Nejsi přihlášen
Re: Tag kdopak dneska vyjel ?
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Magori tudle -4C mrznouci mlha idealni na vyleti kdyz pitbike opravenj a taky uvazuju zitra o kontrole stavu luk a haju
To vis no cim vic k praze tim vic slunicka..tady sviti a je to bez mracku..na trenky to neni ale pri spravnym obleceni by to slo:
...Tomáš beztak něco někde kope, bo tady taky v OVě slunko a nebe bez mráčku ...a v Přivozu černo
Slunko pere, muchy padaj vedrem, pod Štramberkem asi vlčí mha
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 16.12.2016 14:00:46 Offline |
WenzelB6 psal:VikecB12
Tak dneska mě slunko vytáhlo u brlohu Absťák zažehnanej,může začít sněžit
Pěkná barevná duha
No kdybych věděl,co bude po vyfocení té duhy následovat,tak bych nestrácel čas zastavováním na focení. Po rozjezdu začal takovej armagedon,liják,krupky,fučák no hnus fijalovej Naštěstí to bylo až při návratu,kousek vot baráku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 30.12.2016 11:19:42 Offline |
To jebu. Včera jsem jel v MHD a to považuju za dost velkej hárdkór.
Ještě mrznou na motorce
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 30.12.2016 12:32:06 Offline |
V noci v kotlince -9 rano -4 ted +1 mrdat ale na bahnit jedem v pondeli
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 30.12.2016 18:34:34 Offline |
Tady je to celej den tak namrzli ze nechodim ven ani pesky..natoz na motorce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 30.12.2016 21:18:27 Offline |
Mas rech.s timhle prastit by mi taky nebylo lito
K.a.s.y.m. (Člen) 30.12.2016 21:20:21 Offline |
Samourejmne je to trosku ftip..mas ho peknyho a umyslne rozbit motorku bych nedokazal...teda krome Hondy
Banditatom (Člen) 30.12.2016 21:22:54 Offline |
VikecB12 psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 142345.jpg
Kuk,dneska sem prozměnu vyvětral stařika,aby mu to nebylo líto
...jako furt premyslim co je na te fotce jako motorka?
K.a.s.y.m. psal:Samourejmne je to trosku ftip..mas ho peknyho a umyslne rozbit motorku bych nedokazal...teda krome Hondy
No je fakt,že do žádnejch větších akcí se s nim nepouštím. Protáhnu ho polňačkama,lesníma cestama,vobčas někde kolem řeky a kolikrát se mě s nim nechce ani do blata. Ale po špičkách kolem něho nechodím,to zase né. Na to mrdání v bordelu bych nejrači bral zase nějaký XTčko,DRo a podobný šroty
K.a.s.y.m. (Člen) 02.01.2017 12:46:30 Offline |
Provokater..je vic na severu jak my a jezdi..a tady pada snih
Ja si dal vcera kolecko na motardu..teda pravda byl to minimotard od Blaty a bylo to na parkovisti kousek od baraku,ale sranda byla
VikecB12 psal:Ondráši,jak to na těch vostrovech je s teplotama? Já jedu 19.ledna na týden do Londýna dělat výstavu,tak nevim,co tam čekat.
Banditatom (Člen) 02.01.2017 14:51:55 Offline |
Mour psal:Luk psal:Drakoxxl psal:Paní nevypadá, že by si to moc užívala, spíš je zralá na svetr od Tullamora
přesně to mě napadlo
...když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají
Praxe?
Banditatom (Člen) 02.01.2017 16:33:29 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
...když ptáčka lapají, pěkně mu zpívajíPraxe?
...dyť to znáš nejlíp
To byla podpasovka
WenzelB6 psal:krásná příroda.
Osobně se mi tvoje fotky z Buschmills a Tulamorojc dvorka líběj víc
Do Tulamoru se chystam... To by Bushmill a Jameson.
Drakoxxl psal:Paní nevypadá, že by si to moc užívala, spíš je zralá na svetr od Tullamora
Copak pani. Ale mě byla zima, že jsem si ani nesundal helmu.
Každopádně myslím, že tam byli větší blázni.
VikecB12 psal:Ondráši,jak to na těch vostrovech je s teplotama? Já jedu 19.ledna na týden do Londýna dělat výstavu,tak nevim,co tam čekat.
Použij co píše Mour. Ale obecně do Londýna se berou veci, který neprofouknou a nepromoknou. Tím nic nepokatíš. Teploty čekej tak 5-10 stupňů (mrzne jen občas, ale nad těch 10 se to klidně dostat může). S deštěm a větrem nikdy nevíš. Můžeš se stát že týden nepadne ani kapka nebo že bude týden v kuse chcát.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 122330.jpg
Tak co lenoši,jezdíme? Já v pondělí vyvětral Advíka a dnes byl v akci skutr
...a foto advíka máš kde? Ha ?
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2017 16:22:20 Offline |
No ja to byl do vedlejsi vesnice jestli mi nedrnci novy svetla,ale jeste je na to cas..nebylo ma to moc teplo
Filous psal:...to us je jaro??? ...dyk ja este nestich umejt mouchy s posledni vyjizdky
no tak je umyješ dohromady s těma letošníma
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Filous psal:...to us je jaro??? ...dyk ja este nestich umejt mouchy s posledni vyjizdky
No letos to byl nějakej fofr,párkrát sem provětral prkýnka a šup,jaro je tady. Na mašinách sem neudělal lautr nic,tak sem to začal dneska dohánět. Rozházel sem karbece ze starca a zítra dou na ultrazvuk a ze skutra sem aspoň vodvezl sedadlo čalouníkovi Vobě motorky mám zasraný vot podzimu,to sem nikdy neměl
Nějak to poslední dobou šidím
Banditatom (Člen) 02.03.2017 07:44:28 Offline |
Filous psal:...ja us zacinam bejt jag duchodci, taky nic nestiham
Nejvyssi cas se odstehovat k nam na severtady te vylecime
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2017 16:04:49 Offline |
osiris psal:Radek-Ban psal:já jsem vyjel pro benál a stačilo mě to ...zima jak v prdeli .. snad o víkendu se bude dát..
...v prdeli je to teplo ...prej
Konecne to nekdo pojmenoval pravejma slovama
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2017 17:50:15 Offline |
VikecB12 psal:Filous psal:...to us je jaro??? ...dyk ja este nestich umejt mouchy s posledni vyjizdky
No letos to byl nějakej fofr,párkrát sem provětral prkýnka a šup,jaro je tady. Na mašinách sem neudělal lautr nic,tak sem to začal dneska dohánět. Rozházel sem karbece ze starca a zítra dou na ultrazvuk a ze skutra sem aspoň vodvezl sedadlo čalouníkovi Vobě motorky mám zasraný vot podzimu,to sem nikdy neměl
Nějak to poslední dobou šidím
Na jezdeni to neni,ale je cas na jiny veci
huskyb12 psal:Lubošek psal:tomasNJ psal:sem včera tyral skutera
ta voé, tos poplet týrá se kocour, pes nebo manželka
Šampónci to maj halt jinak :)
Barko v klidečku jo? diky
__________________________________________________________________________________
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Filous psal:...to us je jaro??? ...dyk ja este nestich umejt mouchy s posledni vyjizdky
Nějak to poslední dobou šidímNa jezdeni to neni,ale je cas na jiny veci
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 172305.jpg
...bóže muj slovinckej, to je Atrapovič z Aliekspresu??? ...sorry, ale to je šerednější neš ten originální
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2017 21:11:11 Offline |
jak se řiká : už aby skončila ta zasraná zima a začali ty zkurvený vedra .... ja na to seru, ještě sem to ani nedráždil , páč jsem nekam dal na podzim baterku a ted ji nemuzu najit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:jak se řiká : už aby skončila ta zasraná zima a začali ty zkurvený vedra .... ja na to seru, ještě sem to ani nedráždil , páč jsem nekam dal na podzim baterku a ted ji nemuzu najit
...to se Ti ale smazal kod z radia? Ne?
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2017 21:24:07 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 172305.jpg...bóže muj slovinckej, to je Atrapovič z Aliekspresu??? ...sorry, ale to je šerednější neš ten originální
Trefa zpracovani priserny..dodany montazni dily nepouzitelny.hlavne ze majiteli se to libi a me to zaplati
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2017 21:25:03 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:jak se řiká : už aby skončila ta zasraná zima a začali ty zkurvený vedra .... ja na to seru, ještě sem to ani nedráždil , páč jsem nekam dal na podzim baterku a ted ji nemuzu najit
...to se Ti ale smazal kod z radia? Ne?
radio nemuzu najit uz od lonska
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Lubošek psal:Tak letos první stovečka docela dobrý, zima žádná, ale po zimě se mi srazila i helma
zejtra to snad bude lepčí a víc kiláků
a co za teplem pojedete nebo už jste byli?my se vracíme zítra a vůbec se nám nechce😀
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2017 23:24:13 Offline |
vendous psal:Ty vole ta kombinéze se smrskává čím dál tim víc
Ale dneska pěknej nájezd na začátek března http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1553.jpg
Hmm me se povolila
hlemejzd999 psal:jak se řiká : už aby skončila ta zasraná zima a začali ty zkurvený vedra .... ja na to seru, ještě sem to ani nedráždil , páč jsem nekam dal na podzim baterku a ted ji nemuzu najit
...to já tam jeden podzim nacpal hadr do sání jakože aby tam nešla vlhkost a na jaře sem kolem toho lítal jak vejr a né a né to natočit ...škytalo to prskalo a nic... a když mě to konečně trklo a tu pucvol vytáh tak sem zas skorem po startu ustřelil koncovku jak to bylo plný benzínu ....civole
MRDAT!!!
Progear 650 (Člen) 05.03.2017 20:31:15 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:jak se řiká : už aby skončila ta zasraná zima a začali ty zkurvený vedra .... ja na to seru, ještě sem to ani nedráždil , páč jsem nekam dal na podzim baterku a ted ji nemuzu najit
...to já tam jeden podzim nacpal hadr do sání jakože aby tam nešla vlhkost a na jaře sem kolem toho lítal jak vejr a né a né to natočit ...škytalo to prskalo a nic... a když mě to konečně trklo a tu pucvol vytáh tak sem zas skorem po startu ustřelil koncovku jak to bylo plný benzínu ....civole
Min je nekdy vic...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Filous psal:...to us je jaro??? ...dyk ja este nestich umejt mouchy s posledni vyjizdky
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 172305.jpg
Taky sem v tom hnedle videl Atrapiče ,
K.a.s.y.m. (Člen) 08.03.2017 08:46:20 Offline |
Billy psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 172305.jpgTaky sem v tom hnedle videl Atrapiče ,
Co si zakaznik prinese to namontuju musel jsem to trochu upravit aby tam sel,ale funguje..chovani motoru se nezmenilo..teda pokud tam zustane tlumivka a i tak to dela slusnej bordel..po zvuku to nerozeznas od ostryho endura
Za dvojku to neni spatnej vejfuk pro nekoho kdo si ho umi namontovat sam
Banditatom (Člen) 08.03.2017 19:13:43 Offline |
Se priznam...dnes prvnich 12km na skutru...zabeh je hruza
andre.marek (Člen) 08.03.2017 20:28:41 Offline |
Taky jsem se divil... Možná se trochu odrážel nohama
K.a.s.y.m. (Člen) 08.03.2017 22:28:35 Offline |
Jak mi to tu jednou psal..jezdit na skutru je jako sukat tlustou holku?? Je to fajn,ale nesmi to vedet kamosi?? A ted se praskne sam
Co si koupil za číňana??
K.a.s.y.m. psal:Jak mi to tu jednou psal..jezdit na skutru je jako sukat tlustou holku?? Je to fajn,ale nesmi to vedet kamosi?? A ted se praskne sam
Co si koupil za číňana??
...tak za prvé, šukat tlustou holku je leckdy větší rozkoš, než chcíplou modelku...
...za druhé není skůtr jako skůtr...
...za třetí, to jeho je fakt votřesný ...takže chápu, že Tvé tvrzení může i platit...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.03.2017 09:10:55 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Jak mi to tu jednou psal..jezdit na skutru je jako sukat tlustou holku?? Je to fajn,ale nesmi to vedet kamosi?? A ted se praskne sam
Co si koupil za číňana??...tak za prvé, šukat tlustou holku je leckdy větší rozkoš, než chcíplou modelku...
...za druhé není skůtr jako skůtr...
...za třetí, to jeho je fakt votřesný ...takže chápu, že Tvé tvrzení může i platit...
Ze neni skutr jako skutr to samozrejmne souhlasim.proslo mi jich uz par rukama a treba ten posledni pullitr byl fakt slusnej,ale kdyz se nechce pochlubit tak tu hlasku beru jako platnou
Banditatom (Člen) 09.03.2017 22:03:24 Offline |
Tak jo je to cistokrevny cinan z vyprodeje uz jsem jednoho cinana mel 50ccm 2t lenka mu po peti letech urvala klikuted 125ccm 4t na litani v okoli po hrbitovech a rani nakup rohliku staci
Banditatom (Člen) 10.03.2017 08:59:27 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:...ted 125ccm 4t na litani v okoli po hrbitovech...
A nekřižujou se babičky, když na tom pekelným stroji na ten hřbitov přijedeš?
Ani nee
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2017 09:17:53 Offline |
Banditatom psal:Tak jo je to cistokrevny cinan z vyprodeje uz jsem jednoho cinana mel 50ccm 2t lenka mu po peti letech urvala klikuted 125ccm 4t na litani v okoli po hrbitovech a rani nakup rohliku staci
Takze ta hlaska je platna
Jede to jak ta padina,cooo?
Banditatom (Člen) 10.03.2017 09:32:19 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Tak jo je to cistokrevny cinan z vyprodeje uz jsem jednoho cinana mel 50ccm 2t lenka mu po peti letech urvala klikuted 125ccm 4t na litani v okoli po hrbitovech a rani nakup rohliku staci
Jede to jak ta padina,cooo?
Tak 50ccm byla omezena na 45km/h samo že jen papírově....po rovinkách jela okolo 70km/h ale jak přišel kopec byla v prdeli. U té dvácy chybí ten odpich při rozjezdu( v tom je dvoutakt lepší). Vydím to na výměnu válečku ve variátoru ale to až po záběhu Ale zatím jsem vcelku spokojený i s mojí muší váhou to jede tak nějak pořád....
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2017 10:26:46 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Tak jo je to cistokrevny cinan z vyprodeje uz jsem jednoho cinana mel 50ccm 2t lenka mu po peti letech urvala klikuted 125ccm 4t na litani v okoli po hrbitovech a rani nakup rohliku staci
Jede to jak ta padina,cooo?Tak 50ccm byla omezena na 45km/h samo že jen papírově....po rovinkách jela okolo 70km/h ale jak přišel kopec byla v prdeli. U té dvácy chybí ten odpich při rozjezdu( v tom je dvoutakt lepší). Vydím to na výměnu válečku ve variátoru ale to až po záběhu Ale zatím jsem vcelku spokojený i s mojí muší váhou to jede tak nějak pořád....
Ono by tp chtelo spis celej variator s jinou charakteristikou a k tomu jinou kontrastku,ale uvidis sam
Banditatom (Člen) 10.03.2017 10:55:59 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
Jede to jak ta padina,cooo?Tak 50ccm byla omezena na 45km/h samo že jen papírově....po rovinkách jela okolo 70km/h ale jak přišel kopec byla v prdeli. U té dvácy chybí ten odpich při rozjezdu( v tom je dvoutakt lepší). Vydím to na výměnu válečku ve variátoru ale to až po záběhu Ale zatím jsem vcelku spokojený i s mojí muší váhou to jede tak nějak pořád....
Ono by tp chtelo spis celej variator s jinou charakteristikou a k tomu jinou kontrastku,ale uvidis sam
Koukal jsem uz na variatory a jelikoz je to dost rozsireny motor tak jich je hromada
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2017 12:28:20 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
Tak 50ccm byla omezena na 45km/h samo že jen papírově....po rovinkách jela okolo 70km/h ale jak přišel kopec byla v prdeli. U té dvácy chybí ten odpich při rozjezdu( v tom je dvoutakt lepší). Vydím to na výměnu válečku ve variátoru ale to až po záběhu Ale zatím jsem vcelku spokojený i s mojí muší váhou to jede tak nějak pořád....Ono by tp chtelo spis celej variator s jinou charakteristikou a k tomu jinou kontrastku,ale uvidis sam
Koukal jsem uz na variatory a jelikoz je to dost rozsireny motor tak jich je hromada
No bud mas kopii Leada nebo nejakyho itala..takze bud Naraku nebo Malossi..Hebo uz bych nedaval ty bejvaj vis sportovnii a muze to byt spis horsi nez lepsi..jeste by jsi moh zkusit JP Costa nebo jak se to pise,ale to je uplne jiny system variatoru za uplne jinou cenu
Heba sou Hebla...
po zkušenostech s ruznými výrobci jedu jenom malossi... to totiž funguje vždy a ví se jak to funguje... to že je něco "sportovní" tak to takhle pojmenujou na e-shopu ale odzkoušené to víceméně nigdo nemá...ono to pak vypadá uplně jinak
gdyž si koupíš Multivar od Malossi tak máš k němu válce a kontru, vyměníš a nic neřešíš...
Banditatom (Člen) 10.03.2017 16:23:37 Offline |
Zatim nic menit nebudu az po zabehu ale co jsem docetl tak hodne lidi prave bere malossi. Oproti naraku tam az tak velky cenovy rozdil neni....a stejne me jde jen o spodek
Banditatom psal:Zatim nic menit nebudu az po zabehu ale co jsem docetl tak hodne lidi prave bere malossi. Oproti naraku tam az tak velky cenovy rozdil neni....a stejne me jde jen o spodek
jestli jsem to dobře pochopil, tak máš něco, v čem je strčená GY6
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2017 17:44:50 Offline |
tomasNJ psal:Heba sou Hebla...
po zkušenostech s ruznými výrobci jedu jenom malossi... to totiž funguje vždy a ví se jak to funguje... to že je něco "sportovní" tak to takhle pojmenujou na e-shopu ale odzkoušené to víceméně nigdo nemá...ono to pak vypadá uplně jinak
gdyž si koupíš Multivar od Malossi tak máš k němu válce a kontru, vyměníš a nic neřešíš...
Ja prave s Hebem nemam moc zkusenosti a ty co mam nejsou az tak dobry a i kluci z Malšic co jezdili zavody od neho radsi odeseli protoze vysledek byl spis horsi nez lepsi.
Multivar je sazka na jistotu
Banditatom (Člen) 10.03.2017 18:02:11 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:Zatim nic menit nebudu az po zabehu ale co jsem docetl tak hodne lidi prave bere malossi. Oproti naraku tam az tak velky cenovy rozdil neni....a stejne me jde jen o spodek
Ano
Banditatom psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:Zatim nic menit nebudu az po zabehu ale co jsem docetl tak hodne lidi prave bere malossi. Oproti naraku tam az tak velky cenovy rozdil neni....a stejne me jde jen o spodek
Ano
to je docela solidní motor... dá se nakutat až na 180 a s jinou palicí a kovaným pístem z toho uděláš raketu...problém je potom v krátkých převodech
Banditatom (Člen) 10.03.2017 20:48:08 Offline |
Dokonce jsem nasel nekde na ebay 200ccm kit s 16v hlavou ale to uz se me moc nezda....ale co jsem docetl tak na tech 180ccm to predelava dost lidi v kombinaci s variatorem mallosi to je pak dost zivy skutrik....divil jsem se jak moc je ten motor univerzalni
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2017 20:49:35 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:tomasNJ psal:
jestli jsem to dobře pochopil, tak máš něco, v čem je strčená GY6Ano
to je docela solidní motor... dá se nakutat až na 180 a s jinou palicí a kovaným pístem z toho uděláš raketu...problém je potom v krátkých převodech
Bych se divil kdyby neexistovali jiny prevody..asi nebude vyber jak na padiny,ale neco asi jo.
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:
Anoto je docela solidní motor... dá se nakutat až na 180 a s jinou palicí a kovaným pístem z toho uděláš raketu...problém je potom v krátkých převodech
Bych se divil kdyby neexistovali jiny prevody..asi nebude vyber jak na padiny,ale neco asi jo.
jako asi jo
Banditatom psal:Dokonce jsem nasel nekde na ebay 200ccm kit s 16v hlavou ale to uz se me moc nezda....ale co jsem docetl tak na tech 180ccm to predelava dost lidi v kombinaci s variatorem mallosi to je pak dost zivy skutrik....divil jsem se jak moc je ten motor univerzalni
fakt jako 16 ventilů
jo 4-ventily jsou
Ondráš psal:Já jel teda v pátek jen kousek, ale myslím, že to stálo za to... Pro nás suchozemce zajímavá prohlídka i vyprávění.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 164841.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 161329.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 161511.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 162549.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 163353.jpg
Pekny kousek
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2017 15:43:20 Offline |
To Ondras...kriznik Potěmkin???
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2017 19:28:43 Offline |
Ondráš psal:http://navaltoday.com/2016/03/14/irish-navy-floats-out-le-william-butler-yeats/
chápu dobře ,že to je v podstatě loď pobřežní stráže která by měla "likvidovat" uprchlíky u Libye?? palubní výzbroj by tomu napovídala
Kdyby bylo Irsko tam co je Malta, tak jo. Takhle prej jen odháněj rabáře když loví kde nemaj a jdou po pašerácích drog.
Na můstku nám i kapitán říkal, jak probíhá zásah když na nějaký pašeráky narazí. Pak i jeden z posádky ukazoval vybavení pro zásah co maj na sobě.
Pěkný to bylo.
Banditatom (Člen) 20.03.2017 06:17:47 Offline |
Hezky
já do ještě nevyjel a vzhledem k tomu, že jsem si udělal v sobotu koleno ze sportu, tak JARO asi vynechávám a možná se projedu v LÉTĚ.... ale jen a předpokladu, že bude dobrá diagnoza... aby z toho nebyl PODZIM..
.... bych se
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2017 06:16:15 Offline |
Bedřich psal:já do ještě nevyjel a vzhledem k tomu, že jsem si udělal v sobotu koleno ze sportu, tak JARO asi vynechávám a možná se projedu v LÉTĚ.... ale jen a předpokladu, že bude dobrá diagnoza... aby z toho nebyl PODZIM..
.... bych se
Bud v klidu..jena tom jeste zima..vcera overeno