Nejsi přihlášen
východočeši 17.-19.10 (2012?)
hele wopičáci má bej pjeqně co někdo f tejdnu se projet ?
mám volno tak něž to hodim na špalky docela bych se svez s někym a udělal změnu.letos sem jezdil jen sám .nebo mě můžete někdo pozvat na kafe popřípadně
Editoval osiris (17.10.2012 19:16:03)
...nikdo nevojebe Ježíše...
Re: východočeši 17.-19.10 (2012?)
Petr J. psal:Borák psal:Borákoj se po cestě do Hradce posralo auto a musí ho zejtra hodit někam do servisu
...a to nestačilo to hovno uklidit a jet dál?
On chtěl, ale nesehnal tak velkou lopatu, aby se na něj to auto vešlo
yoby psal:Petr J. psal:Borák psal:Borákoj se po cestě do Hradce posralo auto a musí ho zejtra hodit někam do servisu
...a to nestačilo to hovno uklidit a jet dál?
On chtěl, ale nesehnal tak velkou lopatu, aby se na něj to auto vešlo
Co po tym chceš,takovej horal a neví,že do těch podmínek patří auto ze skandinávie
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
už mě s toho jebe
4xauto f servisu a pořád na hofno
vyměněný kotouče destičky hadice a pořád napiču.jak jedu dál začne pískat kolo ..ale jako prase .poslední co mě napadá že se špatně vracej brzdy po použití ručky.a jak se ohřeje kotouč a roztáhnese tak to začne pískat vo ty destičky .už mě to stálo peněz a furt napiču
äsi pude z domu vosel
...nikdo nevojebe Ježíše...
...myslím, že máš vzadu kotouče, tam mimo lanovodu (kdy když jsou v prdeli manžety a v zimě ti tam zateče a zmrzne), což zjistíš snadno, jsou ještě na brzdiči čepy, který, když málo používáš ruční brzdu rádi částečně zatuhnou (jen ke konci dráhy, ale to stačí pro to aby se ti delší jízdou kotouč dost vohřál) ...zatáhni ruční brzdu, povol, vohni se vzadu za autem a zkus rukou u kola na páce ruční brzdy na brzdiči, jestli budeš silou schopnej vrátit páku na jednom i druhým kole dál než v jaký poloze je
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Borák psal:jo Osi to je vono .
...tak to je poměrně laciná oprava, prodává se sada na renovaci, kde jsou manžety, prachovky... rozděláš, vyčistíš, rozhejbeš a nemáš zas roky problém
Mour psal:...já sice vím prd, školy na to nemaje, ale Ivě na autě pískalo kolo taky a ty brdové válečky v brzdiči byly hodně "vyšroubované" po používání ruční brzdy, stačilo je pak zašroubovat a dát nové obložení
...jestli myslíš na corse, tak tam je jinej systém
Borák psal:ruční vůbec nepoužívám .akorát dyš s tim jezděj holky .je zatuhlá sfině
...kde ti to 4x opravovali, že na to nepřišli? ...ale zas ti nadělili spoustu jinejch dražších věcí
osiris psal:Mour psal:...já sice vím prd, školy na to nemaje, ale Ivě na autě pískalo kolo taky a ty brdové válečky v brzdiči byly hodně "vyšroubované" po používání ruční brzdy, stačilo je pak zašroubovat a dát nové obložení
...jestli myslíš na corse, tak tam je jinej systém
..na Astře ..kotouče i vzadu
Borák psal:ruční vůbec nepoužívám .akorát dyš s tim jezděj holky .je zatuhlá sfině
Jak píše Osi. Lanka kup v druhovýrobě, protože vydržej stejný prd jako originál. Je to tak na dva roky. Brzdiče si rozhejbej a promaž sám a máš to za pár korun,zbyde na benal a ještě stihneš o víkendu vejlet.
kdrk psal:Petr J. psal:Když vidím předpověď, tak asi vyjedu na chvíli v neděli....
kdyby v neděli bylo počásko, tak bych taky na chvilku ještě vyrazil. Nepojedeš někam nahoru ?
jako Dubou, Ralsko ......nebo tam někam ?
kdrk psal:kdrk psal:Petr J. psal:Když vidím předpověď, tak asi vyjedu na chvíli v neděli....
kdyby v neděli bylo počásko, tak bych taky na chvilku ještě vyrazil. Nepojedeš někam nahoru ?
jako Dubou, Ralsko ......nebo tam někam ?
helejte,kolegové: v neděli bych chtěl s WenzelemB6 vyjet taky tím směrem. Ralsko,Českej Dub a pak možná kolem Turnova na Železňák...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:kdrk psal:kdrk psal:
kdyby v neděli bylo počásko, tak bych taky na chvilku ještě vyrazil. Nepojedeš někam nahoru ?jako Dubou, Ralsko ......nebo tam někam ?
helejte,kolegové: v neděli bych chtěl s WenzelemB6 vyjet taky tím směrem. Ralsko,Českej Dub a pak možná kolem Turnova na Železňák...
Petr.J psal taky o neděli....kde by jsme dali spicha ?
Někam bych jel ! zatím to vypada na zítra s klukama ze severu ! Ted musim s paničkou po nákupech takzě nekde po druhé hodine bych nějaké malé kolečko bych vytvořil !! ale nebudu na foru tak když něco tak jen volat ! Nebo u mne na kávičce !! Nebo to spojme s klukama ze severu !!
malda psal:Někam bych jel ! zatím to vypada na zítra s klukama ze severu ! Ted musim s paničkou po nákupech takzě nekde po druhé hodine bych nějaké malé kolečko bych vytvořil !! ale nebudu na foru tak když něco tak jen volat ! Nebo u mne na kávičce !! Nebo to spojme s klukama ze severu !!
už to píšu o vlákno vedle od Severní sekce...
God Gave me Everything I want
Stránky: 1