Nejsi přihlášen
Re: Tag kdopak dneska vyjel ?
...já to zvládl dnes i za vás:
Nejdříve jsme vyrazil na GS....
...když jsem přijel, vzal jsem WRko a jel s ním na servis (svolávačka Yamahy)...
...tam mne vyzvedla žena s PCX, na PCX pro GS...
...a na závěr opět na GS...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2016 13:31:33 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:U nás to dneska bylo jak v parném létu,kolem baráku jedna mašina za druhou a na teploměru 16stupínků A já doma s Vikecem,kerej měl na teploměru 39stupínků
Kejmo....Tomik zdravej ale stejnej trabl s kocarkem na prochazku a pak trada polsko uz i na bahnaku mam prach
a bude to horší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2016 13:33:39 Offline |
nejezdit do práce na Stadionu tak řidítka v ruce moc často nemám..ale aspoň jsem odvez kola z Žabáka na přezutí
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2016 17:48:40 Offline |
Kožak psal:po obědě pár kilometrů ...to byla tragédyje
jestli vono to nebude tou Hondou
Banditatom (Člen) 05.03.2016 21:02:53 Offline |
Petr J. psal:..jsem dneska chtěl, ale než jsem dořešil pracovní povinnosti, zalezlo sluníčko a přešlo mne to...
Ja dnes chtel....dokonce i jel!!! 20m pak si junior rekl ze nebude spinkat....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 05.03.2016 21:52:29 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:Ja dnes chtel....dokonce i jel!!! 20m pak si junior rekl ze nebude spinkat....
...ale já nemluvil o ježdění s kočárkem...
Sak ja nemluvil vo kocarej.... sotva jsem vyjel na kopec tak volalo vedeni at se vratim ze junior zuriproc ja si ten telefon beru.....pak nasledoval kocar ale stejne by me to neba pac v kopcich snehu habakuk a guma uz jen sem tam kuk
Banditatom psal:.... sotva jsem vyjel na kopec tak volalo vedeni at se vratim ze junior zuriproc ja si ten telefon beru.....pak nasledoval kocar ale stejne by me to neba pac v kopcich snehu habakuk a guma uz jen sem tam kuk
...na kopci nikdy není signál, tam se telefon nebere ani vedení.....)
Kdybys neopovrhl mou nabídkou na gumy, tak máš krásné špunty....
Banditatom (Člen) 05.03.2016 22:55:00 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:.... sotva jsem vyjel na kopec tak volalo vedeni at se vratim ze junior zuriproc ja si ten telefon beru.....pak nasledoval kocar ale stejne by me to neba pac v kopcich snehu habakuk a guma uz jen sem tam kuk
...na kopci nikdy není signál, tam se telefon nebere ani vedení.....)
Kdybys neopovrhl mou nabídkou na gumy, tak máš krásné špunty....
Hele ja neopovrhoval....ja bych je klidne vzal telefon met musim pac kdyz clovek nema partaka
Banditatom psal:Hele ja neopovrhoval....ja bych je klidne vzal telefon met musim pac kdyz clovek nema partaka
...tak já Ti je zabalím a nějak vyexpeduji na Moravu...telefon je fajn mít, lepší je parťák, leckdy telefon nepomůže....
andre.marek (Člen) 06.03.2016 07:47:50 Offline |
Banditatom psal:Sak ja nemluvil vo kocarej.... sotva jsem vyjel na kopec tak volalo vedeni at se vratim ze junior zuriproc ja si ten telefon beru.....pak nasledoval kocar ale stejne by me to neba pac v kopcich snehu habakuk a guma uz jen sem tam kuk
Ty neznáš režim letadlo?
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2016 07:52:42 Offline |
Banditatom psal:Petr J. psal:Banditatom psal:Ja dnes chtel....dokonce i jel!!! 20m pak si junior rekl ze nebude spinkat....
...ale já nemluvil o ježdění s kočárkem...
Sak ja nemluvil vo kocarej.... sotva jsem vyjel na kopec tak volalo vedeni at se vratim ze junior zuriproc ja si ten telefon beru.....pak nasledoval kocar ale stejne by me to neba pac v kopcich snehu habakuk a guma uz jen sem tam kuk
tohle by jsi měl mladou velmi rychle odnaučit..protoze ty s tim uděláš stejny prd jako ona jen budete na nervy oba..
Banditatom (Člen) 06.03.2016 09:04:11 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:Hele ja neopovrhoval....ja bych je klidne vzal telefon met musim pac kdyz clovek nema partaka
...tak já Ti je zabalím a nějak vyexpeduji na Moravu...telefon je fajn mít, lepší je parťák, leckdy telefon nepomůže....
Oka superpak se nejak domluvime na tekute platbe
Pane dochtore znam....ale vis to me nedovoli strach
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2016 11:30:41 Offline |
Banditatom psal:Petr J. psal:Banditatom psal:Hele ja neopovrhoval....ja bych je klidne vzal telefon met musim pac kdyz clovek nema partaka
Pane dochtore znam....ale vis to me nedovoli strach
ještě takovej dotaz..ty vozíš telefon v helmě že ho na motorce slyšíš?
Banditatom (Člen) 06.03.2016 11:59:01 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Petr J. psal:
...tak já Ti je zabalím a nějak vyexpeduji na Moravu...telefon je fajn mít, lepší je parťák, leckdy telefon nepomůže....Oka superpak se nejak domluvime na tekute platbe
Pane dochtore znam....ale vis to me nedovoli strachještě takovej dotaz..ty vozíš telefon v helmě že ho na motorce slyšíš?
...mam kapcu na ruce a citim ho jak vibruje
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2016 12:16:49 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
Pane dochtore znam....ale vis to me nedovoli strachještě takovej dotaz..ty vozíš telefon v helmě že ho na motorce slyšíš?
...mam kapcu na ruce a citim ho jak vibruje
to máš teda blbý
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2016 18:44:44 Offline |
Petr J. psal:...dnes pěkné poježdění....a v noci má dle předpovědi nasněžit ...zatím je venku jaro...blázinec...
myslíš motorku nebo skůtra? skůtr se nepočítá na tom se jezdí celej rok
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2016 22:12:25 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:myslíš motorku nebo skůtra?
...jezdil jsem na GS.......skůtr ještě není po bouračce celý
to je teda blbý
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2016 19:57:43 Offline |
Kožak psal:Petr J. psal:Kožak psal:vyjedu asik v pátek...má bejt hezky .....to zas bude tragédyje
...kde dáme sraz?
na Dubí ...uvidim jak zdrhnu z háku ,kdyžtak dám echo ;)
ty už zase pracuješ??
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2016 22:35:12 Offline |
já se včera projel na SV1000N..teda po zahradě když jsem jí uklízel po výměně řetězovky...asi bych měnil...a rád
A já dneska přesedal z jednoho skutra na druhýho Rano nějaký lítáni na beverly 250,pak na druhé výmena ložiska řízení a tak sem pro ně musel zajet na hondě FES 250 a pak ještě něco kolem komina na další beverly 250,kerou mě dneska jeden kunčoft vodvezl Čék si na ně ani kloudně nezvykne A do toho sem si na třech švihnul výměnu voleja,filtru a svíčky aby byly nachystaný na další boje s provozem Ale syslím si tady jednu beverly jen pro sebe a doufám,že ju po mě nebude nikdo chtít a zustane mě tady na hopsání kolem komína. Celkem mě ten vergl vlezl pod kůžu a nějak ho doma nutně potřebuju No a teď sem do sebe nasypal pár kloudnejch dvanáctek(né bandytů) a asi pudu nakutě jako spořádanej vobčan,takže nakašu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2016 00:01:25 Offline |
VikecB12 psal:A já dneska přesedal z jednoho skutra na druhýho Rano nějaký lítáni na beverly 250,pak na druhé výmena ložiska řízení a tak sem pro ně musel zajet na hondě FES 250 a pak ještě něco kolem komina na další beverly 250,kerou mě dneska jeden kunčoft vodvezl Čék si na ně ani kloudně nezvykne A do toho sem si na třech švihnul výměnu voleja,filtru a svíčky aby byly nachystaný na další boje s provozem Ale syslím si tady jednu beverly jen pro sebe a doufám,že ju po mě nebude nikdo chtít a zustane mě tady na hopsání kolem komína. Celkem mě ten vergl vlezl pod kůžu a nějak ho doma nutně potřebuju No a teď sem do sebe nasypal pár kloudnejch dvanáctek(né bandytů) a asi pudu nakutě jako spořádanej vobčan,takže nakašu
(
Někdo tu kdysi psal te ježdění na skůtru je jako šukat tlustou holku..je to fajn,ale nesměj o tom vědět kámoší myslim že to psal XJelen (sorry kámo ) nic méně tě chápu....skutr je do města a okolí supr bajk..v mém případě stačí i padina
P.S. nevíš o nějaký nejlépe za odvoz? ( taky mám dost upito)
Já měl loni yamahu versity 300 a tak nějak mě tahle kubatury připadají ideální. Aji semnou to frčí naprosto parádně a ještě to nežere jako pulytry Ale furt po mě někdo chce nějakou tu stopětadvacku,tak ju budu muset taky prubnout. Asi vyzkouším piaggio liberty,nebo hondu sh,to bude taky nezmar. A zadarmo nikde nemají ani ty padiny Akorát mě doma opět přistál pionýr,pěkně v krabicové upravě,ale s papírama,tak na něhu asi postupně vlitnu a zachráním ho,co se dá dělat
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2016 09:19:02 Offline |
já jsem na podzim oživoval kámošovi nějaký dvoukilo..byl tam normálně zarezlej variator a chtěl na to udělat laďák..no zvuk to má jak pětikilo jednobuch a semnou to jelo poměrně slušně..jen je to na mě dost velký..ideál by byl runner,ale chtěl bych 2T a ty tu prostě nejsou.
Tak já včera asi 20km na novejch pryžích a padá to do zatáček perfektně, ale bojim bojim abych nelehnu na tom studenym asfaltu. Jen sem potřeboval zjistit jestli funguje všechno jak má
Smrt je ze všeho to poslední.
vendous psal:Tak já včera asi 20km na novejch pryžích a padá to do zatáček perfektně, ale bojim bojim abych nelehnu na tom studenym asfaltu. Jen sem potřeboval zjistit jestli funguje všechno jak má
a cos teda jako zjistils kdyžs jel jak posranej?že to padá jo
MRDAT!!!
Kožak psal:vendous psal:Tak já včera asi 20km na novejch pryžích a padá to do zatáček perfektně, ale bojim bojim abych nelehnu na tom studenym asfaltu. Jen sem potřeboval zjistit jestli funguje všechno jak má
a cos teda jako zjistils kdyžs jel jak posranej?že to padá jo
Kožak 100 bodou .Poď si ten bordel utřít
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Dneska luxusních 300km , i Blansko jsme parkrát dali Pak přesun na jih. Na Pálavě teda lidí jak sraček, ale úplně všude... jak kdyby byla nějaká pouť
Jsem dneska najel polovinu loňský sezóny
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2016 20:08:47 Offline |
já dneska vyjel a zpátky už jsem se vez ...Stadion to po třech letech provozu dneska bez náznaků vzdal
Lubošek psal:Chlapci, fčera cca 200 km, pravda bez "teplý moiry" trochu chladno a kolem Slap motorek jako sraček, ale jinak dobrý svezení
...a že ses nezastavil pantáto,uvařil bych ti groga
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
mr.BSE psal:Petr J. psal:...to já taky...ale dnes na kole, co loni na FZ1...
je to čim dál horší, co? Loni jsme měl na kole taky víc než třikrát tolik co na bajku...
....jak se to vezme...
Já k tomu najel loni tak 10tis. na GS, tak 8tis. na skůtru, tak 2tis. na Husabergu...a pak ještě něco na dalších různých motorkách (EXC, WR, Bandit 600, Fazer 600, Tenere ...)
Kim psal:Lubošek psal:Chlapci, fčera cca 200 km, pravda bez "teplý moiry" trochu chladno a kolem Slap motorek jako sraček, ale jinak dobrý svezení
...a že ses nezastavil pantáto,uvařil bych ti groga
to se ti to nabízí, dědku, kdyš víš, že groga nepiju
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Petr J. psal:mr.BSE psal:Petr J. psal:...to já taky...ale dnes na kole, co loni na FZ1...
je to čim dál horší, co? Loni jsme měl na kole taky víc než třikrát tolik co na bajku...
....jak se to vezme...
Já k tomu najel loni tak 10tis. na GS, tak 8tis. na skůtru, tak 2tis. na Husabergu...a pak ještě něco na dalších různých motorkách (EXC, WR, Bandit 600, Fazer 600, Tenere ...)
tak to můžeš být pokojený parchant
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Hošííí, já byl letos 4x .....
poprvé, asi 50km, když jsem dal káru do servisu a musel jsem něco zařídit (květen)
podruhé, jsem jel 200km za zakošem a zpět - pracovní akce..
potřetí - ALPY s baťohem !!!! cca1600km za 4dny
počtvrté - zase ALPY bez baťohu !!!!!!!!!!!! cca 1800km za 4dny .. Stellvio, Dolomity, GG,...
tím si myslím, že jsem ale dojezdil
... letos za 4 tripy jsem najel to co dohromady za 3 roky zpátky.... už nejsem brambora, ale sra....čka...... ... „čím jsem starší tím je rybník mělčí…“ ....
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2016 07:27:37 Offline |
Jestli ude zima jako posledních pár let tak se jezdí celoročně
já mam tak trojku na banditu asi 1500 na Stadionu dalši neřešim
Banditatom (Člen) 10.09.2016 12:20:41 Offline |
Na silnici 400km letos rekord, bahno okolo 15mth, kolobezka 0km,kocarek snad milion
hlemejzd999 (Člen) 10.09.2016 13:17:20 Offline |
vendous psal:Tak mi to nedalo a šel se mrknout do garáže, otočim klíčkem, přepnu počítadlo a letos 4223,5km
tak já zatim 5570 km
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 12.09.2016 10:56:01 Offline |
letos něco lehce pod litr na Kultoj a něco lehce přes dva litry na Bulíkoj, vo kole ani nemluvim, bídnejch 400 a vot jara na to nemůžu vlezj kuli zdraví
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 12.09.2016 11:11:39 Offline |
Honzik8719 psal:letos něco lehce pod litr na Kultoj a něco lehce přes dva litry na Bulíkoj, vo kole ani nemluvim, bídnejch 400 a vot jara na to nemůžu vlezj kuli zdraví
Ja vim uklounul si ve sprse na nahodne polozeny kolik....celkem trikrat co!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.09.2016 21:15:02 Offline |
Kožak psal:zatim asi 400 z toho 4ři závady
Honda no
hlemejzd999 (Člen) 13.09.2016 11:39:03 Offline |
Kožak psal:zatim asi 400 z toho 4ři závady
to bylo dycky cestou ze servisu ne ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 13.09.2016 18:44:16 Offline |
Petr J. psal:...jsem dnes musel kvůli objížďce se skůtrem po poli......ještě, že bylo už uvláčeno...
Bych te chtel videt jak jedes po orbe
Banditatom psal:Petr J. psal:...jsem dnes musel kvůli objížďce se skůtrem po poli......ještě, že bylo už uvláčeno...
Bych te chtel videt jak jedes po orbe
Když mě bylo 19,tak sem jezdil přez oranisko s CBR6 k jedné hájence na pitky Pěkně po polu s 20 plecháčama piviska v tankáču
VikecB12 psal:Když mě bylo 19,tak sem jezdil přez oranisko s CBR6 k jedné hájence na pitky Pěkně po polu s 20 plecháčama piviska v tankáču
S 20? A mělo to pro tebe cenu, když si za 3 hodiny neměl co pít?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No ja letos drastickej propad Poslední 3 sezony sem najížděl přez 15tisíc ročně a letos zatim jen cca 5 na GSech a tak 3 na skutrech Počitam ze přihodím maximálně 2 tisíce a bude zima No jo,vydělávám znatelně míň a stojí mě to víc času Super kombinace
Banditatom (Člen) 16.10.2016 21:01:20 Offline |
Naprosto stejnej problem jsem mel ja scot lezi v regale s novou retezovku opet mazu motulem
andre.marek (Člen) 16.10.2016 21:13:24 Offline |
Kdybyste nešetřili a pořídili elektronický tak jste tohle nemuseli řešit
Je fakt že taky trochu stříká, ale zdaleka ne tolik, stačí otřít jednou za čas hadrem a je klid.
Lepidlo /Motul apod./ už bych z ráfků nechtěl utírat...
vendous psal:Tak já dneska 200km když se jako udělalo celkem počásko, ale sere mě že sem zprovoznil Scottoiler a i když to nemam ani na jedničku tak se vracim se zadnim kolem v hrozném stavu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1102.jpg
Co je sakra špatně?
...Vendo vydrž, vyplavuje se ti volejem starý mazivo...chvíli to bude trvat...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2016 22:45:08 Offline |
Porad dokola mazu bilim valvolinem a nikdy jsem kolo od oleje necistil😁
Banditatom (Člen) 17.10.2016 00:49:46 Offline |
Filous psal:vendous psal:Tak já dneska 200km když se jako udělalo celkem počásko, ale sere mě že sem zprovoznil Scottoiler a i když to nemam ani na jedničku tak se vracim se zadnim kolem v hrozném stavu
Co je sakra špatně?...Vendo vydrž, vyplavuje se ti volejem starý mazivo...chvíli to bude trvat...
V mojem pripade 12 000km?
K.a.s.y.m. (Člen) 17.10.2016 09:39:58 Offline |
Banditatom psal:Filous psal:vendous psal:Tak já dneska 200km když se jako udělalo celkem počásko, ale sere mě že sem zprovoznil Scottoiler a i když to nemam ani na jedničku tak se vracim se zadnim kolem v hrozném stavu
Co je sakra špatně?...Vendo vydrž, vyplavuje se ti volejem starý mazivo...chvíli to bude trvat...
Tak to byla dobra investice😁😁😁
Banditatom psal:Filous psal:vendous psal:Tak já dneska 200km když se jako udělalo celkem počásko, ale sere mě že sem zprovoznil Scottoiler a i když to nemam ani na jedničku tak se vracim se zadnim kolem v hrozném stavu
...tag to netušim, gdes měls trabl...mě to ďálo ze začátku a teť mam takle zajebaný kolo max po dovolený, gdy najedu tag 3000km bes mytí...já sem s tym vehementem prostě spokojenej parchant...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Petr J. psal:Filous psal:....mě to ďálo ze začátku a teť mam takle zajebaný kolo max po dovolený, gdy najedu tag 3000km bes mytí....
...mě to na GéeSu nešpiní ani na dovolený........a spokojenej parchant jsem také...
...až Ti ten kardan jebne, jak na všech těch slavných 1,2 GéeSu, tak by si byl vděčný za špinavý ráfek
PS A on jebne ( převzato z GS Forum...)
Banditatom (Člen) 17.10.2016 14:21:04 Offline |
Mour psal:Petr J. psal:Filous psal:....mě to ďálo ze začátku a teť mam takle zajebaný kolo max po dovolený, gdy najedu tag 3000km bes mytí....
...mě to na GéeSu nešpiní ani na dovolený........a spokojenej parchant jsem také...
...až Ti ten kardan jebne, jak na všech těch slavných 1,2 GéeSu, tak by si byl vděčný za špinavý ráfek
PS A on jebne ( převzato z GS Forum...)
Drakoxxl psal:Mour psal:PS A on jebne ( převzato z GS Forum...)
A pak to vypadá takhle jako loni kámošovi na Vltavaridu
http://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t … e=58AB6032
http://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t … e=589FA5C1
...no zlatý zlatý řetěz ....a špinavý ráfek
Drako PS: Nestalo se nikomu nic doufám.
Drakoxxl psal:A na fotkách je vysvětlení, proč má bramborák na sobě tolik držáků a nosičů
P.S.: Nutno říct, že to bylo v cca natočenejch 120tis km
Tak v těhle kilometrech je na bandasce komplet v piči převodovka,vydrolený vačky,žere litr oleja na tisíc,spotřebovaný 4 řetězofky,tuna mazadel,kerý sou nalepený na kyfce a fšude kolem řetězu,třikrát dělaný ložisko v krku,přepákování posmrti a pár dalších drobností