Nejsi přihlášen
andre.marek (Člen) 03.11.2012 19:14:30 Offline |
Re: Tag kdopak dneska vyjel ?
Taky jsem ještě dnes stihl nějaký ten kilometr. Seznamuju se s novým strojem, takže jen tak piánko...
Fčera sem byl taky ještě pojezdit,dali sme s Marem 150km,stavili sme se u Trampa,byli sme tam sami Pak mě přestal dobíjet Baworák,tak sem musel předčasně zvolit ůstup k domovu Ale jezdilo se celkem dobře,ani zima nebyla
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Honzik8719 (Člen) 04.11.2012 13:27:52 Offline |
já si akorát dojel pro svoje věci
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 04.11.2012 13:45:40 Offline |
Ondráš psal:Já dal tak 15 km... Ale pěšky...
Chvíli jsem z toho byl zoufalej, ale nakonec to bylo OK.
Moto už asi letos nebude.
to ti zdechlo auto?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 10.11.2012 15:03:36 Offline |
Taky jsem to naposled letos vytáhnul nějakých 160km celkem solidně mě ulstřelila v jedný točce guma asik chladno
Já ještě teďka v týdnu pojezdím po Brně,musím do Renokáru pro pár drobností na báwo,tak je mě to milejší,jak startovat auto. Pokud teda zrovna neprší No a dál uvidíme jak to bude s počasím. Pokud bude pod deset stupňů,tak na to už seru Letos na banditu slabejch 6000km,celkově na fšem asi 11000 Vždycky si říkám,že ten další rok bude lepší,ale nikdy to tak není
Banditatom (Člen) 11.11.2012 18:57:50 Offline |
dnes luxusních x paňáku slifovice u tchanoj... taky dobrý den
andre.marek (Člen) 11.11.2012 19:46:43 Offline |
Banditatom psal:dnes luxusních x paňáku slifovice u tchanoj... taky dobrý den
Já sice panáky jen dva, ale kosmostroj už je umytý, pod plachtou, baterka venku...
Třeba bude ještě pěkně a vyjedu, ale už to moc nevypadá.
Banditatom (Člen) 11.11.2012 19:53:35 Offline |
andre.marek psal:Banditatom psal:dnes luxusních x paňáku slifovice u tchanoj... taky dobrý den
Já sice panáky jen dva, ale kosmostroj už je umytý, pod plachtou, baterka venku...
Třeba bude ještě pěkně a vyjedu, ale už to moc nevypadá.
kuku neplaš má bejt teplej podzim krom jednoho decentního podklouznutí gumy to včera byla solidní palba ( gsx-r750 verzus obtloustlý řidič autobusu... jak blecha v kožuchu nedal jsem mu to)
andre.marek (Člen) 11.11.2012 20:10:24 Offline |
Já jsem jezdil minulý týden, včera jsem byl v práci /navíc ten vítr/ a dnes byly povinnosti doma, ale tak jasně, třeba se ještě počasí umoudří...
Banditatom (Člen) 11.11.2012 20:14:47 Offline |
jj vítr byl o pičulíně ale dalo se to... neboj letos to ještě výjde
Banditatom psal:andre.marek psal:Banditatom psal:dnes luxusních x paňáku slifovice u tchanoj... taky dobrý den
Třeba bude ještě pěkně a vyjedu, ale už to moc nevypadá.kuku neplaš má bejt teplej podzim krom jednoho decentního podklouznutí gumy to včera byla solidní palba ( gsx-r750 verzus obtloustlý řidič autobusu... jak blecha v kožuchu nedal jsem mu to)
....teplý podzim? ...no snad je lepčí než studená němka
ABik psal:Honza psal:I dneska se dalo
Jels do Mikulova pro telefony, abys mohl Vikecovi prodat nejlepší telefon všech dob?
Ten mě rozšlápne za to neustálé rýpání
Nene, dal jsem si Krasookruh, zatroubil tam Rossovi a honem dom dokavaď bylo "teplo" A vo telefon zahájím aukci, to by mohlo dát na okruhovou sezónu
Sem se na to dneska nedostal,pokud teda nepočítám babetu,na keré sem se byl teďka podívat u řeky A aji na té su zmrzlé jak hovno Vod rána sem se mrdal s baworem,mám ho komplet rozházenýho a lakoval sem rám a vostatní drobný pičoviny. Ale mám volno ještě zítra,tak třeba se na bandita dostanu,pokud bude počasí aspoň tak jak dnes.
Sem včera za krásnýho počasí odvez kačera do servisu na ňáký cajky a vodhaduju, že ho tam budou tak tejden mít, než jim dojdou díly. Ňák mi nedocvaklo, že ho taky budu pak muset odvýzt domu. Ale v Praze sněžit nebude, že ne?
Banditatom (Člen) 14.11.2012 18:15:58 Offline |
VikecB12 psal:Sem se na to dneska nedostal,pokud teda nepočítám babetu,na keré sem se byl teďka podívat u řeky A aji na té su zmrzlé jak hovno Vod rána sem se mrdal s baworem,mám ho komplet rozházenýho a lakoval sem rám a vostatní drobný pičoviny. Ale mám volno ještě zítra,tak třeba se na bandita dostanu,pokud bude počasí aspoň tak jak dnes.
Ty jses posledni clovek kereho si umim predstavit na babete
Banditatom psal:VikecB12 psal:Sem se na to dneska nedostal,pokud teda nepočítám babetu,na keré sem se byl teďka podívat u řeky A aji na té su zmrzlé jak hovno Vod rána sem se mrdal s baworem,mám ho komplet rozházenýho a lakoval sem rám a vostatní drobný pičoviny. Ale mám volno ještě zítra,tak třeba se na bandita dostanu,pokud bude počasí aspoň tak jak dnes.
Ještě že je Rajhrad samá rovina
Banditatom (Člen) 14.11.2012 18:47:46 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Sem se na to dneska nedostal,pokud teda nepočítám babetu,na keré sem se byl teďka podívat u řeky A aji na té su zmrzlé jak hovno Vod rána sem se mrdal s baworem,mám ho komplet rozházenýho a lakoval sem rám a vostatní drobný pičoviny. Ale mám volno ještě zítra,tak třeba se na bandita dostanu,pokud bude počasí aspoň tak jak dnes.
Ještě že je Rajhrad samá rovina
Jeste ze tak ale dej mi mesic a vahove te predjedu
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2012 19:40:01 Offline |
já dneska provětral skůtra...zimáky nasazený..deka přes nohy nainstalovaná tak se neni třeba zimy bát
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:já dneska provětral skůtra...zimáky nasazený..deka přes nohy nainstalovaná tak se neni třeba zimy bát
...deku mám, zimáky ještě ne, cos obul?
sava eskimo co jineho:D
ja taky ještě taham skutra ven.. dneska sem přemyšlel o tucanu
no ale pořídil sem si představec na downhilly
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2012 06:20:58 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:já dneska provětral skůtra...zimáky nasazený..deka přes nohy nainstalovaná tak se neni třeba zimy bát
mam uz druhej nebo treti rok ted nevim nemecky Heidenau.ne uplne ty nejdrazsi ale fungujou fajne.hlavne na vode jezdis na na suchu a se snehem si
taky dobre poradej.led se taky da ale tady nastava spis problem jen s dvema kolama
deku mam termo scud.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2012 06:24:25 Offline |
osiris psal:...nezlobte se na mě, ale když vás vidím jenom na dvou kolech v mrazu, nebo na sněhu, tak bych vás kopal do prdele až za roh
kdyychmel kde parkovat styrhrab tak bych taky jezdil na nem.ale dvou je to vetsi sranda
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...nezlobte se na mě, ale když vás vidím jenom na dvou kolech v mrazu, nebo na sněhu, tak bych vás kopal do prdele až za roh
kdyychmel kde parkovat styrhrab tak bych taky jezdil na nem.ale dvou je to vetsi sranda
...měl jsem tam dodat, že když se v tom sněhu nebo na ledu motáte po silnici mezi autama, na poli bych tu srandu chápal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zoufalci !!! dyk ani nemužete mít z tý jízdy požitek jak se na tom klepete zimou a strachy aby vám to v zatáčce neustřelilo
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:zoufalci !!! dyk ani nemužete mít z tý jízdy požitek jak se na tom klepete zimou a strachy aby vám to v zatáčce neustřelilo
...a já uš myslel, že tady nejni nigdo rozumnej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:libac22 psal:zoufalci !!! dyk ani nemužete mít z tý jízdy požitek jak se na tom klepete zimou a strachy aby vám to v zatáčce neustřelilo
...a já uš myslel, že tady nejni nigdo rozumnej
Taky už mám dávno zazimováno ..... jezdit v tomhle počasí je pro mě zbytečný propalování benálu
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
libac22 psal:zoufalci !!! dyk ani nemužete mít z tý jízdy požitek jak se na tom klepete zimou a strachy aby vám to v zatáčce neustřelilo
v úterý jsem v 7 ráno jel na transfúzní (45 km). Byly -4 stupně. Silnice byly suchý i v lese,dalo se to. V 11 hod pak zpět. Stačí v hlavě přepnout na režim "vopatrnějc" a není to tak hrozný. A ještě něco: když jsem pak motorku dával do garáže,měl jsem takovej nějakej pocit dobře vodvedený práce. Jakože jsem o trošku lepší řidič...
God Gave me Everything I want
Banditatom (Člen) 17.11.2012 10:13:56 Offline |
ee já si dal předfčerejškem asi 40km polelesyháje na čtyřkulce nikde mě nic neustřelilo pokud jsem teda nechtěl
Banditatom psal:libac22 psal:zoufalci !!! dyk ani nemužete mít z tý jízdy požitek jak se na tom klepete zimou a strachy aby vám to v zatáčce neustřelilo
ee já si dal předfčerejškem asi 40km polelesyháje na čtyřkulce nikde mě nic neustřelilo pokud jsem teda nechtěl
neříkal tu jednou někdo že pod 50 km to nemá cenu ani zahřejvat motor
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
jaryn psal:libac22 psal:zoufalci !!! dyk ani nemužete mít z tý jízdy požitek jak se na tom klepete zimou a strachy aby vám to v zatáčce neustřelilo
v úterý jsem v 7 ráno jel na transfúzní (45 km). Byly -4 stupně. Silnice byly suchý i v lese,dalo se to. V 11 hod pak zpět. Stačí v hlavě přepnout na režim "vopatrnějc" a není to tak hrozný. A ještě něco: když jsem pak motorku dával do garáže,měl jsem takovej nějakej pocit dobře vodvedený práce. Jakože jsem o trošku lepší řidič...
to já mám taky pokaždý dobrej pocit když se domů vrátím vcelku a né po kouskách
ale teplo je teplo to nemužeš porovnávat
Banditatom (Člen) 17.11.2012 10:36:48 Offline |
libac22 psal:Banditatom psal:libac22 psal:zoufalci !!! dyk ani nemužete mít z tý jízdy požitek jak se na tom klepete zimou a strachy aby vám to v zatáčce neustřelilo
neříkal tu jednou někdo že pod 50 km to nemá cenu ani zahřejvat motor
chtěl bych tě vidět jak dáš 100 a více km polelesyhaje po cca hodince dvou jseš uplně tuhej
libac22 psal:jaryn psal:libac22 psal:zoufalci !!! dyk ani nemužete mít z tý jízdy požitek jak se na tom klepete zimou a strachy aby vám to v zatáčce neustřelilo
to já mám taky pokaždý dobrej pocit když se domů vrátím vcelku a né po kouskách
ale teplo je teplo to nemužeš porovnávat
já neporovnávám. Jen píšu,že se dá jezdit nejenom v červenci...
God Gave me Everything I want
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2012 19:57:13 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:já dneska provětral skůtra...zimáky nasazený..deka přes nohy nainstalovaná tak se neni třeba zimy bát
mam uz druhej nebo treti rok ted nevim nemecky Heidenau.ne uplne ty nejdrazsi ale fungujou fajne.hlavne na vode jezdis na na suchu a se snehem si
taky dobre poradej.led se taky da ale tady nastava spis problem jen s dvema kolama
deku mam termo scud.
takovejhle maj vzorek
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2012 20:02:20 Offline |
Banditatom (Člen) 17.11.2012 23:45:18 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:........ po cca hodince dvou jseš uplně tuhej.......
...jedna z výhod offroadu...za hodinu dvě je člověk uježděnej tak, že je rád, že nemusí víc...
...dnes to nevyšlo, půjdu jezdit zítra
vím dneska jsem s kukama o deset jaru maldšíma dal pískovnu... no jsem na mary ...teda ne vlakno vedle
Banditatom psal:libac22 psal:Banditatom psal:
ee já si dal předfčerejškem asi 40km polelesyháje na čtyřkulce nikde mě nic neustřelilo pokud jsem teda nechtělneříkal tu jednou někdo že pod 50 km to nemá cenu ani zahřejvat motor
chtěl bych tě vidět jak dáš 100 a více km polelesyhaje po cca hodince dvou jseš uplně tuhej
tak to jo , to tě vomlouvá
deny1234 psal:No pocasi na konec listopadu luxusni , ale byl jsem zmrzlej jako hovno Jo a i zahrata guma mi jednou ustrelila ,na suchym rovnym asfaltu , pri vytoceni 2 na 10 000
"zahřátá" guma? leda že bys na ni měl pověšený hodinu nahřívák...
vzduch 5°C asfalt 5°C to v životě nezahřeješ
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlemejzd999 (Člen) 26.11.2012 21:20:39 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2012 06:20:00 Offline |
hele do Švajcu se jezdi v lete a na masine a ne v zime a letadlem
tomasNJ psal:deny1234 psal:No pocasi na konec listopadu luxusni , ale byl jsem zmrzlej jako hovno Jo a i zahrata guma mi jednou ustrelila ,na suchym rovnym asfaltu , pri vytoceni 2 na 10 000
vzduch 5°C asfalt 5°C to v životě nezahřeješ
myslel jakože když zastavil a šáh na ní, tak byla teplejší než ruka
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:tomasNJ psal:deny1234 psal:No pocasi na konec listopadu luxusni , ale byl jsem zmrzlej jako hovno Jo a i zahrata guma mi jednou ustrelila ,na suchym rovnym asfaltu , pri vytoceni 2 na 10 000
vzduch 5°C asfalt 5°C to v životě nezahřeješmyslel jakože když zastavil a šáh na ní, tak byla teplejší než ruka
Dobrej Ftípek, asi to tak ale bylo
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
XJelen psal:tomasNJ psal:deny1234 psal:No pocasi na konec listopadu luxusni , ale byl jsem zmrzlej jako hovno Jo a i zahrata guma mi jednou ustrelila ,na suchym rovnym asfaltu , pri vytoceni 2 na 10 000
vzduch 5°C asfalt 5°C to v životě nezahřeješmyslel jakože když zastavil a šáh na ní, tak byla teplejší než ruka
Taak presne Neprislo me , ze by treba v kvetnu byla nejak o moc teplejsi , nez ted
Banditatom (Člen) 27.11.2012 12:58:50 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hele do Švajcu se jezdi v lete a na masine a ne v zime a letadlem
co bys taky chtěl od entomologa
hlemejzd999 (Člen) 27.11.2012 19:23:51 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:hele do Švajcu se jezdi v lete a na masine a ne v zime a letadlem
co bys taky chtěl od entomologa
kokoti ... debech tam jel pro zábave , tak snáť v letě na mašině
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
deny1234 psal:XJelen psal:tomasNJ psal:
Taak presne Neprislo me , ze by treba v kvetnu byla nejak o moc teplejsi , nez ted
Taky si přesně pamatuju jak je guma teplá v květnu nebo listopadu. Akorát mám bordel ve dnech.
yoby psal:13°, sluníčko vykukovalo skrz mraky..... nešlo odolat aspon na nějakých 100km kolem komína, i když už bylo zazimováno
...voe, tady je tag hnusně, že se mi nechce chodit ani na balkon pro pívo, natoš někam jezdit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2012 15:33:13 Offline |
Filous psal:yoby psal:13°, sluníčko vykukovalo skrz mraky..... nešlo odolat aspon na nějakých 100km kolem komína, i když už bylo zazimováno
...voe, tady je tag hnusně, že se mi nechce chodit ani na balkon pro pívo, natoš někam jezdit
ja jezdil dneska asi 2 hodiny s kocarkem.pravda je to styrkolovy ale taky fajn
Banditatom (Člen) 24.12.2012 15:52:50 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:yoby psal:13°, sluníčko vykukovalo skrz mraky..... nešlo odolat aspon na nějakých 100km kolem komína, i když už bylo zazimováno
ja jezdil dneska asi 2 hodiny s kocarkem.pravda je to styrkolovy ale taky fajn
já byl pod jmenlím a vysral bych se na to lozit v tej kose a marasu po venku
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:ja jezdil dneska asi 2 hodiny s kocarkem.pravda je to styrkolovy ale taky fajn
já byl pod jmenlím a vysral bych se na to lozit v tej kose a marasu po venku
Tak zní to líp než když bych napsal že manželka prudila, děti votravovali s ježuchem a práce smrděla za každým rohem
Banditatom (Člen) 24.12.2012 21:59:41 Offline |
VikecB12 psal:A já aji kdybych chtěl,tak nemůžu,mám sedadla aji z bandita,aji z bawora u čalouníka,tak leda bych si smotal kus hadru pod prdel A nazpět budou až někdy v unoru
vole když jsem koupil bečko tak na něm bylo votrhaný sedlo jak samica někde z prdele sedlo v ddtuning a já jezdil "v unoru" jen se smotanýma monterkama na kousku dřevěný desky tak jakýpak nejde
je sice pravda, že u nás bylo o štyry stupně víc než letos v dubnu v Mostě, ale zůstal jsem klidný (i když... kdyby byly suchý silnice, asi bych jen tak pro prdel zajel hovadům popřát ). Nicméně sousedi v Mnichově měli 20°C a to bych asi vyjezdil nádrž
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:je sice pravda, že u nás bylo o štyry stupně víc než letos v dubnu v Mostě, ale zůstal jsem klidný (i když... kdyby byly suchý silnice, asi bych jen tak pro prdel zajel hovadům popřát ). Nicméně sousedi v Mnichově měli 20°C a to bych asi vyjezdil nádrž
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
jardagsf psal:tak v Budejovicich na namesti kafe pod stromeckem a pak krasnych 200km okolo vody............
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 140548.jpg
a asi uz pro letosek konec.....
jardagsf konecne zazimujici (mozna )
Ty si ďábel jardo, mě byla zima i v autě
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...