Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2012 07:23:57 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 01.11.2012 07:35:55 Offline |
Re: Novej Bandiťák
tak hodně zdraví mladýmu Kasymoj a gratulace
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar (Člen) 01.11.2012 08:25:38 Offline |
paráda, gratuluj a přeju hodně štěstí všem
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2012 09:08:06 Offline |
Díky za gratulace oba jsou zdravý a maj se čile k světu.. Teď se jdu se vyspat ať mám na večer energii
to Vikec:na tý fotce už je krásně růžovoučkej a hezoučkej..buď rád že to neuvidíš hned jak to vyleze ven(předpokládám,že k porodu nepůjdeš)..to byl fialovo zeleno hnědej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Díky za gratulace oba jsou zdravý a maj se čile k světu.. Teď se jdu se vyspat ať mám na večer energii
to Vikec:na tý fotce už je krásně růžovoučkej a hezoučkej..buď rád že to neuvidíš hned jak to vyleze ven(předpokládám,že k porodu nepůjdeš)..to byl fialovo zeleno hnědej
To víš že nepujdu,na voperaci tlustýho střeva se taky nikdo nechodí dívat...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Honzik8719 (Člen) 01.11.2012 09:52:01 Offline |
gratulace a hodně zdraví všem
...relativní kochač...
Jakožto taky nový Bandiťák Se přidávám k ostatním a taky GRATULUJI!!!Mě (nás) to potkalo loni a za ten rok je ze juniora MAXIMA pořádný šikula který nic nenechá na pokoji
...alkohol jako takový moc nemusím ale strašně rád su ožralý...
Banditatom (Člen) 01.11.2012 12:17:41 Offline |
gratulace fotrej hodně zdaru mladýmu a paňmámě
...a pořádně zalejt
To kasymej: čeče tak to abys mladýmu už pomalu chystal babyfroga
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
..Too Kasym a Vikec:
..a s kočárkem jezdit bude fajn..
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ … edreht.htm
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2012 15:50:37 Offline |
karlos100 psal:velká gratulace
A jak je chudák zmuchlanej
že tys mu Kasyme málo roztahoval východ???
ale jo ale co jsem tak pochytil od doktora tak by to stejne nepomhlo.Ivca holt malinka a i kdyz je prcek malej tak prej byl na ni velkej az dost
Gratuluju k synečkovi. a teď dupačky ve stylu kombošky,kočarek do barvy motorky, misto dudlika faju od svičky no a za chrastitko se ňaka nahrada taky najde a hlavně ať děla prcek jenom samou radost
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
CaFry psal:Gratuluju k synečkovi. a teď dupačky ve stylu kombošky,kočarek do barvy motorky, misto dudlika faju od svičky no a za chrastitko se ňaka nahrada taky najde a hlavně ať děla prcek jenom samou radost
...zeleno hněděj kočárek??? ...no to bude Kasym na pískovišti za frajera
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:CaFry psal:Gratuluju k synečkovi. a teď dupačky ve stylu kombošky,kočarek do barvy motorky, misto dudlika faju od svičky no a za chrastitko se ňaka nahrada taky najde a hlavně ať děla prcek jenom samou radost
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Martin B12 (Člen) 01.11.2012 20:54:14 Offline |
gratulace
street triple picco
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2012 21:10:14 Offline |
Filous psal:CaFry psal:Gratuluju k synečkovi. a teď dupačky ve stylu kombošky,kočarek do barvy motorky, misto dudlika faju od svičky no a za chrastitko se ňaka nahrada taky najde a hlavně ať děla prcek jenom samou radost
no nejste daleko od pravdy..kočárek je v barvách jako když si dáš víc houbiček
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:CaFry psal:Gratuluju k synečkovi. a teď dupačky ve stylu kombošky,kočarek do barvy motorky, misto dudlika faju od svičky no a za chrastitko se ňaka nahrada taky najde a hlavně ať děla prcek jenom samou radost
no nejste daleko od pravdy..kočárek je v barvách jako když si dáš víc houbiček
chudák děcko, tak aspoň hadry aby měl nějaký nóbl, když už vozidlo ne
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2012 22:36:04 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...zeleno hněděj kočárek??? ...no to bude Kasym na pískovišti za frajerano nejste daleko od pravdy..kočárek je v barvách jako když si dáš víc houbiček
chudák děcko, tak aspoň hadry aby měl nějaký nóbl, když už vozidlo ne
Malýmu to bude jedno..ten to uvidí jen zevnitř a tam je černej se zlatejma křížema
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:velká gratulace
že tys mu Kasyme málo roztahoval východ???ale jo ale co jsem tak pochytil od doktora tak by to stejne nepomhlo.Ivca holt malinka a i kdyz je prcek malej tak prej byl na ni velkej az dost
To je ale dobrá blbost, co ti řek..Moje matka měří 143cm a měla kdysi kolem těch 40 kg..takže hbit a já měl tušim standartních 3.4kg..
Jestli teda doktor nemyslel jen frndu malou frndu..
Každopádně si to užij, mě to čeká tak v březnu
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2012 23:12:33 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:velká gratulace
že tys mu Kasyme málo roztahoval východ???ale jo ale co jsem tak pochytil od doktora tak by to stejne nepomhlo.Ivca holt malinka a i kdyz je prcek malej tak prej byl na ni velkej az dost
To je ale dobrá blbost, co ti řek..Moje matka měří 143cm a měla kdysi kolem těch 40 kg..takže hbit a já měl tušim standartních 3.4kg..
Každopádně si to užij, mě to čeká tak v březnu
šak jasně..malou frndu bo přes tu se nemoh protáhnout..nebyl tam plynulej přechod ale lem,ale co bych to vysvětloval gynekologovi profíkovi jinak tvoje paní povídala 4.4. tak co povídáš o březnu
Když si člověk tak nějak odmyslí do jaký doby se narodil tak je to malej zázrak a dostane to asi každýho kdo neni bez citů..uvídíš sám až na tebe koukne těma čistejma ničim nezkaženejma očima.
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:
ale jo ale co jsem tak pochytil od doktora tak by to stejne nepomhlo.Ivca holt malinka a i kdyz je prcek malej tak prej byl na ni velkej az dostTo je ale dobrá blbost, co ti řek..Moje matka měří 143cm a měla kdysi kolem těch 40 kg..takže hbit a já měl tušim standartních 3.4kg..
Každopádně si to užij, mě to čeká tak v březnušak jasně..malou frndu bo přes tu se nemoh protáhnout..nebyl tam plynulej přechod ale lem,ale co bych to vysvětloval gynekologovi profíkovi jinak tvoje paní povídala 4.4. tak co povídáš o březnu
Když si člověk tak nějak odmyslí do jaký doby se narodil tak je to malej zázrak a dostane to asi každýho kdo neni bez citů..uvídíš sám až na tebe koukne těma čistejma ničim nezkaženejma očima.
Ten pocit znám! Když na mě Hrošík kouká těma čistejma ničim nezkaženejma očima..
U dítěte pochybuju..jsem bezcitnej zmrd..
PURE NAKED BIKE!
Žirafa psal:MAZI psal:chápu dobře že se narodil 1.11. ?? tak to má samý dobrý vyhlídky to se dobře pamatuje gratulace tobě i Ivě.
Jakože má dobrý vyhlídky že nezapomenou na jeho narozeniny?
to taky a že k tomu samý jedničky že bude jednička
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2012 20:00:26 Offline |
MAZI psal:chápu dobře že se narodil 1.11. ?? tak to má samý dobrý vyhlídky to se dobře pamatuje gratulace tobě i Ivě.
jo jo takhle se narodil
tak gratulá:)
a bandiťák bude jen do té doby než přide na to že su aj lepši bajky...myslím bajky jako baky...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tak hlavne zdravi fajtas
Banditatom (Člen) 02.09.2014 08:46:59 Offline |
Gratulujem at roste
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 02.09.2014 11:42:45 Offline |
obrovská gratulace!
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 02.09.2014 17:09:53 Offline |