Nejsi přihlášen
Re: Tag kdopak dneska vyjel ?
VikecB12 psal:Drakoxxl psal:A na fotkách je vysvětlení, proč má bramborák na sobě tolik držáků a nosičů
P.S.: Nutno říct, že to bylo v cca natočenejch 120tis kmTak v těhle kilometrech je na bandasce komplet v piči převodovka,vydrolený vačky,žere litr oleja na tisíc,spotřebovaný 4 řetězofky,tuna mazadel,kerý sou nalepený na kyfce a fšude kolem řetězu,třikrát dělaný ložisko v krku,přepákování posmrti a pár dalších drobností
....Copyright by Bro Houska: ALE DI TY BREPTO !!! ![]()
![]()
![]()
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...Vendo vydrž, vyplavuje se ti volejem starý mazivo...chvíli to bude trvat...V mojem pripade 12 000km?
...tag to netušim, gdes měls trabl...mě to ďálo ze začátku a teť mam takle zajebaný kolo max po dovolený, gdy najedu tag 3000km bes mytí...já sem s tym vehementem prostě spokojenej parchant...
Tak zkusim vydržet ale estli to nepřestane tak se vrátim k mazadlům
Smrt je ze všeho to poslední.
|
Honzik8719 (Člen) 17.10.2016 17:58:32 Offline |
VikecB12 psal:Drakoxxl psal:A na fotkách je vysvětlení, proč má bramborák na sobě tolik držáků a nosičů
P.S.: Nutno říct, že to bylo v cca natočenejch 120tis kmTak v těhle kilometrech je na bandasce komplet v piči převodovka,vydrolený vačky,žere litr oleja na tisíc,spotřebovaný 4 řetězofky,tuna mazadel,kerý sou nalepený na kyfce a fšude kolem řetězu,třikrát dělaný ložisko v krku,přepákování posmrti a pár dalších drobností
a u haryka seš zase po generálce motoru
musíš to brát sportovně
každopádně vydrolený vačky, v piči převodovka, litr oleje na tisíc, 4 řetezovky spotřebovaný, tuna mazadel, třikrát dělaný ložisko v krku a ani přepákování posmrti tě pořád domu doveze a nemusíš to strkat do dročky aby tě dovezli s kardanem v ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:VikecB12 psal:Drakoxxl psal:A na fotkách je vysvětlení, proč má bramborák na sobě tolik držáků a nosičů
a u haryka seš zase po generálce motoru
musíš to brát sportovně
![]()
každopádně vydrolený vačky, v piči převodovka, litr oleje na tisíc, 4 řetezovky spotřebovaný, tuna mazadel, třikrát dělaný ložisko v krku a ani přepákování posmrti tě pořád domu doveze a nemusíš to strkat do dročky aby tě dovezli s kardanem v
Trabant jede taky furt akdo z vás s nim jezdí
Už ani Sujazuwaki![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|
Banditatom (Člen) 18.10.2016 15:49:26 Offline |
Petr J. psal:Víkecu do nich, fandím Ti...
copak klub polamaných vrtulí drží při sobě..... jo bodedjď by ne když se všeci znáte ze servisej![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
K.a.s.y.m. (Člen) 18.10.2016 15:56:03 Offline |
Ty budou asi neco jako Ducatisti😁😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
Honzik8719 (Člen) 18.10.2016 19:46:46 Offline |
Mour psal:Tuším, že i HáDéisti jsou na tom dost podobně
Kurfa Lihy gde si?![]()
![]()
...relativní kochač...
|
Banditatom (Člen) 19.10.2016 11:37:12 Offline |
Luk psal:v servisu?
![]()
![]()
![]()
Ale jdi ty brepto
, po najetejch 50 tis. na bandasce jsem vyměnil pouze přední desky a řetězovku. Mimo standardní údržby jako, oleje, filtry a gumy ani kačku navíc. Těď téměř 70 a žádná změna, pořád jako nová![]()
. Vše origo včetně žárovek a baterky po 11 sezónách
.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2016 09:14:40 Offline |
Pajk psal:VikecB12 psal:Drakoxxl psal:A na fotkách je vysvětlení, proč má bramborák na sobě tolik držáků a nosičů
Ale jdi ty brepto
, po najetejch 50 tis. na bandasce jsem vyměnil pouze přední desky a řetězovku. Mimo standardní údržby jako, oleje, filtry a gumy ani kačku navíc. Těď téměř 70 a žádná změna, pořád jako nová
.
Na ty tvy motorce je neco spatne..takhle by vyrobci brzy zkrachovali kdyby byli vsechny tak bezproblemovy😁
K.a.s.y.m. psal:Pajk psal:VikecB12 psal:
Tak v těhle kilometrech je na bandasce komplet v piči převodovka,vydrolený vačky,žere litr oleja na tisíc,spotřebovaný 4 řetězofky,tuna mazadel,kerý sou nalepený na kyfce a fšude kolem řetězu,třikrát dělaný ložisko v krku,přepákování posmrti a pár dalších drobnostíAle jdi ty brepto
, po najetejch 50 tis. na bandasce jsem vyměnil pouze přední desky a řetězovku. Mimo standardní údržby jako, oleje, filtry a gumy ani kačku navíc. Těď téměř 70 a žádná změna, pořád jako nová
.
Na ty tvy motorce je neco spatne..takhle by vyrobci brzy zkrachovali kdyby byli vsechny tak bezproblemovy😁
Tak vono 70 tisíc není 150 nebo 180,kerý má každej druhen baworák. Ten muj starej dvouventil má nějaký 3kila a furt to vrčí normálně![]()
|
Banditatom (Člen) 23.10.2016 18:57:20 Offline |
Petr J. psal:...tak dnes 52km na kole údolím Vltavy s průměrem 22km/hod....
Pumpicky maj chlivek jinde![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 23.10.2016 19:40:26 Offline |
Banditatom psal:Petr J. psal:...tak dnes 52km na kole údolím Vltavy s průměrem 22km/hod....
Pumpicky maj chlivek jinde
![]()
![]()
![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|
Banditatom (Člen) 23.10.2016 20:39:25 Offline |
tomasNJ psal:a ja už to mrdam
Bodejt dis sto rozmrdal![]()
|
andre.marek (Člen) 23.10.2016 21:20:47 Offline |
A já dnes nalepil kousek ipy, omítnul sokl před izolací a odpoledne pár kilometrů kolem komína ![]()
![]()
Ale teplota teda nic moc... A zase mi utíká lepené kolo
, které bylo 3x dole a 3x se lepilo hříbkem zevnitř ![]()
![]()
![]()
Nechce někdo lehce jetou gumu? cca 3000km, Pirelli Angel GT 190/50? Už v ní nemám důvěru
, na jaře koupím novou.
|
Banditatom (Člen) 23.10.2016 21:24:41 Offline |
andre.marek psal:A já dnes nalepil kousek ipy, omítnul sokl před izolací a odpoledne pár kilometrů kolem komína
Ale teplota teda nic moc... A zase mi utíká lepené kolo, které bylo 3x dole a 3x se lepilo hříbkem zevnitř
Nechce někdo lehce jetou gumu? cca 3000km, Pirelli Angel GT 190/50? Už v ní nemám důvěru, na jaře koupím novou.
Nech ju podlepit a mas klid
ja v praci ![]()
andre.marek psal:A já dnes nalepil kousek ipy, omítnul sokl před izolací a odpoledne pár kilometrů kolem komína
Ale teplota teda nic moc... A zase mi utíká lepené kolo, které bylo 3x dole a 3x se lepilo hříbkem zevnitř
Nechce někdo lehce jetou gumu? cca 3000km, Pirelli Angel GT 190/50? Už v ní nemám důvěru, na jaře koupím novou.
tak to někdo 3krát zkurvil
mě jednou nějakej důchodce taky lepil gumu na bandasce hříbkem, vorval mi ráfek a taky to zalepil na piču a ucházelo to![]()
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Banditatom psal:tomasNJ psal:a ja už to mrdam
Bodejt dis sto rozmrdal
vole... to dávno jezdí...![]()
![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Honzik8719 psal:Mour psal:Tuším, že i HáDéisti jsou na tom dost podobně
Kurfa Lihy gde si?
Že tě stresujou řeči asiatů
Je jasný, že na dálnym východě vědi o západních strojích prdlačku![]()
![]()
![]()
I když upřímně, jelikož jsem se letos projel na motorce jen na tajnym závodu a vod tý doby možná jednou dvakrát kolem komína...tak si o nějakejch 100000 na počítadle můžu ještě hezky dlouho nechat zdát![]()
|
Banditatom (Člen) 04.11.2016 20:35:52 Offline |
Petr J. psal:...tak dnes ráno 70km km na GS a potom odpoledne 70km na kole....
Polib me sedinku
tady rano -3 pres den 4!odvoz listi uklid zahrady(pro prazaky ta zelena vec kolem domu/panelaku
) a ted k tomu hlavnimu.....to ti jako umrelo nekde v dedine gs a pak si jel tech 70km zpatky na kole?![]()
Banditatom psal:odvoz listi uklid zahrady(pro prazaky ta zelena vec kolem domu/panelaku
)
...tady když to padá dolu, tak už je to zralý, takže žlutý....
U vás to padá zelený? To máte blbý...
Banditatom psal:.....to ti jako umrelo nekde v dedine gs a pak si jel tech 70km zpatky na kole?
...GS je nesmrtelný, to bys mohl vědět i vás na dědině...![]()
Takže ještě jednou:
- ráno pěkně na motorce na sluničku 70km
- odpoledne na kole na sluníčku 70km![]()
Banditatom psal:Petr J. psal:...tak dnes ráno 70km km na GS a potom odpoledne 70km na kole....
Polib me sedinku
tady rano -3 pres den 4!odvoz listi uklid zahrady(pro prazaky ta zelena vec kolem domu/panelaku
) a ted k tomu hlavnimu.....to ti jako umrelo nekde v dedine gs a pak si jel tech 70km zpatky na kole?
....posral se mu gs kardan ....psali to jejich kamosu na gs foru ![]()
![]()
![]()
|
Banditatom (Člen) 08.11.2016 08:31:58 Offline |
VikecB12 psal:Já dal ještě víkend v sedle
V sobotu dopo sem se na mašině přesunul 40km na bečku a sele a v nedělu tech samejch 40km dom
A kupodivu nebyla ani zima
A zlutej trikot si mel?![]()
Banditatom psal:VikecB12 psal:Já dal ještě víkend v sedle
V sobotu dopo sem se na mašině přesunul 40km na bečku a sele a v nedělu tech samejch 40km dom
A zlutej trikot si mel?
Vole,píšu na mašině
A tosem teda skoro žlutej trikot měl,protože sem jel ve své černožluté bundě BMW Rallye![]()
Banditatom psal:VikecB12 psal:Já dal ještě víkend v sedle
A zlutej trikot si mel?
...bych ho spíš viděl na puntíkovaný trikot krále hor
![]()
![]()
![]()
|
Banditatom (Člen) 08.11.2016 13:16:42 Offline |
VikecB12 psal:No mé vrchařské tempo je vyloženě vražedné
Nikdy nevím,kdy mě při tom mrdne
Kdybys mel rozum tak tu tvoji lososovou pomstu ritualne upalis v nedeli pred kostelem![]()
|
Banditatom (Člen) 08.11.2016 14:01:47 Offline |
huskyb12 psal:Znáte cirkus ? Medvěd na koloběžce, kůň na skatebordu ?
Já včera viděl jelena na motorce, je slepej a estě blbe svítí, páč se mu to vod Mourosrazu samo nevopravilo
:)
Njn majitel bmw....musi trikrat do servisu aby mu ve ctvrtem servisu vymenili zarovku samozrejme v krabicce bmw![]()
....![]()
...dnes najeto 150km...ale už jsme si dovezl nové objímky Touratech, tak jak bude čas...takže až někdy v prosinci....![]()
Jinak od 140 mi dnes ledově foukalo do pravého rukávu, od 160 už i do levého...a pořád na mne na palubce blikala sněhová vločka a přitom sníh pořád nikde ![]()
|
Banditatom (Člen) 08.11.2016 17:59:00 Offline |
Petr J. psal:....
...dnes najeto 150km...ale už jsme si dovezl nové objímky Touratech, tak jak bude čas...takže až někdy v prosinci....
Jinak od 140 mi dnes ledově foukalo do pravého rukávu, od 160 už i do levého...a pořád na mne na palubce blikala sněhová vločka a přitom sníh pořád nikde
Dit je to jak rikam
pul dne jezdil po servisech aby mu nakonec prodali nejdrazzsi vec co meli na krame.....a s hvezdickou to tim ze to je krumpl![]()
![]()
Banditatom psal:Dit je to jak rikam
pul dne jezdil po servisech aby mu nakonec prodali nejdrazzsi vec co meli na krame.....a s hvezdickou to tim ze to je krumpl
...náhodou, objímky jsme dostal zadarmo...![]()
....že totiž ty předchozí neměly co praskat...to že jsem to v Maroku zahodil v balvanech jsem jim ale neříkal ![]()
VikecB12 psal:A já se dneska slunil na Novejch mlýnech,nefoukalo,bylo moc fajn,ale ty kurvy šupinatý vůbec nežraly,tak dejte pokoj se sněžením
my dneska vyjeli (autem) zkusit vyndat ňáký zubatý z lužnice a ve třech lidech za celej den 1 zubatá a 1 okoun
skoro žádný záběry, v řece při brodění zima jak sviň a cestou dom u třeboně vánice jak 2 svině. to vypadá, že letní radovánky budem muset na čas nahradit ledníma radovánkama.
No přemejšlel sem,že se na to vláčení touhle dobou taky dám,protože při tom chození kolem vody není taková zima jak při čekámí na kapříka,ale vidím,že uspěšnost je totožná
Ale i tak je u vody dobře![]()
|
Banditatom (Člen) 09.11.2016 12:05:47 Offline |
VikecB12 psal:Sakra,parťák mě prokoukl
Vsem je jasne ze tam nechodite kvuli rybam![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2016 12:58:13 Offline |
čočkin psal:tag u nás (na jižní hranici středních čech) je bílo, těd na to čumim z vokna
Hele u nas taky bilo
|
Banditatom (Člen) 09.11.2016 15:37:14 Offline |
Mour psal:U nás v robotě v Přivoze černo
Tam je ale cerno furt![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2016 07:40:54 Offline |
Chááá chááá😁😁😁
|
nicola.foxx (Člen) 10.11.2016 08:54:19 Offline |
TVL já byl na Ohři, -5 mlha a za 5 hodin na úseku skoro 10km ani ťuknutí.
Ať už de ten svaz s tím zarybňováním soukromejch revírů za úplatek do prdele.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2016 12:17:36 Offline |
Vzal jsi kaprika domu ohrat? To je chvalihodne😁😁😁
|
Banditatom (Člen) 10.11.2016 12:18:37 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Vzal jsi kaprika domu ohrat? To je chvalihodne😁😁😁
2h pri 200C![]()
|
nicola.foxx (Člen) 11.11.2016 11:30:11 Offline |
TVL tu 76 jsi vzal domů a zabil? Jestli jo, tak se nedá říct jinak, než že jsi blbec.
Všude přemnožený Sumci, kapři mizej, svaz na zarybňování sere a pak to ještě někdo plení tím, že bere ryby který je nařízeno pouštět.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:TVL tu 76 jsi vzal domů a zabil? Jestli jo, tak se nedá říct jinak, než že jsi blbec.
Všude přemnožený Sumci, kapři mizej, svaz na zarybňování sere a pak to ještě někdo plení tím, že bere ryby který je nařízeno pouštět.
Zpomal. Zapoměl jsem říct, že to bylo na rybníku, kterej máme pronajatej a hospodaříme si na něm sami včetně plůdkovejch rybníčků. Rybu si děláme sami. U ČRS jsem se na to dávno vys..... za ty prachy. Jinak bych jí samozřejmě vrátil vodě.
"Když Tě strach brzdí, přidej plyn"
Unás nic takovýho nařízenýho není a když budu mít jednou v roce chuť si s parťákama ugrilovat šupinu,tak ho vemu klidně taky. Tady svaz zarybňuje za love vybraný za povolenky a dole na Mušově na svazové vodě je prumyslová těžba ryb a soukromník si mastí kapsu
Takže rybář si tu rybu neveme a těžař jo? Super![]()
Já si beru pravidelně dva kapry ročně,věčinou nějakou tu 55-60ku tak bych neměl sebemenší výčitky si vzít klidně i tu sedumdesátku. Najaře toho na řece lidi vytahají a vodnesou mraky![]()
Noa dneska se mě taky dařilo
Byl sem nachalupě na jednom rybníčku a tahal sem kapříka za kapříkem,fšechno kolem padesátky,ale hezký lysce a hrbatý
Fšechno na kukuřicu
Ale kupodivu sem toho víc vytáhl na těžko s třema zrnama pod háčkem,než na fídra,kam sem dával zrno jedno,max dvě
Fišlám zdar!!!![]()
...voe, ja tomu picu rozumim a tichejm blaznum nerozumim vubsc , ale tristvrte metru velka ryba je us dospjela, tagze bych ji lohnul hnet a picu bych ji hazel spatky dys us sem ji vytach...vlastne bych sezral cokolof, co bych vytach, mrdat nakej svas a miry, dys se to da sezrat, tag se to proste sezere...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2016 08:18:52 Offline |
Udelejte si svy vlakno o tichejch blaznenech stejnecjako pumpicky a nezasirejte seriozni tema takovejma hovadinama o tom co se da nebo neda chytat😁😁😁😁😁😁
|
Banditatom (Člen) 12.11.2016 09:02:43 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Udelejte si svy vlakno o tichejch blaznenech stejnecjako pumpicky a nezasirejte seriozni tema takovejma hovadinama o tom co se da nebo neda chytat😁😁😁😁😁😁
![]()
rybopumpickarska infekce
rodicove nezalozime si detsky chlivek?![]()
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Udelejte si svy vlakno o tichejch blaznenech stejnecjako pumpicky a nezasirejte seriozni tema takovejma hovadinama o tom co se da nebo neda chytat😁😁😁😁😁😁
rybopumpickarska infekce
rodicove nezalozime si detsky chlivek?
Chlivek můžeme zrobit u někoho doma ![]()
![]()
Život je boj-mašina je nej!!!
VikecB12 psal:Unás nic takovýho nařízenýho není a když budu mít jednou v roce chuť si s parťákama ugrilovat šupinu,tak ho vemu klidně taky. Tady svaz zarybňuje za love vybraný za povolenky a dole na Mušově na svazové vodě je prumyslová těžba ryb a soukromník si mastí kapsu
Takže rybář si tu rybu neveme a těžař jo? Super
Já si beru pravidelně dva kapry ročně,věčinou nějakou tu 55-60ku tak bych neměl sebemenší výčitky si vzít klidně i tu sedumdesátku. Najaře toho na řece lidi vytahají a vodnesou mraky
Noa dneska se mě taky dařiloByl sem nachalupě na jednom rybníčku a tahal sem kapříka za kapříkem,fšechno kolem padesátky,ale hezký lysce a hrbatý
Fšechno na kukuřicu
Ale kupodivu sem toho víc vytáhl na těžko s třema zrnama pod háčkem,než na fídra,kam sem dával zrno jedno,max dvě
![]()
Fišlám zdar!!!
![]()
"Když Tě strach brzdí, přidej plyn"
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Udelejte si svy vlakno o tichejch blaznenech stejnecjako pumpicky a nezasirejte seriozni tema takovejma hovadinama o tom co se da nebo neda chytat😁😁😁😁😁😁
rybopumpickarska infekce
rodicove nezalozime si detsky chlivek?
Pičo a co my bezdětný, svobodný, co se na rybařinu už vysrali (ty kretény namachornavý u nás z organizace už jsem fakt nedával) a kolem kola chodíme obloukem?![]()
Začínáme být stejně vzácní jako bílý heterosexuální muž.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Pičo a co my bezdětný, svobodný, co se na rybařinu už vysrali (ty kretény namachornavý u nás z organizace už jsem fakt nedával) a kolem kola chodíme obloukem?
Začínáme být stejně vzácní jako bílý heterosexuální muž.
...nezbude Ti nic jiného, než si něco z toho pořídit...prut, kolo nebo bejby...![]()
Naše místní myslivce bych nedal z důvodu jejich spotřeba alkoholu... Hodinu po honu jsou schopný bejt na plech.![]()
Ale pruty mám. Sice tam jsou tak 10 let starý vlasce, háčky když jsem to naposled viděl byly všechny orezlé, ale ještě furt je ve skříni mám.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Petr J. psal:...tak dnes prvních 100km...
...přes poledne to šlo, ale když jsem vracel, byl jsem zmrzlý na kost.......měl bych zase odjet do tepla...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_2031.jpg
....ze by uz bylo 2017 ? ![]()
|
Banditatom (Člen) 08.12.2016 21:26:20 Offline |
Nam to staci rict jednou
ale furt hledam kde na te fotce mas tu motorku?![]()
![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2016 10:17:07 Offline |
Petr J. psal:WenzelB6 psal:Tak dneska mě slunko vytáhlo...
...sice slunko není, ale jdu jezdit...
Na kole joooo😁😁😁
|
Banditatom (Člen) 16.12.2016 10:52:29 Offline |
Magori tudle -4C mrznouci mlha idealni na vylet
i kdyz pitbike opravenj a taky uvazuju zitra o kontrole stavu luk a haju![]()
![]()
![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2016 12:43:23 Offline |
Banditatom psal:Magori tudle -4C mrznouci mlha idealni na vylet
i kdyz pitbike opravenj a taky uvazuju zitra o kontrole stavu luk a haju
To vis no cim vic k praze tim vic slunicka..tady sviti a je to bez mracku..na trenky to neni ale pri spravnym obleceni by to slo![]()
:
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Magori tudle -4C mrznouci mlha idealni na vylet
To vis no cim vic k praze tim vic slunicka..tady sviti a je to bez mracku..na trenky to neni ale pri spravnym obleceni by to slo
:
...Tomáš beztak něco někde kope, bo tady taky v OVě slunko a nebe bez mráčku
...a v Přivozu černo ![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2016 13:38:16 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Magori tudle -4C mrznouci mlha idealni na vylet
To vis no cim vic k praze tim vic slunicka..tady sviti a je to bez mracku..na trenky to neni ale pri spravnym obleceni by to slo
:
...Tomáš beztak něco někde kope, bo tady taky v OVě slunko a nebe bez mráčku
...a v Přivozu černo
😁😁😁😁