Nejsi přihlášen
Re: Jiřina-nebo jiní optici :)
Lihy psal:hele kde mi udělaji a osaději nový skla do těhle brejlí
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 050001.jpg
Ps. Praha a okolí, jestli bys věděl
ne brejlí, ale "obrouček" sem myslel, i když obroučky si představuju trochu jinak
ti to snad udělaj u každýho optika, no ne???
No právě že všude se jim do toho nechce. Vono to neni moc z obrázku patrný ale ty kovový části jsou přidělaný, tak že je provrtaný to "sklo" dvouma dirkama a v tom je nějak chycená ta "podkovička", ale z druhý strany nejsou žádný matičky (netušim jak to tam drží.... ty dirky sou vod sebe asi 1,5mm daleko a voni se bojej že jim ro praskne bo co. Byl sem s tim v grandoptiku na chodově (prágl :) ). Jinak jestli víš o nějaký dobrý optice v praze tak dej adresu a já to tam pokusim.
Díky moc
Lukas Boskovice (Člen) 06.04.2007 20:51:40 Offline |
jestli tam nejsou sroubky,tak je to asi system na "hmozdinky" Jsou to plastove hmozdinky.a neni to zase az tak slozite.dneska jsem jedny zrovna delal.dulezite je,jake se pouzije plastove sklo.obyc plastik to moc nezvlada a ochotne praska.chce to neco trochu lepsiho.
Lukas Boskovice psal:jestli tam nejsou sroubky,tak je to asi system na "hmozdinky" Jsou to plastove hmozdinky.a neni to zase az tak slozite.dneska jsem jedny zrovna delal.dulezite je,jake se pouzije plastove sklo.obyc plastik to moc nezvlada a ochotne praska.chce to neco trochu lepsiho.
Hele, další optik mezi námi
Tož tak:-D
Lihy psal:Filous: wogo už sem psal že nejsem vetchozrakej stařec = nejsou mí ale šváry Jinak to je asi brejlo tuning bo to vypadá na nějakej titan bo co...ty brejle maj snad 10g i se sklama
...šváry??? ...tag to je vina, že by byli s titánu, ten f Indiji eště neznaj
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ladis surge (Nový člen) 12.04.2007 19:22:41 Offline |
optika Jiri Srna, Praha Hradcanska stanice metro nahore, odvolej se na me
pokud to pujde, tak ti pomuze
Stránky: 1