![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
po zahřáti vynecháva 1 válec
Ahoj, potřebují radu: po zahřátí B6-2003 vynechává 1(první válec)-svod je méně ohřátý, ale přece je. Svíčka pálí (jsem ji i vyměnil se 4 válcem). Moto dlouho stálo a ma málo najetu: 13 500km. karbce byly seřízeny před koupí ale ja jsem 2 roky nejezdil, jen odčas jsem startoval. Musím sundat karbce a dat je synchronizovat, nebo to lze opravit bez sundání ??? Děkuji za vaše rady a zkušeností.
...chlap musí mít motorku...
Re: po zahřáti vynecháva 1 válec
Ondráš psal:Volosov psal:Teď jsem tři roky stavěl, neměl jsem čas to ani pořádně zahřát.
Tak to klobouk dolu za tu výdrž...
Mě když se to nepostaví do 10 minut, tak na to seru...
...to víš, nejsem už nejmladší...
![]() |
Banditatom (Člen) 01.11.2012 14:00:54 Offline |
Volosov psal:Ondráš psal:Volosov psal:Teď jsem tři roky stavěl, neměl jsem čas to ani pořádně zahřát.
Tak to klobouk dolu za tu výdrž...
Mě když se to nepostaví do 10 minut, tak na to seru...
...to víš, nejsem už nejmladší...
..ale tři roky to chce kurva trpělivost
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jak rikaj kluci, zkusit to projet ono se to ohreje trosku, ale nedavej ji hnedka plnej knedl za studena, normalne se zkus rozjet a zkus to ohrat jizdou a pak ji dej po usich . Hlavne davej majzla at si nerozmlatis drzku, pocasi uz neni nic moc
Billy psal:Jak rikaj kluci, zkusit to projet ono se to ohreje trosku, ale nedavej ji hnedka plnej knedl za studena, normalne se zkus rozjet a zkus to ohrat jizdou a pak ji dej po usich
. Hlavne davej majzla at si nerozmlatis drzku, pocasi uz neni nic moc
Dík, čekám na počasí...
Stránky: 1