Nejsi přihlášen
Re: Tag kdopak dneska vyjel ?
vendous psal:Tak sem se dneska projel po Slapech a u krajnic je to pořád plný bordelu, v zatáčkách to auta tahaj ven takže zatim nic moc
máš recht, byl jsem tam dneska dodávkou
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2017 20:59:13 Offline |
Pěkně se dneska jezdilo..využil jsem příjemný s užitečnym a odvez karbeci na ultrazvuk
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 19.04.2017 08:01:51 Offline |
5cm snehu a stale snezi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 19.04.2017 08:03:41 Offline |
No tady je 2,5 pod nulou a pocukrovano jeste ze uz jsem mesic na letnich gumach
andre.marek (Člen) 19.04.2017 08:40:37 Offline |
No já se dnes na letních málem nevyškrábal přes kopec... A to jedu v sobotu přes půl republiky do hor. Asi budu muset přezout zase na zimní
Partaku, mas tam nejak malo snehu, i v Ove je vic
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Partaku, mas tam nejak malo snehu, i v Ove je vic
...To bylo ale v 8:58
Mour psal:Kukii psal:Partaku, mas tam nejak malo snehu, i v Ove je vic
...To bylo ale v 8:58
Přátelé, vy v těch končinách musíte mít vždycky něco extra
Mour psal:Lubošek psal:Mour psal:...To bylo ale v 8:58
Přátelé, vy v těch končinách musíte mít vždycky něco extra
....to vi furt neco
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 47_pro.jpg
...furt se něco deje
hlemejzd999 (Člen) 01.10.2017 16:33:36 Offline |
tak ted sem se vratil..kousek po Vysocine , protahnout babouky , (chtel sem uz vcera, ale pri startovani mi klekla baterka( sem si myslel teda ) , dneska sem ji dobil , zjistil, ze budiky porad nenabehli, tak jsem sel po pojistkach a hlavni byla v piči ..dal jsem tam novou a cajk...k tomu bych mel takovej vedlejsi dotas ..byla tam dvacitka , tak sem tam dal zase dvacitku, pac tricitku sem stejne v tom kalupu nenasel , ale na krytu je napsano 30A ... tam ma bejt asi silnejsi teda , ze jo predpokladam
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Progear 650 (Člen) 01.10.2017 19:27:41 Offline |
osiris psal:Lubošek psal:dneska odpoledne skoro tři sta kiláčků trochu vítr, ale jinak OK
...dtto
Ja 30
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Lubošek psal:tag jsem ve středu uklidil hadry s helmičkou, vypucoval střevíce, naložil stroj na cestu do zimního uložiště a servisu takže už aby bylo jaro bejci
Střevíce? Budiž a co mantl ? :)
ale di, Ty brepto ...
Dneska odpo jsem vyjel celejch asi tak 5 km na technickou, abych to nenechával na březen, kdy mi končila a třeba bude sníh. Na polích za Práglem trochu chladnějš, ale sluníčko a poho. A pán na technický taky poho: Koukám, gumy to má, nesvítí vám značka, ale to se určitě stalo cestou sem, lékárnu asi máte, že jo, kde je kuwa ten štítek, no tak dobrý, jeďte. A eště navíc tam nebyla ani noha a šel jsem hned na řadu. No co si víc přát, takhle v listopadu. Se snad eště zejtra pojedu projet.
..no prosím..a pak že to v listopadu stojí za prd..
..puchýř koukal,17 stupňů pana Celsia,na cestách poklidno,nikdo nikoho
nechtěl zrakvit,bylo koho zdravit..
..fajnových cca 200km..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2017 19:02:18 Offline |
jj dneska taky 100 km kolem komína.
Progear 650 (Člen) 06.11.2017 19:53:59 Offline |
Filous psal:...me ke zkurvenymu koleni chytli este zada, mel sem f planu vyvjetrat krosku a picu ...fcera sem celej den lezel jag lemra a byl sem rat, ze si dojdu na hajzl...ale rano us to bylo lepci, tag sem aspon dodal brzdy na Hondej...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 101611.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 104640.jpg
Sem nevedel ze delas i veterany
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:...me ke zkurvenymu koleni chytli este zada, mel sem f planu vyvjetrat krosku a picu ...fcera sem celej den lezel jag lemra a byl sem rat, ze si dojdu na hajzl...ale rano us to bylo lepci, tag sem aspon dodal brzdy na Hondej...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 101611.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 104640.jpgSem nevedel ze delas i veterany
...vole ...ale vlastne mas recht
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 09.11.2017 08:17:02 Offline |
Banditatom (Člen) 09.11.2017 08:49:24 Offline |
No ty pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2017 09:17:55 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:huskyb12 psal:Žes nenatřel i ten zadní kotouč já jenom, že to máš ňáký vorezlý :)
...ma asi 10t km, tag sem ho este nechal bejt...
Taky sem to zatim ještě nechal
Destičky jsou ještě cajk
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 329730.jpg
To rikam porad ze jak Hnujday tak Kia jsou srace 😂😂😂
hlemejzd999 (Člen) 09.11.2017 09:27:09 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...ma asi 10t km, tag sem ho este nechal bejt...Taky sem to zatim ještě nechal
Destičky jsou ještě cajk
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 329730.jpgTo rikam porad ze jak Hnujday tak Kia jsou srace 😂😂😂
Ty to sou výborný stroje ... Todle je jen ilustrativní foto pro zasmání 😀(to bych mušel bejt prase to takhle nechat) ... A za druhý, tolik km v životě nenajedu, abych to takhle sjel... Ty kotouče mě prezijou 😀... Jak se rika:Hyundai je auto na celý život... (protože už ho neprodáš 😀)
Tohle jsem dneska viděl na fb, tak sem si hned tady vzpomněl na Filouse 😀
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2017 09:45:17 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
Taky sem to zatim ještě nechal
Destičky jsou ještě cajk
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 329730.jpgTo rikam porad ze jak Hnujday tak Kia jsou srace 😂😂😂
Ty to sou výborný stroje ... Todle je jen ilustrativní foto pro zasmání 😀(to bych mušel bejt prase to takhle nechat) ... A za druhý, tolik km v životě nenajedu, abych to takhle sjel... Ty kotouče mě prezijou 😀... Jak se rika:Hyundai je auto na celý život... (protože už ho neprodáš 😀)
Tohle jsem dneska viděl na fb, tak sem si hned tady vzpomněl na Filouse 😀
Ja si zase musel rejpnout do tebe😂😂 tyhle obrazky z netu znam..je jich tam spousty.
Honzik8719 (Člen) 15.11.2017 08:14:11 Offline |
Petr J. psal:Filous psal:... mel sem f planu vyvjetrat krosku ......
...a co o víkendu (pátek / sobota?), že bych jel zkusit Repliku, ať nejedu sám....
příští sobotu a nebo si vem v pátek volno
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 15.11.2017 17:55:12 Offline |
Petr J. psal:Honzik8719 psal:příští sobotu a nebo si vem v pátek volno
...příští týden se už nakládá a odjíždí to na Saharu.... až zase kdyžtak na vánoce, ale to se mi asi těžko bude chtít
Tenhle week si to jeste nelajsnu
...relativní kochač...
Petr J. psal:Filous psal:...tag já dneska jezdil na Vjetrníkovo Dakarce a musim říct, že zlatej asfalt.....
...světla svítí, ostřikovače ostřikují, vše ok?
....jo jo, i navivace naviguje, ale je to hlucny jag svin a dost to pri deceleraci strili...a na mokrym asfaltu ty kopacky klouzoujagsvin a navic se to s tema mouse hrozne zvejka...jo a chtelo by to urcite cerstvej benzin, tagze si asi na zejtra neco privez v kandaku...
Filous psal:....jo jo, i navivace naviguje, ale je to hlucny jag svin ...
...to jsou všechny moje motorky
Filous psal:......a na mokrym asfaltu ty kopacky klouzoujagsvin a navic se to s tema mouse hrozne zvejka......
...tak to je do písku v pořádku...
Filous psal:....jo a chtelo by to urcite cerstvej benzin, tagze si asi na zejtra neco privez v kandaku...
...ok, snad bude lépe než dnes, byl jsem v Českém Ráji kupovat chalupu pro klienty a bylo tam megahnusně...
Evla psal:Dnes v Bratislave nádherne!!! Po robote aspoň hodinku na cestách, oproti 2 skútristi a 3 motorkári. (Ale ešte pred jazdou plávanie v jazere.)
motorka rozumím, ale plavat v jezeře to nemyslíš vážně...máš svědky, chci to vidět
Lubošek psal:Evla psal:Dnes v Bratislave nádherne!!! Po robote aspoň hodinku na cestách, oproti 2 skútristi a 3 motorkári. (Ale ešte pred jazdou plávanie v jazere.)
motorka rozumím, ale plavat v jezeře to nemyslíš vážně...máš svědky, chci to vidět
Foto nezverejním, šetrím plavky s. Ale dosvedčil by rybár, ktorého som si fakt nevšimla, lebo sedel na mieste, kde predtým bývalo prázdno. Až keď som vychádzala z vody, som ho zbadala. Snažil sa tváriť, že ma nevidí a ja že tam ani nie som
To je trojkráľová z tohto roku. Vonku bolo mínus 15. Ale včera bolo až 13, takmer o 30 stupňov viac
conlegionare (Člen) 24.11.2017 06:38:35 Offline |
Loni jsme se koupali na Slovensku v Plaveckôm Štvrtku 15. októbra. Bylo na mašinu i na kupaní, holka se taky koupala nahá, prý nechce mít tanga od řas. Vul jsem to nefotil. Moje dnešní by mi ty fotky stejňe zatrhla, tak skusim nahovorit ji ať vhupsne do hrona Yamaha 600 diversion, v písku se ji fakt nechtelo. Sem zvědav jak pude velkej Bandit.
Google sice říkal, že jsou 2 nad nulou, ale na všech autech byla námraza, tak bych řekl, že byly spíš pod nulou.
Potkal jsem po cestě 3 motorkáře + policajta na motorce a v práci v garáži byly další 2, tak asi nejsem blázen sám.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Evla psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 152248.jpg
Tak to je tá zo stredy
...vodvazna holka
Inženýrek psal:Stejně se ti ta fotka nahrála nějak špatně
Osi udělej s tím něco
Práve som zaparkovala vo dvore. Bola som si kúpiť zimné rukavice.
Veeeelmi opatrne, ale ako pilot po vodiacej bielej čiare som prekonala všetky bratislavské piatkové zápchy.
Banditatom (Člen) 24.11.2017 19:10:59 Offline |
A toho rybare trefil slak
Banditatom (Člen) 25.11.2017 11:13:03 Offline |
Lubošek psal:Inženýrek psal:Banditatom psal:A toho rybare trefil slak
Ale kdeže...dodnes čeká, jestli Evla ještě někdy příjde......stále nahozená návnada
ten tam nastydne
a jestli neumrznul sedí tam dodnes
Filous psal:Evla psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 152248.jpg
Tak to je tá zo stredy...vodvazna holka
...dtto
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Evla, jestli patris k silenym Ľadovým Medveďom, tak nejsi dostatecne chlupata.
Nechci byt frajer, po kotniky bych to take dal.
Ti sprejeri me jiz opravdu serou. Mame ostrikany panelek, jednou se mi vydovadeli na aute a nyni se nestydi strikat na zensky.
S rybarema je sranda, na Zelenej vode, od Beckova, si tam vzdy nejaky smirak rano nahodi a splavek ho nezajima cely den. Mozna je na chlapy, protoze tech tam je vic. Baby jsou vetsinou 50+. Asi i vic.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2017 12:48:33 Offline |
Tak to je tá zo stredy
Čigi psal:Evla, jestli patris k silenym Ľadovým Medveďom, tak nejsi dostatecne chlupata.
Nechci byt frajer, po kotniky bych to take dal.
Ti sprejeri me jiz opravdu serou. Mame ostrikany panelek, jednou se mi vydovadeli na aute a nyni se nestydi strikat na zensky.
S rybarema je sranda, na Zelenej vode, od Beckova, si tam vzdy nejaky smirak rano nahodi a splavek ho nezajima cely den. Mozna je na chlapy, protoze tech tam je vic. Baby jsou vetsinou 50+. Asi i vic.
Takáto sa Ti páči viac? :) Uznávam, že ma opäť vo vode nevidieť, ale to je tak, keď jeden pláva a fotí zároveň.
Inak dnes sme s mužom boli na výlete a stretli sme ešte ďalších 3 na motorkách.
Protoze jsem slusne vychovanej, tak paci. Take sa mi dievca paci, co ma.
Na nektere umelecke zabery vsak skoda filmu. Ta vodni panna ma pouze ctyri prsty.
Myslim, ze pro tebe, se starkym, je Elefantentreffen to jedine spravne. My starsi panove preferujeme vyhrivane sedacky a bezpruvanove vetrani.
Filous psal:Evla psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 152248.jpg
Tak to je tá zo stredy...vodvazna holka
dzz...čék tu chvilku neni ,pak sem vleze a zbírá voči ze stolu
...toe sakra ženská
MRDAT!!!
Tak to je tá zo stredy
Vždycky jsem si myslel, že otužilci musí mít tepelnou-tukovou izolaci Tady to vypadá na hodně slabou vrstvu
Kdyby se někdo poflakoval i na více stopách, v okolí Nitry, tak se zastavte na Trafačce. Evla tam zanechala jednu ze svojich stop. Tedy pokud se dá zanechat stopa zavešená na stěně. Vše pod názvem Femme différente. Chce to však jasné oko.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.12.2017 20:08:12 Offline |
Čigi psal:Kdyby se někdo poflakoval i na více stopách, v okolí Nitry, tak se zastavte na Trafačce. Evla tam zanechala jednu ze svojich stop. Tedy pokud se dá zanechat stopa zavešená na stěně. Vše pod názvem Femme différente. Chce to však jasné oko.
tam nechala bobra nebo co??
Banditatom (Člen) 05.12.2017 20:31:22 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Čigi psal:Kdyby se někdo poflakoval i na více stopách, v okolí Nitry, tak se zastavte na Trafačce. Evla tam zanechala jednu ze svojich stop. Tedy pokud se dá zanechat stopa zavešená na stěně. Vše pod názvem Femme différente. Chce to však jasné oko.
tam nechala bobra nebo co??
Podle fotky zadnyho nemela leda ze by....si ji urvala