Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Matky rozeta

snowflake600 (Člen)
19.10.2012 17:12:33

Matky rozeta

Čaues, neválí se někomu doma matky na rozetu?
Mají jemnej závit a partsdepot to střílí za 50 kus :D Hodily by se mi tak 3, předchozí majitel byl *urák a nějak je vorval, takže sem to dostával dolů pomalu dynamitem...help

snowflake600 (Člen)
19.10.2012 17:13:22

Re: Matky rozeta

Nebo nevíte někdo, kde to splašit nějak za pár šušňů? Obyč spojmat to nevede, tak když byste měl někdo nějaký info...

mr.BSE (Člen)
19.10.2012 17:45:56

Fabory ?

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Inženýrek (Člen)
19.10.2012 18:06:56

snowflake600 psal:

Nebo nevíte někdo, kde to splašit nějak za pár šušňů? Obyč spojmat to nevede, tak když byste měl někdo nějaký info...

ani Arkov ve Slatiňanech?

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen)
19.10.2012 18:18:06

Inženýrek psal:
snowflake600 psal:

hele, tam se nebyl...ani nevím, že tam prodávají i takovýhle malý kusovky :) Ale třeba StingReal v Chru je taky neměl...v PCE taky nic..

K.a.s.y.m. (Člen)
19.10.2012 18:24:43

matice s jemnejma stoupáníma koupíš spíš v autodílech než v běžnym kovomatu...a nebo pak specialky na šrouby

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
19.10.2012 18:30:52

...tyvole surprised co je člověk schopnej kvůli stovce udělat helpheadshake ...šetřit se musí za každou cenu, i kdyby to peníze stálo idontknowbigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
19.10.2012 18:38:26

osiris psal:

...tyvole surprised co je člověk schopnej kvůli stovce udělat helpheadshake ...šetřit se musí za každou cenu, i kdyby to peníze stálo idontknowbigsmile

...bigsmilegood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Libor nx (Člen)
19.10.2012 18:42:07

osiris psal:

idontknowbigsmile

Filous (Člen)
19.10.2012 18:43:21

...hele, já je v regále mam a necham ti je za štyrycetpjet, ale musíš si pro ně přijet, páč na počtu s tym nejdu...a sorry, zadarmo ti je fakt nedam, páč aš je budu potřebovat, tag je budu muset taky koupit...

P.S. ...mě je to jedno, ale je fakt sotópade tak moc??? ...tydle matky třeba i seženeš jinde a za míň, ale budou stopro vypadat jinag a třeba mě by sralo mít na rozetě dvje takový a tři makový...

K.a.s.y.m. (Člen)
19.10.2012 18:51:30

Filous psal:

...hele, já je v regále mam a necham ti je za štyrycetpjet, ale musíš si pro ně přijet, páč na počtu s tym nejdu...a sorry, zadarmo ti je fakt nedam, páč aš je budu potřebovat, tag je budu muset taky koupit...

P.S. ...mě je to jedno, ale je fakt sotópade tak moc??? ...tydle matky třeba i seženeš jinde a za míň, ale budou stopro vypadat jinag a třeba mě by sralo mít na rozetě dvje takový a tři makový...

to pak musíš koupit všechny jiný i kdyby stala 30 jednabigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Inženýrek (Člen)
19.10.2012 19:18:07

snowflake600 psal:
Inženýrek psal:
snowflake600 psal:

hele, tam se nebyl...ani nevím, že tam prodávají i takovýhle malý kusovky

no prodaj ti tam i jednu bigsmile
minimálně stojí za to se tam stavit, když to máš za humnama. Co se tohodle týče, tak tam asi seženeš cokoliv.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Kelly01 (Člen)
19.10.2012 19:25:21

Vlez sem do prvního krámu a koupil teflonový 17tky, ničemu to nevadilo a "eliminoval" jsem tím vaše starosti o pussyvinybigsmile

God Save The Queen!
osiris (Člen)
19.10.2012 19:31:11

Kelly01 psal:

Vlez sem do prvního krámu a koupil teflonový 17tky, ničemu to nevadilo a "eliminoval" jsem tím vaše starosti o pussyvinybigsmile

...u tebe bych tipoval, žes je spíš vyžebral redfacebigsmile
...i když byly doby kdys byl ještě ve vatě a byls schopnej velkopansky pustit chlup; stovka, dvě, sem, tam, takový hovadiny neřešils smile1 ...i pánaky byls schopnej v deliriu koupit; sice je pak neplatils, ale vobjednával goodbigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
19.10.2012 20:15:25

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

to pak musíš koupit všechny jiný i kdyby stala 30 jednabigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...a nebo tagbigsmile

Honzik8719 (Člen)
19.10.2012 20:23:22

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

...a nebo tagbigsmile

a bude mít lepčí pocit protože za stejný prachy bude mít víc kusůbigsmilebigsmile

...relativní kochač...
snowflake600 (Člen)
22.10.2012 06:33:55

tak abych to tu zasejc trošku uved na pravou míru bigsmile
Dycky sem platil za hrst matek tak kačku kus (když už sem na něco takovýho svou jednou levou a druhou levou rukou šáhnul), tak pak sem na to zůstal koukat smile1 nešlo vo to, jestli to stojí pětku nebo kilo (zas takovej škrt nejsem, ikdyž mi chudí studenti.. beer) , ale vo to, že vzhledem k mojim zkušenostem s nákupem matek to bylo prostě cenově jinak, tak sem rád, že sem ujištěnej, že to tak je správně a je vobjednáno fuck

Mour (Člen)
22.10.2012 07:33:39

Sněhová vločko: Můžu Tě uklidnit, mě by taky sralo dát 50,- za matku. sick ...a kterým to příjde jakože v pořádku mě udivujou surprised

Banditatom (Člen)
22.10.2012 19:28:37

Mour psal:

Sněhová vločko: Můžu Tě uklidnit, mě by taky sralo dát 50,- za matku. sick ...a kterým to příjde jakože v pořádku mě udivujou surprised

co tě udivuje? mi socky řešíme každou korunubigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour (Člen)
22.10.2012 19:47:05

Banditatom psal:
Mour psal:

co tě udivuje? mi socky řešíme každou korunubigsmilebigsmilebigsmile

...no vidíš a někteří tady rozhazujou padesátikačky plnými doušky bigsmilebigsmile

Frodo89 (Člen)
23.10.2012 12:23:30

snowflake600 psal:

Čaues, neválí se někomu doma matky na rozetu?
Mají jemnej závit a partsdepot to střílí za 50 kus :D Hodily by se mi tak 3, předchozí majitel byl *urák a nějak je vorval, takže sem to dostával dolů pomalu dynamitem...help

http://obchod.bikerscrown.cz/?action=PA … p;FIRST=ON
Nevim... co na tom chceš ušetřit...

PS: Jsem linej zakladat nové téma...
Nemáte z Vás někdo doma, pravou zadní stoupačku i s osičkou? Letos na posledni projiždce, jsem ji někde vytratil...

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 (Člen)
23.10.2012 12:25:34

Nabízí se mi tu sice možnost v BC
http://obchod.bikerscrown.cz/emgo-50-11 … 9722380295
ale ty originalni mi přijdou hezčí

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Honzik8719 (Člen)
23.10.2012 13:39:32

Frodo89 psal:

Nabízí se mi tu sice možnost v BC
http://obchod.bikerscrown.cz/emgo-50-11 … 9722380295
ale ty originalni mi přijdou hezčí

co třeba google?
http://www.google.cz/webhp?sourceid=chr … mp;bih=707

...relativní kochač...
Frodo89 (Člen)
23.10.2012 13:51:32

Jo ale kupovat celou konzoli se mi nechce...
http://www.tipmoto.com/dily-moto/stupac … andit.html
Když potřebuji jen stoupačku a osičku s kuličkou

mr.BSE (Člen)
23.10.2012 18:25:55

je to stupačka smile1
stoupačku máš vole f paneláku bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS