Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » spínací skřínka

corimec (Člen)
12.10.2012 16:16:56

spínací skřínka

Ahoj,potřebuji vyndat spínací skřínku,poradte prosím jak nejrychleji a nejbezpečneji.Je třeba sundat horní brejle,nebo to jde bez toho?Díky

K.a.s.y.m. (Člen)
12.10.2012 20:50:09

Re: spínací skřínka

no predne potrebujes bezpecnostni torx klice a pak dost sily protoze ty srouby jsou dost peclive zalepeny.navic se ram bez sundani brejli ani nedostanes tak aby jsi je povolil.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
corimec (Člen)
12.10.2012 21:00:00

dneska jak jsem na to čuměl,tak zespodu to drží na dvou hvězdičkách,ale maj ještě zaplněný střed,tak že nějakej spešl klíč,kterej nemámsmile2a předpokládám že ho samostatně ani nekoupim.Tyhle šrouby jsou většinou tam kam nemá nikdo strkat rypák,jenže mě spínačka blbne a znám člověka co to repasuje,tak že musí ven.

corimec (Člen)
12.10.2012 21:01:38

K.a.s.y.m. psal:

no predne potrebujes bezpecnostni torx klice a pak dost sily protoze ty srouby jsou dost peclive zalepeny.navic se ram bez sundani brejli ani nedostanes tak aby jsi je povolil.

koupim nekde ten torx klíč? a nevíš rozměr,prosimgood

K.a.s.y.m. (Člen)
12.10.2012 21:06:17

koupit se samozrejmne daji v lepsich zelezarstvych.cislo nevim ale vim ze ho mam v sade klicusmile1smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
corimec (Člen)
12.10.2012 21:10:18

K.a.s.y.m. psal:

koupit se samozrejmne daji v lepsich zelezarstvych.cislo nevim ale vim ze ho mam v sade klicusmile1smile1

Díky za radu K.a.s.y.m,ted aspon vim jak se to jmenuje a co mám koupitsmile1pak už to bude srandagood

yebat (Člen)
12.10.2012 21:46:52

ten torx maj i v blbym bauhauzu... celá sada od FESTA za 130 peněz...

ilustrační: http://www.maxeuro.cz/sada-torx-1-5-10m … 36153.html

XJelen (Člen)
13.10.2012 08:14:01

corimec psal:
K.a.s.y.m. psal:

pokud je to torx se středovým kolíkem, tak na prasáka se ten střed ulomí a použije se normální torx, teď myslím že tam byl T25. A chce to nějakej lepší, bo jak píše Kásym, drží to pořádně. Ještěže tam nedávaj ty zalamovací jako v autech.

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
13.10.2012 10:29:35

XJelen psal:
corimec psal:
K.a.s.y.m. psal:

pokud je to torx se středovým kolíkem, tak na prasáka se ten střed ulomí a použije se normální torx, teď myslím že tam byl T25. A chce to nějakej lepší, bo jak píše Kásym, drží to pořádně. Ještěže tam nedávaj ty zalamovací jako v autech.

...T35cool ...a nemusej se sundavat ani brejle, dostaneš se tam i po sundání svjetlacool ...a zalepený sou červenym, tagže fakt držej...nedoporučuju ulamování středu, páč dyš ho blbje ulomíš, tag uš tam nedostaneš ani bespečnostní torx a vobyč třeba jen na půl díry a díky tomu, že je to zalepený ho strhneš...sorry kámo, ale zase sme u toho, že dělat něco bes votpovídajícího vercajku je prasečina u kerý si vječinou přidělám navíc další trablidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jardagsf (Člen)
13.10.2012 10:50:59

Filous psal:

[...a...sorry kámo, ale zase sme u toho, že dělat něco bes votpovídajícího vercajku je prasečina u kerý si vječinou přidělám navíc další trablidontknow

svata slova velebnosti a do kamene tesat.....smokin
howg
jardagsf uz i s momentakama...bigsmile

MOTO KOZZI GRISO
Progear 650 (Člen)
13.10.2012 10:52:02

Xjelen: to si nemyslel vážně ne...
Filous: no a ani to 40? ale hádat se nechci...smile1 jinak já to povoluju střední ráčnou a honza tu brejli drží normálně v ruce, jsme holt silný a plný testosteronu...bigsmilebigsmilebigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
XJelen (Člen)
13.10.2012 10:57:10

Filous psal:
XJelen psal:
corimec psal:

...T35cool ...a nemusej se sundavat ani brejle, dostaneš se tam i po sundání svjetlacool ...a zalepený sou červenym, tagže fakt držej...nedoporučuju ulamování středu, páč dyš ho blbje ulomíš, tag uš tam nedostaneš ani bespečnostní torx a vobyč třeba jen na půl díry a díky tomu, že je to zalepený ho strhneš...sorry kámo, ale zase sme u toho, že dělat něco bes votpovídajícího vercajku je prasečina u kerý si vječinou přidělám navíc další trablidontknow

to jsem tam samozřejmě nedopsal redface
ty jako profík si to ulomit nemůžeš dovolit, bastl v garáži na zváleným třináctiletým kousku je povolen, účel světí prostředek.bigsmile

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
13.10.2012 15:23:22

Progear 650 psal:

Filous: no a ani to 40? ale hádat se nechci...smile1 jinak já to povoluju střední ráčnou a honza tu brejli drží normálně v ruce, jsme holt silný a plný testosteronu...bigsmilebigsmilebigsmile

...čoveče, asi sem se fakt seknul a bude tam štyrycítkaredface ...a jináč já to povoluju sám, bo si brejle necham na bajku a dělam to 1/4 ráčnou, vy dva testosteróni pohublíbigsmilebigsmile

P.S. ...dybych řek na škole mistroj "střední ráčna", tag mě utluče ukazovátkembigsmilebigsmilebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
corimec (Člen)
13.10.2012 16:13:24

Tak to mám venku,sundal jsem brejle a jezdil po autoopravnách ve městěsmile1až v šestym servisu měli bit,kterym mi to povolili.Spátky to dám na dva imbusy,motorka už je složená a musim se tam v poho dostat s nástavcem na golu.Já mám totiž eskobigsmiletak že světlo muže zustatgood

hlemejzd999 (Člen)
13.10.2012 17:02:25

corimec psal:

Tak to mám venku,sundal jsem brejle a jezdil po autoopravnách ve městěsmile1až v šestym servisu měli bit,kterym mi to povolili.Spátky to dám na dva imbusy,motorka už je složená a musim se tam v poho dostat s nástavcem na golu.Já mám totiž eskobigsmiletak že světlo muže zustatgood

normalka ,no ne ? ..normalni čovek bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Progear 650 (Člen)
14.10.2012 15:12:44

Filous psal:
Progear 650 psal:

...čoveče, asi sem se fakt seknul a bude tam štyrycítkaredface ...a jináč já to povoluju sám, bo si brejle necham na bajku a dělam to 1/4 ráčnou, vy dva testosteróni pohublíbigsmilebigsmile

P.S. ...dybych řek na škole mistroj "střední ráčna", tag mě utluče ukazovátkembigsmilebigsmilebigsmile

Tak to mám radost, že sem se neseknul... No a k tomu názvosloví, já jako vyštudovanej ekonom si můžu dovolit mluvit takto...bigsmilebigsmilebigsmile ale na střední, když sem řekl šupléra, tak se v zámečně mohl posrat, to zase jo...bigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Wohnout (Člen)
26.11.2013 17:04:35

corimec psal:

To Corimec: Zdar, máš ještě ten kontakt na repasáře spínací skříňky? Mám s tím taky trable a nechce se mi to měnit komplet, tak bych dal skříňku repásnout... Díky za tip.

corimec (Člen)
26.11.2013 20:03:10

Wohnout psal:
corimec psal:

To Corimec: Zdar, máš ještě ten kontakt na repasáře spínací skříňky? Mám s tím taky trable a nechce se mi to měnit komplet, tak bych dal skříňku repásnout... Díky za tip.

Záleží jestli máš problém s mechanickou částí,nebo s tou elektrickou.Já měl mechanickou část ok,tady mi tady tvrdili že to dělá odpor ve spínačce,tak mi ho kamarád vyměnil a problém trvá stále,zjistil sem že stačí zahejbat chcípákem a jde to.Tak že furt hledám.Problém je v tom,že když k někomu zajedu aby to proměřil,tak to zrovna fungujebigsmileJinak měl jsem i kámoše co by si poradil i s mechanickou částí,jenže ten je ted dlouhodobě vožralejbad

Wohnout (Člen)
26.11.2013 20:05:54

corimec psal:
Wohnout psal:
corimec psal:

Záleží jestli máš problém s mechanickou částí,nebo s tou elektrickou.Já měl mechanickou část ok,tady mi tady tvrdili že to dělá odpor ve spínačce,tak mi ho kamarád vyměnil a problém trvá stále,zjistil sem že stačí zahejbat chcípákem a jde to.Tak že furt hledám.Problém je v tom,že když k někomu zajedu aby to proměřil,tak to zrovna fungujebigsmileJinak měl jsem i kámoše co by si poradil i s mechanickou částí,jenže ten je ted dlouhodobě vožralejbad

Problém bude asi mechanickýho rázu, blbje se mi votáčí klíčkem, vobčas musim párkrát zašudlat, než se mi podaří cvaknout na ON...smile2

pepa (Člen)
26.11.2013 20:32:41

přitlač klíček směrem k budíkům a jde to smokin

GSX 1400 K7
corimec (Člen)
26.11.2013 20:34:19

No tak v tom ti ted opravdu nepomůžu,kámoš je fakt mimo provozbad
Ale ze zkušenosti vim,že může být problém ve stavítkách v zámku,což je na repasi.Dělal jsem to u forda a v servisu jsem koupil pytlík podložek a podle klíče pak složil zámek(stálo to 700Kč).Jestli to jde u suzuki nevimsmile2ale začal bych novým klíčem(máš náhrádní klíč v dobrym stavu?neošoupanej?)

Wohnout (Člen)
26.11.2013 20:41:26

corimec psal:

Ale ze zkušenosti vim,že může být problém ve stavítkách v zámku,což je na repasi.Dělal jsem to u forda a v servisu jsem koupil pytlík podložek a podle klíče pak složil zámek(stálo to 700Kč).Jestli to jde u suzuki nevimsmile2ale začal bych novým klíčem(máš náhrádní klíč v dobrym stavu?neošoupanej?)

Náhradní klíč nemámbad Jinak samo - zatlačit - votočit... přesto nefachá. Není to pravidelně, občas funguje bez problému. Náhradní jetý se daj koupit za litr až dva... přinejhoršímidontknow

Wohnout (Člen)
26.11.2013 20:42:23

Wohnout psal:
corimec psal:

Náhradní klíč nemámbad Jinak samo - zatlačit - votočit... přesto nefachá. Není to pravidelně, občas funguje bez problému. Náhradní jetý se daj koupit za litr až dva... přinejhoršímidontknow

.. jako zámky, myslim smile1

corimec (Člen)
26.11.2013 21:11:32

Wohnout psal:
Wohnout psal:
corimec psal:

Začal bych novým klíčem,pak uvidíš(stejně musíš mít náhrádní klíče)

Wohnout (Člen)
27.11.2013 11:48:31

corimec psal:
Wohnout psal:
Wohnout psal:

Začal bych novým klíčem,pak uvidíš(stejně musíš mít náhrádní klíče)

To máš recht good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS