Nejsi přihlášen
Stránky: 1
Index » suzukibandit.cz » Mám pocit že se fórum ztrácí v propadlišti dějin a hlubokém průměru...
Re: Mám pocit že se fórum ztrácí v propadlišti dějin a hlubokém průměru...
Kelly01 psal:Nechci sejčkovat,ale takhle to na mne působí...
Uběhlo pár dní a pořád mi chybí ta radost jako dřív že jsem opět na stránkách
vydržaj pionír, však se to zas rozjede
to jebu
Ja bych rekl ze je to v . Ted je v celím Foru 100 prízpevku a nez to prectu je vecer. Malo kde se rozjede nejaka debata,vjetsinou to skončí tak behem 5 odpovedí. Ve stare diskuzi bylo 20-30 prispevku a bylo to lepsi
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Souhlas s bramborou, je to o ničem a je to fakt škoda. Starý forum byla klasika, něco jinýho než maj ostatní, zábavnější atd. Asi jsem jinej. No jo no. Čus na ICQ
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Já Vám moc nerozumím ...možná bych něco přirovnal .... kámoš se rozved s perfektní holkou , ale furt zůstal mým kámošem , i když mě to mrzí, nic proti tomu nemůžu udělat, je to prostě tak!!! ...jo a ta nová je taky hodně dobrá
inkvizitorr (Administrator) 22.12.2006 00:41:17 Offline |
i bandit má po x letech najednou chlazení vodou tak se i stránky vyvíjí dál, zpátky ni krok, pá pá retro
doba je temná...
bobule psal:Kelly01 psal:Nechci sejčkovat,ale takhle to na mne působí...
Uběhlo pár dní a pořád mi chybí ta radost jako dřív že jsem opět na stránkáchvydržaj pionír, však se to zas rozjede
....fakt ? a kdy ?
… voranžová
Kelly01 psal:Nechci sejčkovat,ale takhle to na mne působí...
Uběhlo pár dní a pořád mi chybí ta radost jako dřív že jsem opět na stránkách
mě nedělá radost, že si se vrátil, jenom kvůli brekotu a škemrání pičo, skuhráš jak stará bába :)))
ale di, Ty brepto ...
co furt řešíte? přijdu, seřadím si nové témata od poslední návštěvy a je to to samé co bylo ve staré diskuzi.a to že je tady míň lidí online? nebo že nejsou témata roztahané na 100 příspěvků? no a co, nevadí mi to, nehledě na to,že si myslím, že za 14 dní to tak stejně bude. Kelly už se na to brečení vyser, je to už ohrané a nudné
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 22.12.2006 15:08:47 Offline |
stařec:
buď rád, že máš béčko a né autobus, protože když kouknu na jejich stránky tak tam by ti na to tvý věčný fňukání vodpověděli asi tak až za dva měsíce. aspoň že si přejou k svátkům, bo to je jediný fórum kde se objeví aspoň jeden příspěvek denně
POKEC
Prostor pro konverzaci na libovolné téma
144 2905 pá prosinec 22, 2006 1:37 pm
AKCE, SRAZY , VÝLETY
Plánujeme společné vyjížďky u nás i po světě !
59 1457 po prosinec 18, 2006 5:06 pm
CHOD KLUBU
Všechno co máte k chodu klubu, k jeho organizaci
17 468 út prosinec 12, 2006 8:32 am
VTIPY A HUMOR
Tak Barborko piš a vy ostatní taky
15 93 po září 04, 2006 11:34 pm
BAZAR , PRODÁM , KOUPÍM
Máte něco co by se mohlo hodit , nebo naopak něco sháníte ? Sem s tím !
5 44 po prosinec 11, 2006 10:32 pm
PÁDY
Jakou máte kdo zkušenost ? Dalo se tomu předejít ?
10 113 po srpen 14, 2006 7:24 pm
doba je temná...
KOVAL psal:Bobule: U mně máš taky ježíška.
Vlastně ti ho asi vemu na hory,že jo,jestli to je ještě aktuální.
No jasně že je to aktuální, když něco řeknu tak to platí. Takže na horách.
to jebu
bobule psal:KOVAL psal:Bobule: U mně máš taky ježíška.
Vlastně ti ho asi vemu na hory,že jo,jestli to je ještě aktuální.No jasně že je to aktuální, když něco řeknu tak to platí. Takže na horách.
...kua Bobule, ty budeš mít na horách druhýho Jéžíška, dyš ti tam každej něco přiveze
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:bobule psal:KOVAL psal:Bobule: U mně máš taky ježíška.
Vlastně ti ho asi vemu na hory,že jo,jestli to je ještě aktuální.No jasně že je to aktuální, když něco řeknu tak to platí. Takže na horách.
...kua Bobule, ty budeš mít na horách druhýho Jéžíška, dyš ti tam každej něco přiveze
no jo vlastně, ty mě taky vezeš ježucha co? kuwa to bude věcí
to jebu
Myslím, že statistika spokojenosti na Homepage mluví jasně, já tu za posledních 14 dní byl 3x a vůbec mě to nebavilo. Mám úctu před lidmi, kteří něco bez nároku na zisk vytvoří, ale tohle podle mě není ku prospěchu.
Stará diskuse byla prostě lepší.
Ja myslím ze je to ted na . A ten vodou chlazenej bandit je taky pekna jebka. Chapu ze to tady dalo asi hodne prace,ale na nejaky serazovani prispevku podle nejnovejsích a tak dal proste seru. Zlata stara diskuze,nic nam tam nechybelo,tak proc se to predelavalo?
to tady pak budem jenom klikat a ne kecat.Nechapu proc se do toho vrtalo kdyz to fungovalo a aji bez klikani,byl tam bazar,kalendar akcí,videl sem s kym mam tu čest,odkud je a tak.Vim ze se to bude dodelavat,ale pak to teda bude mit ty stejny funkce jako driv,akorat si na to budeme muset znova zvikat.A urcite nejsu jedinej komu se to takhle nelibi.Jinak sem semka chodil moc rad,ale je to asi minulost.
zatím se to testuje, takže jak psal několikrát inkviz kalendář akcí a další brzo budou, nemusíš klikat, stačí kliknout jednou a máš to ve formátu jako dřív
S úsměvem jde všechno líp :o)
Hm tak sem si to tak seradil a je to na dvou strankach. Fakt supr prehledny. Kdyz sem nakouknu jenom jednou za den.tak to ani nestihnu projit co je kde novyho.Ale zato jr nas tady onlajn pekna smečka-3kusy
VikecB12 psal:Ja myslím ze je to ted na . A ten vodou chlazenej bandit je taky pekna jebka. Chapu ze to tady dalo asi hodne prace,ale na nejaky serazovani prispevku podle nejnovejsích a tak dal proste seru. Zlata stara diskuze,nic nam tam nechybelo,tak proc se to predelavalo?
Asi závisí na vkusu každýho jedince,když budeš chtít se vyznáš.V jednom máš pravdu vodou chlazenej bandit - BEZ ŽEBER - je podle mě taky na
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Nerikam ze bych to jako nedokazal pochopit,nebo se k necemu prokouset,jenom me to pripada jako nekomu zabalit darek do více krabiček.Darek je stejnej,jenom se k nemu dýl prokousáváš.Muj nazor je ale takovej ze to uz nebude takovej mazec jako postaru.Budu semka chodit asi dal,jenom ne s takovym nadsením.
VikecB12 psal:Nerikam ze bych to jako nedokazal pochopit,nebo se k necemu prokouset,jenom me to pripada jako nekomu zabalit darek do více krabiček.Darek je stejnej,jenom se k nemu dýl prokousáváš.Muj nazor je ale takovej ze to uz nebude takovej mazec jako postaru.Budu semka chodit asi dal,jenom ne s takovym nadsením.
nadšení přijde možná později - my přijdem,my přijdem,my přijdem ...ale co bude dál
Jo kdo sem nahlídne poprve az tedka tak se mu to asi bude libit,ale kdo muze srovnavat se starym,nevim jestli bude zrovna vodvázanej. Hold co nam jinýho zbyde
osiris psal:...chyba je u vas, normalne to funguje
..jsem sice těžce napaden čolkismem Osi,ale kliknout myší
na "tlačítko"dolů zvládám a...mi to taky nefafá
..pro strýčka Příhodu mám na klávesnici "home" a "ende"
..sice nevím,co ta slovíčka znamenají,ale fungujou
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
psanovi: mysleno bylo "u vas" jako ve stroji, ne v rukach
ps: urcite pouzivate IE ze? tam mi funguje jen nahoru
...v netscape funguje vsechno
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Japa psal:Taky ne. Když se přihlásim tak čas zaslání příspěvků je o hodinu zpět. Nepřihlášen je čas aktuální.
Stačí si nastavit v profilu správný časový pásmo +01
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
VikecB12 psal:Promin ze nezdílím tvoje nedsení pro novoty.Asi proto mam Bandita.
...o nadseni nikde neni rec, knuceni je naopak vsude plno
...poradim ti, vytahni ze zdi snuru vod elektriky, kup inkoust, kalamar, utrhni huse z prdele brko, kup petrolejku, postovniho holuba a zacni psat dopisy - ty novoto
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ještě sezenu motokolo Laurin&Klement Nejak nemam potrebu používat Barevny písmo a další vymoženostiJešte sem zapomel na citaci a prohodil bych ješte nejakej ramecek
VikecB12 psal:Ještě sezenu motokolo Laurin&Klement Nejak nemam potrebu používat Barevny písmo a další vymoženostiJešte sem zapomel na citaci a prohodil bych ješte nejakej ramecek
si stěžuje a pak háže machry
momentalně zavostalej
bery psal:VikecB12 psal:Ještě sezenu motokolo Laurin&Klement Nejak nemam potrebu používat Barevny písmo a další vymoženostiJešte sem zapomel na citaci a prohodil bych ješte nejakej ramecek
Voe to víš,uz setrím na Bandita vodníka Musel sem to napsat srozumitelne pro nadšence novot
VikecB12 psal:bery psal:VikecB12 psal:Ještě sezenu motokolo Laurin&Klement Nejak nemam potrebu používat Barevny písmo a další vymoženostiJešte sem zapomel na citaci a prohodil bych ješte nejakej ramecek
Voe to víš,uz setrím na Bandita vodníka Musel sem to napsat srozumitelne pro nadšence novot
proč to cělat jednoduše dyž to de složitě vid
HLAVNĚ NENÁPADNĚ
momentalně zavostalej
bery psal:VikecB12 psal:bery psal:
si stěžuje a pak háže machryVoe to víš,uz setrím na Bandita vodníka Musel sem to napsat srozumitelne pro nadšence novot
proč to cělat jednoduše dyž to de složitě vid
HLAVNĚ NENÁPADNĚ
Tak se me to líbí Trocha moderny
VikecB12 psal:bery psal:VikecB12 psal:
Voe to víš,uz setrím na Bandita vodníka Musel sem to napsat srozumitelne pro nadšence novotproč to cělat jednoduše dyž to de složitě vid
HLAVNĚ NENÁPADNĚTak se me to líbí Trocha moderny
mimo mísu- taky čekáš na ježucha? já už ne. ten muj se asik zastřeliltak dřepim u kompu
momentalně zavostalej
Tak jsem nakouk do počtu přizpěvku,dyž to Kellyho tak nebavi.A co myslite že jsem našel?Vede Inkviz s 222přispěvkama,za nim Filous 175 přizpěvku ty testovaly od začatku tak je to jasny,ale kdo myslite že patři do prvni pětky?! Kelly a to jako vrchni kritik jen nakouk a ma jich 77.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Rebel psal:Tak jsem nakouk do počtu přizpěvku,dyž to Kellyho tak nebavi.A co myslite že jsem našel?Vede Inkviz s 222přispěvkama,za nim Filous 175 přizpěvku ty testovaly od začatku tak je to jasny,ale kdo myslite že patři do prvni pětky?! Kelly a to jako vrchni kritik jen nakouk a ma jich 77.
to nejni pravda. Kelly to tu vidí rozmazaně, vidí hodně podskupin a proto píše hodně příspěvků
momentalně zavostalej
Rebel psal:Tak jsem nakouk do počtu přizpěvku,dyž to Kellyho tak nebavi.A co myslite že jsem našel?Vede Inkviz s 222přispěvkama,za nim Filous 175 přizpěvku ty testovaly od začatku tak je to jasny,ale kdo myslite že patři do prvni pětky?! Kelly a to jako vrchni kritik jen nakouk a ma jich 77.
Jasný dělá machry a vono ho to už dávno přešlo
au už je to tu.....už se utahoujou opasky.....už se to začíná někam postrkovat....jojo já po povída, já to věděl
viz:
Od Inkvize
přátelé,
buďte tak laskavi a do technické poradny příspívejte technickými poradami jak vás o to včéra žádal moderatizátor, takže jestli chci napsat příspěvek vo hovně (datel), napiš to do sekce diskuze, pokud vo tom nic nevim, tak tam nepíšu že nevim která bije (marcus) a pokud prodávám motorku, mám od toho bazar a né že budu hned každýmu cpát svuj werk i když mě o to nikdo nežádal (fulltank)...
uvědomte si prosím, že ten, kdo do technický něco napíše žádá radu a i když ho pak chytře odkážete ať si to dohledá, že už se to tu probíralo, tak pokuď dohledá svoje téma a vybjehnou na něj nejdřív tuny nesmyslů než se propracuje k normální vodpovědi, je to k ničemuheadshake
moc prosím, berte to na vědomí a zkuste do technický přispívat tim, co tam patří, na hovadiny tu máte diskuzi, tam vás za to nikdo buzerovat nebude. dík a konec hlášení v ruském jazycegood
Chci zpět staré fórum
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 12:53:23 Offline |
Lihy psal:Chci zpět staré fórum
kulový proč chceš zpátky starý fórum??? v čem bylo lepčí???
doba je temná...
No třeba já sem semka začal chodit hlavně kvůli těm kecům vokolo než sem se něco technickýho dozvěděl Na toto sem si zvykl,ale důvod zrušení staré diskuze mě unikl Ale jinak to de
inkvizitorr psal:Lihy psal:Chci zpět staré fórum
kulový proč chceš zpátky starý fórum??? v čem bylo lepčí???
To už si nepamatuju, ale všechno bylo dřív lepčí
A nebyly tam žádný škatulky kam kdo co smí napsat
...jasný Lihu, dříf to bylo uplně něco jinýho, taky dříve deset deka salámu, to bylo ňákýho salámu a plnotučná hořtice byla ňáká hořtice, né jag dneska...
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 14:51:07 Offline |
Lihy psal:To už si nepamatuju, ale všechno bylo dřív lepčí
A nebyly tam žádný škatulky kam kdo co smí napsat
je to s váma jak s malejma dětma, musí se bít furt a to hned vod narození
doba je temná...
je statisticky prokázaný, že každej stej motorkář je totální dement. dokud tu byl jeden tak to šlo, ale teď s jedenásti nebo dvanásti to už je fakt vo nervy
řikám si hurikán
Filous psal:Mour psal:Filousu ...ale buřty byly dřív jiné
...no jasně...lepčí!
vony dyž sa votáčeli na tom ohňu,tag z nich kapalo takové to,no jak se temu říká,to nezdravé,no vomastek vogové.A vono to dycky tag hezky syklo jak to kaplo do těch plamenů a dyžs ho pak baštil,tags měl takové hezky zamaštěný prsty,tag akorát na volíznutí,a dyž ses netrefil do mordy,tag ti ten vomastek promastil i kůtky u huby a kolikrát,ano kamarádi,kolikrát mi i tekl po bradě.To s těma sojovýma zmetkama dnes už nevokoštujem
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jardagsf psal:a klacek mi tehdy stal aj kdyz sem nechtel......
ted mi nestoji aj kdyz chcu....
co to kurva je ted za doba???????
...dej pokoj čoveče, ty máš tech harantů málo???
jardagsf psal:a klacek mi tehdy stal aj kdyz sem nechtel......
ted mi nestoji aj kdyz chcu....
co to kurva je ted za doba???????
Ted de vo to co je horší,jestli ty hnusný špekáčky,nebo umřelej pták
Japa psal:Taky ne. Když se přihlásim tak čas zaslání příspěvků je o hodinu zpět. Nepřihlášen je čas aktuální.
v profilu máš špatný časový pásmo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1