Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Frantíci

Petr J. (Člen)
01.11.2012 08:37:22

Frantíci

VikecB12 (Člen)
01.11.2012 09:10:11

Re: Frantíci

No ty pyčo,to už přestává fšechna prdelfuck Takže nějakej vlastník vinice,kterej potřebuje toho hiluxe na vobdělávání toho kusu půdy je vlastně totální ekoničitel,kdyš si dovolí jezdit mimo asfaltidontknow Fakt přemejšlím kam se vocaď vodjebat,kde se na ty ekozmrdy sere a žije se tam normálně. Každýmu tyhle nařízení lezou krkem a každej se nad tím pozastavuje,tak co je to za lidi co to pustí z huby,nebo nařídí? Kdo je dosadil do tak vysokejch postů,kde můžou rozhodovat/nařizovat?help

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Michal Dk (Člen)
01.11.2012 09:41:24

Ať si každej jezdí po svým do aleluja.cool

vorel (Člen)
01.11.2012 09:59:18

přesně tak, žádný drama v tom nevidim
Víkec má laktační psychozubigsmile

řikám si hurikán
Ondráš (Člen)
01.11.2012 10:33:30

VikecB12 psal:

Fakt přemejšlím kam se vocaď vodjebat,kde se na ty ekozmrdy sere a žije se tam normálně.

Ale vždyť ty stejně nikam neodejdeš...smokin Vždyť ČR je jediná země, kde maj dobrý pivo za levno, maj Zelenou a většinu jídla za relativně rozumný ceny.

Pokud chceš zemi kde se na ekologii sere, tak zkus Rusko. smile1smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 (Člen)
01.11.2012 10:50:55

Mě nejde vo ježdění,jde mě vo to,že se vůbec nějaký orgány zajímají vo to,co je na pozadí fotky na bilborduidontknow Evropa ve sračkách a voni se zaobírají takovejma pičovinama a kdyš né tím,tak třeba našim máslem,nebo tvarůžkamaidontknow

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen)
01.11.2012 11:05:57

VikecB12 psal:

Mě nejde vo ježdění,jde mě vo to,že se vůbec nějaký orgány zajímají vo to,co je na pozadí fotky na bilborduidontknow Evropa ve sračkách a voni se zaobírají takovejma pičovinama a kdyš né tím,tak třeba našim máslem,nebo tvarůžkamaidontknow

ses nejak kurva nevyspal bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Michal Dk (Člen)
01.11.2012 11:11:10

VikecB12 psal:

Máslo není máslo a tvarůžky drážděj žlučníkbigsmile

gore (Člen)
01.11.2012 11:16:17

...no ty voe se poserubigsmilebigsmile
...vlatně nebigsmile sem z toho taky upe f pussy že ktěj frantíci zakázat reklamu na tojotybigsmilebigsmilebigsmile

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Mour (Člen)
01.11.2012 11:16:50

Michal Dk psal:
VikecB12 psal:

...zas tvarůžky maj nulovej cholesterol goodbigsmile

Michal Dk (Člen)
01.11.2012 11:25:31

Mour psal:
Michal Dk psal:
VikecB12 psal:

...jsou slaný,smrdějbigsmile nejsou vyrobený v Německu nebo Francii pryč s nima.bigsmile Peugeot,Rencek,Citroen v prdeli tak kopou kolem sebe to je jen začátek.

Banditatom (Člen)
01.11.2012 12:14:35

Mour psal:
Michal Dk psal:
VikecB12 psal:

...hmm chleba z máslem na to tvargle a cibulej k tomu 12° a vlastně žeru dietněbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour (Člen)
01.11.2012 13:10:45

Banditatom psal:
Mour psal:
Michal Dk psal:

...hmm chleba z máslem na to tvargle a cibulej k tomu 12° a vlastně žeru dietněbigsmile

...zruš tuk v másle a cukr v pivu a budeš šlang do plavek bigsmile  ...akorát sick....bigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
01.11.2012 13:12:11

VikecB12 psal:

"Toyotu loni v dubnu zažalovala nezisková organizace Francouzské přírodní prostředí (FNE)."

Za to může FNE... Tedy parta bíložravců co se přivazujou ke stromům a radši nechaj zplundrovat kůrovcem půlku Šumavy, než pokácet pár stromů. V životě neměli motorovku v ruce, protože by jí neuzvedli (když nežerou maso), les nikdy nevlastnili a nestarali se o něj, ale kecat do toho by chtěli. Pokud chodí po lese, sbíraj odpadky, uklízej podél cest příkopy, budujou turistické značení, krmelce, ptačí budky, nosí v zimě zvířatům krmení, nebo sází stromky, tak OK, ale na tyhle žaloby by se mohli vysrat.headshake

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Petr J. (Člen)
02.11.2012 00:58:20

VikecB12 psal:

No ty pyčo,to už přestává fšechna prdelfuck Takže nějakej vlastník vinice,kterej potřebuje toho hiluxe na vobdělávání toho kusu půdy je vlastně totální ekoničitel,kdyš si dovolí jezdit mimo asfaltidontknow Fakt přemejšlím kam se vocaď vodjebat,kde se na ty ekozmrdy sere a žije se tam normálně. Každýmu tyhle nařízení lezou krkem a každej se nad tím pozastavuje,tak co je to za lidi co to pustí z huby,nebo nařídí? Kdo je dosadil do tak vysokejch postů,kde můžou rozhodovat/nařizovat?help

...jo, jo.....fotit Hiluxe jinde než v terénu je prostě nesmysl...

...a třeba moje ježdění po stavbách je někdy hodně offroad...akorát teď už si to člověk nebude pomalu moct ani vyfotit, aby ho zelení nesežrali....sick

...zrovna před týdnem jsem na ekoteroristy myslel, když jsem se táhl za kamionem na Ústí, místo abych frčel po dálnici, co tam měla už dávno stát....

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS